Sommarlov!

Hej alla!

Nu har jag äntligen SOMMARLOV! Jag kan nog inte beskriva med ord hur jäkla skönt det känns. Äntligen. Skrev sista tentan nu imorse. Det kändes inte helt hopplöst även om det inte var klockrent. Får se hur det går, orkar och tänker inte bry mig. Har iaf slängt in min overall från djurhållningskursen i tvättmaskinen så jag kan lämna tillbaka den nästa gång jag kommer hit. Åker ju hemhem igen vid 14 typ för att brorsan har student imorrn. Längtar i alla fall som en galning efter helgen även om gårdagen vart riktigt trevlig.

Mötte ju upp Elina för glass på bosses och sedan vart det grill med Johanna och Gustav, Rikard kom också förbi och sedan så drack vi lite vin och pratade. Helt klart bättre än att plugga =P

Hörs när jag är tillbaka i storstaden!

Back i linkan

Nu är jag tillbaka i Linköping. Dock blir jag inte ens här 24h. Utan sitter på tåget tillbaka till sthlm vid 14 imorgon igen. Innan dess ska jag packa, plugga, grilla med Johanna och skriva tenta. Dessutom har jag redan hunnit äta glass med Elina =) Det där mer plugg det är lite parantesat.

Nej bara så ni vet hur det ligger till liksom. solen är ju på min sida idag och jag tror det blir en nice kväll med bra sällskap =)

Glöm inte mors dag idag!

Trött!

Jag är helt slut efter dagen. Har hjälpt pappa nere på golfklubben med dagens tävling som vi egentligen skulle spelat. Har fört in resultat i datorn och sedan även skrivit på tavlan utanför. gjorde ett uppbrott på 1,5h för att åka till min gymnasieskola och återträff för gamla elever i och med hamnens dag. Det var riktigt bra uppslutning på min gamla klass och jag ska ta mig i kragen för att åter hålla kontakten med flera. Får se om det blir midsommar med fler av dem som förra året.

Sitter med tvn på Eurovision och skäms lite över "musiken", kollade först på landskampen i fotboll och älskar grabbarna från U21 som gått upp i a-laget och gjorde alla 4 målen! Go Hamrén och lite nytt folk i landslaget.

Åker tillbaka till linköping imorgon eftersom jag har tenta måndag morgon. Lär nog åka innan lunch imorgon för att få lite tid att träffa något folk imorgon och kanske plugga lite. Ärligt så vet jag inte om jag får in mer av den här kursen i mitt huvud, är så fruktansvärt skoltrött och slut nu. Blir nog till att skriva tentan och bara hoppas att det går vägen. Märks att jag vart hemma nu i snart en vecka, irritationen mellan mig och min mamma växer och snart lär det explodera på riktigt. Ska bli skönt med ett dygn i Linkan och andas. Saknar flera av er, ni vet vilka ni är, några vet inte vilka ni är men jaja =P

oviss framtid

Trots att det inte var så många timmar sedan jag skrev har mycket hänt. Mycket snurrar i min hjärna just nu. Jag och pappa åkte i alla fall till gården i Brottby och kikade runt lite på korna som gick och betade och likaså lammen, även suggorna och deras kultingar var ute och betade och njöt i solen och leran. så vi handlade hem lite kött därifrån. Bra djurhållning det blir man lycklig av =)

Åkte senare till stallet. Alltid mys att komma dit och bli varmt mottagen. Pussade på den finaste ponnyn och på Ruter. Sedan har jag stått med under hoppgruppen och bara hängt som i gamla tider. Helt klart värt. Kommer bli mer tid där nu efter att jag är hemma från linkan. Kan även meddela att det inte kommit något föl idag. Careful har inte ens fått vaxproppar på spenarna (som brukar sätta sig någon/några dagar innan fölning), så om kanske en vecka trodde Ove.

Har fått besked under kvällen att en person som jag tycker väldigt mycket om har drabbats av en allvarlig sjukdom. Kommer med respekt av denna person inte skriva ut något namn eller något som den kan förknippas med. Kan "lugna" folk med att det inte är någon i min familj eller släkt, men ändå. Oavsett så vet jag inte hur hösten kommer se ut nu. Det får visa sig vart jag tar vägen och hur jag och den här personen känner.

helg?

Idag är det tanken att helgen ska börja, men så funkar det inte när man har en tenta som stundar på måndag. Det första jag fick göra imorse var att hjälpa min mamma att hjälpa min bror att välja vilken skjorta och slips han skulle ha på studentfotograferingen. Tack o lov fick jag min vilja igenom och min bror trots kostym såg inte allt för stiff ut utan med sommarinspirerad. =) Nu sitter jag här med övningstentan och betar av uppgifterna. Det märks att det är olika föreläsare som gjort olika frågor för det är helt olika svårighetsgrad på dem och man kan få en poäng för ett ord eller en poäng för en mer eller mindre stor utläggning, fint att dom gör lika, verkligen...

Nej ska beta av detta innan jag tar ledigt framåt em. Först ska jag och pappa iväg och sedan blir det en helkväll i stallet, supermys enligt mig. Får se när telefonen ringer om att Careful fölat eller om hon väljer att gå över tiden. Vilket inte vore helt fel i år med tanke på att det inte riktigt vart i fas allt så i alla fall en veckas tillväxt till vore inte fel.

3 dagar plugg kvar innan sommarlovet.... 3 dagar... 3 dagar... tror jag hittat mitt mantra

lite avklarat

Har vart rätt duktig idag på pluggfronten idag. Börjar lugna mig lite inför tentan. Ska gå igenom övningstentan riktigt ordentligt imorgon så jag kan ta det lite lugnare i helgen.

imorgon em ska jag och pappa till en kravmärktgård som säljer sitt eget kött i sin gårdsbutik. Ska åka dit och kika runt på gården och sedan se om jag tycker att det verkar så man kan köpa och äta köttet. På ett sätt hoppas jag det, men faktiskt så saknar jag inte kött så mycket längre. Sedan blir det stallet imorgonkväll och hoppgruppen. Pussa på Radieuse och Hubbe och peta på alla mina vänner.

Ja hörrni snart ska jag sova. Jag har vart på avslutningen för SKUDA (svenska kyrkans unga i danderyd) med en bra mässa och sedan grillning.

Hörs imorgon =)

gah!!!!

