Idag blir det promenad

Hästveckan rullar på. Hoppningen har börjat gå bra nu och Radieuse är så söt så jag dör. Det är bara jag som måste koncentrera mig så jag gör rätt så blir det rätt. Än kan hon inte själv det där med avstånd och så.. Jag börjar nu känna mig riktigt förslappad alltså. Har inte tränat något mer än ridningen. Okej jag får inte träna riktigt nu heller eftersom jag fortfarande hostar en hel del. Men efter nyår hoppas jag på att det blir ändring och att jag har frisknat till. Så idag för att vara iaf lite hälsosam så blir det promenix till stallet. Faktiskt.

Imorgon är det nyårsafton. Troligtvis hamnar jag i stan efter middag med delar av släkten. Beror lite på hur jag mår imorgon men det vore sjukt kul. Dessutom lätt att ta sig hem därifrån. Dock så ska jag ju ta hand om Melloney på nyårsdagen men det är smällar man får ta helt enkelt. Jag vet att oavsett vart jag firar nyår imorgon så kommer jag sakna B riktigt mycket. För det finns inte mycket som är mysigare än att få vara med den man älskar på 12-slaget. Alla mina tankar kommer gå till honom då.

Ne nu måste jag ta tag i den här dagen =)

ingen ork eller lust alls

Jag är trött, mentalt och fysiskt. Jag har för tillfället inte lust med något över huvudtaget. Jag vill bara lägga mig i sängen och inte gå upp. Få dagarna att gå så jag får träffa B igen. Att inte kunna träffa honom känns som ett stort hålrum som inget kan fylla igen.

Just nu rider jag 2 hästar om dan och jag är helt färdig idag. När jag kom från Ekeby och Melloney så var jag helt slut och frusen och försökte ladda om till hoppningen. Det gick inte så bra. Jag orkade inte konsentrera mig och då gick det helt enkelt inte. Förhoppningsvis blir det bättre i övermorrn när jag bara har hoppningen och inte Melloney. Jag vet inte alls hur jag ska orka imorrn heller. Men måste skärpa mig så det går bättre med Radi imorrn på hoppningen..Gullehäst. Men faktiskt stallet är inte detsamma som förr. Nått saknas, Lucky och Careful. När Lucky hade tagits bort fanns ändå Careful kvar men nu är ingen av dem där och det märks. Ingen häst att sätta sig hos och bara få tänka och mysa med. I miss them.

Så just nu känner jag mig tom. Som om inget riktigt driver mig. Jag saknar.. just nu det mest men B framför allt

Det blir inte bättre av att jag måste börja plugga till biokemitentan

dan efter dopparedan

God Jul på er alla.

Julen var bra, riktigt bra. Var i stallet kl6 för att rida den traditionsenliga julaftonskadriljen. Skulle ha ridit på S men nu vart det Lemon istället. Helt klart mysigare att rida barbacka på ponnyn och inte rida med sadel på den stora.

Anyway under em så var vi först hos farmor och farfar med pappas sida av släkten för att sen på kvällen åka till min moster och morbror och vara med mammas sida. Lyckades skrapa på mig lite julklappar under dagen, bla lite smink, smycken, berlock till mitt Thomas Sabo armband, nya träningskläder och julkursen som börjar imorgon.

Jag och mamma avslutade julen med midnattsmässan i Danderyds kyrka. Den var bra och det var mysigt. Så himla skönt att bara få komma dit och slappna av efter dagen kring flängande. Efter att ha vart uppe ca 20h somnade jag gott i min säng.

Idag så är det en riktigt lugn dag för min del. Läser lite och ska bara slappa. Vovven har fått ont i ett ben som hon vägrar gå på med det verkar sakta bli bättre. Vi ringde till veterinären som sa att hon skulle ha korta promenader och annars vila så skulle vi vänta ett par dagar.

Imorgon drar öset igång igen. Jag ska ner till ekeby för att ta hand om melloney på fm och sen till stallet (alltså djursan) för att hoppa. Sen på kvällen ska vi ha nästan hela släkten här så idag behöver jag samla alla krafter jag kan. Nu väntar dagar med mycket ridning och så måste jag även börja plugga så smått till biokemi tentan den 8januari.. blää!

