1a advent och inte på toppp

Idag är det 1a advent. Dock har dagen inte alls vart på topp för min del. Har inte mått så bra på ett tag nu men över natten vart jag sämre. Har nu insett att jag antagligen har urinvägsinfektion, eller snarare blåskatarr som är en lättare version av det. Så imorgon blir det nog ett samtal och en visit till vårdcentralen. Har dock världens finaste och mest förstående pojkvän.... =) Är helt klart lyckligt lottad.

Idag så försöker jag på mig lite hemkurer av tranbärsjuice som min mamma tipsat om.. C-vitamin är bra mot det så äter clementin och som sagt juice.

Så imorgon får vi väl se om det slutar med en anibiotikakur eller inte

Lite bilder

Här är bilder från Ljs födelsedag då vi senare drog till HG

Lite bilder från schlagetkravallen + förfesten

empty

Jag är trött... liksom seg eller okej inte alltför toppen överhuvudtaget. Tror jag håller på att åka på en förkylning. Är trött och fryser. Tror även att min stress orsakar det eller snarare ångest. Jag hade aldrig sånt här förut när jag hade stallet och kyrkan, när jag hela tiden hade saker att göra och kände mig nyttig.

Jag känner mig liksom så tom. Jag saknar stallet så otroligt mycket. Det känns som en jättebit inom mig bara fattas när jag inte har hästarna här. Saknar Careful så mycket. Saknar att se hennes huvud sticka upp när hon hörde mig i stallgången. Ha hennes huvud liggandes mot min axel. Promenera ut i ur och skur. Mysa barbacka och bara vara. Nu är vi på två helt olika ställen och jag har inte sett henne sen i augusti. Jag längtar efter henne så mycket nu. Att åka ut och träffa henne när jag kommer hem är ett måste! Men jag har insett att jag inte kan väga upp allt jag hade att göra förut med träning. träningen är kul men det är inte samma sak som att jobba med djuren. Men om ca 1 månad får jag tack o lov rida igen. 

Kanske inte ett sånt muntert inlägg men jag längtar hem nu. Längtar efter att få fira jul som jag alltid gjort. Julrevyn, Julbord, julafton med kadrilj och sen rida mellandagarna.I år så blir det dock ingen globen för mig utan jag förljer det på internet just nu är det grand prix och sen sänder dem från 15.30 ...

Nonesaknar dig så!

Dagen efter kravall

Igår var så lyckat. Jag, Cajjo, Beaver och Sanna var hemma hos Sanna och drack lite glögg innan vi drog vidare till Christoffer för lite mer effektiv förfest. Där sjöngs det, shotades Tequila och hade det allmänt trevligt tills  vi blev tvungna att dra vidare. Fick skjuts av Micke till Kårallen för kravall. Vi dansade i princip resten av kvällen/natten och gav upp strax efter två och tog oss då trötta hemåt igen. Saknade Benjamin skjukt mycket under kvällen dock och har insett att jag har en helt underbar pojkvän, en sån där som är sällsynt som jag ska hålla hårt i.

Idag sov vi till typ klockan 12 för att sedan äta frukost och fakiskt inte vara bakis alls åka in till stan för lite fika och shopping. Hittade väl inte något direkt men fick lite idéer till julklappar. Så efter ett par timmar i stan så vart vi trötta och begav oss hemåt, dock glömde Cajjo sin påse på cafét så vi åkte tillbaka, hittade den och åkte hela vägen hem sen... Nu sitter vi framför tvn och ser Mamma Mia som Cajjo inhandlade idag =) värsta mys!

Bilder från kravallen kommer!


Ikväll smäller det-Schlaget kravall

Ikväll så är det schlagetkravall =) ska bli så jäkla kul. Har duschat, ska sminka mig sen blir det till att dress up i mitt snyggaste klädesplagg; overallen, nja ärligt snyggaste är det väl inte men lätt bekvämaste i alla fall. Vi ska först över till Sanna sen får vi skjuts av Micke till Christoffer i Lambohov så blir en ordentlig promenad upp till Kårallen när kvällen börjar bli natt.. =)

Kort sagt det ska bli skitkul och vi ska festa som bara den!!!! Vi får se om Cajjo vågar sig universitetet efter kvällen

Cajjo här

Nu är Cajjo här och jag har redan satt henne i slavarbete genom att hon syr på märken på min overall=D Nej hon gör det faktiskt frivilligt. Sen ska vi sova för imorgon ska hon få prova att gå på universitetet.

Sedan imorgon kväll så blir det kravall och eventuellt så ska vi på HG på fredag. Och ner på stan under dagen.