Jag blir så förbannad på alla tekniska saker som bara bajsar på mig! Datorn har ju vart bråkig sedan länge. Nu vill jag skriva ut saker men den vill inte hitta skrivaren här hemma. Så då försöker jag med mina föräldrars dator men den är minst lika bråkig och vill inte öppna internet alls, snart skiter jag i det och tar brorsans.
Sedan är min telefon ett riktigt mongo. Helt plötsligt trillar den in typ 4 sms som antagligen skickats igår eller liknande. Så om jag inte svarar direkt på sms eller ni får konstiga svar så är det för att jag och min tele inte är på samma plan. Och det är inte så att jag har råd att förse mig med ny dator, tele och nytt träningskort på campushallen =/

Jaja igår fråga min bror mig om jag hade någon vän som ville åka med på hans flak i o med att jag ska åka. Nån som känner sig manad? Ni linkan bor jag kör ju upp till sthlm den 31 på em/kväll, om ni vill ha nåra dar i sthlm 31 (kväll) - 3 (då jag ska tillbaka till linkan) så säg till... ja ni behöver ju inte ens stanna till den 3e

god morgon

eller förmiddag.

Idag är dagen jag ska försöka få undan massa plugg... ser det ut att hända? nej inte för tillfället. Men oddsen är rätt bra, ingen är hemma mer än jag och hunden så kan i alla fall inte bli frestad att åka hemifrån. Träna kan jag inte heller eftersom min allergi är ett levande helvete just nu.

Kollade i min "dagbok" igår,har en sån där man skriver typ 5 rader varje dag i 5 år. För ett år sen föddes Matcho =) Lilla skrutten. Det var dagen innan 2-generationer i golf. Och imorgon som är dagen innan årets 2-generationer är Careful beräknad att föla. Åh hoppas hoppas.. Vore underbart att få se en lite fölis och en glad mamma. Klappa lite på Matcho också som inte är så liten längre.

Plugga var det nu. Ha en fin dag =)

sömn eller SATC

Nu har tom it´s learning segat ihop och vill inte hämta hem pdf-filerna från föreläsningarna. Tar det som ett tecken att jag inte får in mer nu. Ska börja kika på övningstentan imorgon, men först gå igenom de sista föreläsningarna och lite labb-saker. Imorgon MÅSTE jag plugga hela dan typ.. I hope för bra väder så jag kan ligga i solen men de senaste dagarna har det vart kyligt i luften trots att solen vart framme. Är lite lugnad idag över att jag nu känner att jag kan bläddra fort förbi det mesta i föreläsningsväg för att jag redan känner igen allt och det sitter i huvudet...

Borde sova, men ska nog kika lite sex and the city på tv först. Och juste såg i tidningarna idag att twilightskådisarna kommer till sthlm den 21 juni (inte Robert dock, men det gör inget för vi gillar lammkött), och jag informerade Elina så vi ska leka galna fans och hänga i stan då för om man är så snygg på tv, hur ser man då ut for real.. vore kul att ta reda på =)

so far

idag har jag än så länge läst typ 2 sidor i molekylär genetiken. Istället för att plugga så tog jag hunden på en 45min promenad imorse förbi våra 2 sjöar och så tittade vi lite på hästarna som var ute och betade i hagen. Mys i solen. En sådan här dag saknar man stallet, mysiga promenader i solen med careful eller vara hänga på henne när hon betade eller en uteritt. Det är beräknat att hon ska föla på fredag så jag håller alla tummar jag kan för att det kommer ut ett friskt och piggt litet föl. Ett sto helst den här gången =)

mamma och jag har sedan vart i täby c. har handlat studentpresent till lillebror och en födelsedagspresent till min kusin som fyller 13 idag. Ska åka över dit senare. Sedan har jag även fått en vristlänk och en klänning. Tack mamma!

Nej plugg var det, ikväll blir det grillat här. Röding i folie med örtsmör och grönsaksgrillspett, lite halloumi och färskpotatis =)

mat?!

Jag sitter och inbillar världen att jag tentapluggar, vilket är ett totalt skämt. Jag surfar runt och sen så ska jag in till stan i em för att träffa Erik. Av någon oförklarlig anledning så kom jag på att jag inte vart å ätit på min favoritresurang på jättelänge. Det är en asiatisk resturang vid östermalmstorg som heter New Peking city, dom har en mongolisk+asiatisk+sushi buffé som är en ät hur mycket du vill av dessa för 169:-... åh ge mig!

Någon som vill joina mig?

mot centrum

Nu ska jag åka upp till banken och ska se till att fixa det sista. Har även hittat hur man öppnar ett nytt konto via internetbanken. Nice säger jag bara. Shit vad vuxen jag känner mig :P Blir en sväng förbi hm också, oavsett hur lite pengar jag har så måste jag bara ha nytt puder =P

Nej men hörrni slänger in en bild på min nya hårfärg och något kortare hår tillsvidare =)


give me my money!

Fick CSN idag och de pengarna försvann lika fort igen. Jag har nu ungefär 1500 kvar att leva för den här månaden, inte okej, speciellt inte när vissa jag känner som pluggar men som jobbar samtidigt fick en lön på 20.000, jävla människor. Dessutom måste jag köpa studentpresent till lillebror och morsdag present till mamma. Bläää!

Tack o lov så håller jag på att grejja massa med banken så att utdelningarna på mina värdepapper (inte så mkt nån tusenlapp/år) ska komma till enkla sparkonto istället. Så de pengarna ska flyttas över dit idag, det betyder att det kontot växer med ca 30.000, pengar jag faktiskt tänker ta av för jag tänker fasen unna mig saker under sommaren. Ska öppna ett nytt sparkonto också som är ett "no touch" konto, så kan man ta av det sparkontot jag har idag när det krisar. Så ge mig mina pengar jag sinar fan här!

blond, pollen och familjen

Idag ringde jag till min frisör som faktiskt hade en tid för mig idag. Lyckades tigga till mig lite pengar från mamma och har nu klippt topparna samt färgat mig blondare. Rätt skönt att vara genomblond i hela håret för då kan jag i fortsättningen färga det själv =) känns superfräsch och jag är jättenöjd, men det får man inte höra av familjen utan mer : "oj vad ljust det blev" osv. Jaha tack för den liksom...

Skulle sätta mig ute och plugga sen i solen men fick flytta in för mina ögon började klia och jag nös som en tok. Dumma pollenallergi. hade även tänkt springa men det får kanske bli ikväll eller imorgon för det är för torrt ute nu och ja...

