Åter den 12/7

Nu kommer det inte bli några uppdateringar här förrän den 12 juli då jag är tillbaka hemma från Frankrike igen.
Ha riktigt fina veckor vart ni än befinner er!

Stor kram

Resa

Det senaste dygnet har vart helt fantastiskt. Inte bara för att det har vart fint väder och för att jag vet att jag kommer iväg till Frankrike imorgon utan framför allt för att jag har fått se in i en fantastisk människa. Det var helt underbart att få somna trygg, lycklig och hoppfull, med känslan av att allt känns rätt. Timmarna innan jag somnade var en resa i delade känslor, tankar och minnen. Allt som gjorde att vi växte ihop som människor på ett plan som känns helt otroligt bra. Inte för att det nu ska misstolkas som fysiskt delande utan genom att prata, något som är nog lika viktigt, om inte ännu viktigare.
Tungt var det att lämna av denna person på cityterminalen. Det känns som det är evigheter mellan oss nu. Men man har fina stunder att leva på tills vi ses igen.

Nu blickar jag framåt istället mot min resa imorgon. Klocka 04.30 kommer taxin och jag har packat klart i så stort sätt som lite necessärsaker. Har som vanligt tagit med mig alldelles för mycket kläder, men det är ju skönt att kunna välja. Längtar som en tok i alla fall efter lite timmar i solen och poolen. Och ännu mer tills alla fina kommer ner: Johanna, Gustav, Kim, Cristoffer, Emma, Niklas, Elina och Jonatan. Jag är säker på att vi får sjukt roliga och minnesvärda dagar ihop.


Imorgon!

riktigt bra dag

Idag har vart en helt fantastisk dag faktiskt. Vi startade dagen med plättar och sedan bar det av ut till Careful och fölet. Rikard fick glatt hänga med. Trots att det var regn imorse så var vädret på vår sida och solen sken. Vilket visade sig i väldigt sega och trötta hästar, utom carefuls föl som skulle busa. Några små bett och en lätt spark fick han in under vår lek, helt klart tur att han inte är så stor eller har så mycket muskler än. När jag bara ville mysa med Curf så fick Rikard ta över den lilla busen.
Nu sitter jag och kollar på säsong ett av One Tree Hill igen. Typ helt underbart =D


Social liten kille

Careful, jag och liten

Finaste hästarna

Han har fortfarande inget namn. Så kom med förslag!!! Pappan heter Quaterback och mamman Careful. Hans helbror heter A Perfect Match om det är till någon hjälp!

Over and out

Då var även årets midsommar över. Regnet höll sig borta och solen tittade fram. En riktigt fin dag helt enkelt. Sillunch och sedan grillat till middag som avslutades med de obligatoriska jordgubbarna. Vi torskade även i kubb under dagen, riktigt värdelöst faktiskt. På kvällen försökte vi orka med NE spelet men det ville sig inte riktigt. Jag menar kom igen, liksom en svårare variant av TP typ, där frågornas svårighetsgrad var ett lotto.
Imorgon ska i alla fall jag till Careful, annars hinner jag inte träffa henne och fölis innan frankrike. Tvätta måste jag också hinna...inte riktigt lika roligt.
Jaja nu ska det väl snart bli lite sömn.
Stor kram!

Midsommar

Glad Midsommar! Dagen kommer bli väldigt lugn här. Jag och Rikard ska käka lunch med brorsan och Titti. Det kommer bli trevligt tror jag. Kanske kommer en match i kubb spelas. Fotbollen idag: Brasilien-Portugal är ett måste innan grillen kommer tändas ikväll.
Tydligen blir jag inte ensam ner till Frankrike på måndag utan får sällskap av bror och titti. De åker samma dag som Kim och Cristoffer kommer ner och tydligen så dyker Johanna och Gustav upp redan den 1 kanske. Vi får väl se.
En extra tanke till dig idag Rebecca!

