Slitna sista timmar som 20

Har nu några timmar kvar som 20. Det känns bra. Oavsett så flyter lägret på. Kidsen är helt underbara och supermysiga, och roliga. Lite saker som är mindre roliga händer alltid men inget som vårt awesome ledarteam inte klarar av. Något man inser dock är ju att det är tur att man bara vart 14-15 en gång i sitt liv. Lite slitna börjar vi bli nu när vi var nästan en vecka på lägret, och konfisarna med. Det brukar vända framåt nästa vecka och den sista 1,5 veckan brukar vara den mysigaste...

Ha det fint alla där hemma. Tänker på er

Lägerstart

Nu har det organiserade kaoset här uppe i Ramundberget dragit igång. Konfirmandgruppen är supermysig och ett riktigt glatt och härligt gäng. Dagarna är som alltid långa men det går finfint med vårt awesome ledarteam. Själv har jag inte kurerat mig från mitt halsonda (tack brorsan)... =S Det känns inte toppen men jag brukar överleva och det brukar ge med sig inom några dagar. Dock är jag ju redan inne på min 4 dag typ. Idag har vi i alla fall klättrat och det kanske inte var det bästa med tanke på hälsostatus men roligt hade vi men det var en utmaning i regnet då berget blev rejält halt. Nu blir det en lugnare dag imorgon och jag hoppas på att jag kan bli lite friskare.

Idag ryckte dessutom bror min in i lumpen och vi får väl se om han väljer att stanna nu när det blivit frivilligt. Saknar er alla där hemma. Hörs och ses
kramar

Off to fjälls

men ett awesome ledarteam och förhoppningsvis gulliga konfimander. Jag håller tummarna för att vi får en fin grupp. Imorgon bär det av till Ramundberget och jag kommer vara tillbaka i civilisationen den 12 augusti. Tar med mig datorn då det skvallrats om ett trådlöst bredband, får se om jag kan använda det (hoppas). Annars åker den med som tv så jag kan glo one tree hill någon dag.

Ha det toppen nu så kanske jag skriver en rad. Om inte så den 12/8. Ni som är intresserade av ett brev: smsa adress så ska jag göra mitt bästa =D

Krams

Careful <3

Var ute hos Careful och liten idag. Han har även fått ett namn nu: Prosecco efter ett vin tydligen. De mådde bra båda två och han var riktigt påstridig och jag fick inte vara ifred mycket när jag var där ute. När han inte fick uppmärksamhet så utdelades det diverse bett och nafs i mina kläder. Careful fick så mycket tid som möjligt och jag plockade ut ett antal karborrar ur hennes svans i alla fall.

Fick även veta vad som är planen för deras framtid. De ska flytta till Tyskland när Secco blir 5 månader (oktober) och inte är helt avvand. Där ska de gå. Secco vet jag inte riktigt men han ska väl utbildas så småningom och Careful ska användas som utbildningshäst. Jag håller alla tummar för att hon håller som det.

Även om jag vet att de kommer få det bra så känns det fruktansvärt tungt att veta att hon mer eller mindre kommer försvinna helt ur mitt liv om några månader. Det sista riktiga bandet.. Min klippa och mitt hjärta. Alla vänner och kärlekar i världen kan inte ersätta henne. Det bara är så. En del av mig som tar slut känns det som. Jag önskar och hoppas av hela mitt hjärta att hon ska få det bra och få leva så länge hon får vara frisk.


Careful och Prosecco

Liten =)

Älskade häst <3

And so the day ends

Huvudvärken ville inte ge med sig under dagen. Det sög big time. Fick ändå en hel del gjort. Sytt på märken på ovven, badat hunden, och packat det mesta. Imorgon ska jag verkligen se till att komma iväg till Careful.

Just nu känns allt bra. det ska bli skönt att äntligen få åka på lördag och starta lägret. tror det kommer bli hur bra som helst. Dessutom har läger en förmåga att gå fort och det gör mig inget för jag längtar supermycket till Linköping och nolle-p och hösten. Allt där nere, stämningen, festerna, världens finaste vänner och nu har jag dessutom en fin pojkvän att dela mina dagar med. Helt underbart! Och så ska jag dessutom läsa roliga kurser. Tror det kommer bli en awesome höst!


lite av ett smygfota på några i poolen =P

Inte den dagen

Vart ingen kolmården eller eskilstuna för min del. Har inte tid helt enkelt. I och för sig har jag än sålänge inte gjort ett piss här hemma. Är superseg och har ont i huvudet. Men ska snart ta tag i mig själv med att börja kolla över min packning. ska försöka bli så gott som klar med den idag så tar jag nog careful imorgon när jag förhoppningsvis känner mig lite mer pepp på att lämna huset. ska se om jag kan sy på lite märken på min ovve också.
Hunden ska tydligen få ett bad också men det blir till kvällen

Hörs sen

woke up this morning

Dagen har spenderats åt jobbande med förbredelser inför lägret. Dagarna bara springer iväg. Det är helt galet. Åkte även om tittade på en ny dator med pappa. Hittade en Samsung som det lutar åt nu. Hittade den nu på kvällen billigare och med bättre försäkring på netonnet. Det är nice.

