Valborg!

så är det valborg i år igen. Förra året var ingen hit för min del, eller den var mysig, men inte som jag tänkt mig. Eftersom jag dagen innan valborg hade 39,4 men på valborg var feberfri så tvingade min dåvarande pojkvän mig att inte gå ut å leka med mitt blivande 4v. Istället åkte vi till Mariestad över helgen. Men i år då ska jag köra!

ska snart iväg för att stå på en fulvinsstation på fyllecellens skifte och sedan blir det grillning lekar och akuten senare. (en kravall inte den på sjukhuset, hoppas vi). solen har tom börjat titta fram och jag börjar fundera på om man ska våga ta den kortärmade skjortan ändå... Jaja ha en awesome dag för det tänker jag ha!


för 2år sedan hade jag mösspåtagning på valborg, en sjukt underbar dag hade vi! och vädret var på topp som ni ser

då firade vi med dricka och brännboll på djurgården =D


cilla och jag, underbar tjej som jag tyvärr inte har direkt kontakt med nu, synd för vi hade mycket kul och galna upptåg tillsammans =)

got it!

Är faktiskt färdig med allt det jag kan skriva på rapporten. Skickar in den imorgon efter seminariet så kan jag lägga till sådant jag eventuellt har missat. Sedan blir det till att fira Valborg. Hoppas på bra väder. Jag, Emma och Johanna inleder med att stå lekledare på en fulvinsstation på fyllecellens skifte runt 15-tiden, vi kanske snor lite fulvin till oss själva. Sedan blir det grill och förfest från 18 i Ryd med massa glada personer och senare drar vi till Kårallen och Akuten. Hoppas verkligen det blir en rolig dag. Hemma har lillebror mösspåtagning och mina föräldrar ska hålla i det vanliga, deras vänner kommer över och delas in i lag och har massa deltävlingar i form av stående längd, pil, frågesport sedan äts det mat och delas ut priser. Riktigt kul var det när man var liten, sådär lagom i tonåren men nu hade det vart rätt skoj å vara med. Jaja!

Carro och jag har även kommit till insikt att inga av våra knän klarar träning och jag får nöja mig med ridningen just nu. Så vi får försöka skära ner på födointaget och ska därför inhandla naturdiet shakes eller barer i helgen så vi kan byta ut 1 eller 2 måltider om dagen. 1 lär det bli för min del tror jag. Ja jag ska vara ärlig där är faktiskt ett sätt att banta också. Tyst nu på alla er som inte tycker att jag behöver det, men det är jag som avgör när jag är nöjd. Men främst handlar det om att jag inte vill gå upp det jag gått ner sen julen bara för att mina knän är paj och jag inte har tid eller råd med träning på campushallen. Jag har fan kämpat för att komma ner till den här vikten och kroppsformen igen som jag hade när jag började gymnasiet... Australien och seglingen satte sina spår och nu är jag äntligen tillbaka i princip. 5kg har jag faktiskt gått ner sen julen.. rätt duktigt ändå. Aja nu ska jag unna mig lite läsning i min roman och lite korsord, sen sova


Huvud? Bly?

Jag är så galet trött. För andra dagen i rad har jag kollapsat i sängen när jag kom hem från skolan. Är riktigt riktigt trött, tyvärr har jag ju en rapport att skriva som ska in imorgon, och då tänker jag fasen inte sitta med den. Vet inte om det är pollen som tar kål på mig i samband med att jag håller på att stressa sönder. Jag hoppas det så det inte är något annat...
Nej det är bara att bita ihop, för imorgon då ska det sviras!

Idag har vi avklarat ett studiebesök på fenomenmagasinet i gamla linköping. Riktigt härlig man som höll i det för oss och vi klappade på milliped, ormar och skäggagam =)


söt va? =)

när allt känns lättare igen

Idag tog jag ett beslut som faktiskt har lett till att en sten lyft från mitt hjärta. Svaret jag fick var kanske inte det optimala men det kommer få mig att gå vidare och med mig kommer jag ha en riktigt bra vän som har lärt mig mycket om vad jag söker i livet. Att ångest, smärta och ilska så snabbt kan vändas till lite tacksamhet visar bara på en person som kan inse sina brister och be om förlåtelse. Jag kan inte mer än att ta tag i mig själv, gå vidare och acceptera... En dag kommer jag hitta rätt.