betessläpp

Vaknade aspigg strax efter 9. åt frukost i lugn och ro och åkte och handlade lite. Sedan bar det av till stallet. Vart några timmar att slå ihjäl där nere, men det går ju alltid och sedan började vi köra hästarna till betet. Vart ett antal vändor från där vi parkerade ner till hagen så dagens motion är ju avklarad. Vädret var helt klart på vår sida, dock kanske inte vätske intaget var vad det borde. Efter nästan 7h hade vi klappt iväg 36 hästar och ponnysar. Lite middagsrast på 2h gjorde att det vart lite dötid. Det är så himla mysigt att se de strosa iväg i gräset, skutta lite och njuta. Det är de så himla värda efter året. Jag menar alla behöver ju semester någongång. Imorgon åker de sista 9 till hagby och 5 ston till Pytt. Jag ska inte vara med då eftesom jag får det bästa besöket man kan tänka sig imorgon =D Men det blir till att hälsa på dem i alla fall en gång i sommar!


Hubbe är precis släppt på betet av moi!

Jag och den största och vildaste ponnyn (Lilla Gubben) i hela stallet (eller inte!) på väg till hagen.

Sthlm igen

Sitter hemma i sthlm igen. Det är tomt och ensamt och inte alls lika bra som i Linköping. För att inte märka av detta direkt så åkte jag till stallet typ direkt. Det var mys och kul att träffa folk. Tog även ner maestro och My Way till hagen så då har jag checkat det på min "att göra i stallet på sommaren lista", nej men det var alltid sånt jag gjorde förr så måste få lite av det. Imorgon bär det av till betet för dom och innan dess ska jag handla lite så det går att laga mat här hemma.

Ikväll blir de fotboll, igen... sen sova tidigt

Last day

Sista dagen i Linköping har förflutit fint. Dock har jag vart så otroligt trött och seg, sådär som när man är sjuk bara att jag inte är sjuk så jag skyller på min allergi... Imorgon bär det av mor sthlm, samtidigt som mina föräldrar väljer att lämna huset för att börja åka mot Frankrike, vart himla sugen idag på att ringa hem och be dom slänga ner typ alla mina kläder i en väska och sedan låta mig åka med imorgon men jag får vänta en veckan, och jag har ju flera riktigt bra dagar hoppas jag framför mig innan jag sitter på planet nästa måndag.

Imorgon ska iaf stallet få sig ett besök och på onsdag ska de små djuren på bete. Planerar att vara där för se de små liven bli lyckliga. En visit till Curf kommer det garanterat bli också. Ev. ska jag även träffa Erik, typiskt trevligt, var ett tag sen nu. Sedan nhar jag även tvätt som väntar, både min och brorsans. Lite annat trevligt sällskap dyker nog upp också =)

Sedan den där midsommarafton. Just nu finns det inga direkta planer, men det visar sig. Just nu längtar jag mest till solen och värmen, om en vecka då sitter jag istället i Frankrike än här. Ser helt galet fram emot att 4v kommer ner =D

Gonatt

Hemma

Är just nu i min lägenhet i Linköping jag och min kära kombo (kompisbo) Cajjo möttes upp för en sväng till Tornby. Vart en sväng på hm och jag kom därifrån med 2 nya klänningar, en kofta och lite annat smått. Helt klart värt det =) Har handlat lite inför kvällens middag också.
Ska snart fixa med akvariet, byta vatten, göra rent allt och så. Allt ser bra ut och Malin som matar dom gör ett bra jobb eftersom de ser typsikt levande ut =)

På tisdag beger jag mig till sthlm igen för lite kvalitetstid i stallet och sedan blir någon sväng till Careful och fölis.

