Sista filmerna observerade

Idag var jag på Kolmården och kollade på de sista filmerna av nätterna med Saba. Spontant verkar det som om timer med mat är superbra.

Har vart och tränat med Emil också. Superskönt och bra. Ska diska, duscha och förbreda mat till imorrn. Nu blir det fokus på jobb och plugg de kommande veckorna.

Sängen snart. Har lite panik inför imorgon. Har lägerskola och 1h på mig att förbreda. Tror knappt det kommer gå så funderar på att vara där 30min tidigare. Det innebär dock att jag måste åka 1h tidigare...

Aja blir i alla fall jobb i sommar. Två veckor på ett läger vid eskilstuna zoo. =) En gång lägerledare, alltid lägerledare

skärpning?

Jaha idag skulle jag pluggat. Skrivit på rapporten och även lite på testamentena. Hmm gick det bra? Nope. Åkte ut till Rikards moster med familj istället där Rikard befann sig och njöt sista dagen på lovet i solen. Är man ledig så är man. Nu krävs det en galen skräpning! Galen!

Imorgon väntar de sista studierna på elefanterna sen kan man snart börja bearbeta resultatet =D Jobb resten av veckan, sen blir det nog en relativt lugn valborg som det ser ut. (tyvärr känns det lite som)...

åter hemma

Tillbaka i Linköping. Ensam. Trist.

Skåne var fint i alla fall. Vi hade supertur med vädret och sånt. Resan tillbaka idag gick riktigt bra. Har inte alls pluggat som jag borde. Imorgon har jag chansen, sen är det tillbaka till verkligheten. Kolmården resten av veckan för sista studierna och sen jobb.


I Skåne

Närmare bestämt Brantevik, som ligger nära Simrishamn för de som undrar. Resterande familjen är iväg och har spelat golf. De borde komma hem när som. Jag och vovven har stannat hemma. En promenad längs vattnet har det blivit och sedan läst i solen. Flydde in framåt 16 när ögonen började klia. Har lyckats snika mig in på grannens internet också, nice säger jag, dåligt säger min rapport som hade skrivit mer effektivt utan internet. Skärpning! Inledning och material och metod ska fasen bli klart, och sedan har jag två (jävla) testamenten att skriva till de nya i styret. bläää

Nehepp, jag hoppas vädret håller i sig, att vi får god mat ikväll och att jag blir lite mer produktiv

Mellanlandning i Linköping

Efter ett par dagar hemma i sthlm så åkte jag idag mot linköping med ett stopp på Kolmården för att kolla lite på filmerna. Var inte superskoj att sitta inne när solen sken ute och värmde. Skippade sen en ev kameltur och åkte hem då min mage skrek efter mat (ångrar mig lite).
Imorgon ska jag och Rikard ha lite kvalitetstid, bland annat i form av ett pass bodypump =P men först en sväng på stan.
Nu blir det duschen och sen fortsätta läsa en bra bok jag börjat med

påsklov i sthlm

Då hade man påsklov då. Är i sthlm hos mamma och pappa och blir kvar här tills tis morgon då jag åker söderut igen. Stannar på kolmården för lite exjobb på vägen och sedan så hem till linkan över tis kväll och onsdag. På torsdag är planen att jag åker med ned till Skåne för lite anna miljö och egen tid med mitt exjobb. Hem till linkan på måndagen och sen kolla data tisdag och sedan drar jobbet igång igen. Mös lite i stallet idag på tävlingarna. =)

Inte direkt planerat

Efter ett par dagars nysande, hostande och smånt i halsen så kände jag nu att jag var varm. Jaha träna skulle jag: tar febern för säkerhetsskull och jaha jag brukar ligga stadigt på 36,5-36-7 å nu hade jag över 37 (37,5). Okej det är inte direkt feber men jag känner inte att jag har råd att bli sjuk i och med jobbet, jag har inte tid eller lust så jag tar det säkra före det osäkra och blir hemma (h*lv*t*e!)

Mycket som ska fixas

Jag har dammsugit och tvättat, ska byta vatten i akvariet, baka (bullar eller cupcakes) och försöka få Rikard att byta till sommardäcken på bilen ikväll.

