när blir man stor nog?

Jag sitter och kollar på Momma´s boys på tv3. För er som inte sett det så är det ett program där 3 killar ska hitta en ny tjej, okej so far som typ alla dejtning program. Men här är även killarnas mammor med i huset och bor dygnet runt med tjejerna. Nu är det 3 tjejer kvar / kille varav en tjej är supergullig, dock har hon vikt ut sig och inte berättat det. En annan tjej berättade att hon vart i playboy och det vart värsta grejen. Jag förstår att det är kan kännas konstigt men man behöver inte såga tjejen eftersom båda är supergulliga. jaja vi får väl se men det jag framför allt undrar när man blir gammal nog att få bestämma själv vem man ska få dejta? Hur viktigt är det vad ens föräldrar tycker?
Själv tycker jag att mina föräldar ska kunna komma överens med killen och så men huvudsaken tycker jag är att jag är lycklig!

Jaja idag har jag vart snäll och klippt gräset och nyst konstant samtidigt. Så går det när gräset blommar och man är allergiker.

Tycker till

Jag tycker det är synd att Micheal Jackson har avlidit, Okej jag var inget jättefan men vem har inte berörts av någon av hans låtar. Jag tror att det är svårt att förstå hur stor han var och vilket avtryck han har satt inom musikvärlden.

Igår var även en sur dag när U21 landslaget fick torsk i semifinalen mot England. Efter att ha legat under med 3-0 efter första halvlek vänder dem i andra och det blir 3-3. Fortsätter till förlängning och straffar där vi tillslut förlorar. Det var en sjukt bra match. Dock så blir jag förbannad när media dagen efter sågar bland annat Marcus Berg och Molins som ligger bakom att vi ens lyckades få 3-3. De missade senare sina straffar och blir kallade syndabockar. Så förbannat respektlöst. Killar har slitit som as och vänt matchen och får bara skit dagen efter. Varför kan man inte se till helheten???


bild från aftonbladet
Jag hoppas Marcus Berg och fler från U21 landslaget får en plats i EM kval laget 2012!

Har även haft kusin här med fru och barn så dagen gick verkligen. Ska snart hoppa in i duschen, sen in till stan för att äta middag med Markus och sen ut på krogen. Var typ ett år sen jag var ute i Sthlm.

botanik=check

Jag är sjukt stolt över mig själv. Jag har klarat alla mina tentor under mitt första år på universitetet. Om den trenden håller i sig får vi väl se i och med 4v och schlaget nästa termin. Men men så kan det vara...

Imorgon ska jag ge mig ut på golfbanan igen, vet inte riktigt vad som har flugit i mig men jag tycker det är rätt roligt faktiskt. Fast det kan ju bero på att det faktiskt gick bra förra gången och att jag är så envis och bara vill vara bättre.

Har även vart med pappa och köpt ny resebur till stina idag. Tydligen var dem kinkiga förra gången Frankrike med vår andra resekorg där hon kan sticka ut huvudet, och nu måste hon vara helt instängd. Dock är jag riktigt nöjd med den nya, man kan öppna uppe så man kan sticka in handen och klappa på henne. Tror hon kommer vara något lugnare när det inte blir en grej att kunna se och hoppa upp till oss på samma sätt, dessutom får hon lugnande men det brukar inte hjälpa sådär jättemycket.




Nu ska jag se vidare på design Simon och Thomas. Dom är helt underbara


fastnat för ett nytt program

Jag är en av de största nödarna när det kommer till att följa saker på tv. Just nu tittar jag på the Bachelorette. Sitter bara och tycker en massa om killarna som hon dejtar och saknar Benjamin samtidigt. Han har bokat biljett hit nu så nästa fredag vid 13 kommer han till stockholm. Har typ redan planerat helgen om det bara är fint väder. Vi ska mysa nere vid ekebysjön i kvällssolen, äta god middag och bara vara med varandra, sen ska han få hälsa på hästarna på betet också.. stackarna =P. Sen är det en månad tills vi träffas igen...

Har vart i stan idag med mamma. Riktigt trevligt. Kom hem med ett par skor; typ sandaler från nilson (kommer inte ihåg märke), tunika från vero moda och ett linne från hm. Ska parta med Markus på lördag också, vara wingman =P

Nehepp. mina ben är helt slut efter ha sprungit idag och golfen i värmen igår..

ska lata mig framför tvn nu, kanske äta lite jordgubbar

Mysig dag

Igår och idag har vart mysiga dagar. Åkte ut till Careful för att hälsa på henne och hennes föl Matcho. Jag blev så lycklig över att få se henne igen. Och Matcho som snart är 1 månad gammal var supersöt. Han var fortfarande blyg och ville inte lämna mammas sida. De andra 3 fölen är 2 veckor äldre vilket märks på att dem är större och att de vågar strosa iväg på egen hand. Nästa helg ska jag åka dit igen. =D

Har legat i solen idag. I alla fall efter lunch. Åkte några äranden med pappa innan. Kände att det är ingen idé att pressa utan 2h fick räcka. Så får jag kanske lite färg innan Frankrike så jag slipper börja från början där. Sitter inne nu och tar det lungt. Väntar på att det ska bli lite svalare så jag kan ta en liten löptur.

