Ingen rast och ingen ro

Även fast schlaget är över så har jag sjukt mycket plugg. Idag så har vi skrivit klart rapporten. Bara lite småpill kvar. Sen så ska jag komplettera dagens föreläsning, börja plugga om på zoomorfen inför tentan den 9e, plugga fysiologi och skriva på den uppgiften.. Tiden räcker inte till. Och vart f-n ska man börja.

imorgon är det i alla fall 1 december och än har det inte fallit någon riktig snö. Vill ha riktig vinter nu! ska ni se julkalendern i år? jag ska iaf kika imorrn så får vi se sen.

Igår kollade jag på filmen som djurrättsalliansen gjort där de filmat på över 100 svenska grisfarmar och sett hur flera bryter mot lagen. jag blev så j*vla äcklad. Nu har jag ätit mitt sista bacon. Jag menar jag vill eventuellt jobba med djurskydd och så äter jag kött och stödjer det där!!! Snacka om att säga emot säg själv. Nej blir det kött blir det kravmärkt.
Kika själva på www.ettlivsomgris.se

Nehepp nu ska jag plugga och snart vankas det mat här.. Asgod veg lasange =)


Ge mig snö... Massa med snö!

Schlaget är över

Finally!!! Fan vad skönt det känns att schlaget är över. Vi är så sjukt nöjda alltså. Tävlingen igår gick helt okej igår, trots lite teknikstrul, MedSex 09/10 vann, inte helt oväntat. Sen så vart finsitsen riktigt lyckad och mamma och pappa var där också. Stannade på NH till halv två och dansade lite och drack drinkar. Då kände vi oss nöjda. Idag har jag och Benjamin med mina föräldrar vart och handlat, ätit lite och druckigt glögg. Nu börjar det äntligen närma sig julen och nu ser jag ett slut på den här terminen som känns som den vart oändlig.

Ha en fin första advent så ska jag plugga lite.


Kravall... check!!!!

Nu är schlagetkravallen avklarad. Fan va vi är nöjda! Åååååh! Hoppas alla hade kul som var där. Det är känslan vi har fått i alla fall. Jag stog baransvarig i Gasquen, vilket var stressigt men nice att lyssna på bandet. Dessutom gick städningen riktigt fort sen. Hann tom sova 1,5h innan det var dags för skolan. Är faktiskt stolt över att jag tog mig igenom alla föreläsningar idag och var vaken genom alla och fick bra anteckningar. 
Dessutom så vart det gyckelträning kl15... direkt efter skolan alltså. Nu har jag fixat lite inför gyckeltävlingen imorrn. Imorgon kväll då ska jag andas ut. Och jag hoppas att vi i 4v kan vara sjukt nöjda!
Jaja nu ska jag snart krypa i säng. Sen jag vaknade igår har det gått 34h av dem har jag sovit 1.5h... Inte helt ok.. eller jo!!! Fast nu ska jag krypa ner.

har dessutom satt upp adventsljusstakar eftersom vi inte hinner det innan söndag eller på söndag typ. Det är mys =) 


Imorgon smäller det!

Imorgon är dagen D. Dagen då Schlaget börjar. På söndag ska jag gråta av lycka över att det är över! Det värsta är att jag vet imorgon när jag vaknar att det är 36h eller mer tills jag får sova igen. Inte helt underbart kanske. Visst det ska bli kul att jobba på kravallen. Men städa... nja...

Sen så har vi skola 9-15 och sen så har vi gyckelträning kl 17... Ja ni som bestämde det kan just nu =WQ(EJ#(Q/E  i min värld. Eftersom jag ska vara hög på koffein på fredag och ta mig igenom skolan och inte ligga hemma i skolan. Men men ni får ta smällen på fredag kväll när jag lär vara trött och inte allt för trevlig.. säger bara LASJFLAJSFNKSJA?`!)"NOYWU/W"#!!!!!!!!!!!!!!!

Anyway, måste säga att jag vart sjukt produktiv idag. Har bara 1,5 kapitel kvar i zoomorfen att läsa. Weei! Och alla i min rapportgrupp har fått ihop sina delar!

Nu ska jag betala räkningar. Ses i dimman imorrn.


En månad till julafton!

Jag längtar! Men just nu längtar jag ännu mer efter att Schlaget ska börja, så det kan ta slut. Lördag kväll efter sittningen då ska jag andas ut. Jag längtar till jag är klar med rapport, inlämningsuppgifter och tentor och kan ta jullov!

