day before

New Year. Jaha man ska väl sammanfatta året så småningom. Tar nog det på nyårsdagen.

Just idag är jag faktiskt ledig från bajsbranchen efter två rätt tunga dagar. Min årliga dunderförkylning har såklart infunnit sig, men ingen feber tror jag så imorgon kanske går vägen trots att jag ska jobba. hoppas det....

I övrigt så är det sådär att vara ifrån Rikard. Jag blir lätt irriterad och ledsen. Över småsaker, när jag egentligen bara vill få koppla av och vara hemma. Men jag antar att det är lite så jag reagerar när jag saknat någon länge. Är väl egentligen osäker, osäker på om jag räcker till. Den där veckan gav mig en ordentlig törn och att bara 3v senare behöva vara ifrån varandra är inte helt lägligt för min del. Men det är bara att svälja och acceptera.

Att hoppa Travis går i alla fall bra nu. Det är riktigt riktigt roligt och det är så trist att idag är nästsista dagen på kursen. Jag vill ju hoppa mera!

Ska försöka orka ta mig till täby c sen och spendera mina pengar. Brukar kännas lite bättre då. =) Men nu ska jag byta om och åka till stallet!

precis som vanligt

Jahapp då har den årliga förkylningen/insjukningen startat ordentligt, har en smula feber och hoppas att den vill ge med mig. Men men jag är ju van, såhär är det varje år. och i år igen så är strepsilen, bafucin och nezeril inköpt och brukas. Jaja imorgon är det jobb igen och även i övermorgon.

Ridningen idag gick typ 1000 gånger bättre. Det var skoj och travis var den stjärnan han är.

Nu ska jag återgå till pusslet som jag och brorsan fick i julklapp. Jag tycker pussel är riktigt skoj faktiskt, sen blir det tidigt i säng efter något avsnitt av Whale wars

avklarade

första jobbpass och ridpass på kursen. Resultat: trött och matt

Okej igår jobbade jag hela dagen. Det gick över förväntan och typ allt satt i. jobbade även fm idag vilket räckte bra och imorgon är jag ledig. Kanske en liten lunchdejt med tash står på tur.

Första ridpasset var typ 25%bra 25% ok och 50% katastrof. Nej jag hade inte känslan för hur mycket jag behövde hålla i munnen, är bortskämd från Alains hästar och barocken nu som är en helt annan historia, framför allt Zambrano som är superkänslig och som jag har glapptygel på. Och ja Travis favorit är inte travbommar helt enkelt. en ruggigt dålig kombo. Imorgon hoppas nog både han och jag på lite mer hoppning. och bättre, det SKA det gå!

God Jul!

God Jul alla!

Ha en riktigt fin dag, det tänker jag i alla fall ha.

Kramar till er alla

dan före dan

Sista besöken i affären, jag har klippt mig, granen är klädd och tomtebordet uppställt och så passade en kille på att köra ner vår brevlåda. Och sitta fast i fästet så smita kunde han inte =P Nej efter mycket putt med mera och jag som samtidigt backa kom han loss haha

Aja nu ska jag dricka glögg och stöka lite till

Titti kom precis genom dörren så ska hälsa på henne

Hörs imorrn tror jag annars God Jul!


Må SJ...

BRINNA!!!! Mitt tåg IMORGON, är INSTÄLLT säger dom NU!!!! Va fan! Nått om någon satans buss står det också, bäst för dom att den bussen tar mig utan problem till stockholm.


Nej nu när jag fått avreagera mig ska jag och älskling mysa vidare med vår lilljulafton. =)

Jullov

Dåså, ÄNTLIGEN! Jullov =D Tentan är skriven, på 2,5h =P Tror det gick ok, eller typ på håret man vet ju aldrig. Men men det visar sig, kommer visa sig.
Nu har jag varvat ner lite här hemma, ska börja städa, packa och sen göra rent akvariet. Sen ikväll ska jag och Rikard fira lite minijul tillsammans. =)

Just nu är jag mest trött faktiskt.. =/ Aja imorgon bär det av till sthlm för jul =D

time to

go to bed. Nu är jag trött på detta. Boken är ihopslagen och jag tänker inte öppna den förrän jag måste plugga till en eventuell omtenta. Jag måste peppa mig själv med att det är okej att misslyckas för jag är dålig på det. Livet går inte under om jag kuggar, jag kan skriva om, söka masterkurserna ändå, registrera mig på programmet i efterhand, eller varför inte kanske ta ett år ledigt. Jag är ju bara 21 for God sakes! Nej hur jag känner i vår kommer att avgöra allt. kanske ska söka en fast anställning till hösten och om jag får den så kan jag ju välja att köra på det liksom.