Nej nu ska vi snart krypa ner och det känns toppen att ha henne här =)


Snart fint besök

Snart ska jag iväg och hämta Cajjo på resecentrum som kommer ner fårn Sthlm för att spendera hela två dagar med mig i Lnkg. Tycker hon är modig som vågar sig ifrån tryggheten från Sthlm och som tack ska hon få gå på kravall imorgon. =D

Tror det kommer bli helt grymma dagar!

Sån här snygg overall har du om du går på kravall och är MatNat:are

En dag i snön

Efter en i stortsett sömnlös natt pga riktigt ont i magen så bad Benjamin mig att itta ut på morgonen så att jag förhoppningsvis skulle må lite bättre. Det var snö, vitt! Vinter! Lycka! Stämningen blir så mysig av att det bara ligger snö ute... Visst nu ser det inte allt för ljsut ut för snöns överlevnad då det ska pli plusgrader igen om några dagar även om jag hoppas på att det inte ska bli så.

Skoldagen flöt på och jag höll mig helt vaken hela dagen. Labben slutade tack o lov inte 19 utan vi var klara kl 16 istället.. Hade inte pallat till sju alltså.

Men vet ni om 1 månad så är det julafton, jag har en julklapp nästan klar eller i alla fall påbörjad. Hmm kanske dax att ta tag i det snart.. eller?
Om 1 vecka så är det första december, alltså julkalendern börjar (oddsen för att jag kommer föja den är små, liksom glömmer bort lite, men förra året så hade vi ombord på Älva mysteriet på greveholm som julkalender och såg ett avsnitt om dagen och det är den BÄSTA julkalendern ever!) och dessutom får man börja att öppna sin chokladkalender som jag kommer införskaffa! Ett måste enligt mig! 

Jag längtar verkligen efte rjulen i år, det gör jag alltid men i år. Missade ju förra året eftersom jag var ute på seglingen då, en jul jag aldrig kommer glömma och får en att ändå uppskatta sin vanliga svenska kalla jul, förhoppningsvis med MASSA SNÖ! 

Lugnet efter stormen

Idag så tar jag det bara lungt. Har tvättat och fixar lite, ska läsa på inför labben imorgon. Enligt schemat så går jag 9-19 även om jag verkligen hoppas på att det blir så.

Men igår i alla fall så var det Markus (Benjamins storebrors examensmiddag). Så jag skulle träffa hans pappa, hans fru och yngsta brorsan så det var i alla fall inte hela familjen, har bara 2 brorsor med respektive plus hans mamma och hennes man kvar=P vad tycks om det??? Men i alla fall dem kom hem till Benjamin och gjorde sig iordning sen åkte vi till konsert och kongress för att vara med vid diplomutdelande och middag. Familjen var i alla fall jättelätta att ha och göra med och vi hade en trevlig kväll med mycket skratt. Det ska bli kul att få lära känna dem vidare. Är lite ledsen över att vi inte tog ett kort på oss i min klänning och Benjamin i kostym, vi var väldigt fina =)

Nu sitter jag och inser att jag har något av en träningsabstinens så funderar på att köra 2 pass på tisdag eftersom jag inte lär träna mer den här veckan eftersom Cajjo kommer hit, vilket ska bli hur kul som helst!

Ska nu ta tag i en del utskrifter!

helg igen

Då var det åter helg då. Hade bara 2h föreläsning idag. Biokemi mycket intressant kurs. Ska försöka pussla ihop så jag kan läsa biokemi 2 också. Det har vart super väder hela dagen. Så jag, benjamin och obi tog 1,5timmes promenad i skogen. Nu ligger utslagen och sover. Vi köpte wienerbröd och drack te sen. Mycket mysigt =)

Lagom till vi gick till hemköp för att handla så ökade vinden och snön började falla. Nu har det dock upphört. Bara 2,5 vecka kvar innan jag åker hem för jul. Längtar hem massa och det ska bli riktigt skönt. Tråkigt att inte träffa Benjamin bara....

Tar det lungt efter träning

Skolan rullade på som vanligt. Dock så känns det halvbra att vi typ inte kommer framåt i den takt vi borde i organkemin pga antalet frågor under lektioner och även att vår lärare/föreläsare inte är den som är riktigt bra på att vara konsekvent. Jaja hade årdkursråd sen för att utävrdera matten. Tror vi har lyckats få den att bli bättre till dem som ska läsa den nästa år då den vart katastrof i ett antal år. Tycker det är så himla bra att man kan påverka så mycket här. Att varje kurs utävrderas och att man sen har möte med examinatorn så man kan prata igenom det som är oklart och kan ändra till det bättre. Helt toppen måste jag säga.

