Tiden

Det här med klockan är väldigt spännande. Just nu känns det som klockan typ är 23 eller nått. Jag är helt slut och det känns som jag vart uppe hur länge som helst. Men nej ska ta mig en dusch så jag orkar plugga lite till. Har i alla fall läst ett kapitel i evolutionen, blir lite statistik sen.
Har även börjat kolla lite på kurser jag kan läsa till hösten. I och för sig så lockar animal physiology, men annars ligger en djurskyddskurs på listan tillsammans med en kurs i rovdjuren och människan och även en kurs om vallfoder. Jag vet inte riktigt hur det blir.

Har även kikat lite på tvn. Skulle kolla på sammandraget av världskupphoppningen från schweiz. Dock vart det försenat pga av vm-finalen i bandy mellan sverige och ryssland. Det vart förlängning och Sverige vann tillslut. Så inte mig emot. Aja hela sammandraget visas imorgon kl 13.50 men såg ändå det lilla som visades. Svante Johansson och Saint Amour slutade trea. Kul att se att en sådan liten häst (i ett sånt sammanhang) kan slå sig in på världseliten. Lite till poäng så kommer Svante rida finalen. =)

Inser varje gång jag kollar på hästar eller är hemma hur varmt de där djuren ligger mig om hjärtat. Och hur mycket jag egentligen vill jobba med dem. Så ska spana efter lite kurser i hästhållning. Men aja dusch var det nu.


Carefuls föl. Världens gullunge. han är supersocial och kelig. Blir förhoppningsvis en sväng ut till honom  och Curf nästa gång jag är hemma. Och har jag riktig tur spenderar jag en stor del av min sommar hos dem. Jag var som sagt välkommen att bo och hjälpa till där i sommar om jag ville. De har ca 4-5 ston som väntar föl så skulle vara fantastiskt. Och Ove är såååå duktig!

time to move my ass

Jag vaknade för en stund sen. Tror min kropp idag kände att den sömn som egentligen behövdes efter fredag togs ut idag. För en sak är säkert man sover inte bra en natt efter det alkoholintaget. Drömde massa läskiga drömmar och vaknade flera gånger. Men inatt har jag sovit som en lite gris. Ser hur solen strålar in nu. Ska snart gå upp och plocka ihop för att tvätta. Sedan blir det en promenad i vintervädret med Anton. Sedan ja PLUGG!!!!

Idag kommer ***** hem också. Jag vet inte om vi ska ses. Känns lite weird där just nu. Ena stunden bara helt otrevlig och off och sen värsta söta sms:en och så.. Men jag vet inte, orkar inte veta tror jag. Det visar sig helt enkelt. Men: Get your things straight!

Juste igår sökte jag ett annat sommarjobb också. Har ju sökt som konfaledare men hittade även ett jobb ca 1.5h från sthlm. Är läger för mindre bar 9-12år där de ska ta hand om djur. Jag bara kände att det vore så roligt. Har ju jobbat med den åldersgruppen en hel del i stallet och även djur kommer rätt naturligt. Dock verkar de som de flesta som sommarjobbar där läser till lärare, men man kan alltid hoppas. Kommer iofs ta konfaledar jobbet om jag får det =)

Nehepp upp var det? Äta? Egentligen inte efter allt jag svullade i mig igår men nått ska väl gå ner.

Ha en fin dag

Saknar!

öppna kort

Är precis hemkommen från filmkväll hos Elina med Johanna och Gustav. Det var trevligt. Fick nästan alla tankarna i mitt huvud att lugna sig för en stund.

Men allvarligt... Jag är rätt impulsiv när det kommer till att säga vad jag tycker (om det inte är pinsamt) och framför allt så om någon märker att jag är irriterad eller frånvarande och frågar vad det är, då säger jag det. Men jag är trött på folk som bara drar sig undan som inte vågar öppna käften och vara ärlig. Spotta ur sig sanningen. Jag menar det är först då som man ser vilka sina riktiga vänner är. Den där personen som man ena dagen har förbannat och nästa dag efter ett missat samtal ringer upp och godtar en ursäkt. För är inte det, det viktigaste att man kan förlåta, förstå och försonas. Även med dem man inte känt så länge. Det visar snabbt vad det är för person. Jag tror inte på relationer av någon form där man inte kan vara ärlig och ta problem med varandra. Så öppna kort folket!

Nu ska jag krypa till kojs och sedan så väntar tvätt och plugg imorgon. Jag ser inte fram emot det.


nästan

jag har nästan fått lite plugg gjort. Men det finns ingen som helst ork eller lust idag för det så får köra all in imorgon istället. Blir inget hg ikväll heller, vi mår alla mer eller mindre för dåligt och kör istället på film hemma hos elina med chips och choklad för min del. Riktig onyttig dag idag, men va fan nån gång måste man unna sig det. Ska bara kolla klart på en film på 5an först. En såndär riktig tjejtonårsfilm. Happily ever after. Men jag behöver det just nu.

Så det var nog allt jag hade att komma med för idag. Men vi hörs antagligen imorgon.

Varning för ras

Jag vet inte hur länge till jag orkar hålla upp den här fasaden. Mina känslor studsar runt inom mig, pressar sig fram för att de ska få komma fram. Än så länge så orkar jag hålla emot. Själv vet jag inte riktigt vad som triggar alla dessa känslor. Allt jag vet är att jag inte orkar vara beroende av någon annan människa för att jag ska må bra. Jag vill inte bara lämna ut mitt hjärta, ändå så lämnar det handlöst ut sig själv innan jag hunnit fånga in det igen. Min mur som är uppbyggd är så nära att rasa. Men jag vägrar, vägrar att bli sårbar. 

