Flyttankar

Nu är det mesta nerpackat som jag kan packa ner. Alltså typ allt som är löst utom vissa större saker, som tavlor och strykbrädan. Får se hur mycket vi orkar flytta imorgon. Jag ska försöka orka få över skrivbordet förutom alla lådor och påsar. Men man får ju sig en tankeställare när varje rum ungefär kräver 1 flyttlåda och kanske en påse. Men sen mina kläder: 1 resväska, 1 bag, 1 stor ikeapåse, 1 påse och sen är fyller mina skor 1 ikeapåse och sen en påse. Ja, tror det är lite feldimensioner då...
Hoppas på att jag lyckas fixa internet relativt snabbt imorgon, eller ja när vi är klara. Räknar dock inte med att jag kommer kunna uppdatera imorgon...

Nu ska jag se på nya avsnittet på ponnyakuten på datorn och sen sova

Never ending story

Jag håller på att packa ner mina saker. Det är inte fantastiskt. Rätt tråkigt faktiskt. Det tar liksom aldrig slut. Jag fattar inte hur jag lyckats samla på mig så mycket. Ska fika med Elina senare, som en lite paus på detta. Tar mitt rum sist i alla fall, så kan jag kolla på OS samtidigt. Ska fixa ner det sista i köket och sedan byta vatten hos fiskarna. Måste diska också, röja lite i köket. Jaja får ju ta saker allt eftersom nu. Men det är tur att spotify finns annars hade detta inte gått alls!
Och jag vill inte veta när jag ska få upp allt igen. Men det jag ser fram emot mest är att få ordning på mina kläder som bara vart KAOS sen jul!

Mycket att göra idag

Igår skulle jag ta det lungt. Sitta hemma och se på film och börja plocka lite, eventuellt plugga. Joinade istället Catrin, Emma, Cajjo, Pontus och hans vän Olle för att äta middag på [hg]. Det vart trevligt. Vid 21 hade vi ätit klart, då gick vi ner i puben och hängde och sedan vart klockan runt halv tolv. Jag och Catrin bestämde att vi skulle stanna och folk slöt upp sakta men säkert. Det vart en trevlig men lugn kväll för min del, även om jag var galet sprallig mest av övertrötthet. Vid halv tre gav jag och Jens upp och begav oss därifrån. Var lite spännande att personen i fråga som gjort min fredagsnatt mindre kul var där igen och vi faktiskt kunde umgås som vänner igen. Liksom så snabbt. Visst alkoholen hade väl sin inverkan. Men det var verkligen skönt att märka att han var som han alltid var, snäll och glad och jag insåg rätt snabbt att det är inte värt att vara otrevlig och ledsen, vi har för kul ihop för det. Och ja det gjorde ont imellan åt. Men på det stora hela var det helt klart värt.

Idag har jag massa att göra. Ska tvätta nu vid 12. Sen ska jag börja flyttpacka och byta vatten i akvariet. Jag säger då det. Imorgon är det flytt. En bil hade suttit fint eller annars efterfrågar jag massa snälla människor som vill bära lite =)

Ha en fin dag nu!

Moget

Jag är faktiskt stolt över mig själv. Jag vart fruktansvärt sårad igår. Men vet ni idag har jag spelat alla kort öppna och nu känns det som en sten lättat från mitt hjärta. Jag kommer kunna gå vidare, snabbare än vad jag antagligen trodde först bara för att jag vart ärlig. Såhär moget har jag nog inte hanterat en sån här situation någonsin förr. Och det bästa är att trots att jag blivit sårad så vet jag att jag har en fin vän kvar, när jag är beredd att återuppta den vänskapen.

Och annars så har jag även fått veta att jag har de finaste vännerna som finns. Och Elina ska ha ett sånt jäkla jättetack och en riktigt stor kram för att hon ställt upp!


Jag och Elina =)

Nu ska jag ta en dusch och möta upp några av tjejerna på hg för lite mat

hemmakväll eller utekväll?

Sitter hemma igen nu. Är sådär halvseg och känner att jag verkligen borde plugga, även om jag är så sjukt imot att plugga på helgerna.
Funderar på kvällen, hemmakväll i sängen med en film för att orka med flyttpack imorgon eller utekväll på Strandgatan med resten av 4v som ska på sittning innan. Jag vet inte. Dels vill jag verkligen bara gömma mig under täcket idag och dels vill jag gå ut och dansa och bara leva livet. Hmmm... jag antar att tiden får utvisa vad det blir. För just nu kan jag inte bestämma mig.

Juste, hade tänkt att slänga in ett inlägg innan jag och Ida gick ut igår. Frågan var hur kvällen skulle sluta.
New love in town eller Broken hearted girl. Kan ju nu även ge er svaret och det var det sistnämnda. Men jag är förvirrad. Har mer frågor än innan och förstår verkligen inte.


Åh hade jag vart hemma nu hade jag vart å pussat på den här sötnosen

free fallin

Vilken kväll. Jag säger bara att fulla vakter är galna vakter. Jag och Ida åt och förade lite hos mig. Drog till hg och hade jäklans trevligt. pratade massa, dansade nästan inget och kvällen var riktigt riktigt bra. Framåt 2 så styrde vi till slut till dansgolvet. Och det var nog bland det mest galna jag vart med om. Det är inte så att dom är försiktiga med varandra och ja hur jag hamnade på Rikards axlar vet jag inte, lite skönt att Jonas fanns och typ hade full koll jag var typ livrädd för att ramla.

Sedan då... i bakgrunden av kvällen fanns ju annat, men det är en annan historia. Jag kan säga att jag gick från som vanligt glad, till svävandes på moln för att sen hamna i avgrunden. Men ja annars så var verkligen kvällen fantastisk och dom där grabbarna är helt underbara!

Tonight might be the night

Jag kom hem från skolan för ett tag sen och tänkte sova en stund inför kvällen som ska spenderas med Ida som sagt. Men jag lyckas inte slappna av. Har som en jätteklump i magen, fjärilar och är supernervös. Och det är NU! Hur kommer det bli senare ikväll liksom?

Ska snart hoppa in i duschen och sen kommer Elina över och ska ta fram en outfit med mig =p Asså fatta. Fatta hur snygg jag måste vara ikväll. Och jag vill verkligen bara ha roligt, för oddsen är rätt höga för att det kan bli en förbannat rolig kväll om jag bara inte hakar upp mig och kämpar och konstlar till det. Men beroende på hur det känns så ska jag fasiken vara ärlig ikväll, få ur mig sanningen, visa hur jag känner. Eller jag vill tro att det bli så. Borde bli så för min egen skull, för att kunna gå åt något håll ibland. Bara att den här gråzonen gör inte så ont.. så ja jag vet inte. Får lita på mig själv helt enkelt. Eller så får Ida sparka på mig =)

Det är läskigt, hur jag känner. Så utelämnad till en människa. Som Ida sa igår som jag inte ens gjort något med. Ja då bygger det nog någonstanns på djupare känslor. känslor som kanske inte är besvarade. Och fasiken så mycket ondare det kan göra då...

Duschen väntar. Det bästa jag kan göra är att känna mig förbannat snygg och glad i alla fall. Sen får kvällen utvisa resten! Wish me luck!