På kvällen har jag och Sanna vart och tränat bodycombat och jag är helt mör nu. Sitter och slappar med gott samvete och ser en träningsvärk som lär dyka upp imorgon.

Cajjo ringde idag. Hon kommer ner på onsdag =D ska bli så himla kul att ha henne här. Liksom visa mitt nya liv!


nice dag

Dagen har verkligen vart riktigt nice. Sov till typ halv tolv sen pluggade jag och cyklade hem från Benjamin. Väl hemma så städade jag och fixade med lite allt möjligt. Bland annat mammas julklapp, är riktigt nöjd =D

Nu på kvällen cyklade jag till campushallen för ett timmes pass aerobics kanske inte jättekul men helt okej. Imorgon blir det bodycombat som jag personligen verkligen tycker om. Kom hem, duschade och åt mat. Liksom bara det är en grej av att träna tycker jag. Att få komma hem igen, duscha, äta mat och bara sätta sig och ta det lungt med gott samvete.

Imorgon går jag bara 10-12 å sen ska jag fixa med pappas julklapp tror jag :)

Måste sy på märken på min overall också.

Och jag måste komma på en julklapp till Benjamin och jag behöver HJÄLP!!!

jag ser det snöar

SNÖ SNÖ SNÖ!!! Weei!!!! Hoppas det ligger kvar bara:D

Har städat och ska plugga lite biokemi. Hoppas bara jag kan cykla till campushallen för att träna sen annars blir det promenad!

Ska fixa med lite annat sen också=)

More tonight

Back again

Har haft ytterligare en rätt så slapp dag i skolan med bara en föreläsning. Eftermiddagen ägnades åt att få höra om vår utbildning och hinna inse att jag ligger dåligt till om jag ska få ett framtida jobb men brinner man för det och är tillräckligt envis så ska i alla fall jag lyckas att jobba med djur så är det bara! Jag ser hellre så att jag faktiskt pluggar det jag vill och har möjligheten att jobba mer något som jag älskar än att plugga halvdana saker för att sen jobban typ resten av livet med sådant jag egentligen inte vill.

Det kassa vädret var också tillbaka i stan och pölarna var förädiska med ett lager vatten och sedan ett lager is under, ja jag höll på att cykla omkull på väg till skolan idag.

Nu på kvällen har jag ÄNTLIGEN fått träna igen, första gången på 2 veckor, eftersom det nu är 2 veckor sedan tatueringen och träningen kan nu åter stå på mitt schema. Så jag gick på ett av mina två favoritpass: bodyjam. För er som inte vet så är det ett förkoreograferat danspass där man kör olika koreografier och provar på och blandar olika dansstilar. Ett helt fantastiskt kul sätt att träna på och jobbigt är det. Dock så saknas styrkan lite men det är sådant som jag har mer disciplin att träna på egen hand hemma. Kondition har jag svårare för. Mitt andra favoritpass är bodycombat. Där man också kör ett förkoreograferat (svårt ord att skriva det här) pass. Här kör man dock mycket slag och sparkar i olika kombinationer, kombinerar med annan styrka och kondition. De här passen är ruggigt jobbiga men underbart roliga att gå på. eller man slås ju inte mot någon utan rätt ut i luften, man kan därför köra hur hårt man vill och det är perfekt tillfälle att avreagera sig på =D Så jag rekomenderar varmt dessa pass om ni kan gå på några liknande och prova.

Imorgon har jag förmånen att vara ledig. Så på min lista står:
städa
plugga
handla
fixa lite med julklappar
ev träna om tid finnes

Nu ska jag återgå till organkemin

tack o hej leverpastej

hopp om vinter

Idag har det vart riktigt kallt här eller okej typ 0 eller -1 hela dagen men det kändes som om hoppet om en vinter faktiskt fanns igen. Nu hoppas jag att kylan håller i sig. Vädret säger plusgrader och regn imorgon emn jag hoppas på att temperaturen kan hålla sig till minusgrader så det blir snö.

Ikväll har jag kollat på fotbollsgalan och Zlatan inte helt otippat tog hem en hel del. Visst är han en bra fotbollsspelare men jag är inget fan av hans personlighet. Alltså lite ödmjuk måste man vara tycker jag i alla fall. Pelé var där verkar vara en riktig härlig "gubbe" som idag vet vad fotbollen gett honom och ger mycket av sig själv tillbaka.

Nu ska jag i alla fall börja dra mig mot sängen
 
gonatt

En söndag i Ryd

Idag har vart en typisk söndag. Sov länge.. Åt lite frukost och sedan begav sig jag, benjamin och obi ut på promenad i Rydsskogen. Det var sol, lagom kallt; alltså en perfekt höstdag. =) Så himla skönt att få röra på sig lite.