Har ju vart hemhemma i lite mer än 24h nu och stör mig redan på familjen. Det är folk överallt och kommentarerna om allt man gör haglar. Nej hem flyttar jag aldrig igen och jag kan säga redan nu jag saknar alla mina fina vänner i linköping. Blir kanske en sväng förbi stallet ikväll, eller promenad dit å hem, får se

Nu ska jag fortsätta tentaplugga =(

what a night

Igår va riktigt awesome! Vi började vid 16 uppe vid amfi vid Kårallen för att dricka upp det som var kvar sen schlaget i höstas. Det var riktigt nice i solen med lite drinkar. Vi fick sällskap av D-group också som sjöng och spelade lite, sedan kom även CC dit, kanske mindre lyckat. Vidare till spritspåret vid 18.30 där vi blir fastknutna i en fulvinsdunk allihopa. Ut i skogen för att få lite shots och öl på olika stationer. Det var helt klart spännande gå typ 9pers tillsammans och koordinera oss. Vi drack inte hysteriskt mycket fulvin vilket var tur för annars hade nog fler gått hem tidigt.
Resten av kvällen på själva ughen var riktigt trevlig och rolig. Vi dansade och pratade och det var en toppen sista kväll för oss. =) Hamnade på donken vid 2-tiden och var hemma och i säng kl 3

När klockan ringde vid 7 imorse trodde jag nästan att jag skulle dö. Satte mig på tåget till sthlm och har nu haft förträff med konfimanderna. Första intrycket såhär är att det verkar vara en fin grupp och jag tror vi kommer få det riktigt kul uppe i Ramundberget. Gick hem men himlen öppnade sig så brorsan fick hämta mig, nu ska jag slöa framför tvn så kanske det blir lite plugg ikväll.


MatSex goes Ughen

dusch-check, mat-på g, hängslen på-check, snart är jag redo för min sista festerifest Ughen. Vi ska inleda med att dricka upp spriten som är kvar sen schlaget uppe i amfi, sedan blir det ughen. Jag ser fram emot en fantastisk kväll där MatSex aka 4v kör med fanan i topp.

Älskar er allihopa!

pluggat i solen

Efter lite lunch efter förmiddagens promenad var jag över till Johanna för att plugga, dock vart det snart galet varmt på henne altan så vi tog en sväng till ryds centrum för att handla lite, glass det viktigaste enligt mig =P Sedan så la vi oss på gräset utanför mig istället och pluggade ca 2,5h. Nu är vi inne igen efter att det började droppa lite på oss =/

Velar lite över om jag ska plugga mer eller dammsuga och sätta igång och packa lite, eller om jag ska plugga imorgon fm och packa och det då också. Hmm lite knepigt faktiskt. Är rätt trött också, så får nog bli en liten powernap innan kvällen. Det är fest på lite olika helg men jag är inte alls sugen så jag och Elina och ev Johanna ska äta middag på hg, dricka lite vin och snacka skit. Helt lagom enligt mig =)

Vill inte avsluta med ett arg stycke men återigen måste jag bli förbannad över folk som tror att man har något med en kille bara för att man umgås privat. Vad är det för fel på folk!?!?! Är det inte 2010 eller är det 1910 har jag missat nått! Och faktiskt om det skulle vara något varför ska folk bry sig, gggggaaaaaaaaaaahhhhh lämna mitt liv ifred, jag delar det jag vill med de vänner jag vill ni andra kan fara åt h------....

Nej nu ska jag göra nått annat. Ha en fin kväll!

tentaplugg o sol

Dagen började som igår med en timmes promenad i spåret med Elina och idag var även Johanna med, mycket trevligt. Ska snart hoppa in i duschen och sedan blir det tenta plugg för fulla muggar så man kanske blir lite ledig framåt kvällen. I wish. Några ur min salsagrupp ska till norrköping och salsahuset på deras dropin kväll. Eventuellt hakar jag på där, eller så blir det grillkväll här hemma med fina vänners sällskap. Något supande är jag i alla fall inte sugen på. Vart det slutar det får vi allt se.

Nej hörrni, idag lyser solen så det blir till att vara ute och bättra på en i princip oexisterande bränna hos Johanna.

gå ut i det fina vädret nu!

Högåsa

Idag har vi som sagt vart på studiebesök på Högåsa gård som har KRAV svinsuppfödning. Där har de endast slaktsvins uppfödning för att bli riktigt bra på det de gör. Smågrisarna köps in från en gård vid Borlänge vid namn Forsa Gård. Kikade på deras hemsida och det verkade riktigt bra. Hittade en gård utanför sthlm som producerar och säljer kravmärkt nöt, gris och lammkött. Nu säljer de knappt sitt kött till butik utan bara i sin egna gårdsbutik. Ska åka ut dit nästa fredag när butiken är öppen för att få se hur det ser ut, kolla runt på gården och se hur djuren har det. Personligen så äter jag ju inte uppfött kött nu för att jag är emot produktionen som den ser ut nu, samtidigt vill jag gynna de personer som har en bra hållning på sina djur. Så jag håller alla tummar för att den här gården ska leva upp till mina förväntningar så jag kan köpa kött därifrån. Dessutom slaktar de djuren på gården och styckar så hela stressen kring transport är borttagen. Vi får se nästa fredag helt enkelt.


bild från Högåsa, de hade öppnat sommarhagarna som var gröna och fina men grisarna hade inte vågat sig ut dit än

Borde plugga

Eftermiddagens studiebesök var verkligen hur bra som helst. Skriver mer om det sen.. Klart bra sätt att avsluta kursen på.

Ska plugga nu och laga lite middag så småningom... bläää

spåret

Idag är det nästan så att solen lyckas bryta sig igenom molntäcket. Bara lite dis som är ivägen... Det tar sig, imorgon när man ändå är ledig är det då man ska hoppas på att det är strålande sol och över 20 grader. Helst, I wish..

Kvällen igår avslutades med trevligt sällskap i form av Rikard. Vi spelade tv-spel, Super smash bros och mario cart. Jag fick stryk de första matcherna i supersmash men sen vart det jämnare när jag hade lärt mig. Och over all tror jag att det vart relativt lika. I mario cart däremot fick Rikard tokspö av mig. Trots att jag hade katt som ville kela och som sedan valde att leka med min hårknut, inte alls distraherande =P

Vaknade kl 06 imorse av att jag hör hur det totalt spöregnar utanför mitt fönster. Fan tänker jag, jag och elina som ska promenera vid 9. Men då hade det slutat och luftfuktigheten var återigen närmare 100%... En powerwalk på en timme avklarades. Helt klart nice. Knät kändes inte alls lika mycket som senast, peppar ta i trä! Imorgon kör vi igen. Det är bra att ha något som får en att kliva upp, speciellt eftersom jag behöver plugga som en gud imorgon.