Från 0 till 100 och sen ett varv till

Igår när jag kom till [hg] för jobbet så var det tydligen tänkt att jag skulle öppna puben själv. Paniken spred sig lite lätt i mig. Speciellt när Johanna som är DC sa att det kommer vara högt tryck fån början och det måste gå och öppna kl 18. Fick lite hjälp av henne med småsaker, men gjorde det mesta själv och jag hann =D. Jocke dök sen upp direkt från tenta stackaren och kollade över det sista. Och sen bröt helvetet lös! Vi hade hets non stop från kl 18-22. Kön till puben gick genom puben i alla fall 3h. Vi sålde över 200 mat. Det var kort sagt galet. Och vi vart båda två rätt mosiga i huvudet. När bandet började spela kl 22.30 så lugnade det sig riktigt mycket och sedan var det lugnt resten av kvällen. Fick tillslut middag och min öl kl 03 ungefär, tur att jag hade med mig frukt och lite godis. Var skönt att äntligen kunna slappna av. Till min stora överaskning så jobbade Ida också i drinkbaren. Vart städöl med alla andra jobbare och jag vart rätt seg och ja min plan sket sig ju (vissa vet vad jag menar). Men sen sen, åh lycka, efter typ 10dars tystnad. Lycka!

Jag och Ida kom i alla fall fram till att vi ska ut ikväll. Hon ska laga mat till mig först. =) Sånt gillar jag. Men hon ville faktiskt det. Ska kanske förbi en kompis hemirfrån först som även är med i Krogvet som har fest och sen blir det [hg]. Så tyvätt kära 4v så kanske jag dissar er imorgon kväll, beror på hur jag mår och sånt imorgon. Ja jag tycker i alla fall att jag har en fantastisk anledning till att vara på [hg] ikväll.

nej nu måste jag klä på mig innan skolan. Och idag är det plusgrader =D

kvällen som väntar

Ska om ca 1h bege mig till jobbet på [hg]. Är mitt sista provpass i puben där. Sedan får vi se om det blir mer jobb där, jag hoppas på det. Är lite trist att jag missar kravallen ikväll, men det kommer flera. Våren börjar sakta men säkert fyllas upp med festhelger och kvällar =)

Och idag fick jag reda på att jag ska jobba i sommar på Ramundberget, 24juli - 15 augusti, sen blir det väl raka spåret till linköping för nolle-p. Men någonstanns innan lägret så blir det Frankrike. Skulle tro slutet på juni och början av juli nu. Så ni får räkna med det. Ska bli skoj att få ha konfimander i sommar igen. Jag längtar verkligen efter sommaren nu!


läger -06 (91:orna)


läger -08 (93:orna)

Nu -10 blir det 95:orna och gosh jag är gammal!

det blir varmare

Jag ska snart kliva upp ur sängen. Kollade på hockeyn imorse, vilken besvikelse. Riktigt mycket klantiga saker. Nu sågas Lundqvist av vissa. Men jag säger att utan han i målet hade Slovakien gjort ännu fler mål. Jag håller även fast vid min fortsatta plan: Nicklas Bäckström ska bli min man! Är man 22 och sådär bra och redan spelar i NHL ja, jag säger bara ja tack!  Sov i alla fall lite till efter sändningen. Kollar nu på repris på datorn från herrstafetten igår.


bild från hockeysverige.se

lite tankar innan sömn

Jag är hemma nu efter snuttefilmsvisningen. Det fanns både hissar och dissar. Vi hann i alla fall utan problem med sista bussen till Ryd, dessutom så var det 12 min kvar när vi kom till Stora Torget och valde att då gå till stationen innan för att slippa stå på bussen =D Typiskt smart tycker jag.

Nu borde jag verkligen sova. Är ju tänkt att klockan ska ringa om 5,5h igen för att jag ska se hockeyn, sen blir det till att sova några timmar till så jag orkar jobba på kvällen. Missar som sagt kravallen, lite trist, men samtidigt så kanske jag behöver den ev chans som ges imorgon. Få chansen att gå vidare själv, ställa om och släppa. Jag trodde att jag skulle lyckas ändå, utan risken att bli sårad, men efter idag vet jag att så är det inte. Det har letat sig så djupt in i mig. Så det blir till att gå den hårda vägen.
På fredag ska jag om det skiter sig ha spotify på högsta och bara fokusera på att packa ihop inför flytten. Sen på lördag då ska jag bara ha kul på eftersläppet, inte bry mig alls om nått annat än att vara där då med mina vänner.

Sov gott alla fina


trött, hur ska detta gå?

Jag är trött. Filmvisningen börjar 21.30 och jag fattar inte just nu hur jag ska hålla mig vaken igenom det hela. Håller tummarna för att Hemköp har öppet när vi kommer till stan så jag kan ladda med lite godis. Efter filmen blir det bums i säng hemma om jag ska orka gå upp imorgon kl 06 och se hockeyn Sverige-Slovakien. Det är ju nu det börjar gälla, kvartsfinal. Gosh jag känner redan nu hur trött jag kommer vara imorgon. Dessutom så kommer jag missa herrstafetten idag. Blir till att lyssna på radion fram tills filmen börjar!


Blir film ändå

Efter lite plugg och seminarie är jag nu hemma igen. Ska gå snart igen för att träna. Sedan är jag färdig denna veckan. Hinner inte träna mer den här veckan men är nöjd med att få ihop 3 pass faktiskt. Cajjo hörde av sig också och sa att hon hade en biljett till den sena snuttefilmsvisningen. Wei! Så ikväll blir det film. Rövigt att jag missar upplösningen av skidstafetten men tror jag får hitta nån som kan hålla mig uppdaterad.

För er som inte vet vad en snuttefilm är så är det en snutt film och denna snutt är 5 min lång. Ofta rätt spårade saker utan handling. Men det blir nog skoj =)

Nu ska jag fixa det sista och sen ge mig iväg för att svettas


Solen =D

Idag skiner skolen mina vänner. Fantastiskt va?!?! Nu skulle det bara vart ett par plusgrader också så snön hade börjat lämna marken. Det såg ut för någon dag sen som det ska börja närma sig nollgradigt men man vet ju aldrig vad vädret kan hitta på. Jag menar det är rätt stört, i Vancouver med OS och allt hade de typ behövt vårt väder, men istället har de typ 8 grader i skuggan och folk sitter i kortärmat i solen för att kolla på tävlingarna. Nej jag är verkligen inte byggd på något sätt för det här vädret, i alla fall inte när det varar i mer än 2 månader.


saknar! Det var så jäkla skönt att vara borta på vår segling 10v under vintern (1dec-8feb) och sen komma hem och bara få det sista av den svenska vintern, fast jag skulle kunna åka typ 2jan-13mars, och slippa missa jul och sånt och sen komma hem till våren =)

________________________________________________________________

UPDATE: Kollade vädret och vet ni! Det ska bli plusgrader till helgen och regn! Klarar mig utan regnet egentligen, lär ju svära över det då, men det finns hopp för en vår i år också!!!

Drömmar

Jag satt och kollade runt lite på olika sidor om späckhuggare igår. Hittade sidan vancouver aquarium, som bedriver en hel del forskning på marina däggdjur och framförallt späckhuggarna utanför British Columbias kust. Dels kan man jobba som volontär för dem med guidningar och annat på akvariet och forskningsfronten. Och sen kan man få studera ett internship hos dom, de 2 jag vart intresserad av var tränare av marina däggdjur eller på deras resque center för marina däggdjur. Känns som jag kommer behöva jobba en del för att nå dit, och ha råd. Men jag ska fasiken försöka!!! För den känslan som sprider sig i min kropp när jag ser valar på tv eller i naturen den går inte att beskriva, men jag vet att detta det är det jag vill jobba med resten av mitt liv. Drömma kan man ju alltid.. och planerar att min nästa tatuering får bli en späckhuggare, ska bara få tummen ur och boka en tid!