Sedan när jag satte mig vid datorn insåg jag snabbt att hmm det är tydligen snö i stockholm. Har jag flyttat så långt söder ut? Ringde till mamma och fick bekräftat att det snöade dock så var det plusgrader så det var riktigt blött. Här regnar det igen som typ alltid. Hade inte skadat med typ -3 och snö istället tycker jag.

Nu har vi lagat en god lunch som typ vart middag också och tittar nu på tv. På tisdag ska jag få träna igen. Tatueringen är så gott som läkt. Har verkligen saknat träningen (även om jag älskar min tatuering och det verkligen vart värt det) så ska det bli skönt. Har känt mig mycket mer lättretlig och med sämre självförtroende så fort jag slutade träna. Så nu blir det tillbaka till det.

Ska snart hoppa in i duschen och fixa lite med lite organkemi uppgiter

Kortis

Blir ett kort inlägg idag. Är helt slut. Släpat lådor och annat då jag och Benjamin hjälpt hans storebror Markus att flytta.

Kvällen igår var riktigt lyckad!! Var först hemma hos Kalle, Lj, Sandra och Pg med flera och förfestade. Hade hur kul som helst. Sedan drog vi vidare till HG. Efter ett par drinkar och ett antal timmat på dansgolvet så drog jag och Kalle. Gick till Statoil och åt sen vandrade vi hem i regnet och pratade om allt mellan himmel och jord. Anyway bilder kommer.

Är hur trött som helst (som jag skrev förr) och ska nu se vidare på tv och så :)

Finally weekend

Nu har äntligen jag fått helg! En stor del av min klass hade inte lab idag så de var lediga och jag önskade verkligen att jag också hade vart en av dem när jag tvingade min själv ut sängen klockan 7 imorse. Inte kul alls. Det är så svårt att gå upp nu när det är mörkt på mornarna också. Tror inte att det bara är jag som tycker det.

Nu sitter jag hemma och försöker hitta energi så jag orkar ut ikväll. Ska nog inte vara något problem då jag är riktigt partysugen! Det vore dock trevligt om det slutade regna tycker jag. Är liksom ingen fantast av regn.

Idag på laben så fick vi även för oss att ta lite dagens outfit bilder med Beavers (aka Carros) mobil. Liksom kan alla andra som promt ska lägga upp sånt så kan väl vi.. Jag menar vem vill inte kunna efter ta vår underbart snygga outfit; Labrock (vit), labglasögon, pärm under armen och en automatpipett? Alltså det är ju självklart.

Själv går jag omkring med solabstinens! Just nu vill jag bara utomlands till värmen och havet och bada och ja allt sånt. Love it!

äntligen lite kyla som kanske liknar vinter

Idag så började jag 8 i skolan. Det var bra länge sen vi gjorde det senast faktiskt och jisses vad det bar emot imorse att gå upp alltså. Biokemi lektionen var i alla fall intressant som de brukar vara. Därefter var det håltimme fram till 13 och under lunchen så hade vi klassreprsentanter möte med POK och Helena om vad vi tyckte om våra två första kemikurser. Det var ett helt okej möte. Vi hade inte så mycket som vi ville ändra på. Klockan 13 så började sömnpiller föreläsningen nr 1 organ kemi. Det var kanske inte allt för givande kan jag ju säga.

Efter skolan så begav jag mig in till stan i sällskap med Kalle, Cleas och Karl. Jag gick till Åhlens och HM och de andra till systemet. Jag hittade det viktigaste jag skulle ha i alla fall; ljusa strumpbyxor till nästa helg då jag ska med på Benjamins storebrors examens middag. Träffa hans familj för första gången då =S Försöker komma på hur jag ska ha mitt hår. Någon som har en idé? Köpte ett fint nagellack också =)

Imorse så var det dessutom ganska varmt i den här staden men när vi gick ut igen vid 15 så hade det blivit betydligt kaller här. Äntligen säger jag! Något väder som liknar vinter. Och jag måste bara säga att jag kan knappt gå förbi någon julprydnad i affären utan att vilja köpa den... är jag lite av ett julfreak då? Ja det kan jag ju erkänna.

En gång i månaden så påminns jag alltid av Lucky,visst tänker jag ofta på honom men just det här datumet den 13 i varje månad så unnar jag mig att få tänka på honom. Minnas allt han gett mig och vad han betytt i mitt liv. Det är idag 10 månader sen han togs bort. Jag vet att han det bra nu, betandes på de evigt gröna ängarna. Men jag hade behövt dig vid min sida ibland. Men jag vet att du alltid kommer vara med mig. Du lever kvar i mig idag. I mitt hjärta och i mina minnen. Jag kommer alltid minnas dig och det borde jag utan honom hade jag inte vart den jag är idag. Han tröstade, gav mig glädje och trygghet och han gjorde mig stolt. Min stjärna som nu lyser på himlen.