Aja anyways, imorgon om 12h så är jag i tenta salen. Förhoppningsvis skriver jag så att pennan glöder och känner att det är awesome, eller ännu hellre, jag är klar för att jag kunde alla frågor så himla lätt, eller i värsta fall, jag har skrivit några stapplande ord på en fråga och måste försöka skrapa ihop poäng där det går. Skitsamma (typ)om 14,5h har jag JULLOV till 17januari =D Jag har pluggat non-stop sen 1 september och nu är det så jävla nog!

Sov gott nu ska jag gå å lägga mig och krypa ner bredvid den finaste <3 kommer bli en tom jul utan mitt hjärta

tomorrow finally!

Sista dagen av tentaplugg. Sista dagen. Jag drömmer fan till och med molekylärgenetik nu. Just nu har min lust sinat totalt och jag pallar inte bry mig. En del av mig som tänker, okej skiter det sig då kan jag ta ledigt ett år jag dör inte av det. Men en envis del av mig och min ännu större del av prestationsångest vet att jag bara kuggar i så fall av ren lathet och dålig planering, och det är nog därför jag blir så stressad för jag tillåter inte mig själv det, att misslyckas på det sättet. Tyvärr, borde nog lära mig det.

Aja Rikard gick till jobbet med tuppen imorse och jag och Snacks sov vidare. Hon är så galet söt, följer med överallt i lägenheten. Face it hjärtat din katt gillar kanske mig en smula bättre =P


här tyckte hon att det var bra att ligga när jag ska plugga =P

Julklapp till mig själv?

Funderar på att klicka hem första och andra säsongen av Gossip Girl. Okej att allt går att hitta på internet om man vill men det är kul att ha saker på dvd. Att ha den där boxen i bokhyllan. Har flera OC och OTH säsonger och jag gillar det... Aja annars å kan ju någon annan som inte vet vad dom ska ge mig, ge den till mig =P

pluggflykt

Har kommit igenom en tenta idag. Nu tänkte jag kolla igenom svaren till instuderingsfrågorna. Tog en rejäl pluggflykt med att slå in julklappar och sen titta på ung&bortskämd som jag missade i måndags. Älskar kommentatorn helt awesome ju =) Jag vill också jobba på skansen!!!

På nått sätt är jag lite löjligt lycklig för tillfället. Har kommit över tentaångesten och har börjat acceptera att det får gå som det går. Jag menar klarar jag inte kursen nu så löser det sig, men jag tänker fan klara den =P

Nu i helgen har ju sthlms hundmässa vart. Hade vart kul att gå men det är ju lite långt till Älvsjö. Och hundstallet har just nu två shetland sheepdog hanar som är 5 respektive 6 år som är helt underbart söta. Åh jag vill ha! Jävla skola att man inte har tid

Kolla vad söt!
bild

3 dagar...

kvar med plugg. 3 dagar och en tenta. Sen ska jag vara så galet ledig, eller jag ska ju jobba men att jobba i stallet kräver inte så mycket hjärngympa och det är det viktiga.

Ska börja gå igenom gamla tentor idag är tanken. Sen om jag känner att jag vart duktig så ska jag med Rikard till Henrik och Jenny på knytis. Får se om det blir av.

Igår var en hmm spännande dag. Som resulterade i att lite drama, en hel del förvåning och slutade med att jag mår bättre =D

Nej nu blir det plugg

Varning för ras

Nu vill jag ge upp för den här terminen, det här året. Jag vill hem. Jag struntar i att jag ska mocka massa bajs och bära vatten. Jag vet att jag i alla fall kommer få vara med awesome personer. Att jag och Tash kan vara bittra på livet och snacka skit. Jag vill bara få hoppa och kursen i år kommer vara helt fantastisk, det är jag övertygad om.