Jag har inte så mycket att komma mer idag mer än att jag verkligen borde pluggat istället för att läst bloggar. Jaja får väl äta upp det nu genom att läsa nu och sen sova mindre inatt =(

Juste! längtar efter att mina föräldrar kommer hit på lördag också och får se vad vi gör. =)

Och idag tränade jag för första gången på 3v typ. Har vart förkyld och Schlaget har tagit massa tid. Kan ju säga att jag tappat en del av kondisen. Men det var så skönt och nya bodyjam koreografin är awsome! Nu gäller det att hålla tummarna för att jag kommer i min 4v klänning på lördag=p


New Moon

Så här tyckte jag om filmen:

Den är mycket bättre än den första. Detta för att det finns fler roller, en fin humor emellanåt som framför allt Jacob bjuder på eftersom det är en underbar karaktär. Visst jag gillar Edward också men han är så... bitter?
Däremot så är så klart boken såååå mycket bättre men inget annat att förvänta sig.
Sen är ju vissa saker inte helt fantastiskt rent filmtekniskt men men. Jag gillar den fortfarande. Filmen kändes inte som 2h 10 min i alla fall. Mycket kortare.
Sen är det ju inte helt fel att Taylor Lautner har en helt fantastisk kropp. Blev lite besviken på Robert Pattinsons. Fast jag ska vara ärlig. I filmen är Taylor sjukt mycket snyggare än Robert. För Robert är snyggare utanför rollen, enligt mig i alla fall..
Jaja nu ska jag sluta låta som fjorton och helt crazy, men vem gillar inte snygga, lite exotiska manskroppar?

Se filmen säger jag, men framför allt om ni ser filmen, LÄS BÖCKERNA!
Söt och snygg!

********************************************************************

Hahaha! Är det fel att han är 92a=P

Mot bion!

Nu ska jag och Benjamin snart röra oss mot bion. Ikväll blir det New Moon. Vet ni hur länge sen det var sen jag var på bio.

Berättar vad jag tyckte när jag kommer hem!


Another week has come to an end

Vi har vart i Tornby för att handla mat så vi kan äta även den kommande veckan. Vart även en sväng inne på IKEA för att köpa nya sängben samt servetter. Har även tjuvstartat med att fixa iordning adventsljusstakarna. Inte dem som man har i fönstrena utan de som man har levande ljus i. Vi köpte en för några veckor sedan, men sen igår så kom Benjamin hem med en till som han bara var tvungen att köpa =P Så nu har vi en i köket och en i vardagsrummet. Nödvändigt? Nej! Gillar jag det? JA! Längtar till på fredag när jag får julpynta =)
Dessutom är jag klar på vad jag ska köpa i julklapp till mamma och pappa. Bara brorsan och Benjamin kvar... gah!

Vart även en sväng till djurmagazinet för att utöka akvariet. Dels fick Putte (vår dvärggurami hane, döpt av Benjamin) en partner, då den förra blev sjuk och dog. Sedan köpte vi även en mal och 3 pakistanbotior för att rensa upp den snäckinvasion vi har i akvariet. Malen verkar ha ADHD då den far runt mest som en tok och botiorna för ett j*vla liv. Dem typ knarrar där de äter. Låter mycket skumt. Honan däremot är av den lite lugnare typen och våra tetror verkar mest skrämda och förvånade än så länge.

Ikväll ska det bli 4v möte. Herregud det är bara 4dar kvar till Schlaget. Det är en skräckblandad förtjusning kan jag ju säga. Men f-n va skönt när det är över =).


sånna här är nu mera ligister i vårt akvarium

Nej nu ska jag unna mig lite läsning i Eclipse innan mötet. Har faktiskt börjat skriva på rapporten =D

mos

i mitt huvud just nu. Jag hade tänkt att göra denna dagen till en pluggdag. Hur har det gått? Käpprätt åt helvete! Skärpning på mig. Men jag är verkligen bara trött. Omotiverad och seg.

Men idag måste jag kolla igenom hur rapporten ska se ut och kolla lite fakta eventuellt. Sen blir det att läsa zoomorfologi också.