The memories remain

Sektionspub

Är nu hemkommen från sektionspuben och sitter och kollar på Bonde söker fru. Sektionspuben var helt klart trevlig. Vi åt god mat som Jakob verkligen hade lyckats med och drack cider och öl. Vi utbrast även i sång till Sannas ära. Men nu är jag i alla fall hemma. Var inte så taggad på att laga mat till imorrn lunch men hade färdig thaikyckling i frysen så ska bara laga lite bulgur. Får bli i nästa reklampaus.

Är ensam nu, har inte sovit ensam på riktigt länge men inatt ska jag göra det. Saknar Benjamin av bara tanken. Men imorrn igen så få jag nattligt sällskap. =)

Börjar 8 imorrn igen =( Var länge sen och det lockar inte direkt att behöva göra det igen.

kram på er för idag

Not much

Nej idag har det verkligen inte hänt mycket av intresse. Jag gick till skolan till 10 så jag och Labbis (Malin) kunde skriva vår labrapport. Vi fick faktiskt det mesta gjort och belönade oss med lite spel av mario på datorn =)

Sen var det dax för vår enda föreläsning idag; Biologi-etologi. Så sjukt intressant och det känns ju verkligen som om alla jobb man kan tänkas få efter utbildningen är intressanta så jag ska inte byta!! Djur är ju lite av min passion i livet. Snart ska jag iväg på sektionspub. Snack, lite öl och mat samt ett litet firande av Sanna som fyller 21 idag! GRATTIS!!!!

Ska bli en lugn kväll hemma sen i min ensamhet med Grey´s anatomy. Skulle eventuellt ha åkt hem i helgen men det blir inte av då vi ska ut på fredag samt att Benjamin vill ha kvar mig i stan nu fram till den 10 då jag så gott som åker hem för hela julen, förstår honom och stannar kvar här.

En rapport från hur sektionspuben var kommer senare ikväll.

GRATTIS SANNA!!

stan får vänta

I Linköping så regnar det fan jämt! Nej inte riktigt men just nu känns det som det i alla fall. Det har mer eller mindre hällt ner sen kl 12 och jag kommer nog inte iväg till stan, har faktiskt ingen lust att bli dyngsur av att cykla. men men tvätten och städningen är i alla fall klar nu. Och ska snart.. ska bara slita mig ifrån min torra varma lägenhet och cykla hem till Benjamin.

Okej stan vart det inte men present till Sanna det blir det i någon form!!! Det vill jag lova =D

Nu vill jag ha vinter.. Vet att det kommer bli ett helvete att cykla då. Men hellre snö än regn!
Och jag har fått för mig att det är onsdag fast det bara är tisdag jue. Längtar till helgen. Är galet festsugen


Städ och tvättdag

Ja en sån här dag behöver man ibland. Jag har tvättat, hängt tvätt och väntar nu på att torktumlaren ska bli klar. Jag har dessutom tagit en omgång med dammsugaren då det verkligen behövdes sen obi vart här. Hundhår i hela lägenheten! Men men nu är det åtgärdat. Snart ska jag laga lite mat till morgondagens lunch. Tror det får bli lax, bulgur och keso :) Nyttigt det lät va?!?!

Senare idag ska jag ner till stan trots att vädret inte är 100 alltså. Men ska inhandla
x strumpbyxor
x ett par varmare skor (klarar mig faktiskt inte med bara ett par i vinter)
x lite nytt smink
x någon present åt sanna som fyller år imorrn!

Imorgon är det sektionspub så blir väl någon öl där och lite firande av sanna

Har ännu inte lagt upp några bilder på hur jag bor så här har ni några:


Kontakt

Idag slog det mig hur j*vla dålig jag tyvärr är på att hålla kontakten med all där hemma. Framför allt mina vänner från gymnasiet. Dem jag sa att jag skulle hålla kontakten med. Jag menar vi upplevde ändå en del tillsammans. Och ävn om det låter ego så vill jag inte heller bli bortglömd. Jag vet att jag inte alltid räknades in i nått fast gäng eftersom jag ofta var i stallet och det tog mycket av min tid, och jag ångrar det inte. Men men idag tog jag tag i mig själv ocg ringde Jenny aka Biggan. Hur nice som helst att få prata med henne igen.

Så jag vet att ni som är där hemma jag vet att vissa av er läser min blogg... men don´t be a stranger, skicka ett sms eller slå en pling. istället för att hålla koll på mig via bloggen. Jag vet att jag inte heller är bäst på att hålla kontakten men jag ska verkligen försöka bättra mig. Jag saknar er!!