Sista gången på salsa idag. Lite trist. Fast på måndag ska vi till L´orient för middag och dans på kvällen. Lite läskigt. Till hösten lär jag gå en fortsättningskurs och sen har jag även målet inställt på en nybörjarkurs för personer över 20 i streetdance.. =P

Nu ska jag sussa! puss

ge mig ledigt!

Jag står med skolarbete till upp över öronen, känner mig stressad och gör allt för att hålla mig flytande, för någon direkt ljuspunkt i min vardag finns det faktiskt inte. Det enda jag siktar på nu är sommaren, sommarlov och få slappna av, jobba med konfirmander, mysa med careful och hästarna på betet. Någonstanns hoppas jag att också jag ska få uppleva den där sommarromansen som kanske kan bli något mer. Jag saknar känslan av där kärlek var lycka, inte bara svek och besvikelse, för det suger och gör förbannat ont. Samtidigt är det upp till mig att våga släppa in någon igen, just nu lägger jag benen på ryggen så fort jag känner av risken för att mina murar ska falla. Det blir inget, inte än på ett tag... jag tror inte jag orkar det, nej utan ge mig sommar och en ny snart.

Jag ska ta tag i min rapport med hopp om att kanske kunna få lite ledigt imorgon em. Sedan är det sista gången på salsan ikväll...

Har även fått veta att han jag hade som konfapräst ska vara präst på lägret jag ska jobba på i sommar. Det ska bli askul, har aldrig jobbat med han utan bara konfats av han själv. =)


sommarbild på hubbe!

bleeding love

fan... avgrunden saknar botten, i tunneln syns inget ljus men jag överlever vad annars finns det för val liksom... Det är bara att det gör så j*vla ont!


Den som hade kunnat bära mig som bäst nu är inte kvar och tomheten ekar. saknar

Tacksamhet

Sov ut för första natten på riktigt länge. Sitter och kikar på lite plugg som måste klaras av den här veckan. Ska även förhandsfixa mig lite inför ikväll eftersom jag slutar skolan 17 å ska träffa resterande 4v vid 17.30.
Jag håller alla tummar jag kan för att den här kvällen ska gå bra och att jag ska kunna ha kul, men det är många faktorer som spelar in där och oddsen är inte de bästa. Men det ska gå i alla fall. Har ju väldigt fina vänner runt mig som kommer stötta massor!

Ikväll kommer vi i alla fall inta hg mer eller mindre smaklöst klädda. Hoppas det blir awesome.


Så hoppas vi att det blir sånt här väder idag och på fredag framförallt!

trött på det mesta

Jag behöver sommarlov nu, eller ruggigt snart i alla fall. För ovanlighetens skull var det med en klump i magen och lite ångest i mig som jag steg av tåget i linköping idag. Jag var inte klar i stockholm, jag ville inte lämna tryggheten på Graninge med alla fina människor, jag hade velat få tid hos Careful, i stallet och med familjen. Väldigt mycket är påfrestande just nu och mitt humör är inte på topp någonstanns. Jag går i samma lunk och på ren rutin för att överleva till sommarens start. Håller mig sysselsatt med plugg och stall och 4v. Där imellan försöker jag ta det som det kommer. Hoppas verkligen mitt knä klarar av att börja träna snart igen också, för jag mår ännu mer kasst när jag inte får träna.

Dock finns det en människa som betyder väldigt mycket, alltid lyssnar och alltid försöker förstå. Sjukt fin vän och en person jag verkligen litar på, du vet vem du är =)

Nej jag ska se sista avsnittet av ponnyakuten och sedan så blir det sova. Hade tänkt skriva lite anteckningar med föreläsningen har inte kommit upp på it´s learning så sover tidigt och går upp tidigare imorgon, då är det bad taste!


