Happy Halloween

Idag är det Halloween och det innebär att det är fest på Kårallen. Jag ska inte gå. Av flera anledningar faktsikt.
1. Jag behöver plugga (ganska bra anledning)
2. Jag börjar blir riktigt förkyld, hostar massa, snuva, trött i huvudet (bra anledning)
3. Jag tycker verkligen inte om att klä ut mig (riktigt bra anledning)

Så trots min förkylning så begav vi oss till Tornby för att fylla på kylskåpet. Det slog mig att jag inte vart på Hemköp på minst 2v =P. Köpte dessutom tredje boken i Twilight serien: Eclipse. Får väl se när jag har tid att läsa den. Juste: filmen var helt okej. Asså boken är hur mycket bättre som helst. Men vid det här laget så räknar inte jag med att filmer kan mäta sig med boken som den bygger på. Så jag utgick från filmen som fristående. Vilket gjorde att jag tycker att den är bra. Jag kommer se den fler gånger inte minst för att Robert Pattinson är så sjuuuukt snygg!!!

Jaja, jag ska plugga nu, städa lite och sen kanske kila över till Claes och måla på våra lakan ikväll.

Ha en bra Halloween/Allahelgona afton. Sup inte ihjäl er utan tänk på dem ni haft i livet som inte längre finns kvar. Det finns knappt något vackrare på Allahelgona än kyrkogårdarna som lyses upp av alla ljus. Så ska ni inte festa så ta en sväng förbi någon och titta, eller gör båda (fast inte samtidigt då)


filmtime

Nu blir det filmtime. Ska slappna av resten av kvällen. Det blir Twilight. Har inte sett den än. Skäms på mig. För er som vill titta på något också tipsar jag om the Shining som börjar nu på 9an.

Drömmer mig bort lite också till mysiga sindarve och julen hemma när jag ska få rida.

 


Sindarves fina fjordhingst Hugo 179


Den här sötnosen hoppas jag att jag får rida i jul!( Hint Eva;) )
Bild från: djursholms-ridklubb.com


Trött!

jag är sjukt trött. Hostar som en liten jag vet inte vad. Gårdagskvällen var helt okej. Vi gjorde konturerna till våra lakan som kommer bli helt sjukt snygga! Åt middag på donken, sedan kilade vi vidare till fotbollsplanen i Ryd och lekte lite plankan med fulvin. Sedan hem till albert för med mer fulvin och lite "flapsning". Fick även ett svar på gåtan: Har Y-fadderisterna något på sig under kilten? Svar NEJ! Efter en ofrivillig flaschning som fick mig i chock så jag bara garvade i typ 10 min efter. Vi drog sen hem till vår bäbis och sjöng för Cajjo som fyllde 20! Var där ett tag och sen drog vi till kravallen. Den var som vanligt. Inget särskilt så stannade inte så länge.

Har massa plugg framför mig nu i helgen. Ska inte ut något eftersom min hals inte är på topp efter igår. Ska även måla lite lakan. Anyway är trött men måste plugga så...


GRATTIS! =D

GAAAAH!!!!

Jag har inte tid! Ge dygnet fler än 24h omedelbart! Och jag HATAR TGTU kursen. Den förstör allt!!!!

Mitt liv: Schlaget, plugg, schlaget, schlaget, plugg, fest, schlaget, schlaget, plugg

Jag hinner inte gå ut ikväll egentligen men det gör jag ändå. Ska däremot stanna hemma på lördag och typ plugga all night long. Har i alla fall kommit på vad jag ska ha för argumenterande ämnen. Ska skriva ihop det i helgen och göra den muntliga redovisningen. Och plugga zoomorfologi och fysiologiska principer som för övrigt är sjuuuukt förvirrande och bajssvårt med mycket termer och ord och annat skit.!!! Jag vill inte!

Nej inte tid för detta. Nu blir det lite plugg sen ska jag hoppa i hängslena, åka till skit tgtu föreläsning och gnälla på kärringen och sen fixa med lakan och hinka fulvin. Borde ta det lungt ikväll, vilket är min plan eftersom vi har fys prin föreläsning imorrn igen och då bör man vara med på noterna men fan! jag vill bara fly in i dimman på dansgolvet och få skratta med mina vänner!

En bäbisch

Gosh, dagen har vart lååååååååååååååååååååååååååååååååång!

Förutom det gamla vanliga så var det höstmöte idag för sektionen vilket innebar att vi fick vår bäbis aka pryo aka nästa års 4v-chef aka JENS! Grattis säger jag och tror du kommer göra ett galant jobb om du överlever resterande år med oss och kanske då främst Kalle och Claes.. ;) Förhoppningsvis får vi även en kassörbäbis som delar "nedsupningsbördan" med Jens.
Som vanligt lyckas sektionen sitta och diskutera en helt onödig grej sjukt länge men men...