Saknar B så mycket och är så himla tacksam för att han finns i mitt liv.. älskar dig

it feels like something is missing

Dan före dan före dopparedan... det är idag det

Ja vart ska jag börja. Jag kom hemhem igen igår. Vi var på julbord på Ulriksdals värdshus, det var trevligt med mycket god mat och en servitör där käften gick i ett på skånska, nu har jag inget emot skånska eftersom jag är halvskåning själv och även så delar av släkten. När vi kom hem igen så spelade jag, bror och han flickvän en omgång monopol där jag tillslut fick ge upp mot brorsan när Titti redan hade slagits ut (valt att spela med bror på slutet). Revansch kommer avkrävas under julen.

Sen kom kvällen, eller ja den sena kvällen. Jag har under ca 2veckors tid haft ont i vänster sida av bröstkorgen, mer eller mindre återkommande smärta på olika ställen. De senaste dagarna har jag även fått svårare att andas när jag ska sova. Men igår då var det värre än någonsin. Gick upp, berättade för mamma och fick lite panik att det faktiskt kunde vara något allvaraligt fel på mig. Så istället för att oroa oss så åkte vi in till akuten på Danderyds sjukhus. Vi var där vid tio i tolv på natten. Jag fick ta ekg, puls, blodtryck, blodprov för att kolla sänka och så lyssna en läkare på mina lungor. Tillslut fastslogs det att det är en muskulär smärta vilket känns superskönt. Alla tester var bra. Så fick en hostmedicin utskriven. Klockan 20 i ett var vi hemma igen.Vi hade tur verkligen, det var få människor och så var verkligen undersköterska som tog hand om mig och läkaren jättesnälla och trevliga. Varvade ner i köket med mamma och somnade sedan.


Idag har jag ridit på Dotzi, första gången i mitt liv, trots att han är stor så gick det över all förväntan och det var riktigt roligt. Åkte sen hem och vidare för att hämta ut medicinen och köpa lite på åhlens. Vi har även idag: tagit in vår gran, jag har sorterat bland julpyntet, slagit in paket, gjort apelsiner med nejlikor så julstämningen börjar verkligen infinna sig.

Nu ligger jag här i min säng. Jag skulle sova var tanken men tog fram datorn. Saknar B så himla mycket. När man är van att få somna i någons famn varje kväll så är det så tomt utan det. Det tar längre tid för mig att varva ner och somna utan honom. Saknar det trygghet som han ger mig. Är så långt till 18 januari då vi garanterat träffas igen.

Imorgon blir det lite ridning, och julstämningen ska infinna sig då granen ska kläs!!


jullov for real

Nu är det äntligen jullov på riktigt. Skrev tenta kl 8 imorse och det var väl inte den mest fantastiska tiden kanske. Men jag var klar efter lite mer än en timme och begav mig hemåt då och uppsökte sängen igen. Tror att tentan ska ha gått ok iaf. alltså G borde jag liksom klarat. Verkligen enligt mig iaf. Annars får det bli omtenta i januari men det är inget jag siktar på.

Nu blir det riktigt att slappa fram till mellandagarna och i alla fall få ha ett par dagars lov. Sen får man börja plugga inför biokemi tentan.. Ska nog gå det med trots två hästar per dag att rida.

Åker tillbaka till Sthlm imorgon. Ska på julborde imorgonkväll med mammas sida av släkten. Ska bli riktigt gott.. Kommer sakna Benjamin dock över julen. Nu dröjer det väl minst 3v tills vi ses igen..