Är även hundvakt idag till en annan tax. Han håller mig sällskap här i tvrummet =p

midsommar

Igår klarades midsommar av. Firade med flera från min gymnasieklass och andra människor ute hos Maja. Det var riktigt trevligt och vi hade tur med vädret. Kunde åtminstonne ha klänning. Vi åt mat, spelade lite brännboll, några badade också, dock inte jag. Vid 21 blev jag hämtad av lillebror. Kände att det var lagom. Hade vart där sen 13.30 ungefär och kände att det lockade att få sova i min egen säng.
Sånna dagar som igår saknar jag verkligen Benjamin. Att ha någon att få mysa med.

Imorgon blir en av de bästa på länge. Ska ut till Careful då med Anita och Bosse och få pussa på henne och fölet. Dem ska även köra med Dokki som ska gå på bete där, och Ruter är redan där så alla mysiga hästar är där. Även om Careful är the one.


Jag

Jag och Cajjo

Malin

Sill lunch

Helt slut

De två senaste dagarna har verkligen sugit musten ur mig. igår hade jag skola kl 8-21... I och för sig så var fågelskådningen jättemysig. Vädret var verkligen toppen och det kändes som en riktig sommarkväll för första gången på länge. Vi såg havsörn, fiskgjuse, tornfalk, lappuggla och andra småfåglar. Dagen har även idag vart fylld av djur och även imorgon. Morgondagen startar redan 06 med fågelskådning.. 

Sen ska jag hemhem till sthlm vilket innebär att jag idag städat i hela lägenheten. Ska ta en dusch innan jag ska lägga mig.  

Idag släpptes hästarna på betet också. Måste vara den bästa dagen om året för både dem och dem som är med och släpper. Man blir inte mycket lyckligare än när man får se dem galoppera iväg fulla av lycka och frihet. Ska dit och hälsa på dem massa i sommar. Nu har jag ju bil också så det blir lättare än när man fick ta buss och sen gå typ 5km. Ska nog tvinga med Benjamin när han är i sthlm också. Skam om han inte träffat hästarna och ska man träffa dom så är det på betet. Kommer dock ihåg senaste betessläppet jag var med på 07 med blandade känslor. Det året hade Lucky åkt direkt till betet från Pytt eftersom han vilade från sin hälta. Kommer ihåg hur han kom upp för att häsla på de andra hästarna och att Eva ville se honom trava för att se om han inte var halt längre. Sen säger hon bara nej.. och jag ser hur han haltar. Det var ett sting som gick genom mitt hjärta. Började inse att det såg mörkt ut. Han hade vart halt sen mars och på vintern togs han bort. Jag saknar honom så mycket i mitt liv.

Har även som mål att hälsa på en viss fölunge och ett underbart sto inom kort.




Luckys sista bete innan han fick komma till de evigt gröna ängarna


Mer insekter

Tillbaka i skolan igen den här veckan för att ha faunistik. Det kommer inte bli en nådig vecka fram till torsdag då jag ska hem till sthlm.. Imorgon är vi schemalagda 8.15 - 21.00 för att vi ska till ett naturreservat och titta på fåglar på kvällen. Under dagen har vi haft föreläsning på fm, och sedan efter lunchen så gav vi oss ut universitetet för att fånga insekter. Vi hittade faktiskt en hel del. Dem små som hade dött redan av etylacetatet var sjukt pilliga att klistra upp.

Måste packa också på onsdag inför att jag ska åka hem. Så himla svårt att packa eftersom jag ska vara 2v i sverige och sen 2v i frankrike. Här lär det ju vara "svensk sommar" vilket innebär jeans och andra lite varmare kläder. I frankrike lär det vara över 30 grader och sol. Jag klagar inte...

Tog även en promenad idag. Vart riktigt fint väder på kvällen. Sommaren gjorde sig påmind faktiskt. 


En sådan här liten rackare har jag fångat idag. Dem kryper på alla gångstigar i skogen just nu så om ni kikar ute så lär ni se en. Har dock inte klistrat den än eftersom den måste ligga med etylacetatet över natten för verkligen dö.

nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen

Gonatt 

Tomt

Nu har Benjamin åkt hem för sommaren till Mariestad där han ska jobba. Själv blir jag kvar här i Linköping till i alla fall torsdag kväll. Midsommar vet jag ännu inte hur den ser ut. Lägenheten är riktigt tom. Inte alls roligt. Hoppas att jag kommer kunna somna ikväll. =(

Har en plan för resten av dagen dock.:
-handla mat för resterande dagar
-städa
-fixa med akvariegruset

inte så mycket sen blir det lite tv också =)

Känner att jag verkligen vill få sommarlov nu. Komma bort lite. Blir dock inte kul om jag inte kommer få se älskling förrän i höst igen.. Typiskt dåligt i så fall. Hoppas verkligen på att han kommer kunna ta sig till sthlm.