Jaja jag är trött nu och ska läsa lite zoomorfologi. Imorgon är det kravall! =D Nu börjar helgen. Ska boka mina biljetter hemhemma sen sova/plugga.


som en liten julklapp

Min sovmorgon försvann brutalt imorse när vi var tvungna att gå upp vid 06.30 för att tömma kyl och frys. Kl 07 ringde de morgonbigga installationsmänniskorna på dörren glada i hågen för att ta med sig vår gamla kyl/frys och spis. De tomma hålen där våra gamla vitvaror stod gav en öppning för att städa bakom spisen och kylen/frysen. Så det inte vill bo några små monster där. Jaja in med nya saker och herregud vad fånig man är men det är lite fantastiskt att få nya och fräscha vitvaror. Hihi! Lite som en tidig julafton. Väntar på att rätt temp ska infinna sig i kylen och frysen så våra stackars matvaror kan hoppa tillbaka in i kylan. Tack o lov så är det frost ute så det är riktigt kallt på balkongen.

jag ska invänta och sedan krypa tillbaka ner i sängen. Börjar inte förrän kl 13 idag. 4h föreläsning står på schemat. Embryologi och protozoer, låter spännande va? ;) sedan blir det höstmöte då vårt kära festeri får en bäbisch! Vem vet hur lång kvällen blir?

Smell you later!


lite update

Skolan var helt okej. Mest info eftersom vi började med ny kurs idag. har fortfarande inte så mycket förväntningar bara att mitt schema inte har många hål för socialt umgänge, plugg och träning. Men det blir till att hålla ut en månad. Det ska man väl klara?

Hade 4v möte sedan och jag kan glädja alla ettor med att er ovveinvigning blir av i år =P. Galet vad mycket som inte går/gått vår väg men det ska nog lösa sig så småningom.

Jag tränade funk på kvällen också fast att jag inte skulle, lite ont i halsen imorse men det kommer troligtvis inte bli så mycket mer träning den här veckan. Var lika kul som vanligt i alla fall =)

Pratat med mamma sen och ska åka hem den 13-16 november. Vi har festerifest den 13 men jag struntar i den, mot min vilja men får avstå den här gången. Känner att det ska bli skönt att komma ifrån och det kommer ju fler festerifester. Dessutom så vill mina snälla föräldrar betala min resa hem =D tack!!!


vill hälsa på de här två. Lilla Matcho lär inte vara så lite längre nu när han är 5 månader


Som sagt.

så börja träningsvärken smyga sig på och jag lär väl se ut som en 80-årig kärring de kommande dagarna. Mycket spännande. Gick upp för en liten stund sen. Ja jag går i skolan märks inte det?!?! Börjar inte förrän 13 idag. Egentligen gillar jag det inte alls. Mycket skönare att komma upp och sedan bli klar för dagen. Sen när man får sova varje morgon, fatta vilket helvete det kommer bli när jag börjar 8 igen. Haha!

Aja idag börjar nästa kurs. Fysiologiska principer, det ska bli lite spännande. Vet inte alls vad jag har att vänta mig av den kursen. Allt jag vet är att vi kommer ha vad jag tror två föreläsare som antagligen är varandras motsatser. Eva- som jag mest ser som en administrativ nisse, kan hon något? Kan hon få fram det på ett vettigt sätt?
Sen Jordi - Benjamin har varnat för att jag först kommer hata honom, sen gilla ändå. Han föreläser bara på engelska, enligt mig inget problem alls tycker mest det är skönt att få föreläsningar på samma språk som kursboken ändå är på. Men jag tror att vissa kommer hoppa i taket lite. Kan bli spännande. Men han kan iaf sina saker! Dock skriver han inget utan använder powerpoint och det går rätt fort men men det är bara att svälja och fokusera.

Ikväll ska vi ha 4vmöte också. Jag håller alla tummar för att jag ska kunna åka hem den 13-16 november. Det vore fantastiskt. Jag vet efter ikväll.

Då ska jag kanske leka lite hästskötare åt det här fina ekipaget =P


Jag anar en träningsvärk

Jag är just hemkommen från step-styrka och jäklar jag kommer ha träningsvärk i några dagar tror jag allt. Riktigt skönt var det även om jag inte kände mig helt 100, fortfarande lite krasslig. Idag har vart en riktigt omvänd och lång dag. Tog en sovmorgon och sedan så så begav jag mig till stan för att lämna in schlagetpriset på gravering. Tog det lungt hemma sen så vart det skola och träning. ny kurs, tror det kommer bli riktigt bra.

Sitter och filar på lite julklappar till familjen. Vad önskar ni er?!?!?!


Bye bye sömnen

Imorgon börjar vi ny kurs och senare i veckan ytterligare en ny. Så vi kommer läsa tre kurser parallellt (flumkurs också som fortsätter) samtidigt som vi har schlaget. Jag säger bara hejdå sömn, socialt liv och träning. Men jag har lagt upp en plan. Jag hoppas att det funkar. Blir att satsa på zoomorfologin och kommunikationsskiten först. Tentar zoomorf 9 dec. Sen fysiologiska principer den 22 dec... Och sista föreläsningen den 11 så det ger 11 pluggdar att ta igen det då. Hoppas att det blir bra så. träna ska jag göra när jag hinner men inte se det som ett krav. Men måste försöka unna mig det för att inte bli helt galen.