Ska till skolan snart och sen på studiebesök på Högåsa som är ett kravsvinsstall, vi får väl se hur de grisarna har de, förhoppningsvis bättre än de vi hittills sett.

Ha en fin dag <3

Länsstyrelsen

Dagens höjdpunkt var studiebesöket på Länsstyrelsen där vi fick en föreläsning av länsveterinären och av en djurskyddshandläggare. Mycket givande enligt mig. Helt klart ett yrke jag kan tänka mig. Så för att följa upp detta så mailade jag till enhetschefen för veterinärafrågor på länsstyrelsen i stockholm för att höra om det finns någon möjlighet att få gå med på praktik där under någon av veckorna innan midsommar, förhoppningsvis har de tid att ta emot mig, eller någon av de, de är något fler handläggare i sthlm än här så hoppas inte alla hunnit springa på semester då....

Nu ska jag plugga och läsa igenom mina molekylärgenetik anteckningar för att försöka väcka minnet om vad vi egentligen borde lära/lärt oss i den kursen. Usch har ingen lust alls nu när man börjar räta ut frågentecknen i sitt liv om vad man vill göra, och jag lovar er, detta är det inte!

nej mat? nja palla... borde eller nja.. men palla, kokar ett ägg å äter nån macka tror jag

Film

Ha en fin kväll alla för nu drar jag iväg och ser på film!

Tankar

Det är spännande hur mycket annat man kommer på att göra när man borde sitta med näsan i boken och plugga. Jag gjorde mig precis kaffe ihop om att väcka mig själv lite. Måste verkligen läsa klart i molekylärgenetiken idag så jag kan börja repetera imorgon. Vore guld om jag kunde korrekturläsa min slutrapport i djurhållningen idag också, helst typ, innan assent ikväll så jag kan ge mig iväg på filmkväll. Dessutom valde solen att titta fram nu.. Funderar på att ta med min bok, mp3 och en termos kaffe ut för att plugga, dock är det fortfarande moln på himlen...

Hittade en sida som är specialiserade på au pair i nya zeeland. Åh jag skulle inte banga. Det står faktiskt överst på min lista nu, har en känsla av att klimatet passar mig bättre där, och folket sägs ju vara sjukt trevliga. I så fall blir det till att åka höste 2011 efter att jag fått veta om jag kommer in på utbildningen i skara eller inte, eller egentligen borde man se till o komma iväg och skita i utbildningen... typ. Får väl se hur intagningen ser ut i år och se om man måste ta en plats när man väl får den...

Nu ska jag kika genom fönstrena å se hur hotande molnen ser ut å om jag borde knalla ut å sätta mig eller inte

Frånvaro

Solen lyser fortfarande med sin frånvaro. Ingen vädersida har prickat rätt väder för Linköping idag. Både Smhi och yr har växlande med över 11 grader. Men jag tvivlar måste jag säga...


Idag skulle jag egentligen vart på studiebesök på slakteriet här i Linköping (scan) men så vart det inte då dom inte gick att få tag på igår. Så jag sov bort halva morgonen och ska på styretmöte kl 12 i skolan. Sedan när jag kommer hem är väl tanken att det blir molekylärgenetik för hela slanten om jag inte åker med Rikard till sjukhuset  och håller han sällskap eftersom han skulle kolla upp armbågen tror jag.. Så går det när man är full på en färja och ramlar i trappor.

Satt igår och klickade runt på lite olika au pair sidor. Jag känner att jag kanske behöver komma iväg lite efter mina tre år här, om jag nu inte kommer in i Skara direkt det vill säga..

ha en fin dag, hoppas det är bättre väder där du är än vad jag har det..

har du det trist så kan jag tipsa om en blogg som jag precis börjat läsa som jag fastnat i direkt, okej lite för att han ser bra ut men mest för att jag blir djupt impad av denna 19åriga kille som själv tar hand om sin 2 åriga son efter att mamman stack när ungen var 3 månader... Här hittar du hans blogg =)

No salsa

Det vart ingen salsa. istället la jag mig för att vila men det höll 5 min innan jag vart arg på mig själv över min egen lathet så då bar det ut i skogen istället för en ordentlig promenad. Provade att springa lite också, knät tyckte inte det var helt party och inte heller min andning, men den gick ju att bota med min inhalator. Var skönt att få svettas lite igen.

Ska försöka somna tidigare igår, ikväll... måste få tillbaka dygnsrytmen...

Salsa or no salsa?

Är hemma efter en em i skolan. Imorgon är jag ledig så dagen kommer ägnas åt min molekylärgenetikbok. Ber till högre makter om sol och bikiniväder så jag slipper sitta inne och plugga...

Ikväll så är det salsakväll på L´orient.. Vet inte om jag ska orka mig dit eller inte. Jag har egentligen inte råd alls. Måste spara de flesta pengar jag har... egentligen vill jag bara krypa ner å se på film. Speciellt eftersom drop-in klassen är en form av salsa som jag inte kan.

har ju för avsikt att fortsätta med salsan i höst. Vet inte om det var lite av kärlek just då.. För jag tyckte inte det var jättekul att gå ut å socialdansa på den nivån jag var nu. Och att komma upp till den där det blir roligare det vet jag inte om jag lyckas med.. nej det jag längtar efter mest med hösten är att få börja träna igen. På riktigt liksom...
Kanske ska ta en löptur ikväll istället.. Det kändes ju nästan som en bra idé nu

Vi får se helt enkelt...

last week

Min sista schemalagda vecka startar nu. i o för sig betyder det inte någonstanns att jag kommer bli ledig. eftersom jag har en tenta att plugga till veckan efter denna.

Har suttit och läst lite sidor i molekylärgenetiken och även bytt vatten till fiskarna. Nu ska jag äta lite lunch innan jag går till skolan om ca 20 min.

Fick även svar på min röntgen av mitt knä idag. Inga skelettskador så det är inget att oroa sig över. Tyvärr kan det ju vara minisken som spökar, men den brukar ge sig av sig själv, när det vet ingen, kan vara allt från 1 månad till flera år. Jaja nu vet jag i alla fall att det inte är farligt att jag har ont. Det känns skönt.