Sjukt bra helg

Helgen har jag spenderat i sthlm. Huvudorsaken till att åka upp den här helgen var för att åka på DÅM (distriktsårsmöte för svenska kyrkans unga i stockholms stift) som ombud för min lokalavdelning som är Danderyd. Men eftersom jag ändå skulle till sthlm så passade jag på att boka biljetter till The Last Bounce på fredagkvällen. Åkte upp i sällskap av min kära sambo Cajjo och mötte hennes vän Sanna. Vi hade ståplats precis vid scenen och det var helt fantastiskt! Skrek sönder halsen och knät var svullet efter med det var så värt det!
På lördagmorgon bar det av ut till Graninge och möte som pågick från 09-19.30 med avbrott för lunch, middag och en workshop. Mycket kom upp och det var en omtumlande, givande dag med mycket engagemang. Riktigt kul. Blev efter dagen tillfrågad av flera om jag kunde tänka mig att sitta i distriktsstyrelsen men nej, jag bor lite off annars hade jag lätt vart på. Fritid och mässa på kvällen sen och det var mycket känslor som väcktes, jag märker själv hur mycket jag saknar sammanhållningen och lugnet i kyrkan.
Mötet fortsatte på söndagen 09-17 och sedan vart det hemfärd. Allt jag kan säga är att jag brinner verkligen för SKU (svenska kyrkans unga) och jag saknar allt det jag vet att jag tillförde där. Helgen fick mig även att inse att min tro är extremt viktig för mig, det är först nu jag börjar inse att den gör mig starkare än vad jag hade vart annars och jag är stolt över det!
Avslutade med att gå på Bounce igen i söndagskväll med mamma. hade riktigt bra sittplatser den här gången och fick se hela koreografin och allt på annat sätt. Tårarna rann båda kvällarna och ni som inte var där ni missade något!


i survived

Jag överlevde mirakulöst badhusfesten utan ytterligare sår eller liknande. Riktigt tur för nu har det snart gått en vecka sen jag ramlade på knäna och det är knappt så det känns bättre. Såret tyckte väl inte att det var toppen att bada, alla skorpor luckrades upp så det var bara att börja om. I alla fall, åkte till vattentornet där fulvinsrundan började med ett relativt onyktert CC och jag var inte alls ikapp för jag hade skrivit rapport istället. Socialiserade lite med Players i väntan på Sskål som jag skulle få min biljett av (och hör å häpna årets kaniner är riktigt trevliga). När vi fått våra biljetter hakade jag på mina nya vänner från HU på rundan. Det var helt livsfarligt i skogen med rötter och snår och annat som man kunde ramla på, men det gick bra. På stationen där man skulle gyckla och jag hamnade med 3 HU festerier, då valde jag att hålla snattran. =) Öl, cider, shots och fulvin turades om att åka ner i min mage och ja fulvinet var under all kritik, men pepparkaksshots är nice så plus där. Sen vankades det mat =). Snälla kaniner gav mig veg fast tjejen vars plats jag tog skulle ha kött. Lekte lite pepparkakskull, fick veta att det var 1,5h tills vi fick gå in i badhuset och det var kallt! Så vi gick hem till 2 tjejer i Sskål, drack vidare och så lekte jag med deras 17v basenjivalp. Hon fångade mitt hjärta lite, kanske ska ha en sån istället för dvärgschnauzer, praktiskt med en hund som inte kan skälla liksom.
Aja tillslut beger vi oss till å in i badhuset. Slängdes runt i poolen utan en skråma (otroligt!) och åkte vattenrutchkana (hur f-n stavas det?!?) och bubblade i en ytterst ofräsch bubbelpool. Kvällen var trevlig och rolig men jag saknade mitt fantastiska 4v (det är inte samma utan er!). Vid 00 begav vi oss hem med taxi. Sov som en stock vid halv ett och var uppe 7 imorse! Cred till mig.

dagen har förflutit i ett hektiskt tempo. Skola, stallet, studiebesök, plugg, tvätt, packa, och lite kladdkaka i kalles sällskap. Imorgon bär det av till storstaden sthlm på em för att gå på The last Bounce, it´s gonna be awesome! och sedan är det DÅM som gäller resten av helgen. Har även för plan att träffa folk eller ja "folk". Missar Johannas inflyttningsfest på lördag =( men jag får leva med det.