Aja jag ska inte lägga ner onödigt energi.

Sen ska jag ge ett tack till Kalle också. Vi har känt varandra i lite mer än 1 år nu men endå känns det som vi känt varandra sjukt länge och han känner mig så himla bra. En fantastisk vän!


<3 Du är en underbar vän!

Förvirrande

I will speak of you gently even after the fight.

Jag skrev för ett tag sen om det här med killar som vänner. Jag är fortfarande förvirrad. Speciellt när människor kommer att betyda mycket för en och man vet inte om det är besvarat. När man inte vet om man lägger mer oro, ork och hjärta i något som ändå inte ger något tillbaka. Eller är det värt det när man mest blir besviken fast ibland får de där fantastiska ögonblicken i just den här "vännens" närvaro. Jag vet inte...

Jaja det jag vet är att jag nu ska fortsätta med middagen.


Djur är fantastiska vänner. Jobbigt när de rycks ur ens värld bara...


Jag tycker inte om hösten

Jag mår verkligen dåligt av det här vädret. Jag tror att jag är en av de där personerna som lider av höstdepression. Allt känns jobbigare, det är längre till skrattet och hjärtat känns lite tyngre. Jag vill ha sol, sol och sol. Tack o lov för att jag har så fina vänner här!

gårdagskvällen blev mycket lyckad. Det var en spännande förfest där jag och Johanna var de enda tjejerna=P Sedan dansade vi en smula på Kårallen. Drog hem relativt tidigt. typ halv två.. Åt lite mat när jag kom hem och somnade gott sen.

Idag ska jag pyssla lite här hemma.
Vi ska byta vatten i akvariet... Egentligen är det nästa vecka som vi ska göra det men en fisk och en groda har dött och vatten kvaliten är så där när vi kollade den idag. Alla andra av våra djur där i verkar må finfint så misstänker att de sjuka djuren kan ha sänkt vattenkvaliten. Men vi ska byta typ halva vattnet och hoppas på att det blir bättre. Det störda är att alla värden var finfina för en vecka sen när vi kollade. Aja vi ska väl ersätta våra bortgångna djur nästa vecka.

Jag ska baka bröd också.och så ska vi tvätta.


en låååång dag i tornby

Vilket resulterade i en fattigare plånbok för min del. Köpte en mössa, ett linne, strumpbyxor, ett skärp, mat, adventsljusstakar =D
Kanske lite tidigt ute men va fasen man måste ju se framåt. Kommer bli så mysigt här till jul. Bara 2 månader kvar!

Ikväll blir det kravall.. Och då får vi en hel extra festtimme eftersom det är inatt klockorna ställs tillbaka. Kom ihåg det!

Min favvofisk har dött också... Men misstänker vad det beror på så får ha uppsikt över dem andra nu.

Aja ha en bra kväll!


Ledig!

Nu är tentan skriven och jag blir ärligt besviken på mig själv om det inte går vägen, men det kändes rätt bra.

Nu ska jag vara ledig hela helgen, det ska bli helt fantastiskt skönt. Ikväll blir det en lugn kväll och imorgon blir det storshopping i Tornby, mat, lite kläder, adventsljusstakar.. haha jag vet att jag är ute i god tid men nästa gång jag får pengar är det 2 där innan första advent typ så bättre att vara ute i god tid! Sen så ska jag handla lite åt 4v också.

Imorgon blir det nog en svängom i Kårallen. måste sy fast on the rocks märket på min frack ikväll =)

Nej ha en superskön helg!


Längtar man inte! Jag är allt eller inget. Jul eller sommar! =D
Pappa vet att jag inte blir glad om det köps julgran utan mig. Haha min mormor tog hem sina julgranar på öppet köp. Så om den inte passade så lämnade hon tillbaka den!

I väntans tider

Jag verkligen HATAR eftermiddagstentor. Nu sitter jag här hemma och bara väntar att kl. ska bli halv två så jag kan cykla till tentan och få den ur världen. Hade jag istället haft morgontenta hade jag typ vart klar vid det här laget! Galet irriterande är det. Ska väl bläddra igenom allt lite sen men jag gillar verkligen inte att plugga så samma dag som tentan. Usch nej!
Imorgon ska jag tänka på min lillebror som tar ett steg ut i vuxenvärlden och ska skriva högskoleprovet! Haha! Han är helt chockad över hur länge man får sitta =P. Jag har faktiskt aldrig skrivit det. Behövdes liksom inte. Egentligen tror jag inte att han behöver det heller men men det är väl en bra erfarenhet.

Idag kommer CSN pengarna :D Så ikväll ska jag betala räkningar=P Kul va?...
Imorgon ska jag däremot spendera pengarna på annat, lite vettigare, en mössa och kanske en öl på Kårallen.