Ikväll så blir det mera mys och jag ska försöka få igenom min vilja att se fotbolls-vm vid 20.30 Brasilien-Elfenbenskusten. Lite spännande detta att det är jag som tjej som vill se fotbollen och måste slåss för detta mot en kille. Men jag fick min vilja igenom igår gällande bröllopet men jaja =P

Ha det fint i sommaren

I Linköping

Efter riktigt trevligt sällskap i Uppsala så åkte jag idag vidare till Linköping. Har ingen superlust att uppdatera så mycket så jag gör väl det framåt tisdag när jag är hemma igen i sthlm med min egen dator. =)

från sthlm till uppsala till sthlm till linkan

Har under fm vart i stan med sällskap av Lydia för att se genrepet på kortegen. Vart intervjuad av NRK och tv4 =P- Mycket fina hästar i alla fall

Ska snart bege mig mot Uppsala för att träffa Cilla, vilket var typ 1år sen sist. Vet inte vad för fuffens vi ska hitta
på under kvällen men det brukar bli bra oavsett =D

Imorgon ska jag tillbaka till sthlm. kändes så fånigt att åka hem till danderyd när jag ändå är på centralen så jag bokade min biljett till Linkan istället. Så åker dit och stannar till tis fm. Sedan blir det stallet och hästarna tis em och hela onsdag =) Fler fina dagar att se fram emot kort sagt


Sjukt nice dag

Är stört trött efter en sjukt bra dag med riktigt bra sällskap. Orkar inte skriva så mycket eftersom jag ska upp tidigt imorgon också. resten av helgen är också sjukt späckad med saker så uppdaterar mer ordentligt på typ lördag eller söndag.
Kortfattat så spenderade jag och och Beaver (Carro) flera timmar på Skansen. Sedan var vi helt slut så då la vi oss i Berzelipark och somnade båda två. Jag och Beaver kollade sedan på andra halvleken av Grekland-Nigeria i Kungsan. Mötte upp Linda senare och så åt vi lite. Efter det begav sig Bävern hem till sin damm (norrköping) och jag och Linda begav oss till Skeppsbroscenen för att få bra platser till Salem. Familjen spelade först och sedan vart det Salem al Fakir. Och det var minst sagt FANTASTISKT!!!

Denna sjukt bra helg fortsätter imorgon!

Besök

Nu har jag besök av den bästa Bävern. Vi ser för tillfället Avatar. Vi har ätit god middag och druckit vin. Imorgon blir det skansen. Blir inte så långrandig idag. Hörs imorgon istället!

Börjar inse vart jag är på väg och vad jag vill

af Chapman och Ostindiefararen Götheborg

Mötte upp Linda i stan. Vi promenerade ner till skeppsbron för att spana in ostindiefararen, men eftersom ingen av oss vart ombord på af Chapman heller som numera agerar vandrarhem så vart det så först. Riktigt fin båt, som vi snabbt kunde konstatera inte ska flyttas på. Ostindiefararen var vi aldrig ombord då det kostade pengar. Men fin båt det är det. Massa fina smycken såldes det i bodarna runt omkring också. Stockholm är bra vackert på sommaren, trots att vädret inte var det finaste idag. Dagen avslutades med en fika.

Ikväll har det vart fotboll. 0-0 portugal-elfenbenskusten, rätt trist match utan några direkta chanser. 2-1 brasilien-nordkorea. Brasiliens spel var under all kritik utom 15 första i andra. Nordkorea imponerade. Tror ett lag som Elfenbenskusten som ska dribbla in i mål kommer få svårt att få hål på deras försvar...

Har ställt klockan på 9 imorgon med illusionen att jag ska ge mig ut på 6,7 eller annat spår i altorp innan jag möter upp Beaver på em.

Nu blir det läsa och sedan godnatt

Mot stan

Jag är inte ens nära klar än och ska till stan om 50min för att möte Linda =) Vi ska väl ta en fika och försöka uppdatera varandra på livet. Jag ska även förbi ett SL-center för att köpa ett veckokort i sthlm för jag ska åka så jäkla mycket i lokaltrafiken nu =P
Tror jag tänker föreslå att vi ska gå förbi skeppsbron och kolla lite på ostindiefararen som la till igår.