Igår då. Sittning på HG för att fira Sandra och Lj. Inte jättelyckad sittning kan jag väl säga. Men det vart en trevlig kväll. Den absolut bästa bartendern jobbade, dessutom är han sjukt trevlig. Haha så blir det när man har vart på sittning och stannar och det inte är så mycket folk. Kul att kunna snacka med dom som jobbar liksom. Jaja.. Var hemma strax innan 2 iaf. Benjamin var dessutom där hela tiden =D. mys var det!

Just nu är han nere på stan... och "uträttar äranden"... Gaah! panik. Vad ska jag ge honom i julklapp.

Idag är det 20 dar tills jag kan åka hem och nästan börja mitt jullov. Okej jag behöver tentaplugga men det är det enda. Jag längtar!

På måndag blir det New Moon. Och ja jag är lika töntig som många andra. Robert Pattinson är så sjukt snygg!

Sova snart

Nu känner jag mig redo för sängen. Jag har ätit, tagit ett bad (som jag höll på att somna i) och pluggat en del.

Imorgon blir det nog inte så mycket uppdatering eftersom det är skola på morgonen sen ska jag sitta i Colosseum och sen så är det Overallsinvigning för ettan AKA Tacoröjet. Undra om det kommer bli mycket fulla ettan och faddrar.. Vi får väl se helt enkelt. Blir nog bra. Sjukt länge sen man gick fulvinsrunda... Nu när jag tänker efter liksom.


Gonatt där ute

Sliten...

Jag är sliten idag. Igår var riktigt kul, något spårat men kul. Vi kom till HG strax innan 18 och fick fördrink. Till bordet fick vi en öl och en flaska vin på 2 personer. Jag delade min flaska med Kalle som inte gillar vin fantastiskt mycket, tillskillnad från mig då. Innan vi hade ätit varmrätt började folk bli redigt fulla och det sjöngs, gycklade och allt om vart annat.
Vi hade dessutom rabatterat pris i baren, vilket innebar att jag fick en shot och en drink för 45 kr. Ja och en kan ni själva räkna ut hur nyktert den kvällen slutade. Var hemma till 24.. tror jag.. Somnade med alla kläder på och sminket. Vaknade igen vid 05 och gick upp för att ta hand om det. Känns alltid som man har koll när man är ute, men sen när man kommer hem blir man tokfull, när man slappnar av typ.

Just nu tycker jag mest det är jobbigt att jag inte hinner plugga ordentligt. Ska verkligen försöka lite ikväll. Sen imorrn så är det tacoröjet så då kan man ju glömma det och på fredag är det sittning. Får ta igen det hela i helgen.

Nu ska jag se om jag kan läsa lite fysiologi.

Hej!

Tonight

Jag ser fram emot ikväll. trots att jag har dåligt samvete för att jag inte ska plugga ikväll utan istället ska gå på HGs tacksittning. Det ryktas om 50% i baren också. Vilket i så fall är FANTASTISKT! 15kr för en shot och 22 för drink, typ 15 för glas vin. Ja du vi får väl se hur 4v mår imorgon. Vi kommer vara ca 140 sittandes som det verkade också.
Temat för kvällen är uniform. Jag och Emma ska gå i vår natt uniform, nämligen pyjamas =p Hahah. Blir ombyte sen för dansande på kvällen.

ska försöka bli bättre på att lägga upp bilder också... men men nu kör vi om 2h!


en hemlis

HAHAH! Fantastiskt! 4v har en underbar liten överaskning att bjuda på om några dagar. Åhhh i can´t wait!

tillbaka "hemma"

Nu är jag tillbaka i Linköping. Det gör ont i mig. Jag har nära till tårarna. F-n vad jag mår bra hemhemma, i stallet med mina föräldrar. Just nu är det Benjamin som gör att jag faktiskt känner en smula lycka, och vännerna. Kan man inte få det bästa av två världar?

Jag ska snart till skolan, tillbaka till verkligheten. Tror det blir bättre när jag kommer dit faktiskt. Brukar bli så. När man kommer igång igen. Men nu har jag suttit hemma en timme själv innan Benjamin kom hem. Det var tomt..

Men nu blir det inte mer gnäll. Har massa sittningar den här veckan så tror det kommer bli sjukt kul! Jag menar jag är ju snart hemma igen =)

Tack alla för en så himla bra helg hemma, och Grattis till Djursholms lag i div 3 som red hem en 2a plats!