Solen står högt över taken och vinden har vänt
isen har smält och det luktar som vår
Du går genom stan som om ingenting har hänt
lika verklig och vardagligt snygg som igår
Kom inte för nära, du vet hur det blir
Nu har jag mitt och du ditt revir
Och du vet hur jag mår
Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt
Jag måste sova på saken
Våren har vaknat, men drivor i vitt
ligger kvar över taken

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

Dina läppar som längtat iväg säger "Allting är bra
det tog lite kraft, men trots allt var det skönt
att det gick som det blev, att det blev som vi sa"
Jag vill säga nåt nytt, men det känns inte lönt
Du har nån i handen, jag skiter i vem
Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem
genom vitt och grönt
För mycket människor i stan just idag
Här blir man ensam bland tusen
Dom har spärrat med koner kring varje fasad
Det sitter skyltar runt husen

Det är varning för ras...

Solen går ner över taken och klockorna slår
En konstig dag, med ett konstigt ljus
Jag går mitt i vägen, det luktar som vår
Det droppar av snö ifrån träd och hus
Kom inte för nära, du vet hur det går
Jag ser vart du längtar, o du ser hur jag mår
Inget vidare rus
Jag försöker få in alla ord som du sa
Men du vet hur dom smakar
Det är nånting skumt med stan just idag
Det är nånting som knakar

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Inga tanklösa, menlösa ord
Ingen felaktig fras
Varning för ras





Dimmigt var det

Igår var riktigt kul och riktigt spårat. Idag har jag ont i kroppen, blåmärken och en huvudvärk som ligger molandes. Allt täcken på en fantastisk fest, med rätt lite kläder. Det fanns allt från teletubbies och skogshuggare till handklovar och piskor. Ja vad ska man säga... man kan inte säga något, det måste upplevas. Hemma var jag i alla fall vid 2 och då ställde jag mig i duschen. Jag och Claes hade promenerat hem i ca -20. Jag är inte helt frisk idag. Dock inte så farligt som jag trodde men jag trodde allvarligt att mina fingrar skulle gå av igår när jag kom hem. Tur att jag var onykter när jag ställde mig i duschen annars hade det gjort riktigt ont när kroppen fick tillbaka sin temperatur (vilket det säkert gjorde).

Idag har jag som mål att plugga lite. Just nu känns det lååååångt bort. Jag har precis ätit pizza =) Beställde hem. Jag orkade inte bry mig om att vara nyttig eller äta vegetariskt idag. Så jag gav mig handlöst över till pizzans frestelse. Och f-n va gott det var! Lär ju äta upp den andra halvan till middag. Nu ska jag lägga mig i sängen en stund till sen ska jag försöka plugga lite statistik och evolution.

Ombytt för fantastifest

Ja eftersom jag slutar skolan kl 17 idag och ska befinna mig på skytte-c kl 18 så är jag nu i princip helt ombytt inför kvällens festerifest. Den beryktade porrfesten med årets tema fantasier. Så ja vad går man i då? Jo man går i stayups, hipsters, bh, linne och skor med en täckande labbrock med assexiga fläckar och ett par matchande labbglasögon. Är inte detta fantastiskt. Jo jag måste säga att det är det. och som alla vet så lever råttor i flock och även dessa sexiga labbråttor som är en familj på iaf tre och kanske 4 personer =)Fantasin då? nja inte så genomtänkt... men vi kan låtsas som det. Har packat en liten påse med det jag ska ha med mig. det inkluderar en matlåda. varför? vi ska ju på sittning.
Jo: sittningspris 120kr, efterfest (för de som inte går på sittningen): 100kr. = 100kr alkohol, 20kr mat typ. Hur mycket mat blir det? och framför allt vad för GOD mat kan de slänga ihop? Ingen precis. Och är det något vi lärt oss under festeriåret så är det att PLANERA våra måltider inna festerifest. Äta i god tid och sen gärna precis innan. Så det blir lite käk under statistiklektionen.

Har även vart och skrivit kontrakt för den nya lägenheten idag. Så skönt. Nu är allt klart, bara det med bredbandet kvar. Ska prata med Cajjo om vad vi vill ha för nått. Men det löser sig. Just nu känns 1 mars bara väääldigt långt bort...

Nej önska mig lycka till ikväll så ses vi i dimman (för dimman har en fin förmåga att dyka upp på festerifester) och vad som gäller ikväll: Shit happens when you party naked!


Helt slut

Jag pallade inte plugga i väntan på bodyjam passet kl 18.15 så jag gick med Emma och Catrin på Bosu timmen innan. Så nu har jag pluggat 2h i rad. Känner mig mycket duktig. Dock så var hungern enorm när jag kom hem så har prioriterat att få i mig mat framför duschen. Tur att jag är ensam hemma så ingen annan märker hur mycket svett jag luktar. Nu ska jag ta tag i disken och sedan hoppa in i duschen. Funderade lite på om jag ska räkna några tal statistik... men jag tror faktiskt inte det. Tror jag skiter i det.

Imorgon är det festerifest. Porrfesten närmare bestämt. Temat är dina sexuella fantasier. Ja det kan sluta hur som helst.