Ikväll vänner och i em är det fotboll, missa inte! Hetaste matchtipset är Portugal-Elfenbenskusten. Man kan även kika in Brasiliens match mot Nordkorea för att få en känsla av hur bra dom är i år!

Fattig...are

Nu är jag ännu fattigare än tidigare. I och för sig är min lillebror skyldig mig ca 200 kr och jag har köpt nya hörlurar till min mp3 som jag tänkte kunde bli hans födelsedagspresent till mig, eller i alla fall en del av det. Men det är ändå inte i närheten av vad jag har shoppat upp. Nya pollentabletter bjöd i alla fall min mamma på, det var ju omtänksamt av henne =P

Annars inhandlades en epilator, smärtor here i come och även lena ben. För fasen vad det suger att raka benen var/varannan dag, nu är det slut på det, en dyr men välkommen investering hos mig. Sedan brände jag även ca 650 spänn på underkläder på Lindex som hade fina erbjudande och då är jag sämst på att hålla i pengarna. Även en tröja vart det på gina. Det var nog allt faktiskt. Juste en hållare till min mp3 när jag tränar också, fick den för 30 riksdagler så det räknas knappt.

Nu ska  jag iväg med pappa och köpa nya gummistövlar. Ska försöka få med han att spana på en ny dator till mig samt lite böcker, vi läser i princip samma så om han köper sånna böcker som jag vill läsa så är det awesome. Har redan spanat in 2 =D

Tack och på återseende

Pengar

Nu under sommarmånaderna så lever jag på pengar som jag egentligen vill spara. I alla fall i väntan på min lön. Jobbade i och för sig i julas för att kunna leva denna sommaren. Men ändå, att flytta pengarna från sparkontot till mitt köpakonto svider lite. Nu har jag dessutom ett sparkonto som det är no touch på och det gäller verkligen. Och där har jag ändå pengar. Så idag tänker jag göra något jag inte gjort på länge. Jag ska shoppa, shoppa pengar som jag tänkte lägga på vettigare saker. Men det är jag värd. Och faktiskt, från 24juli-15 augusti har jag typ inga utgifter för då är jag borta på konfaläger. Och samtidigt trillar min lön in på 7500, och typ 1v efter att jag kommer hem komm csn (som jag btw måste söka! not till mig själv!)

Nej nu pyser jag. Så mycket kläder blir det inte men lite saker som jag behöver. Typ gummistövlar, hörlurar, mm sen ska jag spana lite på nått klädesplagg. Men är inte i något jättebehov. En bh däremot, eller två, Lindex har ju bra priser nu.. nej nu spårade jag ut i tankar

hörs!

Musikal

Jag är ju riktigt svag för musikaler så jag ser nu på Hairspray som precis började på 4an, byter till fotbollen i pauserna. Nej det är verkligen något speciellt med musikaler, och extra varmt om mitt hjärta ligger RENT för det var den som fick mig att fastna.

Dessutom får nog detta min hjärna att koppla av och sluta hoppas på att telefonen ska låta...


sista kvällen i linkan

Bokad

Börjar få saker att göra under nästa vecka. Det känns riktigt skönt att jag har lite att göra så att veckan går framåt. Imorgon är som sagt planen att spendera lite av mina ickeexisterande pengar. På tisdag ska jag träffa Linda och sedan Lydia. Sedan på onsdag kommer den bästa bävern hit, vi ska äta god mat, gå på gröna lund eller skansen och catcha upp massa. Hon stannar till torskväll då jag ska se salem al fakir och sen sen är det ju fredag igen =)

Annars har jag inte mer att säga än att jag saknar mina vänner. Folk som jag kan prata med nu när jag behöver det så min hjärna inte går på högvarv, för trust me det gör den..