En fantastisk dag

Åh idag har vart helt fantastiskt! Jag fick rida idag istället för Rebecca! TACK!! Hade inga ridsaker hemma typ, hittade en gammal hjälm och ett par ridbyxor red sen barbacka på Radieuse. Åh lyckan var fullständig. =D Gick faktiskt riktigt bra på slutet också. Skönt att känna att jag kunde hitta tillbaka.

Sedan så åkte jag och shoppade med mamma. Vart 3 par nya skor, legging, ett linne och en tunika typ. =) fantastiskt!

Som ni förstår så är allt toppen med mig.

Ses kram

Längtar

till imorgon kl 14.00 när jag sitter på tåget mot stockholm. ska bli så skönt att byta miljö. Visst jag trivs verkligen här "nere". Det är också hem. Men samtidigt så är det klart att det stället som man bott i, i 19år ligger en varmt om hjärtat, det är också hem. Och det finns massa fördelar med sthlm-hem. Stallet inte minst! Kommer bli en riktig stallet helg. Kommer ju hem tidigt imorgon så hinner vara med på hoppgruppen, sen fix med Cantos åt Anna på lördag och sen mer hästskötar jobb på söndag. Finns tillhands för alla som önskar men Anna och Cantos går först. Och Radieuse så klart om Karin vill ha hjälp ;) "Min" lilla söta häst <3.
Mamma har dessutom lovat att vi ska handla skor på lördag =D Happy! Lär i alla fall bli 2 par om jag får som jag vill.
Sen så får man ju lagad mat också! (ska iofs inte säga så mycket eftersom Benjamin för tillfället redan håller på med middagen i köket), men men inte att förglömma så får jag sjukt god mat som jag aldrig äter här. Typ en riktig biff och kräftor.. MUMS!

Anyhow. Imorgon är det festerifest. Emma ska våga sig iväg själv av alla oss i 4v med CC... Modigt i have to say. Men gosh det hade vart nice med en fulvinsrunda och bara spåra lite. Men det kommer fler tillfällen.

Orkar inte plugga ikväll.. men måste eftersom det inte lär bli av så mycket av det i helgen.


Bild från www.djursholms-ridklubb.com

Den här lilla ponnyn brottades jag med i ett antal år. Kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.

Drömde mig bort

Igår drömde jag mig bort en stund till en varmare plats. Jag menar vi har ju påsklov och det vore superskönt att åka bort då. har ju vart i egypten 4 ggr. Vet inte varför jag har fastnat för landet. Många tycker ju att kulturen är lite jobbig när man är svensk tjej. Men allt eftersom jag vart där så har jag vant mig och jag har alltid vart fascinerad av landet. Speciellt dess historia, men även naturen och röda havet har ju fantastiskt fina korallrev. Men jag spanade in lite nytt och hittade då Djerba som är Medelhavets sydligaste ö som tillhör Tunisien. 3 km från fastandet ligger den. Det här är ett relativt nytt turistmål. Vore mys att se. Dock finns det bara resor dit från Maj. Alltså inte under påsken.. Så får fundera vidare


Vem mår inte bra av sånt här!??!?! Gaaah! Ta mig ifrån det här gråa, kalla och blöta landet!

Btw Nu kan ni följa oss i 4v och vår uppladdning inför schlaget här

Nu ska jag plugga!


The Last Bounce

Åhh! Bounce ska nu efter flera år sluta dansa. Dem gör sina sista framträdanden den 23 och 24 april i Globen. The Last Bounce! Jag vill gå!

Ni som inte vet vad ni ska köpa i julklapp till mig (mamma, pappa, benjamin) ge mig 2 parket ståplatsbiljetter till den 24 kl 20.00! Snälla!

Någon som vill gå?

http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM

Blir man inte lycklig? =D


Skutt skutt

Eller ja kanske inte. Återigen så stod vi i märkesbacken imorse och delade ut flygblad. Tror folk börjar tröttna på oss =P. Blir bättre nästa vecka när vi börjar dela ut tidningarna.
Sen så har jag och Kim suttit och fixat biljetterna. Stämplat och skrivit nummer på alla. Snacka om att man blir störd av att monotont stämpla runt 700 biljetter.

Föreläsning som vanligt och nu är jag hemma. Folk börjar bli sjuka nu. Jag går ju fortfarande runt och hostar. Vad jag har vet jag inte. Men jag blir ju inte sämre i alla fall. Är bättre nu än förra veckan. Hoppas jag slipper bli sjuk i alla fall. Är fortfarande tvekis på om jag ska vaccinera mig. Jag vet att jag har lite problem med luftvägarna men jag har aldrig fått extrema andnöd. Man blir ju inte jättesugen på att vaccinera sig när man vet vad som är i vaccinet. Inget som man annars skulle rekommendera någon att ta in i kroppen.