4dagar, 4 dagar...

Nu är det varning för ras...

duktig

idag har jag faktiskt varit riktigt riktigt duktig. Har 6 kapitel kvar imorgon med tillhörande instuderingsfrågor. men men nu blir det mys med min fina =)

Tenta-p

Som ni märker är aktiviteten hör på bloggen inte på topp just nu. Detta för att det är tenta-p och jag har hmm 6 dagar till min tenta. Alltså det går före, och träningen och Rikard lika så. Bara att acceptera.

Men jag lever och våndas molekylärgenetik. Hörs ordentligt om jag inte får någon tid över eller ett ryck efter morgonen den 21a igen =P

tråk tråk tråk

japp det är ju kul när borde tentaplugga att lyssna på överseriösa KB studenter som håller presentation, som ska vara 20min. mm hållt på 10min och inte ens kommit i närheten av resultatet. Jag tror jag dör av tristess faktiskt!

Bläää

i skolan

nu sitter jag i skolan. Har typ koll inför em presentationen... ska börja tentaplugga nu med instuderingsfrågor. bläää. tack olov att jag fixat internetuppkopplingen till det bättre nätverket så jag kan köra spotify samtidigt.

hörs väl när jag tröttnat totalt

åh Klar!

Labrapporten är inskickat och jag har rätt bra koll inför seminariet imorgon, ska bara få anteckningarna från datorn till papper. Men det tar jag imorgon. Klockan är på tok för mycket och jag måste duscha efter ridningen som var awesome och zambrano är supergullig =D

Nej nu vill jag krypa ner bredvid min älskling så march mot duschen först
hörs imorrn

Som man dricker mår man dagen efter

Igår var helt awesome! En av de absolut bästa kvällarna i finaste vännernas sällskap. Middag på hg och sedan huserade vi där till stängning. Mestadels höll vi till på dansgolvet som vanligt med avbrott för att fylla på glasen. Sedan vart det efterfest hos Niklas och vid 06 var jag hemma i säng. Helt galet. Och när jag vaknade vid 12 ja då mådde jag som jag förjänade. Men det var det värt efter sista riktiga festkvällen innan jul för nu står tentaplugget vid dörren. Ikväll har vi julbord med julmust =P Ska plugga lite sen duscha och handla och få över saker till Johanna =)

@Niklas

Hejhej

Efter en fantastiskt kväll så är jag på efterfest hos Niklas. Just nu hoppas jag lite på att Markus ska komma hit även om vi är 25% tjejer. Saknar honom.... vill helst gå hem med Rikard men ens bästa killkomåos duger fint =)

efter en natt på skytte-c

Igår gick GFs fadderifest av stapeln. Vi glada pateter tog oss med stoltheten i behåll genom fulvinsrundan i ett snöigt linköping. På skytte-c så dansade vi gärnet. Vilken kväll, det var stört kul! MEN att a både potatismos och grädde undre kvällen i maten gör att denna mest hamnar på golvet och då blir golvet halt. Och då trillar folk på golvet, inklusive mig själv, efter att jag skulle springa lite till Mia. Detta resulterade i en jävligt ond handled där jag misstänker en spricka men hoppas på det bästa. Efter denna incident närmare ett snåret så begav jag, Mia och Martin oss hemåt. Plockade upp Rikard på hg också. Mys =)

Nu ska jag fixa mig och kila på hgs fattömning

inte som tänkte

Gick och tränade mycket duktigt igår. Sen kom jag hem och hela 4v var asparty. Så jag duschade, klädde på mig, sminkade mig och fixade håret på 30min och traskade glatt med till hg. Blev en öl för min del och smuttade på lite mousserande och hade lite koll på de fulla barnen. Gick hem vid  tolv igen och var i säng vid ett.
Har haft seminarium nu på fm. Ska plugga och sen sova lite innan hänglsena åker på =)

Julklappar=check!