Blandad kompott

Jag har vart nere vid församlingsgården idag för att hjälpa till med packningen för Kilsbergsgården som åkte på sitt läger idag. Kramade om alla och Elsa har lovat att skriva brev och jag ska skriva tillbaka. Det är alltid så mysigt att få brev när man är på läger. Så hon får av mig och jag av henne sen =)

Imorgon ska jag släpa mig till Täby C eller stan för lite shopping. Hade hoppats på att få med mig någon så säg till om ni är sugna!

Annars kan jag inte säga mer än att jag blir sjukt irriterad på rykten. Vet att jag har otroligt fina vänner närmast mig och dom pratar jag med och dom får veta. För så är det, får man inte veta så är det inte meningen att man ska veta än i alla fall. Och undrar man fråga då! För jag är en sådan person att jag vill inte höra att det gått massa rykten om mig, utan prata med mig! Hur jäkla svårt kan det vara att fråga rakt ut. Tack o lov så visar detta vems en riktiga vänner är. Och till er säger jag vara tack ni är helt underbara!

without you

Jag sitter framför tvn. Har ätit en supergod middag, grillat och druckit ett glas vin. Sådan lyx blir det när föräldrarna har gäster här. Socialiserade innan middagen men sen kände jag att det fick räcka. Bjuds nog på efterrätt också, och sedan så har jag gjort morötter och dipp, och ev blir det lite chips också. Men man kan ju inte mer än känna sig ensam när allt var upplagt för den perfekta filmkvällen.
Som tur är så behöver jag hålla ut i typ 1-1,5v till. Och där imellan kommer Bäver hit =D
För att klara resten av sommaren så lär jag ju dessutom åka till Linkan antingen v 28 (om det inte blir skärgården, prioriteringsfråga det där) eller så blir det ons-fre veckan efter. Oavsett måste jag ner till fiskarna där innan jag åker till konfalägret. Visst lät det som en bra ursäkt med fiskarna, eller det är sant men kanske inte orsaken att jag vill =P

Jaja nu ska jag fortsätta min myskväll i mitt trevliga sällskap, lite skönt är det att få vara ensam efter att ha familjen runt sig 1v. Men ett visst sällskap hade jag som sagt inte klagat över =)


Damn it!

Jag har blivit förkyld. Som ett fint tillägg på min pollenallergi. Därför vart det riktigt tungt i spåret idag och det fick bli en rejäl promenad istället på 5km. Halsen gör ont och jag hostar. Jag vet precis vem jag ska skylla på också! Sedan så är inte mitt knä direkt bra än heller...

Jaja en slapp dag blir det annars. mamma och pappa ska ha folk på middag men jag orkar nog inte vara social. Ska se fotboll 16.30 nigeria-argentina, lagerbäck vs maradona på coachsidan =P

Ikväll börjar även en dokumentär om galapagos på 2an? kl 19.

ha det fint, nu ska jag äta något

Takida

Efter ett planeringsmöte från 13-19 med ledarteamet för konfalägret på Ramundberget så åkte jag in till stan för att se Takida spela med Stockholm symfoni orcestra. Innan jag berättar det kanvill jag bara säga att vårt läger har alla förutsättningar för att bli awesome! Jag, Emma och antagligen Jakob ska köra upp blåbussen dagen innan konfirmanderna anländer i karavan med Freddan och hans familj. skönt att komma fram dagen innan. Alla vi 3 har körkort så tror det funkar fint. Kommer även ha ett eget rum i lägenheten vi ska bo i. Är skönt eftersom jag är van vid det från Linkan och efter att man omges hela dagen av folk. Liten förmån jag fick för att vara äldst av övriga ledare och fördela boendet =) Så emma fick också ett eget rum (vi är ju jämngamla)

Men sen stan, takida vid skeppsbron. Jag stog på trappan vid slottet för att se och njuta utan trängsel. Helt lagom. Det är helt otroligt vad massa stråkar kan göra med ett band som redan är bra. Ett annat exempel är ju Metallica och san francisco symphoni orcestra. Trots att låten är uttjatat och i vanliga fall inte min favvo så hade de gjort om Curly Sue på ett fantastiskt sätt, stråkarna fick ta massa plats och jag hade gåshud.
bara något som fattades...