Just nu räknar jag ner dagarna tills jag får åka hemhem. Vi ses på fredag alla där hemma! =D

Fars Dag

En påminnelse till alla där ute! Idag är det fars dag. Ni har väl inte glömt bort att säga något snällt eller ge något litet för att visa er uppskattning för er pappa.
En sån här dag kan jag inte låta bli att tänka på alla dem som har förlorat sin pappa i alldelles för ung ålder. Men jag hoppas att alla ni där ute tänker tillbaka på era minnen med er pappa. Fira de minnen som finns istället för att sörja.

Så:
Grattis pappa på fars dag (eller vad man säger). Älskar dig! Tack för alla gånger du skjutsat och hämtat och fixat.


Seg

Jag är så seg i mitt huvud idag. Gick upp för ca 1,5h sen. Var i sägn 05.30 imorse. Kravallen igår gick bra. Ingen kaos eller liknande. Det enda var väl folk som tjafsar i barerna: Säger bara till er andra. Det är sjukt dumt och onödigt för det slutar bara med att baransvarig kallar på vakterna och så sitter ni i skiten. Vi är ju där och sliter för er skull, för att ni ska få en kul kväll. Så vi tar ingen skit medan vi jobbar. Sen var det andra problemet: sovande personer. Inträffar alltid. Inget konstigt helt enkelt. Jag gick rökvakt 3h igår totalt. eftersom de hade rökmaskin så stängdes brandlarmet i matsalen av så vi skulle ha koll på att folk inte gick i vissa dörrar, att det inte brann eller läckte ut rök till detektorer utanför dörrarna.

Anyhow. Jag är seg nu. men måste plugga lite idag. Det måste man varje dag.

Missa inte Lagschläppet för Schlaget imorgon kl 12.00 i kårallen!

Mer info på

www.schlaget.nu



Vill ha!!!

Jag har hittat den perfekta adventskalendern för mig. Synd att det är alldelles för dyr bara =(


Det är en adventskalender från the Body Shop som verkligen är en av mina favoritaffärer.
Det finns 3 varianter:
Somone special - 800kr
Very special - 1200kr
One of a kind - 1200kr

Alltså inget som fungerar för min budget. Men om ni har råd. Unna er detta, Body Shops produkter är verkligen hur bra som helst.¨¨

Nu ska jag hoppa i hängslena och skjortan och sedan börja röra mig mot Kårallen och ett långt jobb pass.


Nu vänder vi på dygnet eller nått

Igår var vi nere på strandgatan två för att CC hade sin pokerkväll där. Men vi blev inte långvariga. Det var ingen höjdare alls. Vi tänkte dra till HG istället men när vi väl satt på bussen så gick luften ur oss. Var skönt att få komma hem faktiskt. Somnade i soffan och Benjamin väckte mig sen så jag kunde lägga mig i sängen.

imorse var vårt fantastiska festeri klockan 9 på Kårallen för att hjälpa CC ställa iordning inför tävlingen och kravallen ikväll. Nu är jag hemma igen. Vi har handlat lite inför veckan. Men vill sova eftersom jag ska jobba på kravallen hela natten. Vi börjar igen 20 och jobbar till 05. Sen tänkte vi basta efter det. Så hejdå den normala dygnsrytmen.

Måste plugga också! Orkar inte!

Update från Kårallen

Claes sitter och tittar genom en tidning med utklippta hål för ögonen när Forte! kör med sin elhiss Han har även påbörjat ett krig mot CC på det här sättet. Tror dock att det endast befinner sig på planeringsstadiet. Kan ett fullt krig bryta ut på söndag morgon när 4v slutar jobba och får basta samtidigt som CC fortfarande har minst 2h städning kvar? Har 4v ett ess i rockärmen som planerades på fysiologi föreläsningen idag?

Det kan även meddelas att Bob har något bättre ljud än Boomblastern efter en överröstning idag.

Nu är det elina som tagit över. Sara är och tar kort på de andra tokstållarna som leker. Jag å andra sidan är duktig och pluggar det kardiovaskulära systemet. Så det så. Nu vill Sara ha tillbaka datorn men det får hon inte. Hon läser över min axel.´Jag tycker att Sara ska köpa godis till mig. eller en bulle. Kanske ett klägg. Ja, ett klägg. Seså gå nu istället för att läsa.