Nu ska jag sova och klockan ringer inte halv sju imorrn för första gången på heeeeela veckan!


vi är speciella vi i 4v 09/10 aka MatSex!


söt va? bild

plask plask

Morgonens föreläsning var inställd och ingen info... DÅLIGT! Åkte till stallet och mockade och fixade mat åt always. Ska även dit snabbt imorgon. Ingen ridning den här veckan för mig i hopp om att mitt knä ska bli bättre... har inte henne igen sen förrän nästa helg så.

Jaja nu har jag skrivit klart de 2 första punkterna till rapporten. De andra två får jag göra imorgon för nu ska jag iväg på badhusfesten. I think it will be awesome! kommer dock sakna mitt festeri! Förhoppningsvis planerar de under mötet ikväll en vecka i sommar då vi ska vara i frankrike!

vi hörs, så ska jag åka lite rutchkana åt er =)


vreta dag2 & lite oväntat

andra dagen avklarad. Uppe 04.45 för att vara på vreta kl 06 för mjölkning. Helt klart lärorikt och intressant att se hur det går till. Dock kan jag inte säga att jag tycker att djuren har det direkt bra, faktiskt. Eller jo, lammen =) Vi kelade massa med dom idag. Supermysiga.

4v hade även fått ett mail från en sskålpryo som inte kunde gå på badhusfesten imorgon och erbjöd sin plats till en av oss. Lottning fick avgöra detta och för engångsskull i mitt liv vann jag! Men vad säger man tur i spel, otur i kärlek och det stämmer just nu så det är ju skönt att allt är i sin ordning, annars måste man ju byta världsbild. Så imorgon bär det av till plask med alkohol. Jag ska hålla 4v:s fana högt. Kanske inte optimalt för mitt knä och min förkylning men det är så jäkla värt det!

Sov nu! Puss

Vreta dag 1

Skrev ett inlägg igår som inte verkar ha kommit upp. Dumma dator. Jaja det var mest bittert utom att Always var superduktig när jag red och att mamma fyllde år i lördags! Grattis älskar dig!

Idag har vi haft praktik på vreta, jag och Elina hade med grisarna idag. Vi var med vid inseminering, vaccination och fodring. Helt klart intressant och lärorikt. Höll och klappade även på kultingarna. Så jäkla söta alltså! Nästan så man ville sno med en hem om man inte visste hur stora de blir sen.

Imorgon ska vi vara på vreta kl 06, innebär uppgång 04.45. Då ska vi vara med korna hela fm. Mjölkning är det första som står på schemat. Det ska bli riktigt kul =)



bilder från DömD kommer någon annan dag

smärta i mina knän

när knäna är blåslagna, värker, kroppen känns som sten, och huvudet som det gått in i en vägg och plugget samlats på hög, då vet man att helgenva awesome!

Sittningen igår var riktigt, riktigt bra, eller ja kanske inte maten men allt runtomkring, riktigt trevligt bordssällskap också. Stannade på Kårallen efter, för sittningen slutade halv elva. Hängde lite, kollade lite på Mange Schmit och Thomas Rusiak, sen spelade dunderpatrullen. Det är inte riktigt min typ av musik och folk gick crazy! Sedan händer det tråkiga... brandlarmet gick vid 2-tiden. Ut i kylan var det, tack o lov kom vi in i colosseum i c-huset. Josef hade tänkt den smarta tanken att få med sig en högtalare ut ur Kårallen så det vara bara att plugga in iphonen å sen fortsatte festen. Efter ettt tag kom vi in i kårallen och vi stannade till stängning. Ruggigt synd om d-group var det. Hemma vid halv fyra iaf...

