Ut i skogen och solen

God morgon

Igårkväll var jag helt slut, sedan kravallen i torsdags så jag var hemma trots att Lina hade inflyttningsförfest. Egentligen skulle jag vart hemma själv eftersom Benjamin skulle umgås lite med sina kompisar, spela nått nytt tv-spel och aven med Maries mamma men det vart inte så så jag fick sällskap av honom framåt 20. Mycket uppskattat. Men det vart en tidig kväll.

Än så länge sitter jag fortfarande i pyjamas och har pluggat lite. Nu hade jag tänkt att klä på mig och ge mig ut i skogen på promenad med Obi eftersom Benjamin är inne i stan. Hans farfar är här på begravning då hans syster har gått bort (farfarns) så Benjamin skulle dit sen umgås lite så jag ska ta ut Obi. Men inte mig emot det är kalasbra väder idag så tom solglasögonen får följa med ut.

Sen blir det mer plugg senare

Ut och rör på er nu i det soliga vädret!

Kvällen som gick

Jag tog mig över till Kalle igår för att laga mat och göra mig helt klar för kvällens kravall. Men vi hade det trevligt och maten blev god. Framåt sju så började jag må illa och fick lite frossa men jag gav mig inte jag ville verkligen gå på kravallen. Så jag taggade till lite senare även om jag var trött. Framåt elva drog vi till kravallen för att inte störa grannarna allt för mycket, liksom torsdag och vi blev en hel del personer på förfesten så vi lät en del.
Ja, väl på kravallen vart det en matbit och lite snack med folk som man sprang på.. Trist bara att folk hänger så mycket i gasquen eftersom jag var mer taggad på att dansa. Vid halv två hade jag tappat det mesta av mitt partysug och bestämde mig för att gå hem, Kalle gick också då.... Benjamin kom och mötte mig också..

Imorse var det rätt svårt att ta sig upp men jag kom till skolan till 8 som jag skulle. Nu är jag rätt trött, har iaf dammsugit och tagit en dusch.. ska plugga resten av kvällen med lite tv och godis.. Mat vet jag inte om jag pallar fixa.. har avokado och mozarella ost... =) Benjamin ska spela tv-spel med Marie iaf så jag blir ensam.. Så trist att laga mat till sig själv..

hoppas jag inte somnar allt för tidigt utan ser till att plugga lite nu

Ikväll blir det kravall

Jag sitter hemma nu efter att suttit i cellen och sålt biljetter och märken till tackfesten. Biljetterna sålde vi slut på idag men märkena går att köpa imorgon och på tackfesten kostar 20:- och tack Malin för den fina designen...

Jag borde ha pluggat lite nu typ läst kapitlena i mikrobiologin och börjat läsa kritiskt tänkande böckerna. Men det får nog bli planen för imorgon kväll tillsammans med lite godis och jag MÅSTE städa imorgon!!!!

Nu ska jag snart kasta mig in i duschen och sedan börja fixa och sen ta mig över till Kalle, vi ska laga mat och sedan ska jag även göra hans hår något kortare.. sen ska jag sminka mig och allt hos honom..

Ikväll blir det kravall.. vet inte hur jag ska orka jag är rätt trött nu... men emn bara att tagga till!!

Snart iväg för kvällen

Idag har vi haft labb och föreläsningarna. Gillar våra labbar nu, det är kul att odla bakterier och färga in och kolla på dem. Det är helt enkelt intressant.

Ikväll ska jag in till stan kl 21.30 för att se snuttefilm : lag som har gjort filmer om max 5 min som tävlar om vilken som är bäst. Hade vart skönt att gå på den första visningen kl 18 men egentligen skulle vi haft labb till 19 idag men sen ändrades det.. så inte mycket att göra. Just nu är jag rätt trött och inte allt för taggad på att ta mig in till stan om ca 1h men ska se om jag kan tagga till lite. Ska ta bussen i alla fall istället för att cykla in. Tror inte min hals skulle uppskatta det. Sista bussen hem går 23.35 typ.. så ska se till att hinna med den även om jag missar det sista.

