Mosad hjärna

Nu har jag spenderat närmare 8h i skolan med att läsa om metabolism vid aeroba/anaeroba förhållande och hur kroppen reagerar vi nedkylning/värme och hur kroppen förbreder sig vid dvala. Ja min hjärna är mos. Hade ett avbrott för att åka med Rikard och kolla på en lägenhet till honom. En större än vad han har nu. Hoppas för hans skull och hans katt att han får den.

Nu blir det hg jobb för min och johannas del. Det är öppet till 02 sen racerstäda och kanske en snabb städöl.

Imorgon visar det sig om jag läst på om rätt saker eller om jag måste läsa massa nytt inför den muntliga presentationen imorgon em.

overwhelmed

Sitter och läser i min kursbok. Orden gå ihop och jag läser samma rad på tok för många gånger. Denna rivstart passar inte riktigt min hjärna efter 2månaders sommarlov. Och snabbt som attans måste den starta för att inte drunkna i den här kursen. Nej man är lite ringrostig på skummandet, ta ut det viktiga och framför allt göra det på engelska. Må det bli bra igen illa kvickt!

Ska borsta tänderna nu. Min hjärna är mos! Ska dock läsa klart detta kapitlet idag. Imorgon har jag en pluggdejt med Johanna från 8.30-17.00 sen ska vi jobba hg hela natten...

Back in school

Då har även min skoltermin dragit igång och det är väl med en smärre chock. Tycker kursen i sig ska bli rolig men nu har vi PBL något vi inte träffat på tidigare, och folk är som förstenade att de faktiskt ska behöva säga något och tänka istället för att bara skriva ner det läraren säger. Jag finner inte ord själv, jag hoppas bara att det blir bättre än vad det var på vår första tutorial idag, för det enligt mig var en total katastrof.
Ska få ut min frustration genom lite träning nu vid 17. Sedan blir det kanske lite plugga senare ikväll. Vi får väl se.

Har även styrt upp lite annat nödvändigt, inget jag direkt studsar av glädje över men som måste göras... Höres!

Överlevde!

Jag överlevde Svartan. Vi startade kl 07 hemma hos Nea och Elin med 3-rätters och sedan så vart det sillfrulle och sedan spåret i Vallaskogen. Jag överlevde vilket är ett under typ. Roligt hade vi, i alla fall nästan hela tiden. Sedan gick jag och Emma hem till mig efter att vi hade köpt chips å dipp på statoil =)

Idag har jag pysslat lite här hemma. Ska träffa Rikard ikväll. Har lite att gottgöra där, var inte den bästa flickvännen igår =/

Imorgon börjar skolan...

Pepp?

Nej, inte direkt faktiskt. Jag hoppas verkligen att det har ändrat sig till om 8h när jag ska kliva upp för att starta kubben eller som det egentligen är svartan. Idag har vi iaf fått ha stassen på eftersom det var gubbdag. =) Vi gycklade också, det gick sådär. Hade sett fram emot en kväll med lite film med Rikard, men icke, där vart man dragen vid näsan igen.
Jag är bitter, faktiskt... På de 2v jag har vart hemma har vi lagat mat ihop 1 gång och utöver den kvällen halvdäckat i en soffa 1 kväll. Värt? Nej inte alls! Det suger just nu, att vi inte har något som nästan kan liknas vid ett förhållande enligt mig. Och jag är rädd, att vi inte ska få den tiden vi vill och framför allt behöver för att bygga upp det här. För faktiskt, visst att vi var vänner innan och känner varandra, men det finns många sidor kvar, massa att prata om, inget vi ens vart nära de här 2v... Just nu består det av mer missförstånd å irritation över att vi inte ses än riktig kvalitetstid... och just nu vet jag inte alls om den tiden kommer infinna sig. Har insett att på de närmaste 4v har vi typ 1 kväll och en dag som ligger i följd där vi båda är lediga. Det duger inte... ååh =/

Pratade iaf med Lydia hemma idag. Lite om elitdressyren å så. Hem ska jag iaf den helgen. (17-19). Pratade lite om Careful också, så nu svider det rätt hårt i mig... Usch..

Nej nu ska jag sova. Behöver vara på betydligt bättre humör än detta imorgon

Idag...

... så lyser solen över Linkan. Något den enligt yr inte ska göra tors,fre, lör, sämre dagar för regn får man ju faktiskt leta efter. Hoben, Gubbfadderietsdag och kubbtuneringen, det suger ju big time!

Jag har klarat av massa duktigt nu på fm och ska snart ge mig av till skolan för lite info och knåpa ihop en tipspromenad med Lina. Hoppas det går fort bara...

Ikväll är det sittning på hg. Det verkar som om de flesta faddrar ska ha ovve, jag vill inte det är så onice med ovve på hg.