I skolan trillar allt på som vanligt. Föreläsningarna i biokemi är intressanta och jag gillar faktiskt kursen =) Nu är jag motiverad för att ligga i fas med organkemin och med biokemin så jag abra kan tentaplugga i ett lagom tempo när jag är hemma över jul. Så jag hinner det jag vill, stallet och hinna träffa alla!!!

Imorgon är jag ledig, å tror att jag verkligen ska vara ledig. Ska tvätta och städa och sen ner till stan med Maria. 

Nu ska det snart lagas mat. Kram 

Pappa

Idag är det Fars dag. Och visst jag tycker att det är något fånigt att det ska behövas en speciell dag för att man ska uppvakta sin pappa och visa sin uppskattning. Tyvärr så i många fall så är det här den enda dagen om året som ens pappa får den uppskattningen han förtjänar. Nu ska jag inte säga att jag är en av dem som aldrig annars visar uppskattning för min pappa men jag skulle samtidigt kunna bli bättre på det. Så efter idag ska jag försöka ändra på det.

Men min pappa är världens bästa om jag i alla fall får säga min mening. Även om han för det mesta när jag bodde hemma ägnade sig åt att följa med brorsan på diverse hockey eller fotbollsmatcher och det gör han fortfarande. Sällan han han vart i stallet och sett mig tävla 'även om det blev bättre under de senare åren. Ändå har jag alltid vart pappas flicka, okej jag är den enda dottern, vi är ju bara två barn men som många pappor så vill ha beskydda mig. Och det har han gjort samtidigt som han alltid litat på mig =) Alltid hämtat, lämnat, lyssnat och fixat så de gånger han inte vart på de där ridtävlingarna eller lektionerna så har han alltid sett till så mina svåra situationer löst sig. Liksom hur många gånger tjafsade vi inte under den tiden jag övningskörde...

Nu är det bara 4,5 vecka kvar innan jag åker hem för julen med undantag den 17-20 då jag åker till linköping igen och skriver tenta. Men det ska bli underbart med tid för hela min familj.

men idag är det pappas dag! Hoppas den är toppen och jag älskar dig!

/din dotter

promenad i rydsskogen

Helgen har än så länge flutit på utan klagomål. Tog sovmorgon till strax efter elva och sen begav sig jag, benjamin och obi oss ut på promenad i rydsskogen. efter 5km så sitter vi här nu mer eller mindre slut alla tre. Fick igår ner min vinterjacka.. Dock så verkar ju det kalla vädret ha dragit sig tillbaka en del. Vilket jag tycker är tråkigt för jag vill ha snö, massor med snö. Fick även ner två klänningar som jag kan ha.. Nu vet jag att det blir den blå på middagen den 22a i alla fall.

Resten av helgen ska få fortsätta i samma lugna tempo. Ska plugga lite biokemi och städa imorrn kväll men annars blir det lugnet som får ta överhand.

obi tyckte det var mysigt ute trots halvkasst väder


solen!

Har haft en kort skoldag idag. Fick ta av kompressorn från tatueringen imorse. Lite nervös var jag=P Men jag ÄLSKAR den =D Nu ska jag bara lyckas få bort alla fina marken från tejpen som höll kompressorn på plats... Så nu väntar 2 veckors insmörjande och ingen träning... =( tror det kommer bli mitt största problem helt klart.

Jag har precis ätit en enkel lunch ; citronyoghurt med banan i och kanel och ett ägg också, fast inte i yogurten ;) Dessutom har jag ringt och fixat med min hemförsäkring mycket duktigt av mig.

Eftermiddagens plan:
x plugga biokemi (läsa igenom anteckningar)
x läsa igenom labhandledning inför imorrn
x skriva ut organkemi pdf-filen
x läsa igenom organkemi anteckningar + papper + räkna uppgifter

låter kul va?! =p eller inte nej skönt att ha nått å göra tycker jag


Här är en bild på tatueringen. Lovar en bättre så småningom, den här är en aning ljus... Blixten bråkade =P

Tatuerad+ underbara föräldrar

Idag har jag äntligen gjort den min tatuering =) Jag var nervös innan, först för att mina föräldrar skulle lacka sen för att det skulle göra ont och innan eftermiddagen var över visade det sig att jag inte hade behövt oroa mig för något av det =)
Sanna var med som stöd, superjobb! Och jag klart det gjorde ont men som jag också sa, mensvärk är värre! Själva känslan kan jag inte förklara överhuvudtaget. Sen kom det stora när jag kom hem vilket var att berätta för mina föräldrar. Lyckades få tag på pappa som sa att han inte var särskilt förvånad men önskade att det inte blev några fler... Hade försökt ringa mamma på mobilen. Pappa sa att han skulle berätta för mamma men hon hann ringa innan. Så fick berätta för henne också och hennes reaktion var över all förväntan, hon tog det hur bra som helt =D Mina föräldrar är helt enkelt bäst! Underbara! Ja allt. Jag hoppas jag en dag kan bli en lika bra förälder som de är.