PUSSSS

Jag, (sara) är tillbaka.
Jag har pluggat för lite för att få ett ok resultat på fysiologiduggan. Okej det är bara en koll och inte examinerande på något sätt och man kan göra den hur många gånger som helst.

Vi väntar nu på att våra affischer ska anlända så vi kan pryda Campus.

Gaah!

Jag är trött.. Jag borde plugga. 4v har spårat i sin msntråd. Jag har inget vettigt att skriva här idag.

Jag vill ha helg. Vilket innebär bowling, lite öl, och sen jobb på lördag och förhoppningsvis lite häst och sen mer jobb, basta och sova på söndag!
Vi värmde upp lite idag på torsdagskröken med en öl och lite mat.


I alla fall återkommer en annan gång med något matnyttigare


Jag minns...

För två år sedan nu i november så hade jag en dag som jag aldrig kommer glömma. Ett av mina lyckligaste minnen. Efter 8 månaders hälta så var du äntligen frisk. Du skulle få göra något av det som du älskar mest. Få tävla igen. Vi gick runt ute på stallplanen tillsammans, det var kallt och halt. Jag kommer aldrig glömma rundan du gjorde med Anna. Hur du knappt gick att bromsa och hur Anna bara log under hela ritten. Jag satt på läktaren, nervös som alla andra gånger du tävlat och trots att du rev så var det kanske den lyckligaste stunden. Jag minns hur det tårades i mina ögon av att se dig så lycklig. Jag och Anna klappade och skrattade efter. Allt för att du mådde bra igen, var lycklig.
Jag visste inte då att du 2 månader sedan skulle ryckas ur mitt liv. Jag var på andra sidan Atlanten. Ett sms en morgon gjorde att mitt hjärta brast och min värld rasade. Du skulle bli en ängel. Försvinna i mitt liv. Jag tror jag förstod. Du blev aldrig helt frisk igen, ditt ben läkte aldrig helt. Men det var inte det som gjorde ondas. Det som gjorde ondas var att jag aldrig fick säga hejdå. Aldrig få de där sista korten, filmsnutten. Få klappa om dig och faktiskt få ta farväl. Få tacka för de 5 åren du stod vid min sida. Jag spenderade så många dagar med dig, så många timmar. Jag fick inte de där sista timmarna. Vad som var ännu värre var att jag fick inte ens ett telefonsamtal. Personen som tog beslutet visste att jag var borta, hon visste att jag var med honom på alla tävlingar de senaste 5 åren, hon visste (hoppas jag) vad han betydde och att jag skulle bli ledsen. Inte ett samtal för att berätta, för att förklara. Så här 2 år senare är jag bara arg och besviken. Jag tackar också för att jag hade en vän som tänkte att berätta för mig.
När jag kom hem, inte ett ord kom det ur den här personens mun då heller. Jag kommer aldrig glömma honom, min fina häst och vän. Det finns ett hål i mitt hjärta efter honom som sakta fylls av lyckliga minnen.
Du har åtminstonne inte ont längre.






Jag saknar dig<3

Lucky Man; 27 april 1990 - 13 januari 2008

Vaccinering eller inte?

Den stora frågan just nu: Vaccinera sig på svininfluensan eller inte? Jag ska vara ärlig, jag har vart emot det hela tiden, om man inte är i riskgrupp. Jaja risk att smitta andra och så vidare men jag tycker det är så förbannat fånigt att spruta in en massa saker i en själv. Låt kroppen sköta sitt liksom.
Men idag ringde mamma och var orolig över mig eftersom jag har haft andningsproblem, inte ren astma men vissa problem när det är pollensäsong. Så är jag i en riskgrupp eller inte. En riskgrupp är astmatisker då viruset sätter sig på luftvägarna ibland. Så ska jag vaccinera mig eller inte?
Mamma skulle ringa min husläkare som har haft koll på mig sen jag var liten och höra om jag räknas till riskgrupperna. Gör jag det så kommer jag nog pallra mig till en vaccinering och ta risken med detta osäkra vaccin.

Anyhow idag började månaden med hänglsena. =P Och det snöade =D=D=D=D=D weeei! Jag blir alltid som ett litet barn när första snön kommer. Men nej nu måste jag plugga.