Om det fortsätter såhär blir det Familjen och framför allt Salem al Fakir den 17e och sedan Winnerbäck den 14 aug! hoppas!

the lonliest of nights...

regn...

Så kom regnet även hem till mig. Som pollenallergiker så tacka jag och tar emot. Hade vart guldläge på att ge sig ut och springa så fort det blev uppehåll, men med tanke på att mitt planeringsmöte börjar om 3h och att jag har fått ont i halsen (f*n!) så blir det inget idag. imorgon kanske om jag har tur. Dock hoppas jag av hela mitt hjärta att regnet väljer att hålla upp efter 19 ikväll och framåt då jag ska in till stan för att se Takida! Karro från min gymnasieklass verkade på och hon och hennes vänner har även planerat en utekväll. Får väl se om jag hänger med. Kanske inte det smartaste med min hals =/

Dagen får gå åt att försöka förtränga diverse tankar och idéer tills jag kommer ner till mitt fina ledarteam. jag kan säga redan nu att jag är ingen förbannad leksak, inget man tar fram och plockar undan som man själv behagar. Tills motsatsen är bevisad att aviskterna inte är sådana så håller jag mig på min vakt, kanske mer än nödvändigt men mitt hjärta ligger väl förseglat.

Jaja nu står frukost på schemat och sedan en dusch. Försöker samtidigt hålla ett vakande öga på hunden så hon inte får för sig att gå till städerskan och nafsa henne i byxbenen. Det lilla djuret är inte alltid att lita på.


kär..

Jag har hittat en ny kärlek i livet. Det är en liten krabat på 4 ben, 6 dagar gammal och som letade sig in i mitt hjärta på 2 sekunder. Jag tror bara på äkta kärlek och sådana här individer är att lita på!


Liten, utan namn... jag tycker Charmör passar..

Finaste, underbaraste Careful!

Så här snäll var han ett tag innan han började kasta frambenen på mig och tyckte att vi skulle leka.(tur att han inte är så stor än, blir värre om några veckor)

Älsklings Careful och liten sover i gräset

Dessa två kommer göra min sommar fantastisk!

lycklig

Åh vilken underbar dag det har vart. Jag åkte ut till Careful i vattholma för att träffa henne och hennes 6 dagar gamla föl. Han var en riktigt liten charmknutte och vi lekte och mös. Gosade med Curf massa också och hon fick bananer som är hennes favvo =) Bilder kommer!
Som grädde på moset så frågade Ove (som har stallet) om jag kanske kunde bo där ute när de vill ta semester så jag kanske har några dagar där som kommer bli det bästa sommarjobbet ever i så fall!

Bakade även en rabarberpaj. Nu är jag på mitt rum efter att mina ögon tyckte att de skulle få värsta allergiska reaktionen =(

Jaja ha en fortsatt fin dag!

timing?

Fan jag är värdelös på timing när det kommer till vissa saker. Just detta skrämmer skiten ur mig. Det var ju inte såhär jag hade tänkt!?!?! Egentligen borde jag inte klaga men jag vill inte slänga bort mer tid, fler dagar, veckor, månader och år på folk som inte ska finnas kvar i alla fall, antingen enligt mig eller dom. Jag är kort och kluven, livrädd men samtidigt lycklig...

Gosh!

tränat

Efter jobbet idag så avverkade jag 6,7 km i skogen. Sprang den största delen. Jäkla pollen som gjorde det svårt med andningen sista halvan. =(. Väntar mig en duktig träningsvärk i min rumpa som jag glömde att stretcha.. damn.
Nu gäller det att försöka komma igång med träningen igen. Blir svårt under Frankrike... pallar inte springa där typ. Blir till att simma, spela volleyboll å liknande och även hoppa hopprep. Sedan på lägret i Ramundberget finns det tydligen bra spår att springa men då måste jag springa på mornarna när jag har tid. Så det blir till att hålla tummarna för snälla konfimander så man får sömn och kan orka ge sig ut några mornar.
Jag satsar på ytterligare en runda på fredag fm =)

Handla

Idag fick sluta tidigare på jobbet idag. Skönt det eftersom jag är jättetrött av allt pollen...