Dagens som vart

Idag har det hänt en del, eller ja det känns som jag hunnit massa, utom å plugga då. Var i skolan till 10 för föreläsning. Sprang på Cajjo på rasten som satt i telefon med Bina (en tjej från vår gymnasieklass) som var här och som skulle komma upp till universitetet för att hälsa på. Så efter föreläsningen mötte vi upp henne och begav oss hem till mig för fika. Supertrevligt. Sedan vart det träning för min del, afro power dance stod på dagens schema. har även anmält mig till salsakursen =D
Sedan hem å dusch och lite mat innan spexet ikväll. Det var skoj, inte superduper men skoj. Och Cissi som går i vår klass var GRYM! En stor eloge =)
Jag och Elina skulle sen ta bussen hem men vi missa den precis och nästa skulle gå om 30 min så vi valde att börja gå. Men vi hann hem. Vi pratade som för det mesta om killar/karlar/män kalla dom vad ni vill. Och vi vart nog inte klokare, mer än att man inser att det är ingen idé att leta. Bättre att vara sig själv och hoppas att de kommer till en själv =P. Tror det får bli min nya taktik.

Nu ska jag krypa till kojs. Skulle egentligen börja 10 imorgon men det var bara en typ värdelös föreläsning så ska möte upp Elina 10.15 så ska vi plugga lite!

Spexkväll

Jag ursäktar den dåliga uppdateringen idag. Dock har jag inte tid att skriva nu, för jag ska ta bussen till stan för att se spexet om 15 min och måste slänga i mig maten först. Skriver när jag kommer hem.!

Kolla på skidskyttestafetten åt mig!

Typiskt korkad

Åh insåg precis en asdum sak! Jag är så fenomenalt korkad ibland. Varför, varför, varför tänkte jag inte på att anmäla mig till finsitsen på lördag!?!?!?! Hur dum får jag bli. Tänkte inte ens på det. Det suger! jaja jag får vackert sluta upp med mitt fina 4v senare på strandgatan...

Men positivt! OS-silver till Anna Haag och Charlotte Kalla =D Weei!


slänger in en bild på världens finaste lilla ponny, Hubbe <3

Update måndag kväll

Åkte till skolan efter jag tagit ut Obi på en promenad och satt och "pluggade" lite med Elina. Efter föreläsningen vart det en tripp till campushallen och ett steppass, mycket roligt =)

Sitter nu hemma och kollar på skidstafetten. Det är drama drama! Har fortfarande inte duschat sen träningen =P inte hunnit med OS, men fått i mig mat i alla fall.

Och vet ni om 1 vecka så flyttar jag. =D Dock är det lite strul i o med att jag inte kan få hjälp att flytta de stora sakerna förrens helgen efter. Men tänkte försöka bära över alla kökssaker å kläder å sånt, alla som vill ge en hjälpande hand på måndagkväll är varmt välkomna! Söker även en madrass som jag kan ha å sova på där under den veckan innan jag får över min säng, för denna lägenheten vill jag inte vara i mer än nödvändigt.

Nu ska jag kika på hur min lilla ekonomi ser ut, och fundera ut om jag kan anmäla mig till salsakursen


Snart blir jag och Cajjo sambos =D

Sol och kallt

Idag mina vänner känns det bättre än igår, eller ja morgonen var kaotisk men nu känns det bra. Mycket tack vare en fin människa på andra sidan jorden =P

Jaja jag ska ut med Obi i kylan och sen till skolan och plugga lite med Elina. Äta ska jag också göra. Sen träning ikväll. Vi hörs!

Och juste, Tre Kronors seger imorse var fantastisk. På natten mellan ons-tors kör vi igen!

En låt kan säga så mycket

Brustna hjärtans höst

Ikväll är vinden stilla
det var så stormigt hela dan.
Bakom Västerbron går solen ner i rött,
det är nästan tyst.

Som ett obehagligt allvar
drar sig hösten in i stan.
Det finns en doft av allt i mörket, kallt och blött,
och nästan tyst.

Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i ditt bröst.
Vi ses på hjärtats bar,
det här är brustna hjärtans höst.

Här är timmarna av ovisshet
poeternas bensin
här är natten när vi räknar våra stygn
allt gick så fort

Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort

Lars Winnerbäck är fantastisk och kan sätta ord på de flesta känslorna


Utmattad/rastlös

Jag är psykiskt utmattad. Hjärnan går i 180 hela tiden, utom när jag sover kanske. Skolan, plugga... borde verkligen, men ändå försvinner dessa tankar långt bak bara för att konkurreras ut av andra egentligen helt värdelösa tankar. Jag borde plugga, men jag orkar inte, min hjärna orkar inte. Känner mig konstant trött nu, som jag skulle kunna sova hela tiden, samtidigt är min kropp uppe i varv, vill inte sitta still.

Måste verkligen börja med mina fina listor igen. Vad jag ska få pluggat liksom. Ska sova snart så jag orkar vakna imorgon och se på hockeyn och plugga innan skolan kl 15. Det ska jag hinna. (måste hinna!)

Måste göra mig av med detta svarta moln som hänger över mitt huvud. Som stänger in hela mig, och som bryter sig in, som gör mitt hjärta tungt. Men jag har svårt, svårt att släppa ut. Jag vet att jag egentligen behöver prata ut, eller bara få öppna upp. Jag hatar att göra det, tycker det är läskigt, svårt och jobbigt. Jag gillar inte att blotta mina svaga sidor. Är inte sån jag ser mig själv. Istället stänger jag in det. Står stark!


Här skulle jag vilja vara nu, eller ja i alla fall om det var samma väder som på bilden : Taizé!


Mer OS till folket

Ligger i sängen och tittar på masstarten 15km skidskytte herrar med Björn Ferry. Det är lite spännande faktiskt. Dagen har rullat på. Gick ut en sväng i skogen, tog med mig Obi också =) Var värsta träningspasset att knata runt, helt slut i vaderna var jag när jag kom in =P Men så är det när man får gå i snön. Det var ju fint väder så det var riktigt skönt att komma ut lite i solen. Har även vart hos Elina en sväng och bara hängt lite. Alltid trevligt. Gillar att faktiskt träffas och umgås isället för sms/msn. Vill bli bättre på det men jag undrar varför man är så dålig på det?

Ny skolvecka imorgon. Inget hysteriskt. Behöver plugga statistik som bara den. Har bokat in lite träningspass också =)

Obi =)

Upp snart

Hallå alla. Jag kom hem från jobbet 06.30 imorse. Det gick riktigt bra att jobba och sedan hade vi en trevlig städöl. Jobbar mitt sista provpass på torsdag och sedan så hoppas jag på att jag blir anställd. =)

Är kvar i sängen och kollar lite repriser från OS. Lite surt att man inte kunde se dubbeljakten. Det var tydligen en jäklans dramatik och enorm glädje.