Imorgon ska dessutom vi skriva kontraktet för den nya lägenheten. =)

Nehepp nu ska jag resa på min rumpa.

YES! There´s hope

64 dagar kvar till jag får åka till solen. Mamma hade idag bokat resan till Dubai den 2 april. Lyckan bara spritter i kroppen. Jag vet att det är massa dagar kvar men bara att veta att jag ska åka gör allt så mycket lättare. Få ha något att se fram emot. Detta kommer firas förr eller senare med ny bikini och antagligen lite nya sommarkläder =D. Jag kan knappt vänta. Bara få gå på planet i Sverige och veta att när jag är framme kommer jag mötas av en vägg av värme, en sol som strålar. Solglasögonen på (måste köpa nya!) och bara shorts och linne, finns det nån bättre känsla? Jag är tveksam =)



Bilder från hotellet vi ska bo på. Jebel Ali Hotel. Bilder från deras hemsida


Dagen har förflutit i rätt sakta mak. Inte mycket att rapportera. Ska diska upp efter mitt middagsstök och sedan plugga lite mer evolution och sen pysa härifrån, till hemlig ort =P. Haha ni som bör veta vet! Å hör sen.

Jag mår faktiskt så bra just nu=) Tack alla fina! <3

Ett ord:

Lycklig. Alla bitar bara föll på plats idag. Och en sten lättad från mitt hjärta. ååh! Jag har ett leende som ett litet barn som precis fått julklappen som man önskat sig. Det går inte att beskriva med ord.

Nu ska jag krypa till kojs och drömma de bästa drömmarna.

Sov gott

Seeeeg!

Jag är så sjukt seg. Ska snart sätta igång med plugget. Men jag är verkligen dålig på att komma igång när jag känner att jag har massa tid. jag behöver ett fullspäckat schema för att få disciplin på mig själv. Runt schlaget pluggade jag som en gud.

Har lite disk att ta tag i också. Får i alla fall lite sällskap under dan eller kvällen är det tänkt av ***** =). Skulle helst bara ställa mig i duschen nu och sen ta en tupplur. Tror minsann det är nått litet virus som lurar i min kropp, därför blir det ingen träning idag heller. =( Mycket dumt i och med att jag vill gå på combaten.

Just nu efterfrågar jag endast en sak: SOL!!!


Så här mycket tycker jag om solen och värmen!

Inte alltid

Det blir inte alltid som man tänkt... (Emma jag återkommer om combaten imorgon, det lockar verkligen men beror lite på).
Har i alla fall vart på step idag. Vart rätt slut i benen, var länge sen sist.. Mycket konstigt. Vill inte bli sjuk, men har känt av halsen på mornarna och känner av den lite nu.. Får kanske ta en sväng förbi apoteket imorgon, senast räddade ju strepcil och bafucin mig =)

Ska krypa ner i sängen snart. Måste bara tipsa om en person, om ni följt talang under åren vet ni vem denna person är nämligen Erik Linder. Så otroligt fin röst. Lyssnar på han på spotify ibland och jag verkligen ryser. I och för sig blev jag helt tagen när han var och sjöng för oss på en av ungdomskvällarna i kyrkan, det var innan han var med i talang. Han är nämligen vän till vår ungdomsmusiker. Saken är: grym kille, fantastisk röst! Lyssna och njut!


Tankar

Jag har insett att jag inte orkar med dig just nu. Inte orkar med känslor, orkar inte bli sårad. Jag är inte redo för det, ändå letar du dig in som en långsamt krypande sjukdom, en sån som man bara accepterar. Men jag har minsann sett. Jag tar inga fler steg, är inte längre någon öppen bok. Your call. Jag har viktigare för mig.
Jag ska vara modig och nu börja bearbeta bortgången av min farfar. Känslor jag bara skjutit åt sidan sen jag kom hit i och med flytt. Begravningen är om lite mer än 2veckor och jag ska våga känna de känslor jag vill. Inte som när jag var 12 och mormor dog, när jag bara sköt undan allt. Det och skolan är min prioritering nu. Jag tänker vara egoistisk och bara göra det som får mig att må bra. Så det så!

Nu kallar mina fina skolböcker =P Ska även boka in lite träningspass.

puss på er!

Värt att se

Såg precis på 4an en kort dokumentär om Järvsöfaks. Världens bästa kallblodstravare, haft karriär i 13år. Såg honom under en hyllning i Globen för ett antal år sedan och även om man bara sett den hästen en gång så går rakt in i en. En enormt fint häst med massa karaktär. Önskar att fler travtränare vore som Jan-Olov som lyckats få han att hålla hela vägen fram till nu när han är 15år. Något extremt ovanligt inom travvärlden. Nu ska han pensioneras och antagligen stå för avel. Men jag kunde inte låta bli att fälla en liten tår. Jag tror dock att man måste hållt på med hästar för att förstå hur man kan känna.


bild från: www.equerry.se

Typiskt bra kväll

Igår var AWESOME! Vi åt 3-rätters middag här som bestod av en förrätt med sallad, avokado,lite röd lök, räkor och en dressing, huvudrätt: kycklingfilé och couscoussallad, och det hela avslutades med fruktsallad och glass. Det var mycket gott och supertrevligt sällskap bestående av Carro, Catrin och Emma. Vi pallrade sedan oss iväg till [hg] för att göra kvällen osäker. Vi missade med nöd och näppe kön och skrattade åt de andra! Det var typsikt bra att halva 4v jobbade igår så jag hade lite insiderinfo om hur mycket folk det kom =D. Tack Johanna!
Kvällen var i alla fall suverän. Vi dansade, drack och träffade trevligt folk. Emma följde tyvärr inte med dit men next time! Vi stannade till stängning och fantastiska stad i ljus. Sov sedan hos Carro och är nu hemma igen med lite plugg framför näsan.