Nu är det pronto iväg till stallet. Behöver egen tid, sedan måste jag packa upp min väska och plugga ikväll.!

still alive

DömD går nu in på tredje och sista dagen. Ville bara meddela att jag lever än så länge trots massa blåmärken och ett fett sår på mitt knä (ja pappa jag har tvättat det). Ska över till Elina å fixa mig till sittningen ikväll. Har dessutom lyckats med att börja bli bakis nu.. typiskt dåligt, men det ska nog gå att bota med någon drink.

Hör av mig imorgon istället.

DömD:t till att bli awesome

Idag börjar det, tre dagars supande och fylla. Vi ska gå 3 fulvinsrundor på ca 36h... ja en var 12e h.. eller nej inte riktigt men det kunde vart så. det kommer bli helt awesome och nu ska jag powernapa innan vi startar dagen. Blir picknick/förfest, SAFT (fulvinsrunda 1), DömD kravall.
Imorgon (skola), midlingsrunda för lagen (nr 2), GlömD (festerifest, runda 3)
Lördag blir tävling (pil) och sen finsits och efterläpp, denna dagen verkar rätt lugn faktiskt =P

Överlever jag, i will, våra bäbisar, i dont think so! men så vet ni vad jag har för mig (mamma och pappa ni ringer på egen risk!)

PUSS!

klantig o otur

Den här dagen har inte vart sann! Min egen klantighet gör att jag nästan missar tåget, med lite tur hinner jag, inser sen att cykeln är snodd... och nu på kvällen när min tele har ynka 20% batteri kvar så inser jag att jag glömt laddaren hemma. Tack o lov är Johanna just nu en räddande ängel och kan låna mig en laddare, så medan jag pillar på bakterier imorrn ska min mobil laddas inför kvällens bravader, världens bästa johanna går tom upp å öppnar åt mig kvart i åtta imorrn så jag kan få den =D

I alla fall. Salsa ikväll. Awesome. Så grymt kul nu alltså!

Min väska ligger just nu i ett kaos på mitt golv och det lär dröja till efter helgen innan den blir uppackad... =S

Juste fick oväntat besök av Kalle också som kom förbi när han var ute med longboarden. Typsikt trevligt =)

back in town

Nu är jag hemma igen, efter att jag höll på att missa tåget imorse pga av min egen klantighet... inte bra inte bra. Så går det när man tror att tåget går 40min senare än vad det egentligen gör. Blev räddad av att det var försenat några minuter. Väl i Ryd inser jag att min cykel blivit snodd =( och jag får nu gå överallt istället... tills min andra cykel hittar hit från sthlm.

Jag kan lungt säga att en sten lättade från mitt hjärta när jag gick in i klassrummet idag, lite sen till föreläsningen och var med alla igen. Fasen vad allt känns bättre och lättare när man har världens finaste vänner runt sig. Det går inte att känna sig helt nere liksom. Och helgen kommer bli helt fantastisk! Jag ska ha kul, för jag förtjänar det så hårt med mina vänners sällskap. Inser så jäkla mycket att jag verkligen har hittat vänner för livet här, och dom betyder verkligen så himla mycket. Ni är bäst!

Nu ska jag nog göra mig lite mat

HLR och ledarteam

Har vart i kyrkan på kvällen och haft HLR och lite annat inför sommaren konfaläger.

Måste bara säga att mitt ledarteam är awesome! Helt jäkla asgrymma 3 veckor kommer vi ha!

hjärna, hjärta och magkänsla

Vilken ska man gå efter? Hur fasiken går de att kombinera? Speciellt när de har internfight om ens medvetande och agerande...