Men vi har 3månader imorgon.. intresseklubben antecknar kan jag tänka mig =P

Ha ett bra lov alla med mycket värme och mys

Imorgon sista tentan innan jul

Imorgon har jag tenta. Organkemi. Tanken var ju att jag skulle ner till Linköping för att jag skulle plugga lite ordentligt. Men nu har jag räknat igenom extra uppgifter och övningstentor. Jag har alltså inte alls pluggat särskilt mycket. men jag känner mig rätt lugn. Jag tror att jag har en chans att klara den och gör jag det inte så får det vara så helt enkelt. Jag har tagit jullov redan för över en vecka sedan. för min del så blir det inget plugg förrän framåt mellandagarna eftersom jag då måste sätta igång att plugga inför biokemi tentan som är den 8januari. Dock så blir det inte så mycket plugg eftersom jag ska gå hoppkurs och ta hand om Melloney.. Så det blir mycket häst.... =D

Så dagarna här har bestått av mycket mycket mys med pojken =)

Imorgon.. blir det tidig uppgång.. ska vara i skolan 7.40 för tentan... det svider helt klart

It feels like a dream

Jag ska åka tillbaka till Linköping ikväll för att hinna plugga lite ordentligt inför organkemi tentan på lördag och för att få träffa Benjamin. Men vet ni, det känns avlägset, mitt liv där.

Jag har hunnit vart hemma en vecka. Och riktigt snabbt så kommer jag tillbaka till mitt liv här. Jag har pluggat, vart i stallet och allmänt ränt runt. Allt känns så naturligt och det är verkligen hemma för mig att vara här. Jag älskar stallet, det har vart det mest centrala i mitt liv i massa år och jag känner verkligen att när jag är i sthlm så är det fortfarande det centrala. Det är där jag vill vara mest. Jag kan vara mig själv, känner ingen press och det är ett lugn som jag inte kan uppleva någon annan stanns. Så ikväll ska jag tillbaka. Hela det livet jag har där känns som en enda jättelång dröm. Allt gick så fort från det att jag gjorde allt här hemma till dess att jag flyttade och började om. Det känns som en dröm att jag skulle gå på universitetet och att jag har min pojkvän där.

Jag slits mellan dessa två världar. Det ska bli skönt att få komma tillbaka till min dröm, för visst har jag det bra där, jag trivs och så.. MEN det är inte här, det är inte stallet, inte hemma. Så det är med lite vemod och ångest som jag ikväll sätter mig på tåget. Benjamin är den enda anledningen till att jag faktiskt gör det alls. Helst och om han inte hade funnits i mitt liv så hade jag åkt ner sent fredag och hem så fort som möjligt på lördag. För jag vill när jag kan få leva mitt vanliga, gamla, trygga liv här hemma.

lussebullsbak och nyklippt

Idag har vart en nästan produktiv dag. Har klippt av det slitna av mitt hår alltså något mer än 5cm och är riktigt nöjd med resultatet. Sneluggen fick komma tillbaka och även klippt upp det. På eftermiddagen så bakade jag och även mamma lussebullar =) På kvällen så var jag i stallet. Blir inte till att vara tillbaka där förrän på måndag eftersom jag åker tillbaka till Linköping imorgon för att plugga inför tentan på lördag. Kommer till Sthlm igen lördag vid lunch sen julbord på kvällen. Ska bli riktigt skönt med det efter tentan.

Saknar Benjamin riktigt mycket nu. Vill bara få vara tillbaka i hans famn. Få ge honom all min kärlek.. Snart om va 21 timmar så

Stalldagar

Igår klarades julrevyn av med glans. Hästarna var så snälla och skötte sig utmärkt. Barnen var hur duktiga som helst. För att avsluta en bra dag så fick jag rida på Dokki. Vilken drömhäst. Han var helt underbar. Trots att han är stor och jag inte är det så funkade det jättebra. Idag har jag ridit på Calippo. 25år och stallets äldsta häst och som de senaste veckorna busat mest. Söt helt enkelt. Gick väl inte kalas men ändå.

Ska tillbaka ikväll, se lektioner och sen pyssla lite med Dokki

Saknar dig...

Ridit på Hubbe

Idag har jag vart i stallet för att hjälpa till inför julrevyn imorgon. Har bland annat ridit lite på Hubbe.. Okej typ 5min i manegen för att han skulle vänja sig vid allt ljud och ljus. Men han var lika mys som alltid.