Solen lyser ute idag och jag ska försöka gå upp. Funderar på om jag ska ta mig upp till Tornby för att handla lite eller om jag ska ta det nästa vecka. Behöver inga stora saker, går lite på sparlåga nu i kylen inför flytten. Liksom bättre om jag och Cajjo tar och storhandlar efter det. Ja jag får filura vidare.

En positiv sak som jag insåg igår i alla fall. Att gisses hur mycket snygga killar det finns där ute. Det bådar ju lite gott =P

Off to work

Nu ska jag klä på mig och sedan gå till jobbet. Cykeln får vara parkerad. Är rätt seg nu och min kära baksmälla börjar ge med sig. Med lite kaffe och vatten på jobbet sen så.

Det är inte alls lockande att ge sig ut i det här vädret. Vi får väl se om några kommer våga sig till hg i det här vädret. Gillar att det är fadderifest också, är ju lite av ett skämt i det här vädret


Det är hit vi vill i sommar!

Och jag vill ha mina bruna ben igen!

Ett litet bildregn

Här kommer ett gäng bilder från igår:

Johanna hade en plattång i väskan =)


Bara för att vi är snygga betyder inte det att vi måste visa det

Last night

Jag säger inget, eller jo.. lite i alla fall. Vi (jag, Kalle, Jens och Johanna) gick till hg efter lite förfest hos Kalle. jag var aspepp. Vi skulle dansa och ha det bra. Det hade vi också. När vi kom dit var det inte så mycket folk. Alla var väl hemma och glodde på OS vilket jag också gjort men vi gick lite tidigare från det. Pratade med lite folk i puben och jag fick spela med en mark från Rikard på black jacken och vann tydligen, utan att veta det själv. Så han skulle köpa mig en drink under kvällen. Sen gick Johanna hem... och innan dess lyckades hon förmedla det som senare gör att jag känner som jag gör nu. En person kom till hg med sällskap. Och faktiskt efter det vill jag inte prata om kvällen längre. Allt jag kan säga är väl att jag förtjänar det här. Jag har haft 2 fina förhållanden så nu är det väl dags för lite (massa) skit i livet. Varför ska jag lyckas? Nej juste det gör jag inte, FAN!
Just nu vill jag bara gömma mig i min säng och skita i allt. Nu ska jag bygga upp min mur och ingen ska få komma in. INGEN! Jag kanske redan träffat de människor som kunde älska mig gränslöst. Men dom var fel för mig. Så jag faller för dom andra. Dom som ska flytta eller inte vill ha förhållanden. Jag blir galen! Jag vill inte vara kvar här i snön med allt!
Han lyckades mig att fokusera om, glömma, men nej ett slag i magen får man. Sån typisk kille. Men fine gå åt ditt håll så går jag åt mitt.

Skulle åkt till Tornby idag, men jag tänker inte ge  mig ut i snön. Så nu kryper jag ner i sängen igen och glor film eller nått.


Om jag hade kunnat hade jag vart hos dig nu. Det gör så jävla ont i mig!

Sommarplaner

Just nu sitter vi hemma hos Kalle och har kommit fram till att vi är satans trötta på vintern. Så istället så planerar vi sommaren.. Vi har starslagna planer. Jag/vi har tänkt att ha typ som en kollektiv över 2-3v i sommar i Frankrike innan mamma och pappa hinner sälja vårt ställe. Liksom typ 10-12 pers 1-2v, vin, mat, sol, pool och fest. Asså det perfekta för alla studenter, betala mat och flyg och en liten symbolisk summa för boendet. 30 graders vämre, en pool, sovplats, billig alkohol, vänner. Det skulle bli fantastiskt. Jag återkommer när jag vet hur jag jobbar. Satsar själv på att vara där ca 3v i sommar, och göra 2 av dom veckorna till fest och boende för mina vänner... va tycks? Vi här tycker att det låter FANTASTISKT!

(Nu vet ni mamma och pappa vad ni har att vänta, men egentligen det är ju bra att vi utnyttjar stället =)  )

Back to old days

Weeei! Min fredag är räddad och jag är typiskt glad. Det är tillbaka till de gamla dagarna med mina pojkar Kalle och Claes. Vi ska även införliva Jens i detta påhitt. Blir i alla fall först hemma hos Kalle sen får vi se om det blir utgång. Vi går väl över till hg eventuellt och ser om vi kommer in typ =P
Åh jag har saknat våra stunder från förr. Även om jag vet att jag blir hackkycklingen men men tycker om dom ändå. =)

Nu ska jag ta en dusch, göra mat och byta om. Ha en fin kväll! Puss


Claes

Kalle

I wish

Jag vill ha en bra kväll. Det har börjat klia enormt i min festnerv och jag vill verkligen ut å dansa. En del av gänget ska till Flamman. Har vart där 1 gång (skäms) men faktiskt, jag gillade det inte. För mig var det för mycket som sthlms krogar. Lång kö på tok för tidigt. Otrevliga vakter och folk som trodde de va snyggare än vad de egentligen är. Bratstilen svämmade över och jag pallade det inte. Även om musiken är bra så stör jag mig nått fruktansvärt på atmosfären där.

Jag önskar mig en kväll med lite vänner+vin+hockey och sen hg. Jag gillar hg. Visst det finns personer som ovan där med. Men jag trivs där, har alltid kul. Om det inte blir som jag hoppas så blir det hockey och lite godis i min säng.

Lite OS snacka också. Adrian Schultheiss ska ha en stor eloge till sin insats i nattens långa konståkningsprogram. han var grym. Slutade på plats 15 men gjorde ett strålande program. Han kommer bli bättre och förhoppningsvis får vi se honom i toppen om några år. Dessutom är det kul att han vågar vara egen och göra lite provokativa koreografier och sticka ut.


Fredag once more

Så var det fredag igen då. Sitter och äter min frukost eller ja dricker snarare, kaffe, juice och smoothie. Har inte skola förrän kl 15 som alla andra fredagar. Riktig skittid. Ska göra statistiklabben jag missade förra veckan också. Såg till att få MiniTab till datorn hemma så ska göra den här. Egentligen kan jag göra dagens labb hemma också, men känner att det är bättre att göra den i skolan där jag kan få hjälp om jag inte fattar (vanligt förekommande i denna kursen).

Typ alla här har åkt hemhem för helgen, har föräldrar här eller liknande. Så ja min kväll för förgyllas av Sverige-Vitryssland matchen som sänds en riktigt vettig tid, kl 21. Hade i o för sig vart roligare med sällskap, får väl se om det blir så.

Imorgon ska jag åka till Tornby för att handla.. Det behövs fyllas på. Sedan ska jag jobba på hg på kvällen.

Jag missar ju kravallen på torsdag, typiskt depp. Men fick veta igår att de har a-lab på eftersläppet på strandgatan så ska dit i alla fall på lördagen. Jag vet att det är långt fram men hade vart trist att missa hela den helgen.

Nu måste jag ta tag i plugget.