Lite bilder från förfesten inför tentakravallen i torsdags:
Tema: Traffic light. Grön: singel, gul:svårflörtad, röd: upptagen

Jag, Elina och Johanna

Jag och Jens

Hallen

Jag och Johanna var tvugna att hoppa lite i snöhögen

Egobild från igårkväll

bye bye money

Nu är jag precis hemkommen från Tornby där jag spenderat mina pengar. Vart lite nya kläder, smycken och smink, sånt nödvändigt helt enkelt. =D Sedan vart det en vända inne på Ica för att fylla på kylen lite. Släpade sedan matkassarna från bussen och det var en pärs. Ja jag var helt slut.

Nu ska jag ta det lite lungt. Sedan duscha och göra mig iordning för kvällen. Jag, Cajjo, Emma och Catrin ska äta middag här och sedan blir det [hg] för i alla fall min och Catrins del. Verkar även om Cajjo följer med. Emma kanske skulle till Ludde, men för min del lockar inte T1 direkt. Dessutom räcker det med att jag ska äta middag med 3 st ettor =P Behöver ju inte vara bland ännu fler under kvällen. Nej ena halvan av 4v jobbar även ikväll så jag tror det kommer bli FANTASTISKT! Jag ser verkligen fram emot kvällen.

Vi höres!

seeeegt!

Sitter hemma nu i min ensamhet och kollar på mumien på tv. Har väl tänkt att dra igång sweeny todd. Var så länge sen jag såg den. Egentligen borde jag utnyttjat kvällen till lite plugg, men det är ju fredag. Jag och Benjamin tog ett ordentligt snack på kvällen också. Kändes bra. Som om vi pratat ut och faktiskt äntligen kan gå vidare ur det här som vänner. Inget mer tjafs och trist stämning. Utan vuxna människor som kan prata med varandra.

Imorgon blir det shopping för min del. =) Längtar. Ska skriva mig en handlingslista också, så jag får mat nästa vecka =P

Nej om nån sitter hemma och inte har nått för sig så söker jag just nu sällskap. ha en fin kväll annars!

flytt 1 mars!

Jag ringde Stångåstaden idag och det visade sig att jag hade fått lägenheten! =D Så nu blir det flytt 1 mars med Cajjo. Dock är mina föräldrar i Frankrike då så jag vet inte hur jag ska lyckas flytta. Så alla som känner att dom kan tänka sig att bära en soffdel, ett akvarium eller har en bil att bistå med välkomnas. Framför allt behövs det en bil för annars vet jag inte hur jag ska lyckas flytta akvariet och fiskarna. Men det kanske får vänta i så fall.

Aja all hjälp välkomnas med öppen famn.

Nu ska det vankas middag.


Igår var:

FANTASTISKT! Tills jag kom hem i alla fall. Men vi tar det hela från början =) Tog mig över till Johanna med ett linne och sedan begav vi oss hem till Elinorna för förfest. Allt började väldigt stillsamt. Men sedan droppade folket in. Tillslut lyckades vi även få tag i Kalle så han kunde leverera vårt fulvin i sann festeristanda. Mer och mer folk blev det och tillslut var lägenheten smockad. Gjorde ett litet rescuemission för mina skor som låg under en hög med jackor och lade dessa på ett säkrare ställe. Mycket smart av mig. Tydligen säger lägenhetsinnehavaren idag att det trots allt folk bara är flaskor att städa upp idag. En annan sak är ju också att är det mycket jackor i hallen och toaletterna är där så är det en hinderbana att ta sig till dessa.
Anyway, iväg till Kårallen och kravallen kom vi. Vad som gjordes där hela natten det vet jag faktiskt inte men tiden gick och riktigt kul hade jag. Jag lyckade bli lite runtslängd av en kille som typ var mindre än mig, pinsamt men okej han jobbar som vakt i vanliga fall men ändå, han var ju onykter. Sedan vart jag även lite runt buggad på dansgolvet och kvällen avslutades till stad i ljus. Slutet gott allting gott.
Tog mig hem i sällskap av Jens och Ida och livet var frid och fröjd. Sen, sen klockan 4 på morgonen förstörs kvällen. Varför välja att diskutera med mig när jag ska upp om 4h och dessutom onykter? Typiskt dåligt.

Aja kvällen var allt som allt riktigt jäkla rolig, det blir igen tycker jag. Nu tycker Arvid att jag ska vara social så.. okej då

TAGGA!!!!!!!!!!!!

Ikväll gäller det! Kravall =D Jag har värmt upp på torsdagskröken med lite vänner. Helt klart trevligt. Nu återstår dusch, lite plugg, mat, en sväng förbi Johanna och bankomaten innan det blir förfest hos Elina. Det ska bli askul att få festa igen.

