borde plugga

men det går inte riktigt framåt på den fronten. Jag har ingen ork alls. Dessutom skulle jag ha tränat idag kl 17, men vaknade och hade ont i halsen. Vill verkligen inte bli sjuk! I och för sig känns det som jag är på god väg. Är sjukt trött hela tiden och snuvar och är riktigt trött i kroppen och huvudet. Känns inte alls bra. Nej ska gå på combaten imorgon istället och funken på fredag, de två passen jag verkligen vill gå på den här veckan.
   Dessutom så är det ju sådär med träning. Var hemma förra helgen och tränade inte på 6dar och då så slappar man ihop direkt. Så visst jag kanske letar ursäkter för att slippa träna men gosh min kropp är typ helt orkeslös!
=(

Har vart i ryd centrum och letat spons med Emma. Gick riktigt bra =D weei!

Nehepp artiklar var det jag skulle läsa.. kanske ska äta något idag också??? jaja ikväll börjar Grey´s anatomy igen =D Något ALLA borde titta på!!! Och imorgon ska vi gå ut tror jag. Om jag pallar. Får se, ställer inga krav på mig faktiskt.


så här vill jag ha det istället för att vara här!


det här var förra sommaren under falsterbo veckan. Det var galet kul =D


en ekolog dag

Idag har vi haft exkursion hela dagen. Började med ösregn vilket inte var okej men det klarnade så småningom. har i alla fall haft asnice uppgifter, mätte temp, salinitet mm sen så fiskade vi lite växtplankton och tog vattenprover. Vi ska fixa med det imorgon på labb. jag är helt lycklig över att jag slipper sitta och artbestämma massa djur och växter, okej med undantag för vissa plakton men det är ok.

Sitter och grämer mig över referatet men har hittat checklista, artiklar och hur man skriver källorna så det känns bra. Nu ska jag läsa och skriva mitt referat tills på fredag. Har antagligen tok failat på duggan också där vi fick en text som vi skulle korrekturläsa. Missade helt sånt som punkter och annat fånigt =p Jaja blir väl gör om gör rätt.

Har btw färgat håret också. Fick hjälp av Marie som är här och spelar med Benjamin. Hon fick mat som tack. har iaf färgat min utväxt. Blev nöjd. =D

Ska snart gå å lägga mig och läsa min bok. Läser twilight, har helt missat den serien. men sprang på pocketen på engelska i sthlm när jag skulle köpa bok till Benjamin. Den är iaf sjukt bra!!! Men är glad att jag inte läst den på svenska för kan tänka mig att den inte är lika bra då. Alltså alla böcker är bättre på originalspråk. så är det bara.

en fantastisk helg

I fredags var det festerifest. Fulvinsrundan var inte den roligaste men helt okej. Men gosh vilken kul kväll det blev. Det var barnkalas tema och det var limbo och tryckare. Nej jag kan vara säga att kvällen var riktigt trevlig och lyckad. Superkul att Kalle var med också.

Igår åkte jag, Emma, Elina och Johanna iväg på spa! Anlände vid 14 för att äta lunch och sedan spendera typ 4h i spat där vi pysslade om oss själva med bubbelpool, ångdusch, bastu och fotbad. Har inte känt mig så fräsch och ren på länge. Åt en god middag och sov bra. Efter en supergod frukostbuffé så spaade (är det ens ett ord?) vi ännu mer! Kom hem idag helt avslappnad

Nej har hunnit svära över referatet som ska in om en vecka. Inte problem att skriva det när jag väl hittat en formalia från en tidsskrift! Hjäl

Tagga...

Jag lyckades inte tagga till igår alls. Masade mig iväg på förfest hos Johanna och Emma men mer än så blev det inte. Jag lyckades inte tagga till för fem öre och kände att jag bara skulle vart ett gnälligt sällskap. Jag gick hem istället och knoppade in hos Benjamin istället.

Idag är det festerifest som står på schemat. Bäst för mig att det går bättre/nyktrare till än förra gången. Det ska det!!! Jag ska tagga till. Äta lite mat och göra mig iordning...

ska packa också. Ska på spa över helgen med Elina, Emma och Johanna. Ska bli helt fantastiskt skönt!!!

Nej ha en toppen helg så hörs vi


en sån här ska jag bo i lördag-söndag =D

Ikväll blir det fest...

... och imorgon med. Screw lilllördag liksom här kör vi stenhårt på torsdagar. jaja det är le mans kravall ikväll. Ska träna innan med Emma. Ny combat release. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig under hängslena. Alltid ett dilemma...

Måste plugga också! Sjukt irriterande att vi är ett antal personer i skolan som måste klona oss till måndag och tisdag eftersom våra kursansvariga inte kan prata med varandra!


förra året gjorde vi sånt här inför kvällen kravall

en text

Hittade en text som är otroligt vacker och som letade sig till mitt hjärta:

RENGNBÅGSBRON

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...

text från:
http://www.frieserstall.com/2.html


vänta på mig!

Jag vill ha...

... ett jobb där jag varje dag får betalt för att titta på de här underbara djuren:


och så vill jag ha en sån här:

eller

och en sån här:


Sen vore livet topp! =D


Tre tentor kvar till jul.

