En dag då mycket blev utfört

Idag har jag hunnit med en hel del måste jag säga. Sov riktigt dåligt inatt, somnade inte förrän halv ett och vaknade igen halv fem av brevbäraren som kom med tidningen. Sen ringde klockan vid 6... Jag var inte pigg men kunde inte snooza och var bara riktigt spänd och lite nervig inför tentan. Skrev i alla fall tenta sen. Det gick nog vägen hoppas jag, men man vet ju aldrig.
Sen skulle jag hemåt men jag och Kim gick inom Eva för att byta från lilla till stora sommarkursen så ja nu ska vi samla insekter i sommar.. weei (host) eller nått. Sedan drog jag hem vilade i ca 1h för att sedan dra mig mot tornby i sällskap av Kalle och Andreas. Tanken var att jag och Benjamin skulle åka men han hann inte med skolan.
I Tornby så blev det en riktigt nyttig lunch på Burger King, bara för att vara trotsiga och vi nu vet på riktigt vad transfetter gör med alla de stackars små cellerna i våra kroppar. Vi strosade mellan en del affärer och jag hade en lista med vad som skulle införskaffas.
Jag var helt enkelt i behov att fylla på min frys med protein och sen ett lysrör till badrummet och även strumpor, men det första jag spenderade pengar på som inte alls var tanken var ett par skor som får följa med till Egypten. Sen så fylldes tillslut frysen på och badrummet fick åter lite ljus.
Nu på em och kvällen så begav sig Benjamin till Kalle för film och middag, han tog även med sig Obi så jag kunde städa lägenheten. Så nu är det rent igen. Kollar nu på tv och ska dra mig mot sängen snart, får väl sällskap så småningom när Benjamin kommer hem igen. Ska upp med Kalle imorrn för att köa för biljetter till snuttefilmsvisningen och kravallen. Jag är taggad på kravall!!! Är lite ledsen för att Beaver och Sanna bangar.. (så ni vet)

Just nu saknar jag våren den sena våren och sommaren när det är torrt ute och man kan gå i shorts och skor och inte bli blöt ofrivilligt typ genom regn utan genom att ett frivilligt dopp.

Ska hemhem i helgen ska bli så sjukt skönt. Saknar verkligen alla där hemma. Typ vissa dagar när allt bär emot så saknar man det lätta livet med mat på bordet, kläder som tvättas och få hänga i stallet. Måste förbi stallet en snabbis på fredag kväll när alla är där i hoppgruppen hoppas mamma och pappa förstår.

Och YES imorrn ska jag träna igen, min förkylning har börjat ge med sig så nu börjar träningen så smått igen!

Det var allt för idag, nu är jag en fattig student.



typsiska dagar jag längtar efter.. blå himmel, och solen som skiner


Kommentarer
Postat av: Sanna

Äh, jag ska gå på förfest ;)

2009-02-17 @ 08:46:04
URL: http://teddys.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0