Jag trodde aldrig att jag skulle lämna stockholm med mer förvirring än vad jag kommer ha i mitt liv i Linköping, hemhemma brukar vara lugn och ro, stall, familj och vänner, inget konstigt, inget att hetsa upp sig över. Men nu, nu brinner det i knutarna vilket har gjort att min hjärna går på högvarv. Det ska bli riktigt skönt att få åka hem, verkligen hem.
Jag saknar mitt relativt okomplicerade liv, med de finaste vännerna man kan tänka sig nära, för jisses vad jag hade behövt er de här senaste dagarna, visst vi har hörts men det är inte samma sak... Dessutom kan inte denna festhelgen komma mer än lägligt, jag behöver allt som får mig att tänka på annat. Och som jag sa till Elina DömD kommer bli episkt.

Jag kunde aldrig tro att så många känslor skulle slåss mot varandra i min kropp, visst att hjärna och hjärta brukar splitta sig men när magkänslan också kommer med en annan synvinkel ja då börjar det bli frustrerande. Mitt hjärta svävar som alltid på rosa moln, tror och hoppas det bästa och tycker allt är fluffigt, dessutom känner det sig tryggt, vilket är läskigt, riktigt läskigt. Logiken och hjärnan säger strängt nej, men kan tänka att ändra sig beroende på vad tiden utvisar... visst dessa två går ju för en gångs skull att kombinera. Men sen lägger sig magkänslan i och den har nästan vetorätt... för allt enligt den talar för att jag sätter mig själv i en situation som bara kommer sluta i tårar och ett ännu mer rispat, repigt och sprucket hjärta.. Något jag till vilket pris nästan vill undvika. Det finns få saker jag är så rädd för idag som att bli sårad. Och risken är stor. Risken finns alltid vid sånna här känslor, men när går det man kan vinna över rädsla och det man kan förlora. Just nu vet jag inte, just nu vill jag bara fly till min studentbubbla, fina vänner och sen ska jag ha en förbannat kul helg!

Vi ses imorgon ni som är saknade!

taxi-sara

Inatt har jag lovat min lillebror att agera taxi eftersom han är på skiva. Är faktiskt så snäll nu när den råkar vara här i norrort och inte i stan. Så jag och pappa ska glo på Surface så länge. Får väl se om jag går å lägger mig innan han hör av sig eller hur det blir. Beror ju på när liksom.

Har vart i stallet idag igen och pussat lite på djuren och träffat lite folk. Alltid trevligt. Gillar får ridskolechef som impulsköpte en ponny i Skåne medan de andra köpte kryddor =P Söt är han i alla fall!!

Och idag fyller världens bästa festerichef och en av mina finaste vänner Elina år! Gratta henne här

can´t find words

Var iväg en sväng igår och träffade en kompis. Riktigt trevligt och lyckad kväll. Sitter nu inne och pluggar men vill egentligen gå ut i solen. Inte lätt det där. Blir en sväng till stallet senare under dagen för att sedan inatt agera chaffis åt lillebror som ska på skiva. Ibland är jag bra snäll måste jag säga.

Har massa jag vill skriva av mig om här, men det passar faktiskt inte. Kan bara säga att just nu är jag riktigt förvirrad men glad

Dubai

Nu ska jag försöka mig på en liten sammanfattning av veckan i Dubai.
Planet lyfte från arlanda förra fredagen vid 10-tiden, mellanlandade i Wien och där vart det en försening på 3h. Vi var framme på hotellet cirka 02 lördag morgon. Hotellet vi bodde på heter Jebel Ali hotel och ligger ca 40min från Dubai city.
Superfräsch hotell med egna pooler och sandstrand. Många dagar spenderades i solstolen och i havet, några dopp i poolen också. Vi hade mellan 30-35 grader varje dag, ibland lite disigt men ingen större uppståndelse kring det.

På onsdagen åkte vi på ökensafari. Vi var 6 stycken i varje jeep som begav oss ut på en tur över sanddynerna. Ibland så såg man bara himmel, ibland bara sand. Riktig häftig upplevelse måste jag säga, värsta åkturen! Vi stannade ett par gånger på vägen för att bland annat titta på solnedgången. Slutmålet låg ute i öken där det vart middag, på marken på kuddar, kamelridning, hennatatuering, magdans och vattenpipa. Helt klart något jag rekommenderar för de som ska åka dit.