Jag ska njuta i helgen av att vara ledig från allt vad plugg heter! Inte en lite bok ska jag öppna som innehåller något som kan liknas vid plugg. Icke! det är jag värd =D

Kram på er... hör av mig efter tentan så får vi väl så hur det gick

wish me luck


Nu får det snart vara nog

Med pluggandet inför morgondagens tenta. Jag känner att jag har ganska bra koll och att det får räcka med att plugga anteckningar nu. Har suttit med Johanna och pluggat större delen av dagen. Tycker vi funkar riktigt bra ihop på pluggfronten. =) Men men nu är jag hemma och ligger i sängen och kikar runt på datorn och lyssnar på musik. Ska läsa lite i New Moon sen.

Har em/kvällstenta imorgon. Riktigt värdelöst enligt mig. Hela dagen blir liksom förstörd.

Sedan får det vara nog med allt som kan bli ändrat och gå snett med schlaget också. Dubbelbokningar, idioter till sponsorer osv... Nej det är över 1 månad kvar! Jag kommer gå i taket!

Drömmer mig bort en stund till solen och värmen. För inte får man energi av det här skitvädret och att min hals börjar säga upp sig så jag inte kan träna heller =(


GE MIG!!!!


Saknar verkligen dig!

Jag har hemlängtan

Just nu vill jag bara härifrån. Jag vill hem, hem till stockholm, till stallet och mamma och pappa. Till och med till min dryga tonårslillebror. jag vill få komma hem till middag (fast så har jag det för det mesta här också), få min tvätt tvättad och bara få vara liten igen. Att det jag oroar mig mest för är hur mycket Eva skulle skrika på mig på fredagens hoppgrupp eller om jag hinner ta hand om hästarna.

Jag vill tröstshoppa. Det är helt fantastiskt tjejigt men jag vill ha ett par nya partyskor, ett par höststövlar, ett par svarta jeans, en mössa... osv.

Nej jag tror Emma gjorde helt rätt som tog en paus hemma. Min planeras nu till den 13-15 nov.




Inte utan er

Sitter och lyssnar på Jordin Sparks, Tattoo. Det slår mig hur mycket de hästar jag haft kontakt med genom mitt liv har färgat den jag är idag. Hur de har färgat vad jag vill göra i livet. Jag vill ge tillbaka till dem här fantastiska djuren som har gett mig så mycket.

Varje dag saknar jag stallivet och hästarna. Det är som att sakna en del av sig själv. Ett avtryck i mitt hjärta som aldrig kommer försvinna.

Ett av de ställen jag har trivts bäst på, Sindarve.


Lucky <3


Careful <3


snacka om att man är sorglig

Imorse efter att Benjamin hade gått upp så somnade jag om men vaknade snart av att jag hörde " Hej Benjamin heter jag och ni har stängt av mitt internet" = mitt internet också! AAAHH!! Helt plötsligt vart jag klarvaken och tänkte F*N det får inte hända. Mitt liv fungerar inte utan internet. All koll på skolan och festeriet. Men som tur va löste det sig då internetet fortfarande stod på den förra hyresgästen. Annars hade jag inte skrivit här nu ;)

Aja har pluggat idag och sedan tränat bodycombat och är helt slut i kroppen. Ska försöka plugga lite till ikväll men känner mig inte alls särskilt orolig inför tentan på fredag.

Snart är det dessutom Hells kitchen. Gordon är riktigt tv-underhållning. Så är det bara!


nej vet ni vad

Jag blir lite irriterad, egentligen vet jag inte varför jag bryr mig men nu gör jag det i alla fall.
Runt om i detta avlånga land så sitter det ett gäng blondiner som skryter om hur mycket pengar de tjänar på sina bloggar. Ja visst bloggen är som ett jobb osv. Men på riktigt när du är 15 år och skryter om hur mycket pengar du får, kanske 20.000 som mest på bloggen och dessutom verkar nöjd över att du knappt sätter din fot i skolan ja då blir jag upprörd.
Om 20 år så ska du ha ett jobb och tro mig då räcker inte din blogglön för då kommer du behöva betala hyra, mat, el och en massa andra räkningar. Då kan man inte shoppa upp pengarna. Så vad gör deras föräldrar? Hur kan man inte ta ansvar för sitt barn när man märker att det liv man lever går ut över skolan. Det är deras ansvar! Kan dem inte fatta att deras barn behöver en utbildning. Idag kommer du i princip ingenstans utan det. Och herregud dem går inte ens på gymnasiet.
Men sitt ni och skryt om er pengar när vi sitter här och tentapluggar och lever på dem sista hundralapparna på våra konton innan CSN kommer på fredag. För det är vi som kommer rädda era små rumpor i kylan när ni lever på a-kassan. Då blir det våra skattepengar och vårt slit som rädder dem!!
Ändå är jag så sjukt nöjd för jag är säker på att vi mår så j*vla mycket bättre om dem. Vi har underbara vänner, roligt och vet att vi gör något vettigt av våra liv.