Men halsen är bättre så kan nog träna nästa vecka igen... om jag inte får ett bakslag i och med kravallen imorrn...

__________________________________________________________

Uppdatering:
Jag kom inte iväg till stan. Lite synd måste jag säga, men jag är trött och har hostat hela kvällen. Alltså jag vill inte sitta i biosalongen och hosta konstant så alla människor måste störa sig på mig. Istället är jag kvar hemma med en kopp te och Grey´s anatomy och längtar efter choklad som jag inte ska äta i veckorna. Dessutom satsar jag på en bra natts sömn så jag orkar med kravallen imorgon trots min krasslighet

Vårt nya 4v och min jävla hals

Söndagskvällen med vårt nya 4v var toppen, vi åt tacos, drack fulvin och sjöng. Det var ja helt enkelt kul. Tror vi kommer få ett toppen år tillsammans. Jag gick hem till Benjamin sen ocg tog med mig Kalle och Cleas därifrån då också för att grannarna skulle få lite lugn på söndagsnatten. Då var jag trött men mina två kompanjoner valde att göra mi rätt irriterad och fick klara sig hem utan mitt sällskap och jag gick raka vägen hem till mig.

Veckan har annars satt igång med massa skola och plugg och träning, dock har jag börjat hosta igen och har fått en ond och svullen hals så nu blir det vila resten av veckan. Var liksom bara 2 v sen jag började träna igen sen min förra förkylning... helvete =(

Mamma och pappa är i Frankrike i typ 17 grader och sol. Jag som älskar sol och värme vill typiskt inte höra ja idag kan man ju se att solen tagit en del.. morr

Nu ska jag krypa ner bredvid Benjamin =)

Godnatt

i sthlm

Jag är i sthlm nu. Igår blev jag hämtad på centralen av pappa sen så åkte vi hem en sväng, hälsade på hunden och mamma och sen åkte jag ner till stallet med äpple till Hubbe, Radieuse, Ruter och Dokki; dom blev glada =D. Fick även prata lite med några av mina vänner.

Var sjukt skönt att sova i min egen säng och vaknade till ett riktigt fint väder. Promenerade med hunden sen åkte jag och mamma till Täby c för att leta lite kläder och lovade pengar sedan julas. Resultate blev:
-ett par blå chinos till våren och kvällarna i Egypten
-ett par solglasögon
-ett linne i samma färg som namnet på min overall så jag kan vara matchande på nästa kravall (alltså torsdag)
(och dragkedjor till fickorna på overallen)

Mamma sydde sedan på dragkedjorna så jag inte tappar något om jag nu skulle ligga upp o ner och maria tydligen gör titt o tätt på kravall. Jag och pappa åkte och lämnade Stina hos Marianne som hade hand om henne hennes första år innan hon kom till oss; hon är mamma till Stinas uppfödare. Hon älskar att vara där men är alltid helt slut när hon kommer hem efter att ha behövt tampas med andra vovvar i huset om platsen.

Mitt kamerabatteri ville inte heller ladda så vi åkte för att fixa det på onoff som sen skicka oss till täby men det var bara sladden som åkt ut lite: pinsamt... men men köpte hörlurar också till mp3n sen gick vi förbi levi´s och då såg jag att de hade 70%rea och min snälla pappa säger; vill du ha ett par jeans, jag tackar inte nej  och hittar ett par bra som egentligen kostade 899:- men som vi fick för 320:- med uppläggningen eftersom de var för långa =D weei!!!

Nu är biljetterna till i sommar bokade också kommer vara i Frankrike 6-23 juli och bara vara!