Jag är helt slut nu och ska faktiskt ta och gå å lägga mig nu och läsa lite tror jag. Imorgon kan det hända många saker. Per och Titti ska iväg till Kolmården hade de tänkt, jag funderar lite på att åka med. Dock är det en bit och det är svårt att hinna hela kolmården på en dag typ. Dessutom har man ju vart där, okej det har kommit massa nytt sen jag var där senast. Så det är ingen riktig ursäkt. Jag försöker locka de till Eskilstuna och Parken zoo istället eftersom vi aldrig vart där. Det är närmare och känns mer som en utflykt över en dag. Vi får väl se om jag orkar. Pallar jag inte ska jag ta mig till Careful istället. Annars får det bli på fredag tillsammans med hetspackningen inför lägret.

Jaja nu ska här krypa till sängs så småningom


allsång

Jobbet flöt på och packningen är nu klar och även gruppindelningen. Ska jobba imorgon också. Då blir det annat pyssel som ska fixas och sammanställas. Ska även se till att köpa myggmedel och annat som ska med till lägret så jag på torsdag bara har att åka till Careful och sedan fredag är det packa som gäller för hela slanten. Det drar verkligen ihop sig snabbt nu till lägret.

Em/kväll avslutades i alla fall på Skansen i gott sällskap av Catrin, Cajjo och Ludde med Allsång. Det hade sina dalar (di Leva) och toppar (Salem) och allt där imellan. Salem är lika fantastisk som förut och det är typiskt bra =)

Ska somna gott nu efter ett långt och mysigt samtal med Rikard där frågetecken rätades ut och det är riktigt fint att ha hittat en pojkvän som redan nu vet hur jag fungerar riktigt bra.

Gonatt alla Salem-fans (och ni andra också)

difference

Jag trodde det skulle vara annorlunda den här gången. Att jag skulle slippa dra i alla trådar för att få ihop det. att jag skulle slippa vara den som behövde planera mitt liv i var minsta detalj för att finnas där när du har tid. Att jag skulle få känna mig prioriterad och viktig.
Jag är så jävla besviken. Det gör ont i mig och du vet det. Hur kan du då göra så?





Nu ska jag kila till jobbet. Sedan blir det allsång med iaf Catrin och Cajjo. Och framförallt SALEM!

lite nyttig

Kom ivägg på Friskispasset som tänkt. Även om det inte var årets roligaste pass så var det skönt att få röra lite på sig. Det var helt klart ett tag sedan och man blir snabbt lite förlegad.
Imorgon är det jobb i källaren på församlingsgården igen. Förhoppningsvis blir vi klara till 16 när jag slutar så jag slipper jobba fler dagar innan lägret. Sen ska jag möta upp Catrin och Cajjo för Allsång på Skansen. Håller tummarna för fint väder. Men inget kan bli fel när det gäller Salem! =)
Mitt rum är just nu ett kaos och kommer få fortsätta vara det tills på onsdag då jag får börja sortera vad som ska med till Ramis och vad som inte ska det. En sväng till Careful och lillen ska jag också hinna med innan lägret. Är överst på priolistan efter tisdag!

Glor lite One Tree Hill nu och ska snart sova, är trött och det vart ju tidigt imorse. Rikard jobbar på NH ikväll. På något lustigt vänster lyckas han alltid hamna i någon skit när han jobbar där... Ville inte bli värsta töntiga flickvännen, men det är svårt att låta bli.

Juste under lägret så ska jag försöka skriva lite brev också. Så ni som vill ha ett brev. Ange adress tack! =D

åter i sthlm

Då var man tillbaka i sthlm. Hur mycket jag än skulle önska så är det här inte riktigt hem längre. Visst det är rätt skönt att vara här, men inte när jag har ett helt liv i linkan som väntar på mig. Nu räknar jag ner dagarna tills jag försvinner till myggen och konfimanderna och sedan ner till Linköping.

Har iaf sökt csn nu för hösten. Känns skönt att ha det avklarat. Hoppas även på en ny dator i födelsedagspresent. Någon som har något tips?

Ikväll har jag tänkt att ta mig till friskis&svettis gratispass ute för lite träning =)


bild från när familjen var på middag i Mougins

Lååånga timmar.

Rikard gick till jobbet för typ 3,5h sen. Satans vad långa de timmarna har vart. Jaja jag maraton ser one tree hill så länge...
Imorgon ska jag iaf bege mig till sthlm igen. Räknar mer eller mindre det här som min sista lediga dag. Tisdag jobbar jag "på riktigt" men alla dagar den här veckan fram till lördag när jag, Emma och Jakob åker till Ramis för lägret. Har en del att fixa hemma innan lägret inför skolan i höst.
Aja nu ska jag fixa biljett hem imorgonbitti. blää!

