nu känns det bra ändå

Idag hade vi vår första lektion för högstadieklasser.. och det gick bra.. jättebra :D Så nu känner vi att vi börjar närma oss ett slut på även PjA kursen som vi hållt på med i över ett år.. Liksom det är ju de här lektionerna vi har förbrett oss inför.. imorn har vi nr 2!

vi kändet inte att vi behövde skynda oss till slutet av historian så istället blev det en fika på espresso house och sammanställning av enkäterna.. Helt klart värt! så vi droppade in lagom till lunch

Efter skolan mötte jag upp Hanna i stan för fika.. det var hur mysigt och trevligt som helst och även om jag inte sett henne på ett tag så är det så skönt för man kan verkligen prata om allt med henne men har man vart kompisar så länge som vi så ska det väl vara så:D Nu ska hon iaf komma på skivan och på studenten :)

Åkte förbi skolan för att hämta mappen Cajjo glömt och försökte med våld rycka upp hennes låsta skåp.. gick itne så bra.. så jag tog till vapen och hämtade bultsaxen och låset fick se sig besegrat! victory!

Min kära vän formelsamlingen är fortfarande på vift.. Nu har jag och padre skannat hela huset inklusive pappersinsamlingen och den går inte att finna!! jag har inte tappat bort den på 3 år och NU när det är ETT prov kvar då, då försvinner den.. det är ju själva.. F-N
Imorn åker jag och Elsa till Graninge ska bli kul och avslappnande om än så befarar jag lite sömn :P smäll man får ta. nu ska jag kila iväg till petruskyrkan för att möta upp folket som varje torsdag..

see you!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0