Solen strålar ju inte idag, riktigt synd måste jag säga, Hemma i sthlm hade de tydligen sol idag igen. Dum stad det här.

Ikväll funderar jag på att pallra mig ner till L´orient och deras salsa kväll. Får kolla upp med Pernilla om hon ska dit. I hope so.

Juste är det någon som har en idé på vad man kan ge sin lillebror i studentpresent, som inte kostar en förmögenhet.. =/


Jag och Jonatan på hgs tacksittning =)

2 dagar sen när man kunde ligga i gräset å sola, ge mig!


Sova?

Min dygnsrytm är helt upp o ner vänd sedan jag inte vart i skolan på 1 vecka nästan. Nu börjar jag i o för sig bli trött... Kanske på tiden. Ska försöka gå upp en vettig tid imorgon (kl 9) för att börja ordna upp detta. Men risken är stor att jag trycker av larmet rätt snabbt...

De här sena kvällarna när man sitter i sängen å försöker övertala sig själv att det är dax att sova, det är mycket tankar som far i huvudet. Det enda jag kommer fram till just nu är att jag känner mig tom, tror nog aldrig det direkt har hänt förut, då har det alltid vart något, kärlek eller raka motsatsen, men någon känsla har funnits där. Nu kan jag inte komma på någon.

Jag känner mig bara tom, dagarna flyter ihop och jag ska inte klaga jag har det inte dåligt jag har det bra. Men jag kan inte låta bli att sakna mitt liv från gymnasiet. Det var helt fantastiskt. Jag hade stallet, fina vänner där och kyrkans ungdomsgrupp. Kollade igenom gamla bilder från alla hästtävlingar och det var en tid jag alltid kommer bära med mig. Dessutom så delade jag den tiden med en superfin pojkvän som älskade mig mer än allt annat. Mer kunde jag inte begära (även som naiv 18 åring gjorde det). Aja det är speciellt, att ha någon att dela livet med. Man inser det inte förrän man inte har det längre. trust me på denna. Efter att ha haft någon vid sin sida i mer eller mindre 3 år (iofs 2 olika personer) så är det tomt, kanske är det vad som förklarar min känsla. Jag håller fortfarande på att vänja mig vid singellivet, men det är svårt. Allt jag lärt mig är att oavsett vad jag ger mig in på nästa gång så måste det kännas rätt.. Det kan låta dumt vid inte ens 21 års ålder, men jag vet nog det här. Och vi är alla olika, men det är vad jag vill...

sova var det...

gonatt

Lite avklarat

Rapporten är nu färdigskriven. Eller måste verkligen korrekturläsa den, vet knappt vad jag skrev på sista sidan, ville bara få klart det liksom.

Vädret har i alla fall klarnat upp och det finns fasen hopp om sol imorgon. Jag skulle kunna döda för en dag med sol så man kan ha shorts, linne och gladiatorsandaler. Trots att jag är galet skoltrött så längtar jag nästa till att ha lite schemalagt nästa vecka. Jag har liksom ingen pluggdisciplin när jag är ledig hela dagarna, så ska bli skönt med lite struktur. Är det sol imorgon blir det till att spendera fm på gräsmattan med molekylärgenetik boken. Morgondagens föreläsning ska handla om avel och seminering, det är den föreläsningen jag sett fram emot mest sedan vi startade kursen. Så om det inte är bra ska jag nästan skälla ut föreläsaren. Sedan blir det studiebesök.

Imorgon kväll MÅSTE jag byta vatten i akvariet, eller så gör jag det direkt imorgon bitti.

Skit samma... Saknar min lilla grå häst hemma. Har inte sett henne sen i vintras... Hoppas jag kan spendera en stor del av sommaren i en hage med henne och en frisk fölunge =)


careful å liten Matcho förra året i juni, han var ca 1 månad här

Matcho i augusti, här börjar han tappa fölpälsen å få sin fina mörkare bruna färg

januari i år, senast jag såg de båda...
Usch får dåligt samvete av att inte sett dom sen dess...

Omotiverad

Jag är sjukligt omotiverad inför dagen. Sitter och skriver på min rapport lite i mellanåt. Till exempel att det inte är helt ok att föda upp gödkalvar överhuvud taget. Fastnade med att läsa min gymnasieklass MB05a loggböcker från vår segling sista året. Shit vad man saknar det, vilken livsresa det var vi gjorde och jag och Carro kunde lungt komma överens om att man saknar den klassen.  Nu är det bara att hoppas och hålla tummarna för att så många som möjligt kommer till hamnens dag den 29maj. Jag ska lätt vara där.

Nej det är bara att bita ihop... sommarlov om 14 dagar. Måndagen den 31 skriver jag min sista tenta för det här läsåret. I can´t wait!

Btw någon som kommer vara kvar i ryd största delen av sommaren och vill ge en hjälpande hand med mina fiskar??

Dagens planer

Jag har en hel del saker jag borde få avklarat idag. Skriva rapport står som nummer 1 på listan, sedan måste det handlas lite då kylen nästan ekar och sen borde jag byta vatten i akvariet. Dessutom så vore det bra om jag såg till att komma ut på en ordentlig promenad, springa går nog inte utan att mina luftvägar helt korkar igen...

Jag är i alla fall inte så motiverad till något av ovanstående. inte för jag vet vad jag skulle göra istället. Allt känns bara som ren rutin just nu, livet är inte direkt roligt med solsken utan mer som en grådisig massa där man bara gör det man måste. Imorgon börjar min sista schemalagda vecka i skolan. Sedan åker jag hem på söndag, förhoppningsvis kan jag stanna hemma hela veckan. Vore stört nice. Beror väl på hur bra jag lyckas tentaplugga i sthlm...

Nej dags att sätta igång kanske

sol =)

Kvällen igår spenderades med Johanna, Gustav och hans två kompisar David och Jesper. Det var trevligt med musik och dryckeslekar. Planen var att vi skulle gå till hg, men så vart det inte. Det tackade min plånbok för helt klart. Dessutom efter att ha pratat med Elina idag så inser man att det nog var tur att vi inte var där. Fick riktigt dåligt samvete över att jag inte märkte hennes sms inatt då mobilen var på ljudlös. Har liksom alltid min telefon på med ljud. Usch, kändes inte alls bra.

Aja jag var helt slut idag. Slumrade lite på dagen, sedan tog jag tag i mig själv och begav mig ut i det fina vädret för en liten promenad. När jag kom hem igen så drog jag med Carro ut på gräsmattan för att sola lite. Hur skönt som helst att man kunde ha bikini. Förhoppningsvis håller det här vädret i sig nu!