Nu är alla julklappar inhandlade. Av förklarliga anledningar kommer det inte visas här i bloggen. Lyckades nästa med att inte köpa något till mig själv. Men ett läppstift och ett badskum blev det. Så nästan. Avslutade dagen med att handla julklappspapper, snöre, och annat nödvändigt på Clas Ohlson, butiken jag egentligen hatar, men det är billigt och blir ännu billigare med en pojkvän som ger personalrappat.

Har haft sällskap av Johanna hela dagen som även hon lyckades hitta en hel del. Nu blir det plugg och sedan ska jag träna afro är det tänkt.


Tar 2008 års julgransbild för det är mer klappar där =P

jag menar jämför! Detta är förra året, samma dag är de tagna, med ett års mellanrum

hell´s kitchen

kollar på finalen av hell´s kitchen. Ska stänga av datorn för kvällen nu och mysa med Rikard istället. Har verkligen inte råd att shoppa massa imorgon, bara julklappar!

Sen nästa vecka då kommer jag vara isolerad från omvärlden med tentaplugg hela dagarna. Längtar verkligen inte, fast jag tänker om 2v då har jag jullov i 4v fantastiskt! =D


Myskväll

Har pluggat på fm och sedan så åkte jag och johanna till gymmet och körde ett pass på ca 1,5h. Nu har jag och min älskling ätit middag och sitter och kollar tv. Ska försöka skriva lite labbrapport men svårt när man bara vill mysa med människan man saknat.

Imorgon ska det shoppas julklappar med johanna, girls day on town. Ska hålla i fingrarna och inte köpa ngt till mig själv om mer än typ cykellysen och tandtråd.

Ha en fin kväll


slut med det för i år

Tror igår fick vara min sista föreläsning för året. Dagens har jag redan gått igenom hemma, och kände att jag fattade så då pallar jag inte cykla till skolan för att få det halvdassigt förklarat för mig. Imorgon är föreläsningen 8-10 och det ska vara mycket god vilja för att jag ska orka mig dit. För faktiskt, föreläsningarna ger typ ingenting! Aja innan den här veckan är slut så ska labbrapporten vara inskickad och alla kapitel genomgångna. Så nästa vecka ska jag börja med instuderingsuppgifter och gamla tentor.

Mamma ringde och sa att hon hade bokat hasseludden 13-15 januari. Fattar ni hur mkt jag längtar?!?!

nu ska jag plugga

As the sun goes down

Nu har jag avklarat pluggkvällen, fått lite gjort på egen hand också. Måste försöka få den dumma labbrapporten ur världen så jag kan fokusera på tentan. Bläää! När jag kom hem så pratade jag och mamma i alla fall om spat och hon skulle ringa imorgon och kolla läget. Hoppas, hoppas, hoppas att det vi vill ha finns.

Imorgon blir det en tur till gymmet med Johanna och sen på torsdag ska vi leta julklappar. Brorsan och Rikard står på listan. Har en idé till båda faktiskt. Hmm måste bara fundera lite på det. Sen så SKA jag träna på tors också.

Helgen bjuder på fest. Fredag i finaste hänglsena och ut till skytte-c och lördag fattömning på hg. Säger det redan nu, jag ska ta det lungt båda kvällarna så det så.

Nu blir det sova.

gonatt

Mål med mig själv

Använder ju bloggen väldigt mycket som bollplank för mina tankar. Som något där jag kan lämna alla mina känslor och alla tankar. Jag vet att hela världen kan läsa om de ville men just nu känner jag inte att det är ett problem. Om det är så att det är någon som kan känna igen sig, se något i min blogg eller annat så är det ju bra, annars så hjälper den ju mig själv.

Men i alla fall. Jag vet att jag behöver ändra mitt beteende så därför tänkte jag sätta upp mål och sedan följa upp 1gång i månaden här. Jag lär ju behöva bli påmind men men. Jag är en humörsmänniska, på gott och på ont, men vissa saker det behöver jag lugna ner mig med så är det bara.