Har dock ett par saker som tynger mig. Typ vad fan ska DU på kravallen och göra. Du är INTE en del av mitt liv längre. Gick du nånsin på en kravall med mig. Festade du nånsin med mig!?!?!! Kanske 3ggr under hela vårt förhållade på 1,5 år och NU, NU passar det! Lägg bara ner! Du blir mer och mer patetisk i mina ögon. Lev inte mitt liv. jag tycker inte synd om dig, du får inte min empati för att du inte äter och för att du röker igen. Jag tycker bara att det visar att det var jag som levde åt oss båda, bar dig och nu, du tar inte ens vara på det jag gav dig. Det jag stöttade dig till: att leva ordentligt, må bra fysiskt. Och nu kastar du bara skiten på mig. Men jag vet något som inte du vet och det är att det är bara du som kommer må dåligt ikväll. Du som kommer lida av att se mig där. Så stå ditt kast.

Hade även tänkt sova hos Johanna men det blir inte så: Dels är det skönt att komma hem till sin säng, jag kommer vilja göra kaffe imorrnbitti, jag orkar inte släpa mina saker och framför alla inte vinterjacka iom att jag har fracken ikväll. Och andra personliga orsaker. Lär ju ändå vara tillräckligt full när jag kommer hem för att bara gå å lägga mig.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs kanske igen sen!

Gillar sovmornar

Vaknade för ca 30min sen. Eller jag vaknade första gången vid typ 8 och insåg att jag lätt kunde sova 2h till. Ändå känner jag mig sjukt seg just nu. Jag ska ta och läsa lite evolution innan skolan startar vid 13. Har bara en föreläsning och sedan blir det öl i torsdagskröken innan fix för kvällens kravall. Var länge sen jag var så taggad! Och jag kan ju säga att det är mycket bra att sovmorgonen ligger idag så man orkar ikväll. Okej, jag börjar 10 imorrn! Det är typiskt dåligt. Men jag har klarat gå upp ur värre situationer.

Sen får vi väl se vad helgen bjuder på. Lördag ser ut att spenderas med Cajjo. Var så himla länge sen vi gjorde något ihop, bara vi 2. Så det blir nog middag och fix och sen [hg]. Ska poka lite också på resterande halva av 4v som jobbar då. hihi!


Nu blir det läsning. Hörs igen innan utgången ikväll

välj kärlek

Kärleken tar så många former. Vänskap, till familj, till djur eller till en helt annan individ. När kärleken blir en belastning är det fel, då är det inte kärlek längre. Det ska inte vara forserat att känna denna fantastiska känsla. Den ska komma som en värme från magen som sprider sig i resten av kroppen. När allt känns skit ska man leta efter den där känslan. Den finns i oss alla. Dock är man ALDRIG tvingad till att känna kärlek till någon. Man kan inte tvinga fram det hur mycket man än vill. Jag lovar jag vet...

massa kärlek. Värmen finns fortfarande kvar i mig.


Sitter hemma och har pluggat, ska plugga lite till. Börjar inte förräns 13 imorrn, och eftersom jag helt har vänt dygnet efter jobb i helgen på HG så tänkte jag fortsätta ha mitt dygn vänt. Jag menar jag är pigg nu, då pluggar jag nu,och imorgon är det ju bara bra för imorgon är det årets,decenniets första kravall. Jag är sjukt taggad. Gå ut med mina fina vänner igen och dansa och ha trevligt. Och då passar det ju att vara pigg på småtimmarna =).
Just nu är jag dock riktigt sällskapssjuk. Jag är en sån människa som skulle ha en vän i garderoben, eller så kanske jag borde återfödas (om man nu blir det) som flockdjur. hmmm...

massa värme och kärlek till er där ute!

Lasse!!!!!!!!

Winnerbäck kammar även hem guldmicken! WOHO!!!!


Back again

Sitter här med evolutionsboken uppslagen. Nu är man tillbaka till plugget. Det känns faktiskt helt okej. dessutom är den kursen riktigt rolig och intressant.
4v mötet gick bra också, även om det tog tid. asså jag måste börja återställa mitt dygn, men det är liksom nu jag är som piggast. aja det är bara att överleva..

Har p3 guldgalan på. Och Lars Winnerbäck vart även årets artist här. GRATTIS! Säger bara att han förtjänar det.

Aja nu ska jag fortsätta med plugget

What the hell are you waiting for?

Sitt inte bara hemma och slösa bort ditt liv. Gå ut och ha roligt. Berätta för dina vänner och nära hur mycket du tycker om dem. Våga berätta för personen du gillar lite extra att du gör det, okej det kan kännas konstigt, förstöra men vem vill inte höra att man är omtyckt, hade inte du det? Ta den där oväntade festkvällen. plugga det du vill om du ska plugga. Våga göra det du vill med ditt liv. Ge dig ut på en resa, kasta dig in i äventyret: LIVET!

Livet är ett äventyr, upplev det medan du fortfarande kan. Våga ta klivet ut.

what the hell are you waiting for!

ja.. plugg som måste avklaras, möte, tvätt och rädslan att bli sårad. Men jag ska bli bättre på att göra impulsiva grejer. Att våga berätta. Tiden läkar alla sår, mer eller mindre.



sömnig

Första skoldagen har verkligen tagit musten ur mig... eller vänta det var nog inte den utan det 1h långa step-passet jag var på, nu när jag tänker efter.
Var helt bombsäker på att jag började 10 imorgon. tur att jag kollade i min kalender för jag börjar ju 8. FAN! Måste krypa ner i sängen nu. Är ensam i lägenheten och alla som känner mig vet hur förtjust jag är i att sova själv i lägenhet eller hus. Jag HATAR det. är mörkrädd och hör massa konstiga ljud och är rädd för att allt ska hända mig. Så sovsällskap sökes till veckodagarna!

fick erbjudande om en lägenhet idag också. inte den jag kollade på häromdagen men var i alla fall iväg och kollade på den här med Johanna efter vår lunch och fika. Den var fräsch, framför allt köket =), det enda som man kunde gnälla liiiite över var badrummet, ingen katastrof men kunde vart bättre. har i alla fall sagt att jag vill ha den så får se under veckan eller början på nästa om det blir flytt 1 mars.