Jag vet inte hur det är med er men jag väljer 99 gånger av 100 detta före

detta

Klädstilar

Idag efter 4v mötet satt jag, Elina och Johanna i Colosseum för att plugga lite innan seminariet. Det gick inte så bra. För det första tycker vi om att prata alla 3 och sen är det helt klart mycket folk i rörelse där, men dom satte sig där med mig ändå fast de anade att inget plugg skulle bli gjort =). Det slutade med att vi satt och bedömde och kollade på killars klädstilar. De flesta fick inte godkänt. Och vi såg en tydlig trend att om en kille i ett gäng klär sig bra gör de andra också det, och tvärtom. Vad gillade vi då? Nu kan man säga att jag, Johanna och Elina gillar helt olika typer av killar och även deras klädstilar. Men vi enades om att converse är bra, typ det enda rätta, jeans MÅSTE sitta snyggt (nått på tok för många misslyckats med), jag och johanna är fans av cardigans, men visst en snygg zipper funkar och sen sjalar är nice. Så nu vet ni det =)
Och ett bid no no är gympaskor som vardagsskor, alltså typen joggingskor.

Har även hört att det ska komma massa snö och bli kaos till helgen. Vilken jäkla skit. Jag orkar inte med snö och vinter nu. Att inte se slutet på det. Allvarligt så här deppad och hopplöst har det inte känts på länge en vinter. Jag pallar vinter visst... Men inte att det ska snöa och vara mulet varenda dag. Visst att snön brukar ligga mars ut men solen brukar i alla fall visa sig nu, och det brukar bli liiiite varmare, man kan ana våren. Det går inte nu! Snart packar jag min väska och tar nästa plan till... ja kanske australien, där är det varmt och vet jag att jag kan bo gratis =) Önsketänkande att man hade tid med det liksom.

Nu ska jag sova och antagligen vakna till ett snökaos imorgon. Räknar med att till o med min cykel får stå de närmaste dagarna.

Och GRATTIS till Anja som tog OS brons. Jäkla kämpar insats!


Svett!

Jag säger bara SVETT! Var på bodyjam idag för första gången igen sen releasen av koreografin för alldelles för länge sen. Och jäklans vad kul det var och svetten bara rann! Det var nog mitt jobbigaste träningspass sen efter jul. Är helt underbart när det faktiskt är kul att träna riktigt hårt. När jag kom hem var jag slut i benen och magen kurrade. Snabb dusch och sen mat. Mat blir verkligen godare när man är riktigt hungrig.

Är rätt trött nu. Borde verkligen plugga en del statistik, men tror jag gör detta från sängen för orkar inte sitta upp=P. Ska bara ta tag i lite disk. Tvn står såklart på med OS. Och det är helt sjukt och fantastiskt att Anja kom till start idag på störtloppet, nu är slalomen kvar. Sen herrarnas skidskytte.

Har även vart på span idag. =) hihi tyckte det var skoj...

Morgon igen

Jag orkade inte hålla mig vaken och glo på hockeyn. Jag såg första perioden, den slutade 0-0, tänkte va fasen vi tar det här och somnade. Mycket riktigt vann Sverige en match som så här i efterhand inte var så mycket att se. Även i curlingen så gick det bra för de svenska lagen. Ikväll är det skidskyttet som gäller för min del. Är superkombination också men något säger mig att Anja inte kommer starta efter kraschen igår.

Ska snart upp och sen så är det skola som gäller. Har möte med världens bästa 4v kl 12 sedan lite plugg innan seminariet kl 15 och sen träning framåt 18. Blir en bra dag detta hoppas jag. Sen är det ju fredag imorgon igen... Herregud alltså nu går veckorna fort.

Ha en fin dag alla!

I´m tired of this!

Jag är ofantligt trött på min egen hjärna och hur den fungerar... Så jäklans mycket fram å tillbaka, vända å vrida, oro och velighet. Nej nu ska jag försöka att skita i det mesta utom plugg, vänner och träning allt som inte ställer till problem i mitt lilla inre. Go with the flow, se vad som dyker upp och vad som händer, inga planer, för detta går inte att planera.

Nu är jag trött fysiskt också.. Vill sova.. men snart börjar hockeyn... ska se första perioden iaf.. sen får vi se

Sov gott ni andra

Nu får fan OSarrangörerna skärpa sig!

För ett par minuter sen kraschade Anja i hoppet i störtloppet. Riktigt läskigt. Och jag är faktiskt näst intill förbannad! Vem lägger ett sånt jättehopp ut ur en sväng neråt mål där benen är trötta. Har man inte lyckats räta ut sig ur svängen så har man rotation in i hoppet som fortsätter ut i luften och det finns inte en chans att man lyckas stå i landningen. Och tabbarna som hände igår i och med skidstarterna var också under all kritik. Nej skärpning nu!

Jag ska nu kika vidare på detta med sprint och hockey i mitt eget sällskap med dipp och te!

En fet diss till arrangörerna so far


En Hiss till de svenska deltagarna!



Back home

Är tillbaka hemma nu. Åt ca 1,5h innan träningen, tyckte det verkade som en bra idé med en tidig middag. Men nej det visade det sig att det inte var. Va smått illamående under hela konditionsdelen så tog inte i direkt mycket. Ska i o för sig träna imorgon igen så var rätt bra med ett lite lugnare pass idag. Styrkan var däremot ok och det var skönt att få köra lite magstyrka. Har duschat och kikar nu på störtloppeskvalet. OS har så mycket roligt att bjuda på resten av kvällen och in på småtimmarna så tvn kan lätt stå på till kl 04. Får väl se om det blir så. Ska i alla fall plugga lite samtidigt som tvn står på..

jaja nu till nått annat... ska jag ta mod till mig under de närmaste minutrarna och ta första steget...

En liten uppdatering

Skolan gick smärtfritt även om föreläsningen var helt hysteriskt seg! Har nu fått i mig lite mat innan träningen. Blir nått litet när jag kommer hem igen, typ gröt skulle jag tro. Nu ska jag snart pallra mig iväg för aerobics. Ska även hinna med lite plugg igen innan natten förgylls av OS, om jag nu håller mig vaken.

Uppdaterar med senare idag.. lite idé torka just nu. Är mest irriterad och vill att klockan ska bli så mycket att jag kan sticka hemifrån. kollar iofs på nattens prisutdelning med Björn Ferry, så lite gladare blir jag

Mot campus

Då ska jag bege mig till campus för dagens enda föreläsning. Evolution är det som står på schemat. Faktiskt roligt. Håller tummat å tår för att vi har Kjell men jag befarar att det blir Lars. Jaja sånt är livet. Har även bestämt att skippa spinningen och går på aerobics istället som jag vet är roligt. Ska anmäla mig till salsakursen nästa vecka om jag har pengar över eftersom CSN kommer nästa vecka.

Tycker även att mitt kära ex som jag snart flyttar ifrån (2v!) kan gå upp och ta ut sin hund som inte kommit ut idag än (DÅLIGT!) och kanske städa och ta ut soporna och inte bara sova bort dagen. Ja ni kanske förstår varför vi inte höll... lite olika ambitionsnivå i livet...

Smell you later. Och kan ni gissa det snöar i Linköping, idag igen, tänka sig =P

Godmorgon

Jag kom upp till kl 9 idag. Riktigt nöjd faktiskt. Ska få i mig lite frukost/lunch senare och sen räkna lite statistik innan skolan drar igång kl 13. Sen blir det spinning ikväll och lite massa OS tittande såklart. Inatt kl 01 går Tre Kronor in i OS i sin första match som försvarande mästare. Matchen slutar vid 04. Ska inte vara i skolan förrän 12 på torsdag så jag ska försöka orka titta på matchen faktiskt.