Anyway, ha det!

första träningspasset avklarat

Då var terminens första träningspass på campushallen avklarat. Afro Power Dance vart det. Känner att jag kanske kan vänta mig en duktig träningsvärk. Vart massa knatande till och från campus, vilket var sådär halvskoj. Avslutade dagen med styr-v möte och fick i mig lite vettig mat sedan vid 22 =P

Håller på att styra om allt jag ska göra från post-it lappar till min kalender. Imorgon så ska jag ringa och hetsa på både tekniska verken och bredbandsbolaget, ser inte riktigt fram emot det, men ska bli skönt att kunna pricka av lite från min to do list.

Nu ska jag fortsätta organisera, sedan se lite OTH och sedan sova. Pojken jobbar som vanligt, igår var ett mycket trevligt undantag.

hajken avklarad och makeover

Efter en lyckad hajk så åkte vi hem imorse. Helt stört sliten är jag men jag höll humöret uppe och tog en snabb dusch och fräschade till mig innan jag träffade mina föräldrar. Vi åkte till Ikea, och det införskaffades nytt och sedan willys och sist djuraffären så nu har jag nya fiskar också, samt mat i kylen =)
Vårt vardagsrum fick sig en total makeover, eller snarare finish, nu har vi gardiner och en vettig tv och tv-bänk.

Aja jag är helt färdig, och Rikard är också supertrött efter flera dagar med jobb. Hörs!

mot hajk

Dagen igår var riktigt rolig. Jag och Snicker toastade fältsittningen och allt blev mycket lyckat. Sedan begav vi oss till nolledisco på Kårallen, men eftersom det stängde kl 01 så valde vi att efter det bege oss till [hg] för att avsluta kvällen. Det vart riktigt roligt och trevligt av flera anledningar.
Idag är det hajk som gäller. Jag är med i ansvarig faddergrupp så jag kommer inte hem förrens imorgon vid lunch, å då ska jag med mamma och pappa till tornby.

Det vart en kort update men bättre än inget =)

still going

Nolle-p rullar vidare. Det går framåt och dagen har vart rätt ok, om man bortser från vädret då. Igår var jag och Emma på nollediscot, det var trevligt och vi bekantande oss med flera av våra nollan. Imorgon är det fältsittningen som jag och Snickers ska toasta. Tror vi kommer vara awesome! Efter sittningen så är vi lite inne på att göra hg för första gången den här terminen.
I helgen är det hajken. Jag ska jobba på den och det är ju sådär eftersom jag typ avskyr att sova i tält. Aja, mamma och pappa kommer i alla fall hit i helgen så blir en tornby sväng med dem på söndag. Mat, ikea och nya fiskar står på min lista just nu.

Ligger just nu i Rikards säng och har det rätt bra. Panikar lite smått över vilken kurs jag ska läsa till hösten. Ska höra med de gamla studenterna om vad som är bäst egentligen. Har jag anmält mig både till djurskydd och molekylärgenetik. Djurskyddet är nog kanske roligast även om jag gillar genetik också, dock om jag kommer vilja jobba med avel, vilket är med troligt än djurskydd så kanske jag har större nytta av molekylären, å annars kan jag ju läsa djurskyddskursen på distans om jag inte kommer in i skara på djursjukskötare och jobba parallellt... hmmm maaah!
Rikard slutar iaf jobba 01,sen ska det städas å dricka en öl, får väl se när han droppar in. Jaja tänkte sova ut imorrn, gå upp när jag vaknar.

vi hörs!

Det blir långa veckor detta

Nolle-p är i full gång och igår välkomnade vi de nya studenterna. Mycket promenad vart det för oss phösare och dagen kändes som en evighet. Trevligt var det dock =) Helt slut däckade jag senare under kvällen i Rikards soffa. Nu ska han jobba vakt de kommande 4 nätterna så det blir till att sova i sin ensamhet nu.

Snart ska vi i styret hålla i en gasqueföreläsning. Det ska bli roligt. Jag ska vara klädd för finsittning så det bli långklänning för min del.

Just nu känns det som en evighet tills det är dax för ens normala liv med träning och skolan. Jag längtar faktiskt, speciellt när vissa bara häller skit över en bara för att det känns bra. Schysst liksom. Men men deras problem, inte mitt.

Borta bra men hemma bäst

Efter en superlyckad konfirmation igår så begav jag mig hemåt till linkan. Möttes på stationen av en glad pojkvän =) Snabba ryck hemåt, hoppa i ovven å sen begav vi oss till fadderpub. Mellanfest sen hos Jens och sedan faddertook. Begav mig hemåt till sängen vid halvtvå tiden och fick senare sällskap av Rikard när han hade jobbat klart. Mys!