Kanske inte så smart

Jag har insett att det inte är så smart att pilla på eventuella finnar man har. Jag fick en på magen, ja jag pillade sönder den och ja nu har jag ont och har en stor röd ring runt det "såret". Dock så börjar jag oroa mig då denna röda rodnad är större än en femma och har snarare blivit större än gått ner de senaste dagarna. Imorgon ska jag be pappa ta en kik när jag kommer hem till sthlm. Han brukar kunna sånt där. Om det är någon annan som vet eller tror sig veta så får ni gärna delge mig era kunskaper.

Imorgon så börjar jag 8 igen, slutar 15 och ska ta tåget hemhem kl 17. Pappa har lovat hämta mig =D Mycket uppskattat, sen hoppas jag på en snabb sväng ner till stallet så jag får pussa på djuren. Sen hem till vovven och mamma och god middag. Brorsan är inte hemma han sitter snart på bussen till Alperna, den jäveln =P.
Lördag hoppas jag på lite shopping; typ tunika, bikini och solglasögon (typ ett par stora vita) sen en god middag.
Söndag sen så blir det nog hoppas jag en fika med Cajjo och sen återvända hit och leka med 4v 09/10

Har nu kollat ticnet efter biljetter till Bounce nya föreställning Caution! på orionteatern i sthlm, guld hade vart att gå på lördag men jag siktar på ett ga 12 april eller i den veckan om jag är ledig under omtentorna som går då.

Imorgon ska även vårt 4v förhoppningsvis bli godkända så vi kan börja fixa =)

Och så alla vet tackfesten för GF 08 blir den 7mars på G-punkten, Colonia kl 18-23 sen får man bege sig hem eller till suntrip eftersläppet så vi hinner städa och även komma iväg, biljetterna kommer ligga på ca 60kr och då ingår mat, 1 dryck och fulvinsrunda. Biljetterna släpps på måndag för ettan och tisdag för resten! Märken kommer så smånigom =p

Nu vet ni!


Kom och tacka dem som gjorde vårt nolle-p grymt!


Hade kunnat dansa flera timmat till

Måste bara säga hur sjukt jävla roligt det var på Bodyjamen ikväll. Hade verkligen saknat att träna och jag hade kunnat dansa för glatta livet flera timmat framåt!!!!

Nu tittar jag på nya avsnitt av House och nu är det pause så måste hinna duscha!!

Nu var det igång igen

Nu var plugget tillbaka med mikrobiologin som drog igång idag. Jag är faktiskt optimistisk till kursen det ska bli helt okej. Köade imorse till biljetter till snuttefilmsvisningen och kravallbiljetter. Var i skolan 7.30 men då hade flera ur klassen redan köat sen 7 så jag snikade mig in hos dem så jag inte hamna bakåt i kön=P typiskt bra. Sen åt jag och Kalle frukost med sällskap av Cleas i cellen. Spännande dag va?!?

Ska träna ikväll, weeeei!!! har saknat det!

______________________________________________________________

Hmm undrar vilken Sara Hultman påstås ha fått lära känna närmare, mig är det inte iaf