Vill ni veta en spännande sak. Jag anar en vecka utan festande för min del. Alla åker typ hemhem i helgen eller så har de andra planer eller laddar inför nästa vecka. Och faktiskt kan bli så att nästa vecka också blir festfri eftersom jag missar kravallen på tors och inte kommer gå på eftersläppet... så hmm.. kan det vara så? Ja vi får väl se om det håller i sig. Tycker jag vore trist iaf.

bra avslutning på dagen

Denna blogg har och kommer under OS fokusera en hel del på det.. blir inte så mkt studentinlägg som annars. Men de kommer tillbaka om ca 2v.

Men vilken fantastisk show Björn Ferry precis bjöd på. Startad 1.12 efter den som gick ut först i jaktstarten. Och sen: Skjuter fullt fram till sista skjutningen och alla andra börjar bomma. En bom i sista med utklassning av Jay i spåret och går in som segrare!

Ni som missade detta: SKÄMS på er!

Med den här fantastiska magkänslan ska jag sova.


Back to training

Idag var första gången jag tränade igen på 1v. Gick på afrop power dance. Har aldrig gått på ett helt pass utan bara kört de delar som vart med i free power dance. Har inte gått för att jag alltid vart lite skeptisk. har haft svårt att släppa och inte bry mig om vad folk tycker men idag provade jag och jag är så positivt överaskad. Jäklar va kul det va! Det kommer heltklart bli fler pass. Det som är nice är att man använder så annorlunda muskler ibland. Imorgon är det 45min spinning som gäller för mig. Jag tror jag kommer ångra mig så fort jag sätter mig på cykeln men ska ge det en chans eftersom jag inte provat sen jag började träna regelbundet. Så ja imorgon kör vi!
Och den 3 mars så startar en nybörjarkurs i salsa på campushallen. Det är 8ggr och kostar 450 kr om man har guldkort (som jag har) och 600 utan. Jag skulle verkligen vilja prova det här. Man behöver inte anmäla sig med nån partner men vore kul att gå med nån!

Nu kollar jag på OS, går sådär för oss. Känner mig rätt trött och tom just nu...


bild från: varahalsogym.se

Dejt?

Jag pratade lite med Emma idag. Och vi kom fram till att de där amerikanerna är inte så dumma när det kommer till vissa saker, till exempel dejtandet. Det är ju inget som är direkt vanligt eller direkt vedertaget i vårt avlånga land. Och i detta nu hade det passa mig väldigt bra om det var det. För faktiskt, hur nice vore det inte om man nu spanat in en person och inser att men den här personen skulle jag vilja lära känna lite. Och fråga om man kan fika, äta en middag, ta en promenad, helt enkelt gå på en dejt. Men nej i Sverige där ska man typ festa ihop för att lyckas prata med varandra och skapa en kontakt som sen kan hålla i sig. Första steget till att ses privat får ske först när man pratat lite på jobb, i skolan eller på fest. Men om man inte har ett sånt tillfälle, om det dröjer och man inte har tålamod och dessutom vill veta direkt om personen är nått? Ja då hade en dejt suttit fint.

Jag menar jag kan se framför mig idag hur ansiktsuttrycket skulle se ut på en person om man frågade om dom ville gå på en dejt, man skulle typ få ett asflabb eller en hängande haka som svar. Ska det vara så?

NEJ! Mer dejtande åt det svenska folket! =D


jag har fel

Jag gjorde verkligen en tabbe i förra inlägget om dagens OS program. Inne på svd finns det en funktion där man kan se dagens program för OS dock tryckte jag bara på det alpina så såg bara den grenen. Men jisses en sån trist dag ska vi inte ha. Skidskytte jaktstart både damer och herrar är det. Damerna först kl 19.30. Sedan är det även curling, en sport som är kul att glo på om man kan och förstår den. Vilket jag har turen att göra eftersom jag spelat en del själv och för att min pappa spelar flitigt. Lite konståkning och sen störtloppet för damer också. Så ja mas skulle kunna vara vaken en bra tid in på småtimmarna inatt om man vill.

Nu är jag hemma igen efter en tur i stan. Svängde in en sekund på din sko och fasiken vad snygga vår och sommarskor de fått in. Hittade ett par i tyg och ett par gladiatorsandaler som jag vill ha! Om jag har pengar kvar i slutet av månaden då jäklar!

Lite plugg blir det nu!

Ny dag, nya tag

Kan säga att Hellner lite surt hamnade precis utanför pallen igår. Hur det gick för damhockeyn inatt har jag ingen koll på. Update: Klickade in på SVD och såg att de spöat slovakien med 6-2. Nu väntar Kanada i semifinalen som antagligen är den bästa damhockey nationen i världen. kanske den första damhockeymatchen man ska se... Beror på när den går lite. Annars tror jag inte OS hade så mycket att bjuda på idag. Lite störtlopp för svensk del. Rätta mig om jag har fel.

Jaja nu har jag druckit upp mitt kaffe och fått i min 2 mackor. Ska snart sticka till skolan, sen hem för att ta bussen till stan för att klara av vissa nödvändigheter, sedan blir det afro power vid 16 och sen gyckelträning vid 18. Sen är ju den här dagen slut. Har även börjat komma igång med statistikplugget. Så det är rätt skönt.

Nej nu måste jag borsta gaddarna!

Slänger in samma bild som Emma har på sin blogg från i lördags för den är fantastisk


bild från: www.laxmasteriet.blogg.se

Semlor med OS-guld

Semmelfrossan är nu avklarad. Det blev en del över men hellre det än att vi hade gjort för lite. Allt gick smidigt och folk verkade ha allmänt trevligt. Jag fick lyckades dock inte koppla upp mig på internet riktigt utan uppkopplingen bara slog på och av vilket gjorde att jag inte kunde se damernas 10km. Sedan så ville min mp3 inte ha radiotäckning, men så kom räddaren i nöden : Martin (CC-chefen). Hans telefon var så snäll och höll radiotäckningen i Gasquen till min och Jonatans lättade hjärtan. så vi lyssnade oss igenom loppet och det var en fin avslutning på semmelfrossan med ett OS-guld.

Nu kikar jag på herrarnas 15km. Får se hur det går för Hellner, har väl inga förhoppningar. Blite lite plugg, sen imorgon föreläsning, stan, träning och gyckelträning

Live från Gasquen

4v befinner sig just nu i Gasquen. Från högtalarna hörs en skummusik som medverkat i barnförbjudna filmer. I köket pysslas det med semlorna för fullt. Snart ska grädden vispas och kl 17 slår vi upp dörrarna för årets semmelfrossa! 300 semlor finns det att frossa i för sektionen. Lämna bara några till oss i 4v!

Själv har jag med datorn för att kunna se damernas fristil 10km kl 19. Om internet krånglar får det bli radion i mp3:n. Ja jag är en OS nörd för er som inte märkt det.

Hörs senare. Ni som inte frossar med oss idag. Gör det imorgon på den riktiga fettisdagen

nomnom

Produktiv?

Min tankt var att jag skulle få lite gjort nu såhär på fm. Jag har iaf slängt in tvätten, det är alltid nått. Ska även skriva GLP saken och sen göra lite tal i statistiken. Sen blir det mat innan jag ska tillbaka till skolan för att fixa semmelfrossa med resten av 4v. Det blir nog min middag.

Ska även ta med datorn eftersom det är både damernas och herrarnas 10km idag så svt play eller radion får stå på från 19! Den som har nått emot det kommer förbannas!