I torsdags åkte vi in till stan för att bland annat kolla på det nybyggda tornet, världens högsta, där det dessutom ligger en stor damm typ, som har värsta ihopsatta fontänspelet var 20 minut. Går inte riktigt att förklara men galet var det. Vi åt middag på en italiensk restaurant. Under dagen besökte vi även Atlantis hotell ute på Palm Island, en ö uppbyggd som en palm, det hotellet var galet stort och fint. Hade värsta akvariet, helt klart ett ställe där jag kan spendera någon stor händelse.



Begav oss hem på natten mellan fredag och lördag och ja sen var det slut på det roliga.

trött!

Jag lovade er en ordentlig redogörelse om Dubai, massa bilder men ärligt, jag är för trött. Planet från Dubai lyfte 23 svensk tid i fredags och vi landade imorse vid 9.. Alltså en natt på planet. Sov i o för sig en del men vaknade titt som tätt. Så ingen ordentlig sömn på för många timmar. Men imorgon då lovar jag! Bilderna ligger på datorn nu i alla fall.


Bild från vår ökensafari!

på svensk mark igen

Är hemma i Sverige nu. Sthlm närmare bestämt. Blir kvar här till onsdag. Ska träffa lite folk, stallet och en sväng till Careful, på tisdag ska jag på träff inför sommarens jobb. Kan inte säga att det var fantastiskt att landa i duggregn och +3... 30 graders skillnad i temperatur känns. Skriver ett längre inlägg ikväll med lite bilder också ska iväg och handla med pappa snart.
Vet inte hur jag ska orka med familjen dessa dagar. När man är van att sköta sig själv tär en vecka med dem rätt hårt. jaja det löser sig!

hörs sen!

Sista dagen

Hej hej.

Sitter pa en av hotellets datorer ni far ursakta bristen pa bokstaver. Jag lever och mar bra, utom en forkylning som harjar i min kropp. Ska sola sista dagen nu sa landar jag i sthlm lor morgon. Linkan pa ons igen tror jag. Saknar er!

Puss!

Dubai imorgon

Har vart riktigt dåligt med uppdatering idag. Var på resecentrum kl 07 imorse men tåget var försenat som alltid och kom inte iväg förrän 08. Pappa plockade upp mig inne i stan och sedan bar det av hemåt. Känns som jag åkt både kors och tvärs över massa ställen idag.
Jag och mamma tog en sväng till mörby för att agera skoråd till henne, det resluterade i ett par snygga skor till mamma och ett par snygga gladiatorsandaler till mig =), lillebror och pappa fick även saker till resan och sedan köpte vi lite bra att ha saker.
Hemma för lunch, sen iväg till andra sidan stan för att lämna hunden där hon ska vara. Hon gillar att vara där och blir lika glad över att få vara i sin gamla bostad med person och hundar hon bott med.
Pappa och jag handlade sen till farmor och så åkte vi dit. Hemma igen, andas. Pappa ska åka och köpa sandaler, kvart i sex, dax då liksom, dessutom inser vi att lillebror behöver nya skor. Jaha, jag åker med för att stoppa velandet och katastrofköpen, går smärtfritt och resulterar i ytterligare ett par skor till mig, ett par riktigt snygga klackar som var måste ha =)

Nu har jag äntligen duschat, satt lite färg på mina naglar och ser lite tv. Blir att resa hela dagen imorgon, tror vi är framme på hotellet vid 23 imorgon lokal tid, då blir det dusch och säng för att orka upp till solen på lördag. Ska bli skönt att kunna kliva av planet imorgon vid 21 och känna värmen, fatta hur glad jag kommer vara på lördag sen =D

Datorn kommer inte följa med för jag känner att jag behöver koppla bort allt hemifrån, få ta hand om mig själv. Jag finns ju på mobilen om det är något som det är panik med eller om ni bara saknar mig! Ni vet vilka ni är som är saknade!

Ha en fin påsk nu så hörs vi igen den 10 april =)

RSS 2.0