regn...

Så kom regnet även hem till mig. Som pollenallergiker så tacka jag och tar emot. Hade vart guldläge på att ge sig ut och springa så fort det blev uppehåll, men med tanke på att mitt planeringsmöte börjar om 3h och att jag har fått ont i halsen (f*n!) så blir det inget idag. imorgon kanske om jag har tur. Dock hoppas jag av hela mitt hjärta att regnet väljer att hålla upp efter 19 ikväll och framåt då jag ska in till stan för att se Takida! Karro från min gymnasieklass verkade på och hon och hennes vänner har även planerat en utekväll. Får väl se om jag hänger med. Kanske inte det smartaste med min hals =/

Dagen får gå åt att försöka förtränga diverse tankar och idéer tills jag kommer ner till mitt fina ledarteam. jag kan säga redan nu att jag är ingen förbannad leksak, inget man tar fram och plockar undan som man själv behagar. Tills motsatsen är bevisad att aviskterna inte är sådana så håller jag mig på min vakt, kanske mer än nödvändigt men mitt hjärta ligger väl förseglat.

Jaja nu står frukost på schemat och sedan en dusch. Försöker samtidigt hålla ett vakande öga på hunden så hon inte får för sig att gå till städerskan och nafsa henne i byxbenen. Det lilla djuret är inte alltid att lita på.


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha woot städerska? Kan hon komma hit?

2010-06-11 @ 15:05:24
URL: http://linets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0