  • Jag måste välja vilka saker jag ska bli arg över, faktiskt tänka om det är värt det innan jag reagerar och kontrollera detta.
  • Lära mig att uppskatta det jag har mer och visa det.
  • Jag är avundsjuk av mig, tyvärr, och det måste bli bättre!
  • Lära mig att lita på människor, vilket just nu är svårt då jag alltid haft djuren som mina klippor.
Detta är vad jag kommer på nu och det räcker tror jag. Jag har andra mål också, delar nog med mig en annan dag.
Hjälp mig med detta nu, jag behöver det och framför allt de runt omkring mig

Plugga mera

Har skrivit lite på labbrapporten som i alla fall börjar ta form. Inte alltför enkelt att producera en diskussion på ett icke-existerande resultat. Men men vad gör man inte för sina högskolepoäng. Egentligen vill jag bara skicka in skiten i halvtaskigt skick och hålla tummarna på att bli godkänd för att labbhandledarna inte orkar bry sig så mycket inför jul och behöva rätta om massa då. Men men den ska väl bli relativt bra i alla fall.

Ska kolla igenom dagens kapitel nu. Är rätt hungrig med, men får ju mat om typ 1h så det blir fint det. Hört att jag även måste få iväg ett sektionsmail. Blir nog ett litet ett eftersom jag inte har direkt mycket att informera om nu inför jul.

Aja vi hörs senare ikväll när jag kommer hem.

mot skolan

Nu drar jag till skolan. Föreläsning sen plugg och sen pluggkväll. Kanske skriver lite under dagen. men det är inte så spännande med föreläsning liksom.


jag idag och den inte allt för fantastiska kursboken

New day

God morgon där ute. Jag har vart vaken ett tag och har fixat lite papper med kursanmälan så jag får göra mitt exjobb och sen papper om ansökan till masterprogrammet. Ska börja plugga nu och kolla igenom gårdagens kapitel som föreläsningen var på.Ligger ju tack o lov i fas.

Vi hörs sen innan jag kilar till föreläsningen. Kommer bli en hel dag i skolan med plugg och sen ska vi hålla pluggkväll. Men datorn är med så ska se om jag hinner skriva några rader


nu blir det sängen

Nu ska jag sova. Har pluggat yttepytte lite och imorgon blir det skärpning på den fronten. Ska se dagens avsnitt av ung och bortskämd om jag orkar.
Tyvärr blir jag ensam inatt vilket innebär att jag för använda överkastet ovanpå täcket en natt till för att inte frysa.

Skrev ju förut till mina vänner. Vill verkligen inte att mina föräldrar glöms bort heller. För de har stöttat och funntis där som de alltid har gjort. Att få möjligheten att bli barn ibland och känna att någon annan vill ta lite ansvar för en och bara pyssla om en är ovärdeligt. Och framför allt att bli ovillkorligt älskad.
Ni är fantastiska, båda två. Älskar er


mamma och pappa när vi var i dubai i påskas.

fina Zambrano som jag red idag

Sov gott

Fint avslut på dagen

Hade ridlektion idag ute på ängsstugan, sista gången om det är för kallt nästa vecka för då har vi voltige istället. Red Zambrano idag. Superpigg var han. Det är lite frestande när de sticker lite att använda båda händerna, men det får jag ju inte.

Nu ska jag se gossip girl, duscha och sedan krypa till sängs. Måste plugga imorgon och kolla upp lite inför hasseludden som jag och mamma inte hann boka i helgen.

Får se om jag får en famn att somna i inatt eller inte.


Till er

Jag vill bara säga att jag har världens finaste vänner. De har stöttat mig, lyssnat, kommit med råd, sett till att jag fått i mig mat och bara funnits där och framför allt visat det. Av förklarliga skäl mår jag mycket bättre men jag har verkligen lärt mig att utan sina vänner är man ingenting. Ni är så fina allihopa, var och en på ert eget sätt!


Cajjo och jag

Johanna

Claes

Niklas

Emma
Elina, Mia, Kim, Jonatan och alla som jag kan tänkas ha glömt.

från dalens botten

till himlens skyar. Jag kan än en gång inte hitta ord för att beskriva vad jag känner, fast nu åt andra hållet.

Just nu är jag lycklig, hela vägen in i hjärtat, och jag har sovit bättre än på länge inatt.