Upp tidigt imorgon så varvar ner lite med film under kvällen. Mamma och pappa har gäster så hjälper till lite med framför allt så resulterar det i ruggigt god middag för min del =D

Nu ska jag fokusera lite på filmen.

I sthlm

Tror inte det kommer bli så mycket uppdaterande den här veckan som jag är hemma. Har liksom inte tid. Har idag faktiskt pluggat lite men annars sprungit runt i Täby C med mamma och fixat ihop de sista julklapparna. Mycket nöjd måste jag säga. Så nu kan jag iaf släppa det. Ska snart göra mid iordning och åka till kyrkan ska blir riktigt kul att träffa alla igen, Senast var i juni och några i somras på lägret.

Sprang på Malin i Täby också. Har inte sett henne sen typ studenten. Iaf så skulle dem ut imorgon så jag ska kanske hänga på. Tror att det skulle kunna bli en riktigt lyckad kväll i så fall med mycket roligt. Och annars skulle det vara riktigt kul att bara träffa alla igen.

Nu ska jag kila puss o hej

Saknar dig B<3


En trevlig måndag med mig själv

Måndagen har främst spenderats med mig själv. Gick upp imorse, lallade runt hemma. Åkte in till stan vid 13 för att vara hos tandläkaren 13.40.. Jag hade vart ganska duktig och hade inga hål. Däremot fick jag höra det vanliga att jag måste använda tandtråd. Jag var faktiskt duktig med det ett tag fram tills dess att de tog slut och då köpte jag aldrig nya.

När jag var klar där så tog jag mig mer uppåt stan. Var på jakt efter en kjol och hittade en som verkligen var superfin på HM svart med hög midja. Sen vart det även en röd kofta på Gina Tricot, så nu är lite kläder inför jul fixat. Sen vart det en julklapp till Benjamin som jag här inte tänker skriva vad det blev, det blev även en till julklapp till Benjamin, en tröja från Carlings som han ville öppna direkt så det fick han. Den satt riktigt snyggt och jag är ruggigt nöjd. Han med. =D Kan inte mer än säga ett STORT TACK till den otroligt hjälpsamma personalen på Carlings i Linköping som plockade fram tröjor, dividerade och mätte med mig.

Jag borde snart packa lite inför mitt hemfarande då jag inte vet än vilka kläder jag ska ta med mig alls... har liksom ingen aning..

Never mind.. ska plugga vidare och fortsätta titta på design Simon och Tomas

2a advent och en typisk söndag

Jag kan inte mer än säga att dagen har vart som vilken söndag som helst, förrutom pepparkakorna och julmusten då. Vi har bara slppat idag, kollat på film och myst. Jag har även ringt Anita för att höra hur det var med hästarna. Det är alltid så roligt att ringa henne man känner sg alltid lika uppskattad. Speciellt när man får höra att man alltid är efterlängtad.

I vilket fall. Alla 3 hästarna mådde bra och hon tyckte att jag skulle skritta med ut någon dag. Får väl se om jag hamnar på Ruter eller Dokki då, när Careful stod i stallet fick jag inte rida på Ruter alls =P men nu är det väl kanske andra bullar som gäller. Men det jag framför allt vill höra mig för om var om dom skulle ut något tillCareful och japp det började bli dax för det. Så i mellandagarna kommer jag som det ser ut nu äntligen få träffa min efterlängtade grå häst.

I can´t wait

Mys mys

Imorse vaknade jag när Benjamin skulle upp och tänkte nej jag skiter i skolan idag. Men halv tio gick jag upp i sängen kollade på internet vad vi skulle ha och insåg att okej jag kanske måste gå ändå det kan vara bra när det handlar om våra fortsatta terminer. Så fick skynda mig eftersom jag började 10. Idag  har det vart tö dessutom så det har vart is på cykelbanorna alltså livsfarligt att ta sig till skolan. Men men gick bara till halv tolv så det var riktigt skönt.

