not as before

Allt jag kan säga är att inget är som det var förr...

Erik och jag har hållit kontakten de senaste dagarna och det har ju vart lite upp o ner för varje gång. Nu de senaste gångerna har vi mer pratat som kompisar. Vilket jag ärligt inte har haft något problem med. Imorse fick jag i och för sig ett infall av saknad av honom... men samtidigt vet jag inte om det räcker. Resten av tiden vet jag inte har liksom inte ens tänkt på det bara levt vidare i mitt liv här som han aldrig riktigt vart en del av, kanske därför det inte känns så konstigt.

Mitt liv här.. ja det liksom inget hemma. Men jag älskar det, för undantag av köket och plugget. men det är en bisak. Onsdag och torsdag kväll var riktigt trevliga, spenderades hos kalle med benjamin och i onsdags även de andra två i hans lägenhet, det var två kvällar av god mat och trevligt sällskap.

Tränade i onsdags också, spinning, tänkte först va fan jag gett mig in på men sen var det asnice. Imorn blir det step/styrka pass i 1h och 15min ska bli skönt. Sen på kvällen är det nollephesten alltså vi nollor ska bli ettor. Ser fram emot den massor.

Annars så hänger plugget över mig och det blir väl lite av det ikväll kanske i alla fall. annars imorn och söndag så blir det kemiplugg. Idag så har pappa vart här och lämnat en tv och installerat min skrivare vilket känns bra. Har saknar tv faktiskt.

Nästa vecka hoppas jag att mina rutiner börjar sitta för nu under typ frukosten när jag saknade erik är liksom då jag saknar honom och tänker på honom, så tror jag behöver rutin för att hinna tänka in erik igen... men visst saknar jag det vi hade, kanske bara förhållande i sig men ändå... han

I will try to fix you

Nu blir det snart duschen och sen mat, lite plugg och sen en film tror jag

who said that life´s a straight way forward

Så... det regnar.. vilket kanske beskriver min sinnesstämning sjukt bra. Är väl inte på topp kanske..

Pratade med Erik länge igår.. vi beslöt efter mycket dividerande om att det bästa är om vi bryter upp, i alla fall för nu. Alla faktorer som spelar in ja dem tänker jag inte skriva just eller kanske dela med av mig alls men nu är det så. Och jag ska väl säga att mest beror det på att jag måste ta reda på vad jag känner.. Just nu är det mesta av mina känslor i ett ända stort virrvarr och jag vet inte vad längre. och det ska han inte behöva lida av så därför och pga lite annat detta beslut.

Dagen har därför inte vart min bästa. Ibland har jag lyckats med att inte tänka på det och lika snabbt har det vart i mitt huvud igen. Ännu vet jag inte om vårt förhållande är det bästa för mig med jag vet att jag måste ta mig tiden att ta reda på det...

when you try your best but you don´t succeed, when you get what you want but not what you need...

None

som nollan har vi aldrig rätt

Nu så har vi presenterat vårt klassuppdrag. Min klass eller nja min grupp hade bakat en tårta och gjort en sång.. eftersom vi bara var två grupper som hade något att presentera så vann vi båda mycket diplomatiskt av vårt gudfadderi... Sedan så vart det brännbollsmatch. Nollan mot Gudfadderiet, ja nollan var bättre men gudfadderiet hade sina egna regler.. Alltså nollan förlorade stenhårt. Vi försökte också fuska men det resulterade i minuspoäng så alla slutade sen i kaos.

Ibland valde dom att använda äpplen som bollar och då så plockade vi upp bitarna och gick bort med dom till en fjoris som blev glad.. saknar sindarve då.. funderar på att försöka jobba där nästa sommar vore så mys. Nu när jag inte har hästarna blir jag mer säker på att jag kanske vill jobba med hästar sen även om valar alltid kommer locka mest och djurskyddsinspektör. Anyway vi spelade sen mot faddrarna och ägde dom stenhårt och där genom ärliga regler.