En dag då mycket blev utfört

Idag har jag hunnit med en hel del måste jag säga. Sov riktigt dåligt inatt, somnade inte förrän halv ett och vaknade igen halv fem av brevbäraren som kom med tidningen. Sen ringde klockan vid 6... Jag var inte pigg men kunde inte snooza och var bara riktigt spänd och lite nervig inför tentan. Skrev i alla fall tenta sen. Det gick nog vägen hoppas jag, men man vet ju aldrig.
Sen skulle jag hemåt men jag och Kim gick inom Eva för att byta från lilla till stora sommarkursen så ja nu ska vi samla insekter i sommar.. weei (host) eller nått. Sedan drog jag hem vilade i ca 1h för att sedan dra mig mot tornby i sällskap av Kalle och Andreas. Tanken var att jag och Benjamin skulle åka men han hann inte med skolan.
I Tornby så blev det en riktigt nyttig lunch på Burger King, bara för att vara trotsiga och vi nu vet på riktigt vad transfetter gör med alla de stackars små cellerna i våra kroppar. Vi strosade mellan en del affärer och jag hade en lista med vad som skulle införskaffas.
Jag var helt enkelt i behov att fylla på min frys med protein och sen ett lysrör till badrummet och även strumpor, men det första jag spenderade pengar på som inte alls var tanken var ett par skor som får följa med till Egypten. Sen så fylldes tillslut frysen på och badrummet fick åter lite ljus.
Nu på em och kvällen så begav sig Benjamin till Kalle för film och middag, han tog även med sig Obi så jag kunde städa lägenheten. Så nu är det rent igen. Kollar nu på tv och ska dra mig mot sängen snart, får väl sällskap så småningom när Benjamin kommer hem igen. Ska upp med Kalle imorrn för att köa för biljetter till snuttefilmsvisningen och kravallen. Jag är taggad på kravall!!! Är lite ledsen för att Beaver och Sanna bangar.. (så ni vet)

Just nu saknar jag våren den sena våren och sommaren när det är torrt ute och man kan gå i shorts och skor och inte bli blöt ofrivilligt typ genom regn utan genom att ett frivilligt dopp.

Ska hemhem i helgen ska bli så sjukt skönt. Saknar verkligen alla där hemma. Typ vissa dagar när allt bär emot så saknar man det lätta livet med mat på bordet, kläder som tvättas och få hänga i stallet. Måste förbi stallet en snabbis på fredag kväll när alla är där i hoppgruppen hoppas mamma och pappa förstår.

Och YES imorrn ska jag träna igen, min förkylning har börjat ge med sig så nu börjar träningen så smått igen!

Det var allt för idag, nu är jag en fattig student.



typsiska dagar jag längtar efter.. blå himmel, och solen som skiner


Nu är jag trött på det här!!!

Nu är jag trött på de förbannade cellerna och deras funktioner!!!

Men jag måste ändå plugga vidare på allt som cellen kan tänkas innehålla.


Imorgon har jag tenta kl 8. Sen måste hem och vidare till Tornby och shoppa lite, typ mat och ett lysrör till mitt badrum. sen måste jag också städa, låter väl som en rolig em eller vad tycker ni?

Vidare mot ER, golgi, mitokondrier mm

Btw fick en assnygg hatt av älskling igår, så nu slipper jag sno Kalles =D

alla hjärtans dag

Hoppas ni har en bra alla hjärtans dag oavsett om ni tycker att den är överskattad, tar tid för er själva eller spenderar den med någon annan.

Själv har min dag bestått medstades av plugg. Kvällen ska bli min och Benjamins, vi har köpt hem kött och så blir det potatisgratäng för en god middag. Sen blir det mys med ljus och lite tv-tittande.

Vi ska snart börja med maten jag ska plugga lite till så skrivs det mer imorgon.

Btw det är årsmöte hemma i stallet idag. Med gymkhana och middag, det hade vart kul att se Usek knäcka styrelsen =P jag tror på dem! Massa kramar till er i stallet ni vet vilka ni är! pussa på min fjun åt mig

hembakad pizza och let´s dance

så lyder min fredagskväll, den är mysig bara så ni vet =) Jag, benjamin och andreas tog en promenix vid 18 ut i skogen det var mycket skönt att få komma ut och röra på sig ordentligt med viss halkrisk i och för sig.

Jag borde plugga verkligen men efter let´s dance blir det att läsa lite i boken, jag kan ju iaf låtsas som om jag tänker det.

Imorgon är det en överskattad men mysig dag, alla hjärtans dag, i min lägenhet ligger nu en påse innehållande något stort och jag vet verkligen inte vad det är... men tålamod =)

50 dagar Beaver!

Nej jag längtar inte till jag får sol och värme... eller?