Och jag har spanat lite på vädret som kommer och det ska bli varmare mot helgen, okej det kommer bli slask men fan nu längtar jag nästan efter det.

Vill även ge mitt ex Erik en liten tanke idag.. en av hans kompisar som gick bort fyller år idag. Jag vet att han har det jobbbigt. Tänker på dig!

Till sängs nu

Ny vecka imorgon. Har ju en del plugg att ta igen från förra veckan och har som mål att gå upp vid 9 alla dagar och hinna plugga ordentligt på fm de dagar jag börjar 13. Blir även träning nästa vecka. Den har ju inte existerat den här veckan pga pub och jobb och sen sthlm. Så ska bli skönt at köra igång igen på tisdag. För imorgon kväll är det 4vs semmelfrossa!

Kvällen vart rätt bra. Elina lämnade jag i Elinas händer och tror att det blev fint. Själv gick jag hem till ***** och det var som vanligt, inget speciellt faktiskt men jag klagar inte.

Nu ska jag se på det nya avsnittet av ponnyakuten innan jag ska sussa.

Och juste!

Grattis pappa på födelsedagen!

Till alla fina!

Även om man är singel eller har en respektive så tänk på alla nära,kära, familj och vänner idag! Tror alla de här personerna mer än den man är kär i behöver höra att de är speciella och att de finns i våra hjärtan så till alla er:
Mamma, pappa och Per
Ni i stallet, kyrkan
och ni här i Linköping

Ni vet vilka ni är och jag älskar er! Tack för att ni finns i mitt liv och gör det ljust!


Denna dag

Alla hjärtans dag sägs det att det är idag. Min första som singel på 3år. Just nu känns det faktiskt bra. Men ändå den här dagen är verkligen gjord för alla som har någon att visa sin extra uppskattning för. Tycker dock att man ska kunna visa extra kärlek när som helst, inte behöva en dag för det. Och för oss singlar ligger pressen på att vi ska hitta någon och utrycka våra känslor för vår hemliga kärlek. Men hur lätt är det att hitta kärlekskänslor när snön ligger som ett täcke och himlen är grå (okej just nu är det sol) men generelt, under vintern, hur mycket spritter det i kroppen? Nej det är mer sant med vårkänslor, när man allt börjar kännas lättare. Tänkte avsluta med en låt som passar den här dagen enligt mig, och kärlek i största allmänhet.

The Rose

Some say love it is a river
that drowns the tender reed
Some say love it is a razer
that leaves your soul to blead

Some say love it is a hunger
an endless aching need
I say love it is a flower
and you it's only seed

It's the heart afraid of breaking
that never learns to dance
It's the dream afraid of waking
that never takes the chance
It's the one who won't be taken
who cannot seem to give
and the soul afraid of dying
that never learns to live

When the night has been too lonely
and the road has been too long
and you think that love is only
for the lucky and the strong

Just remember in the winter far beneath the bitter snows
lies the seed
that with the sun's love
in the spring
becomes the rose

Last night

Igår var skoj. Gick hem till Elina innan kravallen. Tanken var att vi sen skulle till Catrin på förfest, men det vart inte så. Vi vart en del folk hemma hos Elina istället. Rätt trevligt. Dansade och så som alltid på Kårallen. Hamnade senare i hålet med lite MatNat folk och gratis alkohol, me like =). Ut för att dansa igen innan stad i ljus. Har på nått sätt lyckats stanna till stad i ljus varje gång jag vart ute sen jag kom tillbaka till Linköping från sthlm. Inte mig imot faktiskt. På vägen hem vart jag kastad i snöhögarna ett antal gånger av Jens. inte ok bäbis! Det kommer straffa sig.

Nu tänkte jag gå upp, ta en dusch, fylla på kylen och sen bara gömma mig i sängen resten av denna dag, eller? Ska man våga?

Let´s party!

Nu ska jag kila över till Elina som lovat mig glass innan förfest hos Catrin =).

Tänker/hinner inte skriva mer. Ha en superfin kväll för det tänker jag

och tänk efter: Shit happens when you party naked!

Back to linkan

Åker tillbaka till linköping idag. Ska bli skönt faktiskt. Sitter och kollar på reprisen av OS invigningen. Den är verkligen hur vacker och bra som helst. Just nu visar de späckhuggare så jag är ju rätt frälst.

Idag börjar OS tävlingarna och jag är verkligen en nörd när det kommer till detta. Ikväll kl 22 så kör Helena Jonsson sin första skidskyttetävling. Sveriges första medaljchans. Jag ska kriga för att få se den 30 min långa sändningen hos Catrin på förfesten. =P


High and low

Dagen har vart riktigt fin. Begravningen gick bra och var vädligt värdig och fin. Nu är det urnsättningen kvar sen känns det som jag kan släppa allt helt. Vi var hemma hos farmor efter begravningen med gästerna och familjen. Det var trevligt och det delades många fina och roliga minnen. Sedan åkte vi till graven (farfar har redan en gravplats som är en familjegrav där hans mamma och pappa redan ligger) och tände ljus där de lagt ut blommorna. Verkligen så himla vackert med snön som låg vit runt omkring.

Åkte ner till stallet senare under kvällen. Var kul att träffa alla och mysa med hästarna lite. saknar verkligen dessa otroligt fina, kloka och hängivna djur. Känns just nu som jag ska ta ett år ledigt och bara koppla av med hästarna när jag är klar i Linkan.

Nu åker jag ner till Linköping imorgon. Och vet ni, jag längtar hem, tillbaka till mina vänner. Ni är glädjen i mitt liv nu! Och jag saknar er så himla mycket!

Gonatt!

ödets nyck

Efter kyrkan igår så var jag inte jättetaggad inför mötet med det andra jobbet idag. Var uppe till 07 och tog tunnelbanan strax efter 8. Allt gick smärtfritt till Rådhuset, tom bytet i centralen. Men sen vid rådhuset så vart det signalfel. Meddelande är att de beställt ersättningsbussar. Jaha tänker jag vart fasen går de ifrån då? Jag har ingen aning jag är som en liten fågelunge när det kommer till kungsholmen. Har verkligen ingen koll, hittar inte. Så jag bestämde mig ganska snabbt för att strunta i mötet. Så nu håller jag tummarna för att jag får jobbet med konfimanderna.

Nu ska jag snart börja klä på mig och sen ska vi till kyrkan.

Du bär mig när livet är som svårast


trevlig kväll

Åh vad jag har saknat ungdomskvällarna i Petruskyrkan. Så himla skönt och avkopplande och roligt. Tror det är den där känslan som folk får när de typ tränar yoga.. bara kunna släppa allt. Det ligger verkligen en sån varm känsla över det hela. Känslan över att få vara dig själv, trygg och vänners närhet. Det är fantastiskt. Kvällen började med gudstjänst, riktigt länge sen jag var på en, och jag saknar det. Sedan vart det obligatoriskt fika (2 gången för mig idag, inte bra!) och sedan massa sång. Pratade även med Lotta om sommaren och om jag kan jobba lite utanför lägret. Vilket jag kan och vill och behöver. Dock kunde/fick hon inte säga om jag hade fått jobb på något läger än men det verkade nästan säkert. Ska ändå på mötet för det andra jobbet imorgon för att se vad de säger, vilka arbetsuppgifter det är och hur veckorna ser ut, men blir helt klart konfaläger om jag får det! Haha Lotta frågade hur jag och cyklar fungerar typ om jag kan tänka mig ge mig ut å cykla med killarna i konfagruppen och hålla relativt tempo. Jo de tror jag.. men gah! får bli lite fler kondispass på campushallen, kanske trycka in ett spinningpass i veckan eller ett löppass... hatar springa! tror dock det behövs.