Nu menar jag inte att alla storbloggare är så här men jag tror alla vet vilka jag menar!


så här bra mår vi tillsammans!!! (ja Linus du räknas inte =P )

vilken berg o dalbana

Helgen har vart helt galen på alla sätt! Men det freakade ur mest igår. Jag säger bara herregud. Efter att en viss aussie hade ockuperat mitt badrum mer än nödvändigt så kom vi iväg till Elinornas kärleksfest. Förfest med trevligt sällskap och lite vin. Samtidigt så blir Tim (aussien) fullare och fullare. I alla fall så kommer vi iväg till HG och Benjamin följer med bara för Tims skull, fast Benjamin inte alls trivs där. Men men våra 4v pojkar slöt upp så småningom och vi dansade loss =D Jag verkligen älskar att dansa.
Men men allt eftersom kvällen går så ser jag Benjamin mer och mer ensam och Tim klängandes på någon brud. Jag börjar lacka mer och mer eftersom jag tycker att han kanske kan umgås med Benjamin om han nu för en gångs skull går dit och får bo hos oss osv. Aja Benjamin vill gå hem efter nån timme och försöker få med sig Tim som kräver mer och mer tid. Jag är nu fly förbannad och kallar honom för ett "asshole!". Men men går och dansar och mina vänner gör att jag känner mig jätteglad på samma gång.

Tillslut går jag och Kalle och hans brorsa med kompisar till statoil för att äta och sedan kommer Benjamin och möter mig. Tim sover när jag kommer hem och det var nog tur för annars hade han nog blivit utkastad av mig. Och imorse tog jag ut Obi innan han vaknade och vi sågs inte mer.. Han åkte sen och f-n va skönt att han är borta. En jävla skit"vän".

Aja tenta-p är ju i full gång och jag har inte pluggat på hela helgen. okej ingen panik än men men imorgon blir det skärpning igen!


Jag i London 2 år sen.. Tiden går sjukt fort!

Kärleksfest ikväll + HG

Snart ska jag hoppa in i duschen för att göra mig iordning för Elinornas kärleksfest. Förra året var roligt fram tills det spilldes vin på mina vita jeans! Och jag tappade min telefon! Så det ska inte upprepas ikväll. Ska nog ta dem vita jeanses ikväll (fläckarna gick bort, tack mamma!) och ett svart linne. Funderade ett tag på klänningen men det känns inte som det blir så.
Vi peppar på att dra vidare till HG sen och dansa genom natten=D¨

Skulle ha pluggat idag men det har gått dåligt. Har suttit och kollat in olika uppfödare istället dvärgschnauzer. Både för färgen vit och svart/silver. Dem vita är fortfarande ovanliga i Sverige, men helt bedårande. Sedan är det ju nackdel med smuts... Den svart/silvriga är en fin kontrast och lite lättare med smuts.
I alla fall så är det toppen med en ras som trimmas, och inte fäller därför. Dessutom så vill ja ha en liten vovve som är aktiv ute men kan koppla av inne. Även skönt att rasen naturligt är reserverad mot människor så den inte hoppar rakt upp på alla.  Men när jag kan ha tid att skaffa en lite flicka det får tiden utvisa...


avlägset besök

Benjamins kompis kom hit idag. Tim, en aussie =P så nu har vi en människa som går runt och pratar en fantastisk dialekt =D. Han är riktigt trevlig men jag känner mig lite som tredje hjulet så ska kanske kila över till Kalle och hänga lite där. Annars så får jag väl plugga eller titta på ett svenskt talande program i ett annat rum.

I alla fall ännu mer eloge till mig själv idag=D pluggat i skolan 10-16 och sedan tränat. I och för sig står det massa godis framför mig. Som jag redan rört... Inte bra.

Jag är sjukt taggad inför imorgon. Fört kärleksfest hos Elinorna och sedan HG. Sjukt länge sen jag var där nu!

Hoppas ni får en bra helg.


GE MIG!!! sol, bad och värme! Gosh det här är fel land för mig. Och för varje år så tar det bara kortare tid innan jag börjar längta utomlands och efter värmen igen.. AAAH!!!! Kommer jag hinna bli galen???