Men kvällen har vart hur mysig som helst. Vi har ätit middag, julpyntat Benjamins lägenhet med alla hans tomtar och bakat pepparkakor samt haft ett mindre mjölkrig. =)¨

Nu ska vi snart värma lite glögg, äta våra pepparkakor och mysa med tända ljus. Det ni är vad jag kallar en bra fredagkväll

SNÖ!!! samt en helt slut kropp

Inatt kom snön!!! Jag fick mina önskningar besvarade och den har trots plusgrader inte smält bort under dagen. Hoppas hoppas att den ligger kvar nu. Jag har nu tränat tre dagar i rad coh är helt slut i kroppen. Bodyjam i tisdags, box igår och bodycombat idag och jag får skylla mig själv men jag väntar en riktigt illa träningsvärk imorgon. Box var det första gången med Sanna. Vi gick därifrån helt slut båda två men det var ett kul pass som man verkligen kämpade sig igenom. Det får bli mer av det efter jul. NU ska min kropp få tre dagars välförtjänt vila.

Ska bara kommentera årets julkalender också. I love it! Men vänta här nu?!?! Det är väl inte tanken egentligen att den ska ha en sådan humor som jag tycker är rolig. Visst att jag kan ha en barnslig humor men nu är jag inte ensam om att tycka att årets julkalender håller en för hög nivå för småbarn. Jag menar det som gör den bra är skämten och när man var liten så ville man ha spänningen och den finns ju emn även all snö, tomten, granar, färger och mys men nej den här julkalendern är vit och kal. Jag röstar för de gamla riktigt bra julkalendrarna; Jul i Kapernaum, Trolltider eller varför inte den som vart bäst i "modern" tid Mysteriet på Greveholm som sågs om förra året på Älva.

Säger bara "Nu är det bra..... Nu är det dåligt... eller för attinte citera direkt från Greveholm så Då var det bra... Nu är det inte lika bra

vart är snön!!!

Sitter här hemma fortfarande. Inte färdig för fem öre. Har dock inte vart helt slapp så här på morgonen utan städat faktiskt. Dock så borde jag börja ta tag i mig själv för idag nu.. tycker jag kanske. Annars så rullar det på här. Det är en vecka innan jag får åka hem och nu längtar jag big time efter stallet och min familj. I helgen ska jag och Benjamin eventuellt baka lite pepparkakor och gå på julkonsert med hans brorsa. Det ska bli mysigt.

Funderar på det här med att gå med i 4v.. Asså jag vet inte. Jag vill liksom inte sluta träna nu när jag har kommit igång. Men samtidigt så verkar det sjukt kul och jag skulle få något att engagera mig i. Men jag får väl se vart det slutar helt enkelt.

Nu ska jag sätta på mig lite andra kläder än mjukisar för att äta och sen gå till skolan för att skriva labbrapport och sen plugga en del.

och hörrni VART ÄR SNÖN!!!


Huskur=bra!

Min lilla huskur med tranbärsjuice mot en stundande urinvägsinfektion har hjälpt. Nu ska jag fortsätta dricka den typ 5 dar till så bakterierna verkligen försvinner. Så ska ladda upp kylskåpet idag då del blir typ 1 liter om dagen. Annars om man känner att Jokks tranbärsjuice är lite dyr så kan man köra på c-vitamin brustabletter men jag gillar verkligen juicen, så unnar mig det. Så det hemliga i det här är framförallt c-vitaminerna men juicen återställer det naturliga pH värdet. Min kära pojkvän mår dock sämre då hans ögon inte alls vill samarbeta så han befinner sig på vårdcentralen nu och förhoppningsvis blir det bättre snart.

Nu sitter jag hemma och har satt på julmusiken för första gången i år=) så himla mys. Ikväll blir det till att lägga över dom på mp3n så jag blir riktigt nöjd

Eftersom jag nu har blivit bättre så innebär det träning imorgon för mig. Vi har labb till 17 men hoppas på att jag ska hinna träna både bodycombat och bodyjam.. 9dagar till hemfärd nu

Puss på er

RSS 2.0