Life in a bubble

Dagarna här nere rullar på. Det är supermysigt att får massa tid med Rikard. Vi har vår egen lilla bubbla. Det är toppen såhär i början, vi har tid att prata om massa saker och bara vara med varandra. Idag jobbar Rikard och jag har fixat med akvariet, bäddat rent i min lägenhet inför hösten och så. Kommer ju tillbaka typ samma dag som nolle-p börjar. Mamma och pappa ska titta förbi också. De har aldrig vart i nya lägenheten så de ska kika på den.
Även om jag och Rikard har en nästintill perfekt bubbla så längtar vi båda till hösten när det blir ett mer normalt liv och vi får vara som på riktigt. Om inte ens en månad är jag tillbaka i mitt liv =)

Sårbar...

Jag kastas fram och tillbaka i mina känslor. Mellan att vara fylld av kärlek och sedan rädsla. Det är inte förräns nu som jag har insett att för första gången kanske jag lägger mitt hjärta i en annan människas händer och jag är helt sårbar, inget att luta mig mot, en gång där jag inte vet hur det kommer sluta.
Första gången jag gav mig in i något seriöst var det utan att det var mitt allt. Mitt allt hade jag i stallet, hos hästarna, hos Lucky och Careful. De fanns där alla dagar i veckan, alla tider på dygnet och de svek mig aldrig. Oavsett hur mitt förhållande såg ut kunde jag luta mig mot dem, mina klippor. Så länge de fanns kvar, eller i alla fall en av dem så spelade inget annat någon riktigt roll. Där var mitt hjärta tryggt.
Senast så var jag 20mil från den klippan som fortfarande fanns att luta sig mot. Ganska snabbt insåg jag att det inte gjorde så mycket för inne i mitt hjärta visste jag att det inte skulle vara för alltid. Redan då skyddade jag mig och behövde inte känna mig sårbar, jag visste att slut det skulle det ta ändå så småningom.
Nu idag. Nu är jag och mitt hjärta lämnat till en outgrundlig framtid. Ingen trygghet. Ingen klippa. Och en förhoppning om att det ska hålla. Inga tecken på att jag redan nu kan skydda mig och förbereda mig på ett uppbrott. Jag är blottad, sårbar och utlämnad till kärleken. Jag ber och hoppas för att personen jag har valt att stå inför värnar om mina känslor, mitt hjärta, mig...

And so life goes on

Igår möttes jag vid bussen av en glad och mysig pojkvän. Typsikt trevligt. Vi tog igen lite förlorad tid med film och mys. Idag vart det en riktigt lugn fm och sedan har jag vart en sväng hemma och kollat till akvariet, mina stackars fiskar har det typiskt varmt. Nu har jag lagt i isklabbar man har till frysväskor i hopp om att det hjälpte lite. Alla små liven verkade leva utom en i alla fall. Träffade även Kalle för en lättare picnic och sedan slöt Claes upp för lite catch up.
Ikväll ska jag och Rikard iväg på grillning. Egentligen har den typ börjat men vi tänkte få skjuts av Ida, det är ju typ långt dit vi ska.
Insåg iaf idag när jag klev in i min lägenhet att jag längtar hem, hem hit, till mitt liv.

mot linkan

Sitter för tillfället på bussen till Linkan. Det där med gratis internet om bord är typiskt trevligt. Det var rätt mycket folk som skulle med bussen i sthlm och jag var lite orolig att jag skulle behöva sitta bredvid någon som luktade svett. Men jag har minsann ett dubbelsäte för mig själv =). Har ca 1,5h kvar tills jag får möte en troligtvis glad person=)
Jag kommer i alla fall bli riktigt glad, det är säkert.

Nu sitter jag mest och tänker på hur hungrig jag är då jag inte ätit sen frukost. I och för sig överlever jag och med tanke på hur mycket mat (onyttig dessutom) och lite motion det blev i Frankrike gör det ju inget om jag bränner lite överskott. Den största irritationen ligger dock nu på nått jävla pucko som pratar i sin mobil och har gjort det de senaste 40 min typ, ashögt om något riktigt oviktigt. Förbannat respektlöst är det!

Nu ska jag fördriva tiden med ett avsnitt One Tree Hill tänke jag.




hemma för en stund

nu är jag hemkommen från frankrike. Vi har haft det helt awesome! Det har vart över 30grader och sol varje dag och vi har mer eller mindre bott i poolen samt levt på ost och vin. Trots att vi har vart 9 helt olika individer så fungerar vi så fantastiskt bra ihop. Visst att det kan bli lite käbbel och annat men så är det med ens "familj". Fasen jag blir helt lycklig när jag tänker tillbaka på våra dagar där nere. Nu ska vi bara börja spara så vi kan resa nästa sommar också, för detta måste återupplevas!
Bilder kommer, men tack: Johanna, Gustav, Kim, Cristoffer, Elina, Jonatan, Niklas och Emma för en sjukt bra resa =D

Här hemma har jag tvättat och vattnat rabatterna som var snustorra. Väntar på att åka hem till moster för att få middag och sova där inatt. Sedan imorgon bär det av till Linköping! Äntligen säger jag bara för trots underbara vänner och veckor så har jag inte kunnat låta bli att sakna och längta.

Ha det toppen!

RSS 2.0