Anyhow, sova var det!

i brist på annat

så gör jag en lista... jag vet det är sjukt drygt men va fan! Från cosmopolitan.se

 ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?:Ja, nu mera

2. Är du lycklig?: För det mesta.

3. Är du uttråkad?: Ja!!! Börjar bli gråhårig här.

4. Är du ledsen?: Finns ett litet svart moln över mig.

5. Är du italienare?: En väldigt blond och blåögd sådan i så fall

6. Är du cool?: tror inte det är rätt ord för mig

7. Är du från Irland?: mer än från Italien kanske

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: japp, 20 år förra året

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: jag vill göra det.

2. Har du någon gång blivit sårad?: det kan man säga

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? haha ja....

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: ja, fast jag är dålig på att dölja det ändå

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: ja

6. Har du haft en hemlig beundrare?: jag hoppas det=)

7. Är du kär?: Nej, men...

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: ja, helst på sommaren, vid havet

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: God den här listan är gammal!

2. Hår eller ögon?: ögon, säger mer om en person än håret

3. Katter eller hundar?:hundar, dvärgschnauzer helst

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: få bästa vänner

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola alla gånger

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: åååh utekväll (hade aldrig svarat det innan jag flytta hit)

7. Pengar eller lycka?: lycka, palla vara olycklig ett helt liv

8. Dag eller natt?: dag på vardag och natt på helgen

9. Msn eller mobil?: mobil

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? vet inte om jag gjort det nån gång

2. Brutit nåt?: inte vad jag vet, nån spricka i ett revben efter en skidolycka möjligen

3. Gjort nåt du ångrar?: vem har inte?

4. Hoppat Bungee Jump?: nej men jag vill!

5. Ljugit för någon du tycker om?: japp, tyvärr

6. Ätit en hel tårta?: usch nej

7. Gjort bort dig offentligt?: haha oja

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: mm men det var lääääänge sen

9. Gråtit när ett husdjur dog?: innan hunden som vi har nu så hade vi fiskar bara så nej

10. Velat försvinna?: japp, helst dit Lucky är nu om det finns ett sånt ställe

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: ville in genom Arvids port

2. Telefonsamtalet du fick: Av Bodil, hon och Mårten (min kusin) skulle lämna min kaffekokare

3. Personen du var med: Arvid... tycker kanske inte Benjamin räknas eftersom vi bara säger absolut nödvändiga fraser till varandra. Eller vad med med var med?

4. Roligaste grejen som hänt: Frustrationen över en jävla rubiks kub

5. Personen du smsade: Arvid... fan han är överallt

6. Personen du tänkte på: I guess att dom som bör veta vet.. (look up)

7. Du skrev till på myspace: inte ett piss, fb däremot=P

8. Du kommenterade: vet faktiskt inte... har en förmåga att öppna käften en hel del

9. Du tillbringade natten med: hmm... var i veckan.. när jag inte ville vara i lägenheten, så hos Arvid fast på hans golv, ensam

10. Du kramade: same again


Vilken himla lista va! Känner inte att en person är lite mycket i mitt liv nu... eller... 

 


sista ledigheten

jag sitter hemma och avnjuter mina sista lediga timmar för den här julen. Jobbade ju igår, kom hem kl halv sex och sov bort hela förmiddagen. Det gick bra att jobba, inget dramatiskt. Bara en sjukt förvirrad kille i garderoben. Sen lyckades jag bli bjuden på efterfest, trots att jag inte festa, mycket spännande. Var inte superkul att ställa sig i garderoben och disken när jag egentligen var hur festsugen som helst.

Eftermiddagen har spenderats i Tornby, ett nytt linne och lite nya underkläder från Gina, dom har väldigt fina och billiga spetstrosor, passar min ekonomi bra. dessutom hade dom ju massa snygga tröjor som jag ville ha BARA för att jag inte har råd =(
Har även vart en sväng hos arvid och stört honom i hans pluggande och fått hit min kaffekokare av min kusin. =) Nu kommer plugget gå fantastiskt i år tror jag!


lite suddig bild från nyårsafton

get ready

Jag ska gå och göra mig i ordning för ytterligare en kvälls jobb på [hg]. Tycker det ska bli rätt nice. Herregud är ju bara 7h jämfört med 10,5h jag jobbat mina andra gånger. Är på riktigt bra humör också. Vet inte varför men känner att jag kan gå runt och plocka mina glas idag utan för mycket gnäll. Ska sminka mig lite, fixa till mitt hår och hoppa i den assnygga hängslena =P Haha! Blir sån fail med dem! Asså nu ska jag erkänna jag är som 14 igen. Eller ja typ när det pirrar till i kroppen och personen inte kan lämna ens näthinna. Som en skugga som förföljer över allt. Hur man lyser upp av ett sms. Nej så var jag inte när jag var 14! =P Nej ha en fin kväll. Parta lungt och ge mig inte för mycket jobb. Alltså sluta krossa glas kring scenen och dj-båset, är en jäkla brottningsmatch att sopa där när dansdolvet är packat! Och VISA STÄMPEL! Puss hej!

moving on

Ligger kvar i sängen. Känns som jag inte har bättre för mig liksom. Ska läsa lite i min bok eftersom det lär bli mindre av det nu när skolan drar igång på måndag. Har lite annat att klara av idag och imorgon. Ska beställa hem mina kursböcker, imorgon måste jag åka och handla och jag måste fixa tvättid. Ska jobba ikväll också, men börjar ju inte förrän kl 21.