Kvällen ägnades åt ett storkok av korvstroganoff samt dammsugning och duschning. Börjar 8.15 imorn och ska snart leta upp min säng (den står typ 3 m bort)
 Imorn får det bli plugg, tisdag taco och tequilakväll hos cissi.. mkt trevligt.. tror btw det kommer en ny till klassen imorrn. skulle itne vilja ta igen allt vi gjort nu.


my summer of -08

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
   var i falsterbo
- Dog någon som stod dig nära?
    Nej
- Vilka länder besökte du?
   var bara i hemlandet
- Är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
   hästarna.. konserter
- Vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
   STUDENTEN 5juni!
- Största misstaget?
   missade lars winnerbäck på zinken
- Har du varit sjuk eller skadat dig?
  helt prima har jag mått
- Bästa köpet?
allt till mitt rum
  - Vad spenderade du mest pengar på?
Falsterbo
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
 studenten, en underbar konfagrupp och en lycklig careful
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
   hmm, one of us för att låta kristen
- Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
   svårt förra sommare går inte att jämföra med (aussi land)
- Vad önskar du att du gjort mer?
   Hann träffa mina vänner och careful
- Vad önskar du att du gjort mindre?
   oroat mig inför hösten
- Hur spenderade du midsommarafton?
  sätra brunn med bra ledarkollegor och underbara konfirmander
- Blev du kär i sommar?
nej var det redan
  - Hur många förhållanden?
   samma som det senaste 1,5året som gick
- Bästa boken du läste i sommar?
  snöfalken
- Något du önskade och fick?
  bostad i linköping!
- Något du önskade dig men inte fick?
  att ha kvar stallet och flytta samtidigt
- Vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
   öppnade studentpresenter :)
- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
   utomlands och hästar hade inte vart fel
- Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
   slapp som bara den
- Vad fick dig att må bra?
Careful! mina ledarkollegor och konfirmander
 - Vem saknade du?
alltid Lucky
- Sommarens sötaste?
  fölisarna där careful bor nu
- Sommarens godaste?
  grillspett
- Sommarens största kärlek?
 careful igen... alltid som störst kärlek till något man ska lämna
- Sommarens besvikelse 
  den kalla starten
- Sommarens bästa?
  cajjo i falsterbo
- Sommarens snällaste? 
  faddrarna nu och alla som firade min student

i do miss you both

NoneIn my heart you´ll live forever



NoneI think of you every day

Bilder från nolle-p


Nej jag är inte alkoholist, jag är student

Men mer då..
Ja asså lite nytt har man ju fått lära sig, Typ en massa förkortningar och termer så nu när jag pratar med la familia hemma så fattar dem inte ett dugg av vad jag säger mycket bra av mig.

I onsdags var det München Hoben- en stor ölfest. Vi köade sen ca 15 för att komma in och få en sejdel (1liter öl) fick den drack upp på 40min gick upp för att lämna sejdlarna i tryggt förvar i labbskåpen efter det så hängde vi på häfvplatsen men trevligt folk. Gick in igen till halv nio för att äta och se millencolin som spelade. Vi stog nästa längst fram och insåg snabbt att vi var ett par decimeter för korta och ett par kilon för lätta. Så vi flyr ut och upp till häfvplatsen och hör bandet därifrån minst lika bra. Hemkomst vid 1 den natten.

lördagen innan hade vi vår första sittning och sen var vi på hg en studentpub som jag har krypavstånd till. Och just ja den helgen var vi även på hajk. Då visade våra underbara faddrar att man kan bli full på lättöl, efter att ha häfvt ca 45 så ja då är man rätt rund under fötterna.

I fredags så var det häfvet en lagtävling i ölhäfv för nollorna. Krav att man ska vara minst två av varje kön. Så jag och Malin var med. Vi var nöjda.. Aja anyway igår var det utedisco det var kul. idag ska vi presentera vårt klassuppdrag.. men först ska jag dammsuga så det så.

långsamt smyger sig verkligheten på och man inser att man lever i en värld av påhittade illusioner.
it´s just you....



En uppdatering av mitt nya liv

Okej jag vet, jag har verkligen vart kass de senaste 2 veckorna på att uppdatera min blogg. Faktum är att jag inte alls har hunnit. Så hur lever jag nu eller snarare hur har jag levt de senaste två veckorna.
Började den 12 men att vi askalastidigt sågs inne i stan, leddes runt av faddrar, fick info och träffade fadderierna. Helt enkelt en massa info på en dag. Sen har allt rullat på en vanlig dag är typ

Börja 10 (alltså 10.15 - i like akademisk kvart) Nån föreläsning eller lektion
12.00 MatNatvard (mer info om vad som händer em och kväll för oss nollan) och hinna äta nån lunch, mest mackor eftersom jag knappt ätit middag hemma.
13 Yttligare lektion eller föreläsning
15 / 17 slutar för dan Efter det följer troligen en aktivitet vilket den senaste veckan vart häfvträning för min del...
Men jag har älskat de här veckorna. Jag har sovit för ojämna tider, ätit för lite och fel och tränat ännu mindre och konsumerat större mängder alkohol än nånsin på två veckor. Och allt detta tillsammans med underbara människor. Hur låter det, inte så tokigt va? Nej det tycker jag inte helller.