Håll tummarna för det folket

Det ljusnar

Jag har lyckats skriva lite drygt en sida på min rapport. Lyckats prata igenom gårdagen med delar av berörda parter. Fick även en trevlig inbjudan av våra små mattekillar i ettan som tyckte att vi pateter skulle joina dom och 4v för middag på hg. Tyvärr är många av oss i fel stad eller redan har andra planer för helgen. Så vi hoppas på en ombokning för framtiden innan sommaren, och efter den 25e när pengarna finns på kontot igen.

Istället så blir det endå hg ikväll för min del ikväll. Johanna frågade om jag ville hänga på henne, Gustav och hans två kompisar. Så varför inte. Skönt att få komma iväg lite. inte sitta hemma och älta allt kaos.

Aja jag och Carro glor vidare på OC, vi är inne på sista skivan på säsong 2. Nördigt jag vet men jaja:P

Skit rent utsagt

Igår var jag ju halvt mörbultad, lyckas i alla fall ta mig till hg för John Doe avslutningen med The Radio Dept. Emila gick ju med, mycket snällt. =) Tyvärr höll inte bandet riktigt samma klass live som jag tycker att dom har på sina skivor. Aja... Träffade även Arvid och sedan dök Rikard, Jonas och Mani upp också. Vilket bäddade för en sjukt trevig kväll efter att banden slutade spelade. Men det vart skit, bara jobbigt allt! Och inte av den anledningen som man skulle kunna tro utan pga en mognadsnivå från vissa som är som en pojke i 14 årsåldern.
Besvikelsen kring hur den här personen betedde sig är enorm. Och rent allmänt, vad är det med killar att hålla på å gå å få en massa känslor, kan man inte bara vara kompisar, måste det alltid leda till något!?!? Mitt trista svar är nog ja, i 9 fall av 10 slutar det med skit. Den enda killen jag än så länge bara kan ha som vän utan massa drama är Markus, tack o lov att du finns där. Claes också då men där är det ingen sport =P. Till följd av detta gick jag hem vid halv ett och Arvid gjorde mig sällskap en liten stund i alla fall. Vi skulle liksom åt olika håll. Trevligt i alla fall. Att allt är som förut mellan oss =) Kommer sakna den knasbollen när han flyttar.

Mitt humör är i botten och vädret är på samma nivå. Jag ska skriva på min rapport å sen får vi se.

det artar sig

Efter en dusch och en pizza så lever jag. Carro och jag sträckkollar på OC och jag ska snart till hg för John Doe avslutningen.. The Radio Dept ska spela så det ska bli awesome! Går dit med Emil eftersom resten av alla mina vänner är halvdöda sen igår typ. Sedan är det ju typiskt smidigt att gå dit med folk som jobbar där så man får gå in med han istället för att stå kö =P

Aja nu ska jag göra mig klar... Imorgon måste jag verkligen ta tag i min rapport... Idag har min hjärna inte vart kapabel nog till det

vi slutar med flaggan i topp

Vart försenad ner till Linkan igår å vart jättestressad. Emma var världens snällaste i alla fall och väntade och gick med mig till skytte-c. Satans vad långt det var dit! D-groups festerifest var riktigt jäkla awsome! Typ hela 4v försvann och alla var klappkanon. Men vi hade grymt kul! Nu vill jag inte veta av en fylla igen fram till ughen nästa helg.

dagen idag består av cravings efter pizza på hög nivå samt tvätt. Ska försöka skriva på min rapport också. Sedan spelar The Radio Dept på hg ikväll och jag vill verkligen gå men vet inte om jag orkar för jag är fan inte på topp idag...

jobb+remiss

Sov som en stock i min säng här hemma inatt. Den är så galet skön. Nästa gång jag flyttar, förhoppningsvis om lite drygt ett år till Skara så ska jag ha med den sängen å ha den jag har i linköping hemhemma. Idag har solen strålat och passande har jag och Johan spenderat dagen i församlingsgårdenskällare med att inventera lägerpackningen. Inte helt okej. Tur att det är mycket fika i kyrkan så man fick vara ute en del i alla fall. Slutade klockan 17 och hann precis upp till akuten på en vårdcentral i mörby för att kolla mitt knä. Läkaren skickade en akutremiss för röntgen till Täby så ska dit å röntga knät kl 8 imorgon bitti. Jag håller alla tummar för att det inte ska vara någon skada, för jag vill kunna börja träna igen eller i alla fall få veta att det är något som läker med tiden. Jag menar det är festerifest på onsdag och det vore ju bra typiskt om jag måste gå på kryckor eller liknande...

jaja... Nu ska jag och mamma ev åka till golfklubben. Jag måste slå lite om jag ska spela tävling den 29 med pappa, sånt där jag gör för att samla pluspoäng ;)

Mot sthlm idag

Ikväll bär det av hemhem. För att imorgon ska jag tjäna pengar som vanligt dödligt folk. Blir 1,5 dag nere i församlingsgårdens källare i Johans sällskap för inventering av lägerpackningen så vi kan beställa hem sådant som saknas. Har i alla fall packat, vilket inte alls vart mycket och sprungit runt hela lägenheten och letat efter mitt bankkort, som jag så smart hade lämnat i min morgonrocksficka... smart där...

Har även vart i stallet idag och pysslat om Always. Idag var en såndär mysig dag med bara massa borstning och bete ute för henne. Och jag insåg att det är ju det här jag saknar med hästarna, inte själva ridandet utan allt pyssel runt omkring. Förhoppningsvis kan jag få tid å pyssla med Careful framåt juni.

Aja nu ska jag kika vidare på OC innan det bär av, ska boka tvättid också innan...