Latmasken tittade in

Igår hade jag höga ambitioner om att jag skulle vara i skolan till 9 för att plugga till 17 och sedan kunna gå hem för att hinna på kylen osv. Imorse så när klockan ringde 8 så nja okej jag är i skolan till 10. Sen så verkade ju allt så jobbigt, klä på sig och sminka sig hallå liksom, nej jag pluggar hemma istället så kan jag och B gå hem till mig under eftermiddag istället. Så det blev så. Eller sen skickade Beaver sms till mig, bokat tåget nu till Sthlm så vi kommer iväg till Egypten om ca 1,5månad jag svarade glatt att den tid hon föreslog gick bra, ca 10minuter senare ringde hon och jag fick bitter erkänna att jag fortfarande låg kvar i sängen kl 9 och hon gjorde det jag skulle göra (okej plugga vet jag inte men var uppe iaf)... Så masade mig upp tillslut. Och jag har pluggat... Imorgon ska jag gå till skolan när B ska dit och kolla igenom övningstenta, blir början till repetition som sedan får kanta resten av helgen.

Nu har vi här ätit en god middag med fisk filéer i ugn och couscous med en sås mycket mycket bra. =D

Vad tycker ni om min design so far? tror inte jag orkar ta tag i de sista små små detaljerna än på ett tag...


jag längtar efter dagarna på stranden på solstolen och att få bada i varmt vatten!! soon beaver soon.. typ iaf

förkylning

jag har blivit förkyld... jag gillar det inte alls faktiskt. Skippade att träna idag dels för att plugga och för att inte bli sjuk på riktigt. J

ag var iaf i skolan kl 9 imorse och pluggade, hade sedan föreläsning 13-17 och gick hem och pluggade lite till. Har nu ätit och så började vi se lite film som verkar sjukt bra men mitt samvete håller inte för att kolla på den då jag har mer plugg. Det vart ju inte bättre av att jag satte mig och fixade designen till min blogg.. Så nu kallar cellbiologin igen... =(
Blää!!

Pluggeliplugg

Idag har jag vart "ledig" alltså i universitets världen så innebär det att det inte finns något schemalagt men att man glatt BORDE plugga ändå eftersom man BORDE veta att självstudier är en STOR del av kursen och att man nu ska ta sitt ansvar så man KLARAR tentan och LÄR sig för livet...

Sagt ocg gjort jag var i skola 10 och pluggade mer eller mindre effektivt fram till klockan halv fem då jag gav mig hemmåt igen. Jag är mycket nöjd och jag börjar imorrn inte förrän kl. 13 så det blir att vara i skolan till 9 satsar jag på när B börjar iaf. Lättare att gå upp med lite draghjälp.

Jag har börjat bli förkyld igen =( Jag slutade hosta för typ 2veckor sedan och nu har det kommit tillbaka igen. Har lite lite ont i halsen på mornarna som vittnar om att det smyger sig på och en lite snuvig nos hos mig är det också. Trots detta så tränade jag ikväll; step, efterosm jag kände att jag inte än är där jag inte ska träna beroendepå förkylningen så jag hoppas och tänker gå på bodyjamen imorrn. Beroende på hur jag mår på torsdag så ska jag träna som vanligt då också, kanske så vilar jag för att förhindra en förkyling ordentligt och tar en kvällspromenix i spåret istället.

Går inget riktigt bra på tv ikväll så funderar på om jag ska lägga mig i sängen och läsa vidare i min bok istället: Brisingr den tredje av Eragon böckerna. Jag kan varmt rekommendera dem dock LÄS DEM PÅ ENGELSKA!!!

Det var allt för idag tack å adjö!

Det bara går inte...

...att hitta motivationen till att plugga. Så jag skriver lite här istället. Jag har nu belönats med en fin huvudvärk och är allmänt trött sedan gårdagens strapatser.