Sen så finns det ju nackdelar med allt Typ: Korridorskök har svårt att hålla sig fräscha när 7 pers delar och alla inte torkar upp.
Jag saknar stallet hur mycket som helst
Jag saknar Erik, och ännu mer att känna av att jag är i ett förhållande
Jag har inte tränat, saknar det
Det är skittrist att laga mat till sig själv

Men som fadderist john säger, det kommer bli kuuul, jäääättekuuul, alla nollan ska gå

Flytten är gjord

Nu sitter jag här då.. I mitt nya hem. Hur sjukt är det inte. Har inte riktigt fattat än om jag ska vara ärlig. Pappa och jag har i alla fall lyckats göra det riktigt hemtrevligt i rummet är supernöjd. Bilder kommer nog :D Fick en släng av panik när jag skulle laga mat. tomt i köket och spisen fungerade inte. Och de enda jag sett var två skumma killar. Men när jag i alla fall lyckats göra mig mat alltså lyckats lista ut hur spisen fungerar så träffa jag två andra i korridoren. En kille som bott här 3 år han hade koll på det mesta och en tjej som är lika gammal som jag och också ska plugga biologi. Så, sällskap imorgon. Och sedan kom även hennes kille som bor i en annan korridor över. Liksom laga mat ihop och hela den grejjen. Snacka om att jag saknar Erik. Längtar efter honom redan.Kanske inte så konstigt eftersom vi typ bott ihop de senaste 2 veckorna... Aja det här kommer bli bra tror jag. Men att få komma hemhem ibland kommer vara så värt faktiskt. Nu ska jag dricka upp mitt te för att gå och lägga mig.. upp med tuppen imorgon sörrni. God natt

full koll.. eller inte!

Just nu håller jag på för fullt att packa ihop det sista inför flytten på måndag. Jag tror jag har koll eller snarare hoppas kan jag väl säga. Allt ligger framme och den sista tvätten är igång. Okej nu kan det verka som om jag verkar jättestressad och ja det stämmer bra. Jag ska nämligen inte vara hemma ikväll eller imorgon under hela dagen. Ska spendera den tiden hos Erik eftersom han åker tillbaka till lumpen imorgon. Men jag har insett att det är sjukt mycket som ska med. så jäkla mycket att tänka på. Till en annan sak.. Jag var nere i stallet häromdagen. Ja det var ångestfyllt. Liksom jag har verkligen spenderat mycket av mitt liv där. Fan, vad jag kommer sakna det... Och jag har insett att jag måste se till att rida under loven och helt också hitta någon häst att rida på nere i Linköping. Har ju för mål att börja träna ordentligt där också.. den här gången ska jag lyckas. OS har dragit igång också och visar dem ridningen nej inte direkt.... varför bortprioritera och ännu värre med krönikören i SvD som tycker att det inte bör vara en OSgren längre för att det är den enda sporten där utövaren (ryttaren) är beroende och hur den presterar beror på hästen och så är det inte i någon annan sport. Jo visste, det är sant men liksom uppenbarligen vet han inte vad som krävs för att få hästen att arbeta med en... så han kan ju bara tycka om han vill... anyway måste fortsätta fixa ihop alla mina saker nu.

Linköping imorgon

Imorgon ska jag och föräldrarna ner till linköping för att hämta ut nyckeln till mitt rum, kolla vad osm behövre inhandlas mm. Onsdagen ska väl ägnas åt Ikea och inhandlande. Därför ser mitt rum för tillfället ut som jag vet inte vad med saker som ska med ner. Främst kläder.. Vi ska bo hos min kusin Mårten medans vi är där och hans tjej. Ska bli kul att se hur det ser ut. Dessutom kommer andra kusinen ner med sin knodd som nu är 3 år iofs. Idag har jag vart i Täby.. i ett desperat försök att klippa mig innan jag ska flytta så gick jag på drop in klippning och blev riktigt nöjd med resultatet.. :D Är fasktiskt lite nervig inför min flytt men har de senaste dagarna hemma känt att det ska bli riktigt skönt att få kontrollera mitt egna liv. Dock ska jag i veckan för allt i världen hinna ner till stallet, har inte vågat mig ner än medans hästarna sattes igång, liksom en gång till häst där på typ Hubbe eller RAdieuse och jag skulle säkert ångra mig... men men Nu ska jag packa vidare och adressändra lite.. seriöst va :P

RSS 2.0