Färdigstädat

Då vår lägenhet har fått förfalla för prioritering på skola och fest så tog jag och Carro idag tummen ur och gjorde en storstädning. Jag har även satt upp mina gardiner lite halvfult, eller jag lyckades inte dra in skruvarna ordentligt. Får be typ pappa eller någon nästa gång han kommer ner. Nu ska jag i alla fall slapp resten av kvällen. Till o börja med ska jag läsa min bok och sedan blir det tv med avbrott för lite middag.

hörs säkert under kvällen!

levande patet

Då var skiftet över. Jag har blivit patet och har även tagit min plats i styr-v 10/11. Gårdagens väder var inte alls på vår sida. UK däremot i fredags var riktigt bra. Visst det var kallt men vi överlevde för det regnade inte. Vi gycklade på hg först å sen var vi och drack lite hos Niklas innan vi drog till colonia bloc party. Det var nice. sedan UK till ca halv två sen gick jag å Emma hem. Sov nästan 3h innan det var upp för skiftesdagen.
Väckte våra bäbisar vid 06.30 sedan gick vi å sov lite i Niklas soffa tills vi skulle dra upp bäbisarna helt vid 9. Då började det regna och så fortsatte det. Vid 12 mötte vi upp resten av alla som skulle skiftas in å åt lite för att sen gå fulvinsrunda. Det var skoj och vi trotsade glatt vädret med lite fulvin i kroppen. Så småningom hade vi kommit runt rundan och sedan vart det lite mat och sen gick jag hem. Tror jag var hemma vid sex-tiden och ställde mig i duschen. Egentligen en dålig idé då alkoholen slår till som satan när man blir varm om man vart ute. Så ca 1,5h stog jag tydligen i duschen, tror jag sov lite i badkaret också och inser sen att det är vatten över hela badrumsgolvet. Skit helt enkelt, allt var dyngsurt. Tack o lov att jag tagit upp min mobil för länge sen. Sen glodde jag och Carro OC och sedan fick jag lite sällskap av Rikard innan jag somnade vid halv ett inatt... Långa dagar detta.

Idag är det städa som gäller och packa för imorgon åker jag till sthlm.

Nu kör vi!

Egentligen har jag inte tid att skriva här utan borde vara på väg till Niklas... Men nu kör vi igång denna galna helg. För ett år sedan så var det idag vi började vårt festeri år for real med vår första festerifest. nu är det bäbisarnas tur och vi gamlingar har fixat (eller inte jag) inför skiftet imorgon, ska gyckelträna och sedan gyckla för reflex kl 19 på [hg], sedan blir det förfest på Colonia kl 20, vi är typ massa pers som ska dit. sedan bär det av till UK (utekravallen) och hem i guess efter det för ett par timmars sömn tills vi ska ha skifte imorgon.

Skiftet är en annan historia som kommer bli awesome. Allt jag säger är bäbisar beware!

Ölstopet och häfv

Efter 2h föreläsning gick vi till ölstopet och drack en cider och en öl för min del. Var nice i solen även om det blåste lite för kallt för min smak. Sen skulle vi cykla till bk15 å sektionsmästerskapet i häfv, dock lyckas jag få punka på väg ner för märkesbacken så nu vet jag ju vad jag ska göra på söndag =( Åkte hem å bytte till varmare kläder för att sedan åka tillbaka till ölstopet. Dock var typ all öl slut! De hade tydligen sålt över 4000 öl de fösta 2h och tömt 4 systembolag så...

Jaja just nu är jag rätt bitter över att min träning ligger på is å inte fan lär den komma igång heller. Jag har märkt att jag mår mycket sämre psykiskt när jag inte hinner träna. Så nu kommer den stora frågan till hösten häst eller träna? för ridningen är inte tillräcklig. Till saken hör den att jag kommer läsa en kurs som tar sjukt mycket tid så vet inte ens om jag hinner hästen...Sedan kan jag ärligt säga, det är inte som förr när det var Careful å lucky, jag har inte samma engagemang å jag tycker det är jobbigt när jag nu de senaste 2v har fått stressa varje gång jag vart där, så vill jag inte ha det. Tar jag mig tid för en sådan sak som en häst då vill jag inte stressa utan göra det ordentligt. Men det funkar knappt den här terminen så vette fasen om det kommer funka i höst. Får funderar över det där den kommande veckan å sen får vi se.

Nej hörrni, nu håller vi tummar å tår för att smhi å alla andra metrologer har fel och att det inte blir regn imorgon.

Solen skiner

Idag sov jag ut riktigt ordentligt. Sedan tog jag en dusch och har lagat mat till kvällen oc några dagar fram över. Ska göra mig iordning nu för att gå till skolan på föreläsning. Det blir hängslen på idag =) Solen skiner så vi tar nog en öl sen på ölstopet innan det är MatNathäfvet ikväll. Tror vi ska gyckelträna lite till sen, men är det fint väder sen så vill jag gå tillbaka till ölstopen å sitta där istället =)

jaja jag ar tagit mina pollentabletter idag eftersom det blir en heldag ute typ. Så får väl se om jag blir så trött av dessa som jag brukar. nej nu ska jag fixa mig.

Ha en fin dag i solen!

saknar det där

Trots min enorma trötthet så går min hjärna på högvarv, eller snarare så är min magkänsla inte på topp och det ger mig en massa funderingar...
En såndär kväll blev det nu när man bara känner att det mesta är rätt värdelöst. Alla 4v-tjejer utom jag har ju pojkvän nu (räknar Elina trots att hon inte är officiell eller vad vet jag det står inte på facebokk iaf;P) och jag känner verkligen att jag saknar att ha ett förhållande. Inte hela biten med allt nykära trams med alla känslor som svallar osv utan när man har någon som man alltid kan ringa, som alltid uppskattar en och kan dela allt med. Det saknar jag. Just nu känns det inte om jag har något eget här, visst jag har stallet nu men det är inte samma sak som det var hemma. Sedan fortsätter känslorna gå kring bilder från igår där jag typ ser gravid ut, kul (not).. måste verkligen ta tag i träningen för det där det går bara inte.

Nej just nu längtar jag hem. Eller jag vet inte vart jag längtar, inte efter imorgon, inte efter sommaren just nu är det mesta bara gråa dagar med enstaka ljusglimtar som igår som ändå påminner en om vad man saknar. Det enda positiva är att jag har massa tid å plugga för någon som vill mysa med mig i soffan framför tvn har jag ju inte.

Lååång dag

Kvällen igår var rolig, galen och helt spårad. Men ja så går det om man tar in ca 150 festerister och lite annat löst folk på sittning med alkohol och sedan p-priser i barerna. Riktig nice kväll. Gick hem vid halv två och däckade i sängen. Imorse snurrade rummet när klockan ringde vid 7. Upp till skolan för gästföreläsning av en djurskyddsinspektör. Kan säga att det lätt är ett jobb jag skulle kunna tänka mig. Sedan har vi haft etiktjafs och sedan labb hela em. Kvällen fortsatte med lite grill med styret och nu ska jag skriva lite rapport är det tänkt så jag kan bli klar någon gång! Dagen tar typ aldrig skul. Satsar på att bli klar idag så kan jag sova ut imorgon. Sovmorgon till 13 ska fan inte slängas bort. Är lite inne på att ta en promenad på morgonen också.