Plugg är det nu som gäller

hemma igen

Ja då var jag tillbaka hemma. Fick frågan idag när jag pratade med Markus som ringde för en stund sedan: Är det hem där eller är hemma fortfarande sthlm?
Hem är faktiskt här. Det är här jag lever mitt liv, och sthlm är mer som semester typ. Jag är glad för att jag känner så, att jag tagit det steget i mitt liv att jag har mitt egna hem och känner det också. Sen har jag ju en fantastisk kombo (kompisbo) också=)

Ska se gossip girl som jag missade eftersom jag satt på tåget och sen blir det sängen för min del


julklappar?

Vart det inga direkt. Köpte bara saker till mig själv. En klänning från bikbok och sen lite nya smycken. Brorsan får styra upp till mamma och pappa eftersom jag redan har lite andra småsaker och till honom själv, ja önskar man sig en sak som dessutom har med golf att göra och det är vinter nu, då vet jag faktiskt inte hur jag ska göra. Bläää! Vet ju att det han önskar sig nu är lättare att hitta till hans födelsedag i mars. Ingen fantasi på den ungen inte. En bil vill han ha, ja en leksaksbil kan han få.

Borde ha pluggat, men orkar inte, tar det på tåget. Borde gå en sväng med hunden, ska det om 1 sek...

change of plans

Idag är en dag då jag bara vill ligga kvar i sängen och göra absolut ingenting. Men jag måste handla julklappar. Hade tänkt åka till stan, men varken lusten eller energin finns så gör det hela lättare och åker till Täby C istället.

Ikväll bär det av ner till Linkan igen. Jag önskar att tåget kommer gå i tid. Måste skriva på labbrapporten på det också.

Hörs sen

lördags update

Är hemmafrån julbordet. Det var verkligen jättegott och det fanns massa fisk och en hel del vilt som jag kunde äta så det var riktigt riktigt bra. Vi åkte sen till stan till kusinens och hans fästmös lägenhet. Den är superfin och ligger ett stenkast från Markus där jag ska fira nyår, typiskt bra att veta.

Börjar så smått längta hem till Linkan. Visst att det kanske inte är lätt att vara student, och börja bli vuxen och allt det där. Men jag saknar det okomplicerade, där det bara är mig själv att ta hand om. (nu menar jag inte att jag tycker att det är bättre utan Rikard, för det är det inte) Nej, att vara hemma 4v i jul kommer bli en utmaning, helt klart. Tur att stallet står på schemat massa då.

Imorgon blir det julklappasshopping i stan. Ska förhoppningsvis träffa Markus i alla fall. Sedan bär det av hemåt, till mitt liv. Som jag hoppas på ska få lite ordning igen, men en gladare mig än förra veckan, för det var inget jag vill uppleva igen även om risken är stor att jag får det någon gång i livet.

Ångra aldrig något som varit bra, även om det orsakar smärta en dag. Bär det i ditt hjärta och se på det med ett leende.

Jag saknar dig, varje dag. Du finns kvar i mitt hjärta men jag är glad för den tiden vi hade tillsammans. I wish it still was so.


bild från idag, innan julbordet

Mot julbord

Nu är lussebullarna bakade, jag är duschad och klar. Så nu blir det julbord. Årets första för min del. Nästa helg blir det av igen fast då med fina vänners sällskap i Linkan. Vi hörs när jag kommer hem. Ska tydligen till stan efter och kolla in kusinens lägenhet så det blir framåt åtta.

Hörs

Tjingeling


What a night

1,5h i telefon. Efter dagars envishet. Gråt och skratt. Saknad, hos oss båda. Jag vet inte vart det här slutar nu. Jag kommer alltid finnas där för dig. På vilket sätt det väljer du. Just nu har jag fortfarande alla känslor kvar. Vid dig nära kvar i livet så kommer det ta längre tid att komma över allt, om det är det jag måste, men hellre det för vi behöver varandra. Det vet vi båda två. Jag känner mig rätt lugn och till freds med situationen som den är nu. Att antingen så hittar vi tillbaka, eller så blir vi bra vänner. För ett speciellt förhållande det har vi.
Ska även slänga iväg ett stort tack till Johanna som jag kunde ringa mitt i natten när mina tankar snurrade på högvarv. Du är bäst!