Jobbet igår gick bra, trots att det hände riktiga tråkigheter runt omkring. Man blir ju förbannad över hur sjuka människor det finns alltså!

Har även kollat lite från grammisgalan som gick igår. Sändes på aftonbladets hemsida. Säger bara GRATTIS till Lars Winnerbäck som kammade hem två grammisar: Bästa manliga artist och Bästa artist. Väl förtjänat och han berör verkligen många människor med sina texter och har gjort det bra länge. Längtar tills hans sommarturné.


when the heart takes a different path

Sitter i rummet och lyssnar på spotify, helt klart överdominerat av Winnerbäck. Ska gå och göra en smoothie så jag får i mig nått innan jag går till hg för lite jobb. Var där tidigare idag som sagt för att prata om jobb där. Kändes riktigt bra. Nu är det upp till gruppansvarig i puben om jag blir anställd. Men so far so good.

Ska bli skönt att komma ur lägenheten ikväll och imorgon med för den delen. Trots att jag bara vart här några timmar av mitt vakna tillstånd så känns det inte som ett hem längre. Jag tänkte att jag skulle kämpa för att få ha kvar lägenheten, men sen jag satte min fot här i tisdags så var det klart: det här är inte mitt hem längre. Jag har inget som jag kallar hem här just nu. Ska bli skönt när jag kan flytta härifrån och få börja om.

Jag har försökt hålla mig undan, vara trevlig, neutral.. men jag möts av skit, en press av att du måste veta vart jag är, hos vem och när. Sluta! Låt mig vara! sluta knacka på min dörr för att se om jag sover (jag väcktes om inte annat). Jag har ju ingen frihet här längre. Jag är i alla fall inte den som låser dörrarna till mitt rum!

Nej jag klamrar mig fast ved den lilla elden som brinner i mitt hjärta. Den tänds av alla mina fina vänner. Den brinner som starkast när du är nära.



Sånna här dagar saknar jag verkligen hästarna. Det var min klippa. Den klippan är väldigt långt bort nu. Bilderna är från när jag hälsade på Careful och Matcho nu i julas.

bed update

Jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen. Eller jo jag var uppe supersnabbt för att ge fiskarna mat, men det är det enda. Har bara en sak planerad idag och det är att ta mig förbi [hg] nu under dagtid för att se hur det ser ut med jobb där. Ska ju sen jobba ikväll med en del av festeriet, så det blir nog hur bra som helst, jag vet ju det, gillar att jobba där.
Hur jag ska orka börja palla mig till skolan på måndag är ett mysterium. Jag förstår inte hur det ska gå till faktiskt. Även om okej jag saknar skolan lite nu, mest för att jag behöver verkligen ha något som uppehåller mig och fyller mina dagar.

Mitt humör svänger verkligen mellan hopp och förtvivlan men mestadels består det av irritation eller glädje över alla fina vänner jag har. Hela livet känns som en stor krigszon där det gäller att kämpa och ta sig igenom det. Där de små ljusglimtarna får mitt hjärta att slå lite extra men det dalar snabbt då rädslan av illusion slår igenom.


At Elina´s

Just nu är jag hos Elina. Hon har lagat mat åt mig =) me like! Har typ vart överallt idag känns det som. Lite i lägenheten, en sväng hos polisen för att fixa nytt pass (det har blivit sjukt hightech), lite hos Arvid, och kollat på en lägenhet. Det var sjukt fräsch. Aja nu ska vi försöka ta oss igenom Schindlers list, Elina har inte sett den, och det bör man ha gjort!

Elina hälsar!


Tillbaka "hemma"

Jag är tillbaka i Linköping nu. Känns inte som jag har något hem här längre. Men det kanske löser sig tills nästa vecka. Ska kolla på en lägenhet imorgon. Det känns förjävligt att behöva flytta när det precis har blivit ordning i den här lägenheten, när jag har fått allt på plats efter hur jag vill ha det, inrett allt, bestämt vad som ska köpas. Men nej, alla saker jag hade i mitt och Benjamins sovrum var inslängt i det mindre rummet, dessutom vissa andra saker. Det såg ut som ett bombnedslag. Känslan var att jag hade blivit bannad från resten av lägenheten tills jag försvinner. Och det tänker jag göra. Min motivation till att ens packa upp väskan fanns inte. Nu idag har jag äntligen fått upp kläderna så jag kan se golvet.

Anyway träffade Johanna igår kväll. Drack en öl och gick sen till [hg]. Det var utbytesstudentkväll som alla tisdagar, och det var helt klart en upplevelse. Som en cirkus och ett zoo på samma ställe. Tog en cider och en drink och herregud dansgolvet var packat det var som att gå in i en vägg, så vi vågade oss inte ut på det.
Sov sen hos Johanna men nu är jag tillbaka i lägenheten.

Idag ska jag byta vatten hos fiskarna och sen bara vara, Imorgon ska jag fixa nytt pass och på fredag ska jag lämna min jobbansökan på hg.