Nej rapport var det!

taggar till... eller

snart i alla fall. Ska bara försöka sova lite innan jag gör mig iordning för kvällens sittning på hg. Det är tacksittning för alla som festerijobbat. I höstas vart det relativt spårat men vad förväntar man sig efter att ha serverat varje person 1/2 flaska vin, 2 öl/cider och fördrink. Jag åt lite här hemma nu för att inte kalasa till direkt, men sedan serveras det ju 3 rätters också =) Nej jag hoppas på en toppenkväll verkligen

Idag har vi bytt fler burar åt mössen på HU. En liten jävel nafsa mig i fingret =O... Men ingen fara på taket. Sedan har vi påbörjat en ny laboration där vi ska lösa ett påhittat mordfall med DNA

nu ska jag sussa en stund

Salsa

Nu är jag hemkommen från salsakvällen nere på L´orient. Vi åt middag först. Mycket gott var det, sedan var det drop-in klass. Lite mer avancerat var det men det var roligt. Sedan var det fri dans. Riktigt kul. Även om det var lite läskigt fast ändå bättre att dansa med killar som kunde mer än man själv. Dock stog man som ett får ibland och fattade inte vad det var dom ville att man skulle göra. Jaja, vissa var snälla och förklarade i alla fall så har lärt mig massa nytt. Förhoppningsvis blir vi ett gäng till kvällen nästa lördag på linköpings salsa festival och sedan på måndagen där vi var ikväll då det ska vara lite fler nybörjare där.

Till hösten ska jag lätt gå en fortsättningskurs i alla fall. Får blir till att önska mig det i födelsedagspresent, tillsammans med en ny dator som jag verkligen kan behöva. Trots att det skött sig förvånandsvärt bra den 2 senaste dagarna. Nej nu är det march i säng. Hoppas för allt i världen att vi slutar innan 17 imorgon så man kanske hinner sova lite innan tacksittningen på hg...

gonatt

Hektiskt

Shit vad jag har flängt runt idag. Gick upp vid 9 imorse med förhoppningen att veckan uppgift som vi ska skriva rapport på i djurhållningen hade kommit upp, och tänka sig det hade den. Kors i taket! Så jag satte igång med den och skrev klart första uppgiften av fyra innan jag trampade till stan för att hämta ut ett recept och sedan gå förbi apoteket. Sedan var det bara att cykla tillbaka till skolan och gå på möte med styr-v och sedan ner till HU för att ha praktik med deras försöksdjur. Vi har bytt burar åt mössen. Söta små liv det där. Till min glada överaskning och hjärtas lugn fick vi sluta tidigare så jag var hemma redan klockan 16. Så då klarade jag även av punkt nr 4 i veckans uppgift. Mycket duktigt av mig.

Nu ska jag snart till stan för att äta middag med min salsagrupp, sedan gå på en lektion där nere och sedan är det socialdans. Tror dock det blir en tidig kväll för jag har praktik kl 8 imorgon och är schemalagd till 17 sedan 18.15 är det dax för tacksittning på HG med temat"bättre förr". Vi kör stenhårt på barnprogram och vi är några som tänkte gå som barbapapa! =)

Puss å hej!

Produktivt

Fast inte när det kommer till skolarbete. Jag och Carro startade dagen med att ta oss till Tornby och fylla på kylen. Har även lagt över flera av mia och emmas recept till en fil på datorn så jag kan kolla de lite lättare =).
Har även vart hos Always som fick vila idag eftersom det var superfint väder och mitt knä bråkade.

Nu ska bäbisarna ha möte här(fast dom är ju inte bäbisar längre) och jag ska till Elina för att ha möte där. Vi ska planera deras skifte så =P Sen blir det ev filmkväll där borta


Såhär fina var vi på DömD tävlingen

4v-gyckel på BadTaste

Jag och Johanna ger vår kärlek till fulvinet

Ledig dag

Idag har jag vart ledig, i den mening att jag inte haft något skolarbete att klara av i princip, bara etikarbetet som vi skrev klart och skickade in under kvällen. Mest pratade vi om annat. Har ju även haft hand om Always idag. Hon var riktigt bråkig och all blåst gjorde att hon fjantade runt å hittade massa saker att bli rädd för. Det vart bättre mot slutet i alla fall.

Jaja nu gör jag inte mycket. Tog en dusch, tog en kopp te och ser nu på en film på tv. Kommande vecka är mitt schema fullbokat men sen ska det börja släppa.

Har inte så mycket att komma med nu på kvällskvisten. Ska njuta av den lediga tiden jag unnat mig själv!

Akuten var ett fint avslut

...på ett episkt, fantastiskt och underbart år som 4v. Enligt stadgar och annat avslutades vårt verksamhetsår vid midnatt inatt och istället började för många av oss ett nytt år inom styret. Dock är sektionens skifte inte förrän nästa helg så vi har i alla fall UK kvar att gå i hängslen till, dock ska väl regelrätt patetmärket sitta på då. Först efter sommaren kommer det nog "på riktigt" kännas som vi är klara och inte längre är 4v då vi inte heller har alab på festerna =(
Synd att många i mitt festeri försvann hem relativt tidigt eller inte kom med alls. Vi var 3 tappra själar (jag, claes och mia) från oss gamlingar kvar vid stad i ljus tillsammans med några småttingar (jens, catrin och axel o säkert nån mer som jag glömt). Ärligt så känns det som om kvällen har hur bra som helst och det känns skönt att få lämna över ansvaret, hetsen och stressen, den förstörda levern och allt jäkla kul till nästa år. För ett år till det skulle jag inte palla! Nu ska vi bli pateter istället och göra oss rättvisa på den fronten =P

Nu har jag hand om Always hela helgen och ska iväg om en stund. Beroende på hur mkt hon har gått den senaste veckan så blir det uteritt eller lite på ridbanan. Kanske får hon vila imorgon, jag får se... Sara har sagt att hon får vila hela helgen men idag ska jag nog rida eller imorgon, någon dag i alla fall... Dock är mitt huvud inte riktigt med mig idag på noterna så vi får väl se. Sedan ska jag, Johanna, Emma och Elina skriva på vårt etikarbete som ska vara klart till måndag. Jag är inte taggad på det och jag har inte så mkt att tillföra idag så jag hoppas ngn annan vill hålla i spakarna!

RSS 2.0