Idag står lussebullsbak med julmusik på schemat och sedan julbord med mammas sida av släkten. Ska bli trevligt. Eftersom brorsan festade igår, får han köra idag tycker jag =P

Idag är jag faktiskt rätt glad. Och jag fick sova sen. Och nu vet jag, utan dig kommer jag aldrig bli helt, och det är bättre än inget för det gör ännu ondare

I en bubbla

Jag är hemma. Känns som jag befinner mig i en bubbla. Har ätit supergod mat med familjen och sedan gjort ischoklad. Imorgon är det lussebullar som står på schemat. Försöker koppla bort, verkligen, men det är assvårt. Mitt hjärta kan inte låta bli att känna det som det känner.

Jag behöver få detta ur världen. Snart. Vad utgången blir det får vi se. jag vet vad jag hoppas, jag vet vad som är realistiskt. Jag ställer in mig på det realistiska. För kom igen, det finns inga happy endings i mitt liv.

Har pratat med Markus en stund idag också. Känns bra att få höra att någon kille tycker att man är fin och bra, han är en riktigt bra vän. Har även sagt och bestämt att hela nyår firas där, inklusive middag. Ser fram emot det.

Nej nu blir det over and out för idag. Tänker försöka hålla bloggen något så när positiv i helgen. Vi får se hur det går. Beror helt på hur jag känner och mår

Sov gott och om ni festar: tänk er för och ha roligt

i sthlm

Nu är jag hemma, efter en färd i rätt hyfsat väglag med Elina som trevligt sällskap och superchaufför! Pappa plockade upp mig i Södertälje och sen har vi handlat mat som nu ska ätas.

Ska försöka ta den här helgen som att koppla av och bort. Sedan tar jag tag i allt när jag är tillbaka. Imorgon står julbord på schemat och på söndag blir det julklappsshopping i stan. Förhoppningsvis i sällskap av en nära vän =)

Just nu försöker jag bara se framåt och ta varje dag som den kommer, men det innebär inte att jag inte älskar dig och fortfarande vill ha oss.

Carpe Diem!

Just the way you are

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful

And I tell her every day

Yeah I know, I know

When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay

I say

When I see your face

There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails

I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
______________________________________________________________________

Was it all a lie?

Hem eller inte?

Det ska bli spännade att se om jag kommer hem eller inte. Sitter på sj:s hemsida och försöker ha koll. X2000 tågen kommer inte iväg i tid, men ska inte åka med något sånt så ska kika om regionaltåget kl 11.05 kommer iväg i tid. Åh jag pallar inte, hade verkligen ställt in mig på att få åka hem. Hoppas att jag kommer iväg, men pallar inte en resa som ska ta ca 2h och att den tar typ massor!

Vi får helt enkelt se vart det slutar. Kanske blir kvar här, skippar julbordet, jag vet faktiskt inte.

Äkta kärlek

Löser sig inte det här, då tänker jag gå tillbaka till det jag trodde innan: att ovillkorlig kärlek det kan man bara få från djur.

I helgen tänker jag ge djuren all den kärlek som jag egentligen vill ge till dig. Tårarna kommer rinna, det vet jag. men det kommer finnas någon där, som älskar mig oavsett.


sötaste hunden

bästa ponnyn

älskade careful! Varför måste du vara så långt bort, varför nu!

Hemhem imorgon

Imorgon åker jag hemhem. Förhoppningsvis är vädret på min sida så jag kan åka bil med Elina redan vid 11.

Jag skulle ta den här helgen som en start på något nytt. Jag inser att det inte går. Mitt hjärta är inte redo. Jag är inte. inte förrän ord är utbytta. Inte förrän jag har fått säga allt mitt hjärta bär på. Hur förbannat mycket jag älskar dig.