Visst är det mys med snö?

Nu håller vi tummarna

YEEEES!!!! Jag klarade Botanik 2 tentan! Inga mer livscykler, blommor och annat grönt skit. Blä för det (allt utom Kjell som är en bra föreläsare och lärare). Fast nu har vi ju Thomas och han är också fantastisk och vi har zoomorfologi inte botanik! I alla fall kontentan är att om jag bara klarat ekologin också så har jag ett fantastiskt långt jullov! =D Inte en enda omtenta kommer i så fall vara i sikte. Åh hoppas!!!!!

Nu håller solen på att gå ner och min skoldag har inte ens börjat än. känns inte fantastiskt. Men sen ska våra schnygga lakan upp och pryda Campus.

Och lillebror!!!! Sluta vela och se till att du ska med mamma och pappa hit och festar med oss! Det är en KRAV!



Fin dag

Idag är en sådär riktigt fin höstdag. Helst så skulle man ta en promenad i det fina vädret och bara ha det bra. Men se nej det går ju inte. Idag så ska det pluggas och fixas med schlaget. Sen så går jag i skolan 17-21 ikväll. Spännande tid va=p Vi har labb då i alla fall.

Jag vill ändå ha vinter. Det är redan 3 november och hallå,lite kyla vill jag ha! Sådär så man får sätta på sig vinterjackan och bara mysa i den.

Vi hörs nog senare idag om jag hittar nått intressant att skriva om.


Typ såhär mycket snö ska det vara! Kanske inte nu men sen. Det här var faktiskt -07. Tror ni att det nånsin kommer såhär mycket snö igen?

Dags för sängen

Har haft skola 10-18 idag, sedan 4v möte och lite lakansmålande (Schlaget kommer bli helt awsome! Ni skulle bara våga missa det!)
Kom hem vid 21.30, slängde inte en matlåda i micron och har pluggat sen dess. Kul liv va? Nu är klockan alldelles för mycket för att jag egentligen ska skriva här.
Benjamin åkte till Kolmården imorse och Obi bor hos Anna i veckan eftersom jag inte hinner ta honom, (hinner f-n knappt ge fiskarna mat!). I alla fall så saknar jag honom jättemycket!!!!! Ja jag saknar honom för att jag inte hinner laga mat, men ännu mer för att jag tycker det är ensamt här nu, jag blir mer stressade när han inte är här och bara är sig själv (alltså lugn). Nej KOM HEM!!! (på torsdag)

Nej nu blir det sängen. Gonatt!


4v målar lakan

Var hos Claes och målade våra lakan inför Schlaget. De kommer bli helt sjuuuukt snygga!!!
Anyway så hade vi sjukt kul bla så lyssnade vi på porrmusik vilket faktiskt lät som hissmusik med konstiga dialoger så ja vi spårade kring det en aningens. Vi lyssnade även på discomusik och 90-tal. Alltså bara rent skit. Men kul hade vi och ja jag känner mig som en 90-årig kärring i kroppen efter 4h på ett hårt golv.
Säger bara till alla er som går på Campus på onsdag, spana efter våra sjukt snygga lakan då!

Jaja nu är helgen över och jag ska plugga lite till innan kvällen är över. Har i alla fall gjort det mesta inför min argumenterande presentation och är nästan klar med min argumenterande text. Känns bra faktiskt. Får fila på det sista i veckan.

Nu fortsätter min tv-kväll! Söndagar är de bästa!
One tree hill
Gossip Girl
Ensam mamma söker (jag vet jag är töntig)
Och ikväll blir det Djävulen bär Prada som går på 5an



Mot plugget

Eller ja jag sitter ju fortfarande i min soffa men jag ska ta tag i det i alla fall. Ska skriva min argumenterande text, ev bryta av med lite fysiologiska principer också. Sen blir det att måla lakan.
Måste skriva lite kom ihåg till mig själv vad som ska göras till lagsläppet.
 - Kolla igenom info-lappen till lagen. (borde vara helt klar nu)
 - fixa anmälningsdokumentet (en hel del kvar)

Men men hoppas ni hade en bra kväll igår. Jag mår faktiskt mycket bättre idag. Det sitter en del kvar i huvudet. Ni vet sådär om man rör ögonen så gör det ont i huvudet. Typ bihålerna som fått sig en smäll. Anyway nu måste jag plugga!

RSS 2.0