Nu tycker mamma att jag ska åka å handla för middagen eftersom hon har vart å fixat med ansiktet idag och inte vill vara bland folk... Kanske åker till Täby, det kliar lite i mina shoppingfingar

saknar...

i underjorden

Idag har jag jobbat. Jag och Johan har vart i församlingsgårdens källare och packat inför lägrena nu i juni/juli. Lite trist med tanke på vädret, det känns som att stå i underjorden typ.

Lite utflykter har vi gjort bla till musikbörsen.

Kvällen avslutades i stallet med Julia för att bada Ruter. Träffade Anita också. Careful och fölet är hemma från ulltuna nu så blir att åka dit på tors

puss gonatt

hemmastadd?

Hemmakänslan börjar infinna sig så sakterliga.. Iofs ligger alla mina kläder fortfarande i väskan osv men så kan det vara. Jag och pappa har pratat lite om Frankrike och det verkar som vi åker ner redan den 21 härifrån så vi är nere till den 24. Just nu känner jag att jag behöver få sommarlov "på riktigt" så snabbt som möjligt och att åka ner till Frankrike är verkligen avslappnande.

Imorgon ska jag jobba. Jag och Johan ska stå hela dagen i källaren på församlingsgården de 2 kommande dagarna för att packa för sätra brunn och kihlsbergsgården. Ska till stallet imorgon och bada Ruter också med Julia, för hon åker på bete på onsdag.

When life takes a new turn...


Sommar-Z mm.

Mycket har hänt på de senaste dygnen. Jag ska försöka ta det i något sånär kronologisk ordning. I lördags var det ca 6h sömn innan det var dax att sparka igång sommar-z uppe på Kårallen. Vädret var helt på vår sida och vi njöt för fullt i solen med massa dricka. vi startade dagen med lite öl, cider och mat. Efter ett tag så blandade vi ihop drinkar och efter sådär 4h var det dax att dra sig till hg. Jag hade tagit det ganska lungt under dagen med rätt mycket vatten imellan. Så sen vart det sittning. God mat var det, dock lyckades vi inte äta så mycket med tanke på att våra magar var rätt fulla med annat. När vi sedan fick 1 vinflaska på 2 pers började det spåra. Jaja sittningen klarades av och sedan intog vi resten av hg. Det dracks drinkar, shot och öl/cider. Framför allt dansade vi som aldrig förr. Bjuder på lite bilder senare. Vid 03!!! 13h festande senare och med fortfarande många av oss kvar så skrålade vi till stad i ljus. Sällskapade Lina hem och efter lite annat drama somnade jag gott =)
Tack alla inblandade för ett helt underbart sista dygn i Linköping i år!

Igår mådde jag som jag förtjänade efter allt blandande. Jaja jag packade, fixade, hade möte och fick sedan trevligt sällskap av Johanna bla.

Careful  har även fölat =) En liten hingst som ännu inte har något namn.

Nu sitter jag i alla fall i stockholm. jag ville verkligen inte åka hem imorse. Trots riktigt bra sista dygn har det även gjort att jag sårat någon jag tycker om. Inte med avsikt på något sätt och det blir lätt fel i en sån här situation. Jag har bett om ursäkt och kan samtidigt inte göra mer än att hoppas på att vi hittar varandra som vänner igen. Jag ska kämpa för det även om risken finns att jag får betala riktigt dyrt för. Men vänner består och det är det som räknas!

Sommar-X

Kom hem 5 imorse efter jobbet på sommar-x. Vi jobbade på bra och jag och Emma var ett finfint jobbpar hela kvällen/natten. Var bara trött i kroppen efter allt.