Idag står styrelsemöte och styrelsejobb på mitt schema. Ska även handla mat och packa upp så smått. Måste ta hand om akvariet nu i veckan också. Sedan ska jag köpa lite nya fiskar så de små får nya kompisar. Men ikväll ska jag skämma bort min pojke med god mat och mys efter at han jobbat.

nu måste jag fixa! Hej

en lång dags resa mot natten

Dagen har vart riktig lång. Möttes i kyrkan av att flera av våra fina konfirmander fått det tråkiga beskedet om en avliden vän så då fick vi bearbeta där och rollen som ledare vändes snabbt från att förbättra redovisning till att stötta och trösta. Det framgick återigen vilket otroligt fin grupp vi har och hur alla kom ihop och stöttade, kramades och fanns där för varandra. Vi lyckades i alla fall öva lite och framåt em kändes det lite lite bättre. Stackare, det gör så ont att se dem ledsna, de små pärlorna. Vi ledare begav oss efter avslutad repetition till café svalkan för en riktigt god och välbehövd fika.

Nu har jag packat så gott som allt inför min återresa till Linkan imorgon. Min packning är helt absurd. Men det kommer gå. Längtar, imorgon vid den här tiden ska jag befinna mig på ett dansgolv med de finaste vännerna man kan önska och efter den natten tänker jag somna i min fina pojkes armar.

Men innan dess så håller jag alla tummar för en fin och glad konfirmation trots vad som hänt, för det förtjänar dem!

Godnatt!

Sliten som en bra sko

Är riktigt galet trött. Ligger nu i sängen med min nya dator. En fantastisk födelsedagspresent! Tack till mina fina föräldrar. Den är mindre och lättare än den gamla och kommer helt klart behövas under hösten då jag har som mål att även på mina ej schemalagda dagar plugga i skolan, och datorn kommer behövas med tanka på distanskursen.

Anyway, har idag haft konfarepetition med gruppen. Dem har vart duktiga, vart lite segt för oss att sitta i en bänk och försöka komma med glada tillrop men men. Sedan på em så konfades Fanny som flyttar till USA imorgon för 1år. Några tårar föll och det är ju bara en förvarning om söndag antar jag. Men dem förtjänar all heder, dem är så fina =) Åkte till täby c med pappa efter och fick nya converse tack!=D Mina gamla hade liksom gjort sitt nu. Vart även en tunika. Hittade snygga skjortor också, men det får bli i linkan för mina födelsedagspengar från farmor som jag hämtade upp efter täby. Har även införskaffat ett fodral till min nya dator.

Jaja imorgon är schemat detsamma och förhoppningsvis en sväng till Careful och Prosecco. Nu ska här sovas. Är lite bitter över att jag missar dagens fatöppning på hg. Men mest så längtar jag efter att få somna i den bästa famnen. Och ni andra ni vet vilka ni är. Vi ses på söndag och annars på måndag!

Back in sthlm

Nu är jag hemma efter 2,5v på läger med jättefina konfirmander. Imorgon och på lördag så är det repetition och sen konfa på söndag. Kommer helt klart sakna de små liven. Ändå har jag målet inställt på linkan igen på sön em. Hem hem hem hem.

Dagens bilresa har gått bra. Jag och Emma tog tag i körandet och Jakob fick köra de sista 40min från knivsta=P

Är galet trött så ska sova nu.


Hemlängtan

Livet här i isolationen rullar på. Men nu börjar känna mig färdig här. Nu längtar jag hem, och då menar jag hem som i Linköping hem. Visst det blir bra att mellanlanda hos mamma och pappa över helgen för lite tvätt och ompackning, men helst skulle jag bara vilja återgå till mitt liv där. Insåg idag att jag missar fatöppningen på hg på fredag också. Det suger ju big time!

Har unnat mig lite ledigt nu på em, ska se ett avsnitt OTH sen jobba igen.

Saknar er!

Tack!

Tack för alla fina gratulationer, sms och inlägg på min födelsedag. Den var riktigt bra ändå. Klockan 00.02 sjöng alla ledarna för mig på vår ledarsamling och jag fick paket och tårta. Sov gott den natten och dagen rullade på med många fina sms och samtal. Framåt kvällen var det konfirmander överallt och det var trist att jag behövde bli så arg på dem. Men det lade sig och nu är allt i sin ordning igen. Pratade massa med Rikard på kvällen och nu är det 2v kvar tills vi ses igen. Lika länge som vi vart ifrån varandra. Nedförsbacke (eller det gäller att tänka positivt) Idag har jag i alla fall vart riktigt trött och har därför tagit lite ledigt medan de andra håller i barnkalaset. Kände att mitt humör inte pallade det idag. Imorgon är det min lediga dag och jag längtar. Ska sova ut, träna och fika. Och bara vara.

Saknar linkan och allt vad det innebär. Men vänner en kräftskiva måste styras upp under augusti!

kramar

RSS 2.0