Idag kom smset jag bävat och längtat efter. Att vi iaf ska prata. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag försöker se det som om vi bara ska få ett avslut. Med jag hoppas, fast jag egentligen inte vill erkänna det, på något annat. Jag hoppas för att jag fortfarande tycker att ord som sägs i ilska på fyllan inte ska få övervinna allt det vi sagt till varandra innan, hur mycket vi älskade varandra. Jag hade verkligen inte fattat att mina utbrott som jag bara tidigare hade vågat få på mamma för att jag vet att jag säger saker jag verkligen inte menar tog så hårt. Det hade verkligen inte gått in, jag hade inte förstått allvaret. Och jag är så ledsen för det. Det kanske var blåögt av mig, men så är det. Därför önskade jag verkligen att jag fick en chans, en chans att visa att jag kan behärska mig. Att han är så värd det, för det är han.

Nu ska jag duscha och sen packa inför helgen och även saker som ska hem över julen.

Your guardian angel

rätt?

Jag har vart effektiv på morgonen, eller snarare jag har iaf kollat lite julklappar och grejat lite. Ska snart iväg på lite sillfrulle hos Elina med tjejerna. Sen lockar labbet igen. hoppas verkligen att vi kan vara lediga imorgon. För jag vill hem (om ni inte förstått det). Sitter och kollar bakåt i min blogg. Det har hänt mycket på ett år. Utan tvekan. Det ger mig lite hopp. Faktiskt.
Kom på mig själv att längta till nyår. Hos bästaste Markus. Och i år tänker jag banne mig vara utan feber!


julgranen förra julen, lite skrämmande hur påtagligt mindre presenthögen blir varje år...

förra nyår strax innan tolvslaget

Jag vill

få berätta hur det känns, hur jag tänker. Jag kan gå och berätta allt för alla från början tillslut. Men spelar det någon roll? Nej antagligen inte, när större delen frågar: Har du sagt det här till honom. Ja... typ, svarar jag. Mer och mer inser jag att om det antingen ska fås en chans, kärleken, eller åt andra hållet och mer troligt att jag ska kunna komma över det så måste jag få prata. Och det med den människan som jag egentligen vill ska höra. Jag har försökt med att ringa, sms, mail, brev men jag vet inte om det går fram.
Jag vet vad jag måste göra, men det är läskigt. Klarar jag det. Jag vill klara det på ett vuxet sätt, hålla ihop det. Helst så jag kanske kan på riktigt börja släppa det här i helgen, om det inte går.


I helgen ska jag söka tröst hos den sötaste ponnyn i världen

nej, nej, nej!

NEEEEEEEJ! Jävla känslor. Jag trycker undan och undan. lyckas nästan med att övertyga mig själv att det ska gå. Men sen brakar det lös. Det kan vara minsta lilla. Det här programmet tittade vi alltid på tillsammans, ett foto, en låt, örngottet du sov på senast du var här, att jag kan sova längst in i min säng igen. Allt! Går inte detta då vet jag inte om jag klarar att tro på kärlek igen. För det här det gör för ont

Det kan inte vara värt det, det kan inte det!


vad fan gick fel! du är det enda! jag saknar dig, hela, hela tiden

klä sig

Jag frågar mig själv: Vad ska man ta på sig för att inte vara en isbit när man kommer till skolan och det är närmare -20?


den här kvällen var jag så glad. Berätta bara hur mycket jag älskade dig. längtade tills du var hemma igen. Ovetandes om att ca 6h senare skulle jag inte få ha dig i mitt liv

ny dag... samma smärta

Ny dag. Sov relativt bra inatt, men det hjälpte ju inte för när jag vaknade var klumpen i magen tillbaka, illamåendet och nära till tårar. Dessutom är det för många minusgrader. Jag vill stanna hemma idag så det så!

ska få i min en kopp te tänkte jag och senare lite mat.

only in the movies

My heart wish that you will knock on my door and say that you have realized that you still love me. That everything was a moment of anger. That love concers it all. But I start to understand, it only happens in the movies, not in my life even though my heart wants it. And without knowing it, i hope for it, and truely that´s what I hate most.

Efter sett ung och bortskämd i efterhand så säger jag godnatt och hoppas på lite mer sömn denna natt än de som gått, och att min matlust kommer tillbaka. För min kropp börjar bli sliten nu efter 3dagar.

RSS 2.0