Nej kanske lite mat.. fast jag är verkligen inte sugen. Och det enda bra med den här dagen: Jag klarade fysiologiska princip tentan!!!! =D. Det innebär att jag har klarat mig igenom halva tiden i Linköping utan en enda omtenta. Lite cred till mig =)

borde boka biljett

Jag kanske borde fundera på att boka biljett tillbaka till Linköping. Har tänkt åka imorgon kväll eller vid lunch på onsdag. Men jag kan inte riktigt bestämma mig. Har en del jag vill fixa med innan helgen börjar där nere. Ska till polisen och fixa nytt pass, kolla in en lägenhet även om jag inte vet hur det blir med Benjamin så vill jag förbreda mig, ska även förbi hg och lämna ett litet infobrev om mig själv som man sak göra om man vill söka jobb dit.

Vart i alla fall ingen uteritt idag. Var alldelles för kallt tyckte Anita, och troligtvis hade även mina fingrar och tossningar tyckt det. ska på bio ikväll också. Avatar, ska bli mycket spännande. alla pratar ju som himla bra om den filmen så vi får se om den lever upp till det hela. Känner att jag vill ner till stallet en sväng också innan linköping men kanske blir imorgonkväll då.

Äh åker nog på onsdag. Är ju så mycket i linköping annars =P

Och en sak, det rycker i min partynerv nu efter en sån stillsam jul.

Careful <3

Efter en riktigt seg morgon där jag kollade på skidskyttet i soffan åkte jag ut till Careful med pappa som sällskap. Det var supermysigt att träffa henne och hennes ca 6månader gamla fö Matcho. Hade med mig banan, som är hennes favoritgodis. Gissa om att hon blev nöjd. Det verkligen värmer i hjärtat när man märker hur hon känner igen en. Och Matcho är också en riktig liten kelgris. Kommer bilder senare när jag lagt in dem på datorn. Vem vet kanske spenderar en del av sommaren uppe hos henne eftersom de har sagt att all hjälp de kan få med hästarna är välkommet. Låter bra tycker jag. Allt hänger på om jag får jobb med konfan.

Anyhow, bra dag. imorgon blir det uteritt i snön.

nu skulle jag inte säga nej till en fribiljett till himlen

ungefär så kände jag mig när jag satt på tunnelbanan idag in mot stan. Det kändes som om det mesta var värdelöst. Men nu är det bättre. Faktiskt, lite lättare i mitt hjärta.

Har spenderat ca 2h på stan med mig själv. Blev lite små saker och ett par skor. 1 läppstift, 1 lärrglans, 1 hårspray och 1 värmeskyddande spray. Helt asspännande va? Riktig så man blir helt till sig. Sen ett par skor också. Eftersom mina favoritskor har gått sönder. Har spruckit i sulan på båda. Antagligen eftersom det är de enda par skorna jag festat i under sommaren och större delen av hösten. De har spenderat många timmar på mina fossingar. Och fasen de var fantastiska. Har i alla fall hittat ett par nya sköna, dock inte lika snygga.

Juste klippte mig också häromdagen. Nu är jag blond/blondare och har lugg för första gången sen jag var 11. Men I like it! =)

Imorgon ska jag ut till Careful <3 ååh! längtar. Och på måndag blir det uteritt med Anita på Ruter och Dokki. =) Helt klart bra sista dagar i Sthlm.


the scars reveal the broken place deep down in you

TACK! Till alla ni som sagt att ni finns där. Jag har inte ord som kan beskriva vad det betyder och vad ni betyder.

Och ni andra som vill lägga er i: Dra åt h*lv*t*e! Ni förstår inte, vet inte och har inget med saken att göra!


kom änglar

Idag har min farfar somnat in. Lämnat smärtan och ångesten han burit på de senaste åren. Vila i frid.


Vilka skitdagar. Jag tänker inte söla ned bloggen med mitt dämpade humör. Men jobbet är tungt, allt med Benjamin och lägenheten suger musten ur mig. Jag vill bara att det ska lösa sig. Jag saknar linköping, jag saknar mitt hem, jag vill inte flytta lägenheten är hem.

Carpe diem.

empty hearted

fan... jag är tom, jag tror jag vet vad jag vill, det gör mig tom. Det är svårt, att våga kasta sig ut, att känna risken att aldrig bli älskad igen.. Jag saknar mina 2 fina hästar. Mer än någonsin. Jag vill härifrån, inte till Linköping, inte vara här. jag vill till solen, och bara få ta med mig det bästa i mitt liv. Jag kan inte se vilken väg som leder åt vilket håll, ibland är dimman tätare. Ibland lättar den. Jag blundar och springer och hoppas att någon fångar mig innan jag ramlar.

Nu kallar sängen. Vill inte jobba imorrn, jobba i stallet är pain när det är såhär kallt, allt fryser inklusiver jag!

nyårsafton och kommande året.

Nyårsafton var trevligt. Jobbade bara fm i stallet, sen middag hemma och sen i stan hos Markus. Trevligt var det, tyvärr hade jag feber (troligtvis) i år igen. Bra mådde jag inte framåt ett.. Men det var supertrevligt i alla fall.


Har jobbat idag. Inte fantastiskt.

Vad tror jag om året då? Jag tror nog ingenting. Mer än att jag vill till solen. Jag vill ha ett bra år. Ett år med skratt och glädje.


RSS 2.0