En liten eloge till mig själv

Jag är stolt över mig idag. Hade min muntliga presentation och opponering så check på det, sen stannade jag i skolan för att plugga, mycket duktigt av mig och sedan gick jag och tränade och körde skiten ur mig själv på bodyjamen =D

Nu är jag ledig fram till tentan nästa fredag. Eller ledig och ledig, måste ju plugga och har schlaget förbredelser. Men det är skönt att få lägga upp sin dag själv. Dock blir jag lite arg på alla människor som tar alla pluggplatser i B-huset. Människor som aldrig annars är där. Försvinn från våra bord! Jag och Johanna hittade i alla fall ett mysigt ställe idag, längst bort i fysikhuset i solen som strålade in genom fönstrena. =)

Har väl inte så mycket annat matnyttigt att komma med. Kanske ska passa mig för vad jag skriver här nu när min mamma hittat hit =P. Ne hon får leva med sanningen. Som hon sa själv idag: Det är intressant att få känna sin dotter genom bloggen. HAHA! Jag finns bara ett telefonsamtal bort. Älskar dig mamma <3

Juste kolla in vår schlagethemsida!

www.schlaget.nu


<3


Massa 4v nu

Just nu är det massa 4v jobb. Det är fortfarande över 1 månad till Schlaget och det är sjukt mycket att göra. Eller snarare det går i vågor kan man ju lungt säga. Igår fotade vi till tidningen och gosh så kul vi hade =D. Det var svårt för oss att se sura ut när vi skulle =P

Hade helt missat att nästa VM-kval match var idag. Och det var kanske tur det. För jag hade väl annars suttit och skrikit som en idiot i soffan. Tror det slutade med 3-0 till Sverigen mot Albanien medan Malta spelade 0-2 mot Portugal. Alltså så finns chansen för VM men den är mikroskopisk.

Just nu vill jag mer än något annat få åka utomlands. Eller ja.. i alla fall få se fram mot en utlandsresa. Hint till mamma och pappa eller någon annan som känner att dem vill bjuda mig på en resa till värmen. (ev europeisk storstad går också bra;) )

 
Bad på Atlanten

Tobaga Cays

Den BÄSTA resan jag gjort och kanske kommer göra. Seglingen 07-08


Lite av varje

Vår mini roadtrip var riktigt trevlig igår. Var skönt att få komma iväg en dag och bara få göra något annat. Dessutom så fick vi god middag och en glad vovve med oss hem.
Vägen hem var mindre trevlig, man kan säga att sträcken mellan Laxå och Askerssund inte är rolig att köra i mörker. Skog, inga lampor, inga reflexer. Nej det var rätt läskigt. Det gick bra och jag var glad att älgar, råddjur och annat vilt valde att stanna i skogen.

Sitter och tittar på Animal Cops och fast jag vet vad man får se så blir jag lika förbannad varje gång. Det värsta är att det finns liknande situationer i Sverige och att det inte finns någon vettig organisation för det. Det svenska djurskyddet är under all kritik idag och sen det flyttades till länsnivå så har färre kontroller gjorts än på flera år. PINSAMT är det. Jag vill ägna mitt liv åt att våra djur som vi tagit ansvar för ska må bra. Ska leva värdiga liv och inte vanvårdas.


liten Matcho <3

mini roadtrip

Ja uppdatering från igår då. vi förlorade. På ett jävla skit sätt. Nu måste Ungern spela oavgjort mot Portugal. Som de sa igår, chansen att vi tar oss till VM finns men den är mikroskopisk. I alla fall för att lugna mina svallande känslor tog jag en kvällspromenad med Anton. Det var trevlig och som vanligt får han mig alltid att skratta.

Idag ska jag och Benjamin iväg på en mini roadtrip till Lidköping för att hämta hem pälsbollen Obi. Ska bli lite spännande. Känns inte jättelockande att spendera 5-6h i bil idag men men tänker ju inte låta Benjamin åka själv!

Wish us luck och jag MÅSTE plugga på vägen!

Obi!


F*N amd!!!lsf&fs

1-0 till Danmark med 7min kvar!! J*vla h-vetes skit.!!!!

En förlust innebär att portugal måste förlora mot ungern och malta typ. Vilket ALDRIG kommer hända!

ååh! Så förbannat klantigt spelat!

Nu gäller det

Snart är det avspark på Parken i Köpenhamn. VM-kval, Sverige-Danmark. Vi saknar Johan Elmander som är skadad och har istället Henke samt Anders Svensson. Och den mycket överskattade Zlatan. Idag måste det bli vinst annars kan vi vinka VM nästa år i Sydafrika hejdå.

Vad tror jag då. Ja oddsen är kanske inte helt på vår sida. Vi har inte presterat direkt fantastiskt i någon av de andra matcherna. Och Danmark har inte förlorat på ett VM kval i Parken på 28 år eller 31 matcher. NU ska det bli ändring. jag säger bara spring! Men med vilja och laganda så vinner vi!

HEJJA SVERIGE


Jag tror det kommer hänga mycket på Kim Källström ikväll!