sen ska jag ha det såhär i frankrike och få besök av

den här underbara människan! =D

Akvarium

Så himla skönt det vart idag att få vara hemma igen. Har bara tagit det lungt typ. Eller jag tog en snabb promenad efter frukost, regnet föll lite med det vara bara skönt. Sedan så gick jag och Benjamin för att hämta mitt akvarium som jag köpt. Så till hösten blir det fiskar. Någon som har förslag på vad jag ska ha för några?


just nu ser det ut såhär... gruset ligger på tork så det inte ska mögla över sommaren. Sedan ska jag köpa växter också. Det kommer bli så himla fint!!! =D Behöver bara hitta fiskvakt nu tills när jag är borta.. Någon som anmäler sig frivilligt??=P

Här kommer även lite bilder från Omberg:

nyckling pågår...

fin natur

man kan inte tro att det var den 10 juni..

Hemma från skogen

Nu är jag hemma igen från Omberg där jag spenderat 5 dagar i skogen och studerat dess floristik. Så nu kan jag massa latinska namn på träd och blommor och annat grönt. Det var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. Det har vart superkallt men nästa inget regn så tur ändå. Visst att växter inte är min stora passion men det har ändå blivit mycket intressantare. Nu vet jag ändå vad jag ser när jag är ute, ibland i alla fall. Jaja... så kan det vara

Det är superskönt att vara hemma igen, verkligen. tittar just nu på "att göra en pudel" och den är faktiskt riktigt rolig och bra för att vara en svensk film. Imorgon ska jag hämta hem mitt akvarium också så i höst blir det fiskar här =D!

Packar...

...min väska inför fem dagar på Omberg från och med imorgon med klassen och därmed starten för vår sommarkurs. Vi ska titta på blommor en vecka eller snarare floristik blir det. Det ska bli mysigt även om jag hoppas på bättre väder än vad pronoserna säger just nu.

Annars så har det gått framåt här i lägenheten och vi har börjat komma till rätta. Igår så såg jag fotbollskvalet sverige-danmark, det var pinsamt att vara svensk måste jag säga. Vi spelade riktigt dålig fotboll. nu sitter jag framför tvn och håller tummarna för att Robin Söderling ska spela sitt livs tennis igen ochh vinna franska öppna mot Roger Federer idag. Han spöade ju Nadal i fjärde rundan. Men vi ska vara stolta svenskar idag över Robin. =)

Nu ska jag ägna min uppmärksamhet mot tvn samtidigt som jag har ett antal papper att skriva ut

Regnet det bara öser ner...

... utanför våra fönster. Till och med så där mycket så att man hör hur det slår mot rutan. Jag tycker det är mysigt. Så länge jag får vara inomhus. Vill inte ha sånt här väder nästa vecka på omberg när vi ska vara ute alla dagar. Då vill jag ha sol och 25 grader varmt så jag kan bada och mysa.

idag har flyttstädning part 2 ägt rum. Benjamins lägenhet är nu även den urstädad. Imrgon ska vi åka till ikea. Det ska bli skoj. weei! Nu saknas bara det akvarium som jag vill ha. Någon som säljer ett billigt akvarium ca 100liter?

Nej nu ska jag börja laga middag. Vi har inte ätit sen frukost så det så!

Flyttstäda...

...är inte roligt för fem öre. Bara jobbit faktsikt. Det finns en viss tillfredsställande känsla med att städa. Att se hur det blir riktigt rent och att det luktar gott. Men när det inte är för ens egen skull (eller jo kanske lite annars får jag betala för att studentbostäder ska städa och det vill jag ju inte) så är det liksom inte superkul.

Fick i alla fall hjälp av Benjamin och som tack så ska vi ju städa hans lägenhet imorgon. woho... Resten av dagen efter att jag handlat och annat liknanade som måste göras så ska jag ta ett bad, äta dipp och se på film. Me like! =D

Jag älskar vår nya lägenhet. Nåra småsaker kvar men i love it.

puss haj

A perfect match...

... heter Carefuls lilla hingstföl. Dock så går han under smeknamnet Matcho. Efter en liten skakig start i livet med problem att börja dia och resa sig samt en tripp till strömsholms djursjukhus verkar han nu må bättre. Jag har ännu inte fått träffa den lilla skapelsen men fått en bild. Jag för gosa med honom och Careful om 3 veckor när jag får sommarlov. Han är i alla fall brun med vita strumpor och en stjärn i pannan.

Igår flyttade jag också. Dock så kommer inte allt på sin plats förrän om ca 2v när det tapetserats om i ett av rummen där bla datorn ska stå. Därför sitter jag på hallgolvet och skriver och det kommer bli dåligt med bilder. Anyway det här med flytt är rätt jobbigt. Men kul när allt börjar hamna på rätt plats. Har kvar att städa ur min etta också. Typiskt inte roligt...

Skönt då att jag är ledig den här veckan =D

RSS 2.0