Nu har läkningsprocessen börjat och jag ska smöja in den 3ggr om dagen till den läkt.. Dock så sitter den ju så jag inte riktigt når själv så får tigga hjälp av folk runtomkring... Och eftersom jag nu har kompressor på som tas av imorrnbitti så kommer en bild inom kort! Lovar!!

En toppen dag helt enkelt

(utom vädret)


Ibland så slås jag av besvikelse

Killar är... konstiga... svåra att greppa eller så är det tvärtom att tjejer är det... Jag vet inte vilket men någonstanns så brister det i kommunikationen, inte den muntliga utan att man ska förstå vad den andra parten vill utan att man ska behöva säga det.

Ikväll har jag vart hos Kalle med Andreas och Benjamin kom dit sen. Vi gjorde hemmagjord pizza som blev lyckad. Anyhow... Jag har inte vart på topp på hela dagen alls faktiskt.. Känner mig tom och ensam just nu. Somnade hos Kalle typ mot Benjamin och valde att gå hem (sitter hemma nu och skriver) aja... Benjamin har märkt att allt inte är topp idag och jag kan inte svara på vad det är.. Men men vad jag helst hade velat är att han bara hade velat gå med mig hem med obi (hans hund) så jag kunde fått somna i tryggheten i hans famn. Men där brister det. Han kan inte inse att det är det jag vill utan då måste jag säga det och det gör jag liksom inte. Okej jag vet att han måste gå upp typ7 imorrn i så fall för att hinna hem med obi innan han börjar skolan eftersom vi än inte vill lämna honom ensam hos mig då han inte känner sig så hemma här än. Men jag blir ändå besviken av den enkla anledningen att jag hela den första månaden av vårt förhållande har ansträngt mig och planerat runt att få tid med honom. Packat kläder som jag släpat och fixat för att kunna vara hos honom så mycket som möjligt. Han har ju faktiskt inte kunnat vara hos mig, inga djur tillåtna i korridorsrum men nu har jag min etta och jag vill vara hemma hos mig nu. Bo in mig få ett hem och jag vill ha honom här.. Men nej jag har kämpat för oss i en månad å nu känns det som jag inte får nått tillbaka. Det skrämmer mig.

Och helt plötsligt inser jag vad som gör mig nere delvis... (förutom min rädsla över mina föräldrars reaktion imorrn när jag tatuerat mig och att dom aldrig kommer förlåta mig men det tror jag ändå)
Att jag är rädd för att jag har börjat bygga på ett förhållande som inte kommer hålla. Det här låter sjukt men efter mitt och Eriks förhållande som jag verkligen trodde skulle hålla så vill jag nu inte kämpa i onödan i ett förhållande som ndå kanske skiter sig. Asså vi är så olika, jag och benjamin, helt olika uppväxt, familjer, värderingar, syner på livet ja det mesta helt enkelt och ska jag vara ärlig det förhållande jag idag ska kämpa för med en kille vill jag ska kunna hålla livet ut... Det ska vara en kille som jag i alla fall ska kunna se som en framtida make och pappa till mina barn (jag vet det låter sjult seriöst och vuxet men så är det) och jag vet inte idag är jag rädd.. Jag tror att Benjamin som han är idag och om han fortsätter så kommer bli en fantastisk make och pappa men tänk om han efter det faller tillbaka till gamla vanor.. Livet blir tungt; då måste jag helt plötsligt ta ansvar för mitt val, mitt val av kille.... kanske nån som inte blir en bra förebild för mina barn. Och det här det oroar jag mig för idag vid 19 års ålder... Ja, så är det... Jag vill ju ändå kämpa för nått som jag tror håller life time

 Nu ska jag sova... sjukt trött... Är faktiskt inte 100%... mitt ena öga har vart rött hela em och jag tror att jag är lite stressad.. inte skolmässigt men psykiskt.. för mycket oro

älskade Lucky och Careful..... fan vad jag saknar sånna här dagar.. Bara någonstanns att få lämna all ångest och oro och få en bekräftelse av att man duger.. men jag vet jag är inte ensam lucky finns i mitt hjärta och den starkaste personen jag nånsin känt vet jag bär mig; min mormor och det är mycket för att påminna mig om det som jag gör min tatuering imorrn. För att påminna mig om att hon var stark. Hon kunde massa och klarade sig igenom så mycket. Hon och min mamma är mina stora förebilder, starka och självständiga älskar dom <3 även om bara mamma är i livet idag. men min tatuering är min symbol för att påminnna mig om att jag ska vara lika stark och att min mormor alltid är med mig