Fin

Just nu är det här min favoritlåt från Lars Winnerbäcks nya skiva:

Berätta hur du gör

Berätta hur du gör
Berätta hur du gör
Det är en känsla som du lämnar
när du vänder bort din blick
Berätta hur du gör

Berätta vad det är
Den där linjen i din hand
Berätta vad det är
så jag förstår hur jag ska nå dig
Berätta vad det är

Det finns dom som åkt till månen
Miljarder år av sten
Och jag har hört hur det berättas
om en säkerhet trots allt
En känsla som är ren

Berätta hur du gör
Berätta hur du gör
Och jag ska utstå all den ensamhem
som följer när du går
Om du berättar hur du gör

Två saker har du glömt här
Två saker vad jag minns
En blå,blå sjal med svarta fransar
och nåt mer som inte syns

Det finns dom som stannar tiden
det är inte bara attityd
Jag har gett mig av
men hjärtat börjar svalna
redan innan jag passerar Stockholm syd

Berätta hur du gör
Berätta hur du gör
Det är en känsla som du lämnar
när du vänder bort din blick
Berätta hur du gör


Äntligen helg

Nu har jag överlevt mina 2 sista timmar i skolan för den här veckan. Är sjukt trött sen igår. kvällen var riktigt lyckad och vi gillade stället. Klart priserna sätter sig lite i halsgropen. Igår var det iofs 50% på allt vilket är detsamma som dem normala priserna på en studentkrog. Musiken var grym och jag dansade i ett antal timmar. fräsch lokal och skönt med killar som inte klänger på en så fort man visar sig på dansgolvet. Men men nu blir det nog en lugn helg, det vet man egentligen aldrig men det är min plan.

Ska plugga lite idag och bara ta det lungt. Ska på funken på kvällen.



Ikväll är det fest

Ikväll ska vi till Sliver och dansa loss. Ska bli spännande att testa på en helt ny klubb som jag inte vart på, inte som nån av oss vart på. Tyvärr så regnar det och vi ska cykla till stan men det är bara att dra på sig sina regnkläder och vara glad.
Idag har jag köpt en ny klänning för pengar som jag egentligen inte har.. det är lite spännande.

Nehepp ska hoppa in i duschen så småningom för att vara hos Claes någon gång mellan 19 och 20...

Som studenter så är torsdag bara början på helgen och här kör vi inga vilodagar:P


Claes fixar förfest

Jag saknar

Jag saknar er


Varje dag, ett hål, du har i alla fall inte ont längre


jag vet att du har det fantastiskt med din fina unge!


Killar som vänner

Jag har kommit fram till en sak. Killar är fantastiska vänner men fan så svåra att skaffa. Jag har flera killkompisar som är helt underbara. En som bor här och som jag litar på så ofantligt mycket, som alltid kommer ställa upp för mig. Sen har jag en speciell vän i Stockholm som jag också skulle kunna ringa när som helst och prata om vad som helst. Han blir alltid lika glad när jag hör av mig. Jag har fler killkompisar men inga som dem här två. Med båda dem här killarna kan jag kramas, mysa och vi båda att vi är bara vänner och vi utbyter en kärlek som är extremt stor men bara vänskaplig. Samtidigt vet Benjamin att jag myser med dem och accepterar det. Jag är en mysig person och skulle jag inte få vara så med mina killkompisar skulle jag behöva byta personlighet, inget varken jag eller han vill.

Men att få nya killkompisar är svårt, i alla fall sådana som alltid finns där, som man kan mysa med. Jag vet inte hur jag ska göra, eftersom jag är som mig själv med de killar som jag är vän med och som jag vill utveckla en djupare vänskap med. Jag ger kramar, kanske en puss på kinden, skrattar och småretas, ja allt det som en kille kan se som flirta. Saken är att jag har en pojkvän som jag älskar. jag har en flirtig personlighet. Jag har en kompis som är en otroligt snäll och rolig människa. jag skrattar alltid i hans sällskap och känner mig extremt trygg med honom. För mig en kille som för mig är en vän som jag vill ha kvar, utveckla en vänskap med. Men jag vet inte vad han tror. Att jag stöter? Jag vet inte hur jag ska gå till väga mot den här personen för att han sak förstå att jag vill ha honom som vän, att jag tycker att han är fantastisk utan att han får känslor. Jag är orolig, men hoppas att det löser sig..

Kalle <3

saknar dig markus


Helt slut

Jag är helt slut efter en dag i skogen på exkursion med Kjell karamell. Fick 10mins lunch eftersom min grupp hade en del att göra.

Aja har vart på bodyjam också på kvällen. Var sjukt kul. Hade Deja idag istället för Bella så hon la in lite nya saker =D

Juste vi såg en räv idag också. Och inte bara såg den var sjukt sällskaplig. Typ var framme och tiggde mat och rota i våra ryggsäckar. Och ja verkligen SJUKT sällskaplig. Asså jag blir så förbannad vid sånt där för det var verkligen en fin räv. Inte helt fullvuxen än och dess liv är i princip redan förstört av människor som antagligen matat den. Den har förlorat alla sina naturliga instinkter och om den kan hitta egen föda är tveksamt. Vill ni ha ett djur att mata skaffa en hamster men ge fan i dem vilda djuren!!! Dem behöver kunna hitta egen mat för sin överlevnad!


Livet har många vägar..