Dessutom är planen att träna bodypump kl 16.15 för att ge kroppen en riktig genomkörare men jag mår sådär just nu. Är mest trött och seg efter gårdagen (som var trevlig ) =)

Hemma =)

Efter en vecka på Kolmården var det riktigt skönt att återvända hem till lägenheten. I och för sig var jag inte hemma så länge utan jag och Rikard handlade middag och gick sedan hem till honom. Mys med god mat och vin. Sen passade han på att städa och efter lite mer än ett glas vin så somnade jag gott i soffan. Vaknade igen och vi gick och la oss. Sov som ett barn hela natten. Mycket för att jag äntligen fick sova bredvid Rikard igen men kanske mest för att jag fick sova i en säng som inte vinglade och som var asskön.

Vet inte om jag ska gå på Rikards förfest (då måste jag sminka mig och byta om = Jobbigt) eller vara hemma...

men kan något gå bra?

Min dator vill inte spela upp filmerna på elefanterna för jag inte har Windows 11. Min hårddisk är typ sönder, den lyser men kan inte koppla upp sig mot datorn. jag har alla ALLA bilder på den och jag kommer gråta floder om jag inte får dem.

Det enda bra är att jag kanske får jobba på läger i sommar, om det kommer in fler bokningar.. så håll tummarna. Och att det går bra att jobba och det är skoj.

Nu ska jag kolla på resor för jag är supermycket ledig i påsk så jag och Rikard är inne på att åka utomlands och jag är inne på att dissa Skåna med familjen

behind the scene

Dagen idag på jobbet har vart bra. Jag och Micaela har haft vår första klass själva. Ett gäng glada 6-åringar som fick leta efter vårt gyllene ägg som djuren " tagit" från oss. Det var superskoj och allt dig jättebra. Under em gick jag, Emelie och Micaela runt i parken och pluggade. Fick hjälp i delfinariet av tränaren Stina att se skillnad på individerna. Det behövdes någon som var lite mer påläst än jag.

Nu är jag galet trött. Har vart för mycket idag. Imorgon är en ny dag och jag tänker ta mig igenom till fredag, sen vill jag bli ledsen, när det finns tid, plats och ork att visa det.

Alltid i mitt hjärta

Careful har nu fått göra Lucky sällskap i himlen. Jag hade inte sett henne sen hon flyttade till Tyskland i höstas men efter 8 år tillsammans så hör man alltid ihop. Jag kommer sakna och älska henne för alltid. Hon gav mig så mycket.



Bilder utbildningsdagarna


En dröm gick i uppfyllelse! Här är jag, Emelie, en tränare och Pichi (hanen)


Vi hälsade på "valparna" som nu är 2 år gamla


Och så träffade vi bland annat rovfågelshowens stjärna Pontus, även pappa till ungen som jag la in bild på förra veckan

första lägerskolan

Idag gick jag och Stina med Lovisa på lägerskolans första dag. 27 5e klassare lotsade vi runt. Det var mycket spring i dom benen. Just nu är jag helt slut som människa, men sitter fortfarande på Kolmården i och med att vi bor här med exjobbet... så håller på och pillar med rapporten. Något irriterande att IR lamporna inte var tillräckligt bra så vi har ingen data och kan få data först natten till onsdag. Så vi ligger redan efter.
Imorgon 07.30 kör vi igång och då ska barnen få mocka =)

helgen

Helgen har vart bra. Igår var det twisterallen i norrköping som gällde. Det var skoj, skoj ,skoj!!! =D

Idag har jag fixat inför 1v jobb och exjobb. Kommer vara dygnet runt på Kolmården till på fredag.

Ni får härmed leva med taskig uppdatering.

Helt slutkörd

Ligger i sängen sen 1,5h tillbaka, med 0 energi! Skulle skriva stödmanus till lägerskolorna och även renskriva mina anteckningar men lägger om de planerna till söndag. Jag vill sova... typ nu. Får man det kl 22 trots att det är fredag?

klappa och mata

De senaste dagarna med utbildningen inför jobbet på kolmården har vart helst fantastiska.

Vi matade flera av djuren på Tropicarium, vi har kikat i stallarna, hållt berguv, klappat varg och delfin =D

Jag är lyrisk och smälter fortfarande allt som hänt! Det är så många drömmar som slagit in!

RSS 2.0