Valvaka

Har haft en helt fantastiskt kort skoldag idag som bara bestod av 2 timmar... =)

Men min morgon började inte lika bra. Jag spenderade natten hos Benjamin och gick upp senare än han för jag pallade inte gå till skolan en timme för tidigt.... Så när jag i godanro går ut till min cykel kvart i 10 så har jag fått punka, jävla helvetes skit... dilemmat uppstod: släpa cykeln till skolan och sen hem för att laga den eller efter jag slutat gå hem, gå tillbaka till Lambohov och sen laga punkan. Valet blev så småningom självklart och jag släpade på cykeln. Fick efter skolan hjälp av Kalle och Andreas att laga punkan =)

Benjamin kom hit sen och han och Kalle stannade ett tag. Nu ikväll ska jag hem till kalle med hans roomies, Andreas och Benjamin och valvaka... Får väl se hur länge jag pallar.

På fredag ska jag dessutom leka med kemisterna..med middag, förfest och HG =) ska bli skoj

Och imorrn!!! Då smäller det, ska äntligen få göra min tatuering. Och det känns riktigt bra är såååå taggad... Jobbiga blir att berätta för mina föräldrar men men

Har tyvärr inte kunnat träna idag... Hostar så mycket  och vill inte bli sjukare...


Tack för idag!


Låt oss säga

Ibland får jag bara sånna ryck.. asså tankeryck för det mesta.. HUr allt i livet bara verkar hända typ

Jag menar vad är det som gör att jag sitter i Benjamins lägenhet, har pluggat färigt och bara vill att han ska komma hem istället för att slita på DGKs restaurang och känat ihop pengar, eller kanske vart i Australien just nu och festat och haft kul med alla där inför deras graduation. Sen hade jag firat jul hemma. Åkt till Careful massor, myst med henne och sett hur hon hade fått mer päls och blivit tjockare för varje dag av det lilla fölet som växer i henne. Jag skulle ha gått julkursen, gått runt i täckbrallor i stallet, hoppat radieuse på fredagarna, börjat sköta Dokki myst runt bara. Jag hade firat nyår med mina vänner... (kommer göra det iofs), åkt till fjällen och haft det kul, fått mina föräldrar att åka utomlands med mig på påsken, gått med brorsan på krogen när han fyller 18.... ja allt hade jag gjort. Levt ett helt annat liv, ett liv där ovetskapen om livet som student på linköpingsuniversitet hade fortsatt.. ändå... nu är jag här... vte hu livet är

Och JAG ÄLSKAR DET!!!! Jag älskar kravaller i min overall, HG, människorna, föreläsningarna och lektionerna (inte för att det är pary jämnt men jag tycker om att lära mig). Jag älskar känslan av att ha saker att göra, träna i campushallen, fika i baljan ja allt stort som smått... VIsst saknar jag det där livet hemma, bekvämligheterna med att få lagad mat, stallet, hästarna, vännerna

MEN jag har planer... Vännerna är kvar.. Cajjo kommer ner om 3veckor då ska hon få se på studentfest!, brorsan får jag se till att han kommer ner när han fyllt år så jag kan supa ner honom =P, stallet får jag massa tid för efter den 10dec är hemma då till dne 16januari (more or less) ska rida, mysa med ruter, lära känna Dokki och mysa med honom och åka ut till Curf, åker till egypten på påsken med Beaver...

och om jag inte hade vart här hade jag inte gått vidare i mitt liv... inte träffat personen jag idag älskar och därför tror ajg ändå att man utan att veta det väljer vissa vägar i livet... Inga rätta eller felaktiga utan bara vägar. mina vägar, mitt liv som lett mig till där jag är idag

Flyttat!

Helgen har helt ägnats åt flytt för min del. Mamma och pappa har vart nere för att hjälpa till och jag är sååååå nöjd med resutatet. Kommer verkligen trivas i min nya etta.!!!! tack föräldrar för helgen! och all hjälp =)

Vi bodde hos Måretn och Bodil (kusin med fästmö) under ´helgen och har haft det väldigt trevligt mellan allt stök i lägenheten.

Nu ska jag göra lite organkemi... Det är kallt ute och ja... jag hoppas helt klart på en ordentlig vinter....

Snart är det dax för min tatuering. längtar... hoppas bara att mina föräldrar kan förlåta mig ... =S i hope so....

RSS 2.0