... det är bara så jobbigt när man inte vet vilken man sak välja. Just nu håller vi på att göra våra val av kurser inför nästa termin. Alltså så börjar man bestämma sig mer och mer för vad man kommer utbilda sig. Vad vill jag bli? kommer jag ångra mig? Är det verkligen det här jag måste läsa?
Alltså det här med kurser, poäng, tillgodoräknande och behörigheter är en riktig djungel. Nu tror jag att jag i alla fall börjar få en bild över min framtid.
Ska läsa klart dem här 3 åren på LiU (ska byta ut molekylärgenetiken i 3an) men annars blir det så. Ska sedan ta ett år ledig, eller ja kanske plugga en distanskurs på halvtid och jobba samtidigt. Sen resa, vill tillbaka till Australien och till Kanada.
Sen blir det ett masterprogram, antagligen i Uppsala på SLU. Animal science (måste bara se att jag får ihop förkunskapskraven dit, alltså maila snarast!) eller ERASMUS programmet animal breeding and genetics. Då blir det ett år i två olika länder, men vi får se.

Som sagt det finns många vägar, dimman är tjock, tunneln lång men jag ser en gnutta ljus en smula lättnad och några pilar att följa. Men är det tillräckligt?


På väg hem till mig...

... är två Disneyfilmer, Lilla sjöjungfrun och Aristocats. Inte mina favoriter men Lilla sjöjungfrun är Benjamins och Aristocats fick man för 69kr så ;) . I alla fall, jag känner att det är dax att börja skaffa dem på Dvd, jag menar jag vill att mina barn ska få se dem, även Astrid Lindgrens filmer. Så nu ska jag försöka köpa hem en i alla fall varannan månad. Borde komma till tisdag annars onsdag, så då ska jag minsann ha filmkväll!!

Dessutom så köpte jag hem Takidas nya album och Lars Winnerbäcks så dem ska få gå på högvarv i lägenheten. Tycker att man ska stödja sina favoritartister genom att köpa deras album. Dessutom tycker jag att det är kul att ha!

                  

   


Tomt det blev

Benjamin har precis åkt för att vara på Kolmården en veckan. I och för sig så kommer han hem tisdag kväll för att gå på en föreläsning på onsdag. Men det är ändå sjukt tomt här hemma, varken pojkvän eller vovve liksom. Jag och fiskarna.

Jag har i alla fall skrivit klart referatet nu. Ska läsa lite ekologi också. Men jag ska ha värsta tjejkvällen. Tittar redan på One Tree Hill, sen blir det Top model, följt av ensam mamma söker och så vidare. Någon som vill göra mig och mitt naturgodis sällskap?

Har idag suttit och drömt mig bort efter en egen liten vovve. Hittat supersöta dvärgschnauzer valpar, vita samt svart och silver. Det är dem 2 färgerna som jag gillar mest!

Snart blir det mat för min del. Lite ensamt men men

imorgon rullar skolan vidare som vanligt

so far

Igår efter funken som var sjukt rolig så när jag kom hem hade Benjamin tappat upp ett bad åt mig. =D Helt fantastiskt. supermysigt var det. Sedan bar det av till Niklas för förfest och sedan så drog vi till Flamman. Hade aldrig vart där förut men jag måste säga att jag är besviken. 
För det första så måste man dra dit astidigt för att komma in överhuvud taget eftersom dem som bor där har företräde i kön (as löjligt enligt mig, som om alla i Ryd skulle ha företräde till HG), liksom för alla studenter eller dem som ska vara "viktiga". Nej, dem som jobbade i barerna var också under all jävla kritik. Kunde inte blanda en enda drink eller shot utan recept och hade inte någon lista på vad dem hade. Och faktiskt det var som att vara hemma, som fakestockholm. Pinsamt säger jag! Killar med för mycket vax i håret och allmänt sliskiga och beställer in för billig "champange". Herregud antingen är man student eller inte. Inte försöker framstå som en rik sådan. Det enda bra var musiken.

Men jag höjer HG nu!

Ikväll ska jag och Benjamin gå ut och äta <3 Sen ska vi titta förbi en tjej i hans klass som har förfest och sen hem och mysa.

=D
Har även skrivit hälften av referatet. resten får bli imorgon. Nej nu ska göra mig iordning


HG före Flamman!

var glad!

Det är helt galet kallt idag! Dessutom regnade det imorse. Typiskt dåligt.

Jaja ser på Tyra show och idag träffar hon kvinnor som inte kan ha sex med sina män. Herregud stackars människor. Här går jag och gnäller över referat och annat men det finns verkligen människor där ute som har större problem och nu pratar jag inte bara om just det här, det kan vara allt möjligt: allvarliga sjukdomar, osämja och annan skit.
  Nej ibland måste man vara glad för det man har. Omfamna det. Men visst behöver man bli påmind ibland. Jag menar jag har det sjukt bra. 
  ett hem, mat på bordet, underbara vänner och en fantastisk pojkvän!

ta en stunds tanke och var glad över alla som gör din dag speciell <3

kram till er!


RSS 2.0