Så igår var vi ute igen. Vi började hos Kalle, vi blev ett blandat men glatt gäng med några matnatare och ett gäng lärare. Sedan drog vi vidare till Hg och dansade. Det var riktigt kul och trevligt. Dock känner jag hur mina pengar bara rinner ur fickan när det blir helger med fest. Iaf delar av nya 4v (jag, Kalle, Cristoffer och Maria samt Elina aka chiefen var med på förfesten) har nu festat ihop (okej det var inte första gången) men jag tror att vi kommer få ett askul år i 4v iaf =D
Gick hem strax innan två då tröttheten och längtan efter B tog över.

Ska iaf upp till sthlm den 20-22 feb ska försöka träffa lite folk. Vore mys att träffa Careful också men får höra med Anita om hon ska upp dit den helgen. Ska iaf förbi stallet och pussa lite på Hubbe och Radieuse.

Ikväll är det melodifestivalen och jag undrar verkligen vad det är med svenska folket och schlager?!?

Nu ska jag skära grönsaker till tacos
 en solnedgång på havet någonstanns mellan kanarieöarna och kap verde

4V 09/10

Fick ett mycket uppmuntrande samtal från Elina nu ikväll. Är nu tillsatt som schlagetansvarig/marknadsföring i 4V för09/10 mycket bra!!! Tror det kommer bli grymt.

Är för tillfället hos Kalle och ska förfesta vidare

Kramar

festerist javisst!!!!!

Att vara nykter på matnat-förfest....

är något jag ska försöka undvika i fortsättningen. Men för att ta allt från början: Jag var och tränade igår kväll sen så åkte ja hem igen (till B) och 4v hade ordnat förfest till VSR-kravallen i lambohov, typ 100m från B:s hus så jag gick dit eftersom B redan var där också. Det var trevligt till en början men sen vid 22 så spårade det en aning, när det började flyga muggar, folk och det spilldes dricka då kände jag att jag skulle bege mig eftersom jag varken hade overall eller biljett till kravallen. Ikväll ska jag ta igen det, det bli före hos Kalle med middag också sen hade vi först tänkt dra till Flamman men med tanke på att det är livsfarligt att cykla i det här vädret så nej!!! Det är slask och äckel och man cyklar omkull hur lätt som helst. Jag tänker då inte plocka upp folk ur dikena. =P Så vi drar nog till HG och vi kommer in... men vi får dra dit i tid.

Lite bilder från förra fredagen, även då innan hos Kalle och sen HG


och studenternas bästa plagg:

Overallen!!!!

Våren knackade på

Våren knackade verkligen på dörren idag, solen sken och det var typ 8grader i solen=) Hoppas det håller i sig. Jag hade tänkt dra mig till skolan någorlunda tidigt typ 10 alltså uppstigning 9 i så fall. Men B började redan 8.30 så jag var redan vaken, dock kom jag inte ur sängen förrän 10 efter att jag skickat iväg ett mail och översatt en del av sammanfattningen i cellbiologin. Kom till skolan vid elva och pluggade därefter mer eller mindre effektiv till 15... På lunchen hade jag möte med Elina om 4v.. Får väl se om jag kommer med nu. I hope so, vi är 11 som sökt och 10 platser som finns.

I alla fall vi hade sedan statistik första föreläsningen, med en människa (tjej) som pratade fortare och otydligare än vad jag gör ibland (min mamma skulle förvånas), dock så framkommer bara denna sida hos mig när jag är hem hemma i sthlm, är väl då den riktiga sthlmaren kommer fram.

Just nu har sitter jag framför tvn och ser på casanova.. det är helt ok, har inte vart så insatt i filmen men heath ledger är ju sjukt snygg iaf. =)


Stina hemma en vårdag

Visst längtar man

Jag älskar sommarn, när man kan gå barfota i gräset och det luktar grillat och fåglarna kvittrar


Juste 2 februari idag... Får väl snällt vänta ett par månader till


RSS 2.0