Nu har jag skrivit Botanik 2 tentan. Jag hoppas att det gick vägen. satt väl inte som en smäck men det kändes helt okej. Jag kunde lite om allt om man säger så =P

Nu ska jag bara ta det lungt. Pilla lite med min muntliga presentation

Idag är det bara 3 tentor kvar tills jul :D (och ev omtentor) men sånna ska man ju inte ha!




Hemma

Nu är jag hemma igen i Linkan. Det är med blandade känslor kan jag säga. Känns underbart att få träffa Benjamin igen och få vara hemma, men samtidigt saknar jag stallet. Har haft så många dagar i stallet så att det kändes som förr. saknar det verkligen. Saknar att rida Radieuse. Fick veta att typ ingen önskat henne inför hoppgruppen i år. Bara jag som vill hoppa den lilla sötnosen. I och för sig. Många som är långa, för långa för henne. men men.. saknar att sitta på hennes rygg. Förhoppningsvis blir det till jul igen.

Pluggade på tåget ner så har tagit ledigt nu innan jag ska träna. Har inte tränat sen i onsdags så det är verkligen dax nu.

Hörs... håller tummarna för tentan imorrn

Inte riktigt som tänkt

Jag är fortfarande kvar i sthlm. Jag skulle åkt tillbaka hem igår men insåg att jag bara hade frågestund idag och är ledig imorgon. Så jag bestämde mig för att stanna i sthlm till tisdag och bara vara hemma (och plugga till tentan). Så det blev så.

Helgen har vart sjukt späckad med toppen. Vi hade en supertrevlig dag på värmdö med div 3 laget i lördags. Solen var framme och vi hade det mysigt. Dock var Cantos all over the place som alltid. Sen så igår så var jag funkis. Ja dressyr kan bli segt ibland. Och sen har jag tittat på en av världens finaste hästar. Briar. Cantos fick finbesök av honom i vattenspiltan i fredags =P haha!

Idag har jag och Benjamin 1år! Saknar min älskling och det kanske inte supersnällt att inte vara hemma med honom idag. Men vi såg det realistiskt. Jag skulle plugga och han vara på Kolmården hela em. Sen hade jag tränat på kvällen, alltså inte setts alls typ. Vi kommer fira en dag när vi har tid. Men 1 år, ja det är bra men jag firar inombords varje dag jag får ha en sån underbar man kille vid min sida!

See you nu ska jag återgå till botaniken

Snart på väg

Snart är jag på väg hem till stockholm. Jag har packat, tänkte plugga lite också. Tror jag faktiskt kommer göra det. Eller ja.. Plugg på tåget blir det definitivt!

Mina snälla föräldrar har frågat vad jag vill ha för mat. =) Ikväll blir det sushi och imorgon blir det kräftor och oxfilé efter. Ja vi äter något efter kräftor jag vet det är typ konstigt.

Har inte så fantastiskt ont i kroppen sen igår på boxen.. men det kommer nog imorgon. Känner av benen mest idag. Rygg och armar kommer imorgon.

(Btw ser en intervju med Gordon Ramsey på 4an just nu. Är faktiskt bra, han verkar vara en riktigt vettig människa. Det gillar jag.)

Nehepp ska äta nu. Och tror jag vet nån som blri väldigt glad över att se mig idag:


Stina <3

wish me luck

På boxen om 1,5h. Det blir mitt tredje träningspass på 3 dar och hoppas att min kropp pallar. Så att jag inte spyr över Agnes eller liknande =P Nej jag är faktiskt pepp och ska bli skönt att få en rejäl genomkörare eftersom det sedan blir 4 dagar utan träning hemma. om jag inte tar en löptur men det har jag extremt svårt att tro. känner ju mig själv.

Ok juste vi fick i alla fall en sponsor idag =D

Och det var massa matstånd på ena gatan där vi leta spons idag, med mat från hela världen. Jag och Niklas fastnade lite där... haha och suktade massa!!! Gosh så gott det såg ut.


som sagt

Jag har haft sjukt mycket att göra så därför har uppdateringen här i bloggen vart rent utsagt kass! Desutom så har jag väl till o från inte vart på mitt bästa humör pga av diverse skitkurser i skolan som jag har förbannat både en och fem gånger. Så mina inlägg hade nog inte vart så läsvärda i alla fall. =P

Anyhow idag är jag LEDIG! Var ju det jag efterfrågade senast jag skrev. Okej helt ledig är jag inte. Har en del om måste göras även en ledig dag som denna. Ska möta upp Niklas vid 10 för att åka till stan och söka spons inför Schlaget. Hmm ser väl inte framemot det sådär super mycket men det är sådant som måste göras.
Sedan måste jag ju plugga botanik också. Tenta om en vecka. Gosh sen är det i alla fall över!!!

Imorgon åker jag hemhem. Det ska bli Fantastiskt!!!

Återkommer när jag kommer från stan och berättar hur det gått!

när ska man ta en ledig dag?