Nu äter jag lite inför Sommar-Z idag. Pepp! Enligt säkra källor igår så har vi riktigt mycket att dricka upp i Kårallen =D Sedan är det sittning på hg och fattömning där. Blir till att dricka många små drinkar och varva med mycket vatten för att orka hela dagen/kvällen/natten. Mitt mycket orimliga med inte omöjliga mål är att hålla till 03 inatt på hg och vara med på stad i ljus. Vi får se hur det går..

Ha en fin dag nu, för det ska jag!

en dag i amfi

Är hemkommen för en stund sedan efter lite häng i amfiteatern uppe vid Kårallen med 4v. Vi fick som tack för året hamburgare och en dricka. Mycket trevligt i solen. Sedan gick vi även en tipspromenad i Kårallen. Dock vann vi inte =(

Aja ska laga lite mat innan kvällens jobb uppe på Kårallen, velar fortfarande mellan om det blir till att jobba i hängslen eller vanliga kläder.


slänger upp en bild på min lillebror som tagit studenten =)

hemma <3

Nu är jag hemma i min lägenhet. Skrev inte igår för det fanns inte tid helt enkelt, jag valde att skänka dagen till mina vänner istället. Fick i alla fall hjälp av Rikard att laga min cykel. Ett stort tack!
Sedan så hade vi grillkväll och vi spelade även lite brännboll. Mycket trevlig kväll i goda vänners sällskap. Vart film senare men jag höll på att somna hela tiden.

Idag skiner solen igen. Tyvärr måste jag sitta inne en stund och skriva ihop alla utvärderingar. =/ Sedan bär det iväg upp till Kårallen för lite mat och dryck med 4v som tack av DC och alla DA. Vi gillart. Blir väl till att åka hem som hastigast sen för att svira om inför kvällens jobb på Sommar-X, läsårets sista fest på Kårallen. Imorgon är det sommar-z för oss som jobbade inatt!!!

Har en känsla av att jag aldrig kommer vilja att den här helgen ska ta slut.

stallet

Är hemma för kvällen nu från stallet. Var nere en sväng på em och betade Ruter, jag njöt i solen sålänge, sedan promenerade vi runt dagiset. Det var mys med en snäll häst, tills vi kom in i skogen bland alla mygg, då höll hon på att explodera.

Var tillbaka nu ikväll och släppte henne i manegen och sen borstade jag och myste. gulliga lilla häst. Är så himla nice att ha en häst att se efter och pyssla med nu när jag är hemma.

Ska hoppa in i duschen nu sen blir det sova. Åker sedan tillbaka till linkan imorgon. =)


hem...

Igår tog min lillebror studenten. Det var en upplevelse. Jag fixade med deras flak i sällskap av min kusin och några andra syskon till några i hans klass. De hade såklart inte tänkt på massa saker men det löste sig fint ändå. Utspring kl 14 och det var kaos mycket folk och man såg typ inget. Sedan vart det flakåkning. ungefär asblött och helt indränkt i öl. Efter någon timme vart det dessutom kallt. Duschen hemma var helt klart skön. Mottagningen förflöt fint och så. Drog med brorsan hem till en tjej efter mottagningen och där stannade vi till 3tiden när vi tog taxi hem. Det var en trevlig och rolig dag i alla fall.

Dock kan jag inter säga mer än att jag vill hem, hem som i Linkan. Jag saknar alla där nere och jag känner mig betydligt mer hemma där än här, det här är inte mitt hem längre. Jag vill att dagen ska gå fort nu så jag kan åka ner imorgon. De sista dagarna kommer bli fantastiska tror jag i alla fal.. Sedan blir det sthlm igen på mån... och fram till hösten, jag längtar inte, inte någonstanns. Bara efter andra veckan i Frankrike med 4v <3

Nu ska jag lägga mig i solen igen innan jag ska till stallet senare idag.

RSS 2.0