Jag funderar på att skita i att plugga imorgon efter att duggan är över. Det får liksom vara nog då. Sen får i och för sig resten av helgen ägnas åt plugg. Imorgon kväll ska vi festa, hoppa i bollhavet och ha det jävligt bra. Måste bara peppa. Vi alla måste peppa. Egentligen har jag inte samvete för att ta ledigt men imorgon em ska jag!

men men i helgen ska jag plugga :
- övningsuppgifter till kommunikationsduggan på måndag
- riskanalys till labb på tisdag
- lämna in sökplan till torsdag
- plugga botanik inför tentan.

Men jag ser framåt. Om en vecka åker jag hemhem 3 dagar till stockholm, mamma, pappa, per, stina och STALLET =D jag längtar! det går inte att beskriva med ord hur mycket jag ser framemot att få byta miljö och träffa mina vänner =)

Dessutom måste jag göra något åt mitt hår. Ska klippa mig i stockholm på fredag hade jag tänkt. Kanske tom torsdag em när jag kommer hem. Finns en bra drop in salong som jag klippt mig hos förut. Ska färga det också men det gör jag nog själv. Slingade mig ju blond innan sommaren men det börja försvinna nu så ska färga hela håret blondare. Blir så mycket mörkare på vintern typ mörk blond/ljusbrun, aja skitful färg i alla fall. Det ska inte ske i år!


bild från nyår i vintras. Ser ni vilken hemsk hårfärg det är!!! Men det var en underbar kväll =D

En utomordentlig bra idé

kläcktes idag av Elina och Emma. Att vi ska åka på spa över en natt!!! Vi tänkte åka på fredag men johanna kan inte så vi väntar till helgen efter tentan.  Då lär vi behöva det ännu mer!!! Så i på frdag kan vi hoppas i bollhavet på kravallen!!!

Jag längtar.

Btw schlagetmötet idag gick utomordentligt!

Hejja 4v!

omotiverad

jag är riktigt trött idag, vilket även märks av i mitt huvud som belastar mig med huvudvärk. Typiskt dåligt. Är sjukt omotiverad av att plugga också just nu. Pallar inte lära min lavar, svampar och deras delar, sporer och annat skit. Ser verkligen ingen mening i det. Dessutom tycker jag att det är skittrist när man bara ska lära sig utantill och inte får tänka till för att fatta.

Nej jag ska träna trots huvudvärken och hoppas att jag mår bättre sen. Lite endorfiner ska kanske göra susen. Sen blir det middag och plugg i sängen.

Kramar

sliten kropp idag

Efter festerifesten i fredags där jag blev något överförfriskad så gick igår vår kravall tillsammans med CC och PiLS av stapeln. Vi började röja och ställa iordning Kårallen redan vi 12 så ingen stress, vilket var riktigt skönt. Vi hann även få ca 1,5h vila innan det hela drog igång. Sedan vart det lite sittande och en hel del spring under kvällen. Men kvällen var super!!! Vi var sjukt nöjda efteråt. Det ena livebandet var riktigt bra och körde covers och gasquen var smockad med folk =D

Den mindre roliga delen var att städa. Kl 07.20 gick jag och la mig och vaknade kl 15 igen. Så min dag är lite förvriden men men. Fortfarande sjukligt trött. Men ska plugga lite innan jag ska sova.

Nu blir det inga sådana helger på ett tag men fortfarande en hel del att göra.  Aja träna imorgon trots att jag har ont i större delen av kroppen idag. Men men..

Sov gott

Behöver paus och miljöombyte

Jag har en fruktansvärd hemhem längtan just nu. Jag är trött, sliten, sönderstressad och vet varken ut eller inte. Jag vill hemhem ett tag. Få vara i stallet, sova i min säng, få lagad mat av mamma och bara vara. Förut så var stallet min undanflykt. Det spelade ingen roll hur stressad jag var över skolan. Jag släppte det alltid där. Visst att jag hade mycket att göra i stallet och så men det var alltid roligt. Jag saknar det, jag saknar er!!!

Idag har jag spenderat pengar på allt möjlig skit som jag egentligen inte behöver.. eller ja det är inte skit men onödigt i alla fall... är ändå nöjd =P

Min enda sovmorgon försvann också då vi imorgon ska dela ut flyers om kravallen på morgonen... 07.30 i märkesbacken.. woopiiee

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det plugg.. avis någon?


En bättre dag idag

Dagen har vart riktigt bra. Faktiskt en helomvändning från igår. Okej skolan flöt på och jag var nervös varje gång telefonen ringde.

Hade gyckelträning på kvällen och då ringde mamma. Farfar hade opererats inatt och det hade gått bra. Farmor hade pratat med honom på morgonen och pappa vart där och han mådde bra efter omständigheterna. Nu får vi se hur länge det håller i sig, 1 dag, 1 vecka, 1 månad, 1 år... vem vet.. ovissheten är jobbig men jag är glad att vi fått mer tid.

Vi (4v) gycklade sen för medicinsk biologi och biomedicinsk analytiker nollan på kvällen. Gick hur bra som helst så mitt humör är på topp.

Och ni ska väl gå på vår kravall ON THE ROCKSlördag, årets första!!


en glad bild på mig och Emma från Munchen Hoben i år.


RSS 2.0