Jaja nu började det bli dax för mig att krypa till sängs.. eller ja släcka lampan å sova. Ska upp vid 07 imorrn. typsikt jobbigt!

Juste en sak till: Till alla <3 dag... så vill jag verkligen få ur mig att den här personen betyder mycket för mig. Inte värsta kärleksförklaringen för det är lite extremt och tidigt, men ändå liksom nått som får han att veta att han betyder mycket och att jag tycker om honom. Just nu lutar det åt ett kort med en fin låttext i. Kanske That´s what friends are for... men det blir verkligen det är bara vänskap... å så vill jag ju inte ha det.. Eller så är det The Rose som är superfin. Säger verkligen allt om vad kärlek är och att det finns och inte ska stressas.. eller är den för direkt på? Hjälp mig! Hur skulle ni göra för att säga det jag vill?!?!

Kläder och fika

Idag har min garderob utökats. Det var faktiskt fantastiskt. Mamma var med och betalade det mesta om jag ska vara ärlig. Jag har en riktigt snäll mamma jag. =) Var lite nya träningskläder, ett par skor att ha ute i skogen (typ joggingskor), 2 tröjor, en klänning, leggings och underkläder. Även två nya böcker till mig så jag har lite att läsa i Dubai... om jag inte läser ut de innan. Köpte även födelsedagspresent till pappa som fyller år på söndag. Delar med brorsan så han får ge den.
inser nu att jag inte har så mycket att skylla på för att inte börja springa, har ju hittills skyllt på att jag inte har några skor när arvid försökt tvinga ut mig. Men tror inte han läser min blogg (hoppas inte det iaf!) och kan då fortsätta låtsas som jag inte har några skor =)

Fikade sedan i stan med Linda. Vi har inte setts på över 1,5år eftersom hon åkte till USA efter studenten. Det var verkligen så kul att se henne igen. och det är rätt coolt och härligt att man fortfarande kan prata som förut trots den långa tiden utan varandra. Får väl tvinga ner henne till mitt galna liv i linkan i guess.

Nu vankas det snart middag. Pappas kusin ska äta här och han ska tydligen vara en riktigt oparty människa enligt mamma... vi får väl se. Sedan ska jag iväg till petruskyrkan för ungdomskväll. Det var länge sen sist, ska bli kul!

Hörs!

snart på bussen

Ska snart ta å knata iväg till bussen och åka till resecentrum. Ska faktiskt bli skönt att komma hem nu känner jag. Blir lite stall, lite shopping och lite familj. Fredagen kommer vara omtumlande med många saker som händer. Försöker att inte tänka så mycket på det just nu. Känner att jag tar det då. Är inte så rädd eller orolig just nu. Vet att kyrkor genom åren med konfimander och jobb där har blivit en trygghet och ett ställe som jag känner mig stark och trygg på. Tror och vet att det kommer hjälpa mig otroligt mycket. Även om många människor ställer sig väldigt frågande och skeptiska till det här med tro och religion så är jag väldigt glad att jag har min tro, och känner mig framför allt trygg, lugn och säker med den. Jag tar inte skiten längre när folk tycker att jag är dum i huvet. Men det här kan vi diskutera en helt annan dag.

Är fortfarande riktigt trött. Inte bra. Ska verkligen bli bättre kring att strukturera mitt liv nästa vecka. Gå upp senast vid 9 för att plugga så jag kan träna och vara ledig på em och kvällar. Mår bättre och är inte lika trött när jag tränar. Nu var det 1v sen och det lär ju inte bli något denna veckan heller.

Men vet i alla fall en liten skit som blir glad över att jag kommer hem. Hon ska kanske få sig ett bad, rengjorda öron och klorna klippta (ett måste, bara jag som kan göra det på det lilla "monstret")


"monstret" =P visst ser hon farlig ut?

upp o hoppa

Ska vara på möte om 40 min och ligger fortfarande i sängen. Sedan går jag i skolan till 15 och ska ta bussen till resecentrum 16.10 och jag har inte packat klart. Men jaja, tror det löser sig på nått sätt. Får med det viktigaste ia alla fall. Jag tänkte inte ta med datorn hem utan bloggar från någon av datorerna hemma. Dock vet jag att jag brukar vara riktigt kass på uppdatering när jag är i stockholm.

Igår då tänker ni, hur gick det? Jo det gick fint. Jocke som jag jobbade med gick igenom allt men det var himlans mycket att ta in kan jag säga. Men kvällen började lungt så jag hann bli lite varm i kläderna, vilka tappar som skummar i början, vilken ölsort som har glas och vilket glas. Det är ju det som är grejjen i puben, alla ölsorter. Men det är kul, fatta vilke grym koll jag kommer ha sen. Sedan kom det en anstormning i ca 2h. Det var som det slogs på djungeltrumman i ryd och alla utbytesstudenter dök upp samtidigt. Tisdagarna på hg är utbytesstudentkväll, du får vara där som "vanlig" också men det är den kvällen det är utbytingar i överflöd. Men men allt flöt på utom att en av spendrupstapparna skummade som ett jäklans helvete. Var bara lite svårt att höra vad alla ville beställa, fulla och med halvknagglig engelska men det gick det med.

alla som jobbade var supertrevliga och nästa pass jobbar jag nästa lördag. Lär va lite mer tryck då under hela kvällen. Tyckte mest synd om Jocke som fick springa runt för att fylla på allt eftersom jag skulle lära mig kassan i första hand igår. Jag fattar den, dock så kommer ju vi ta kort från å med tors så ytterligare en sak att lära sig nästa gång.

Nej nu måste jag studsa upp. puss

Would you light my candle...

Trots att jag bara vart singel i ca 1 månad så är jag redan jäkligt trött på det. Singellivet är inget för mig. Att hångla upp någon på fyllan eller random sex är liksom inte i närheten av det jag söker. Det går inte att jämföra med den känslan man får med någon som man verkligen tycker om. När det känns som hjärtat ska flyga ut ur kroppen och fjärilarna dansar shottis i magen på en. Den känslan, den är fantastisk. Och jag saknar den. Eller ja jag vet ju någon som får mig åt det hållet men jag vågar faktiskt inte lämna ut mig. Är i det här fallet nästan helt säker på att det kommer sluta med en förstörd vänskap (som jag vill ha kvar) och att jag blir sårad. Så jag letar vidare efter den där personen som får mitt ljus att tändas igen och framför allt, det fortsätter brinna och jag vågar låta det göra så.

Jag vet själv att jag är superbra på att blir förälskad. Men den här gången ska jag inte kasta mig in i något. För faktiskt man blir ju inte yngre direkt. Nästa person kanske är den jag är med resten av livet. Om man ser på  mina senaste förhållanden så har de hållt i 1,5 år var. Och det blir inte lättare att hitta någon ju äldre man blir. Även om jag tror att jag börjar komma in i den optimala åldern om man nu kan säga så.. eller vad vet jag. 

Så tills jag vågar igen så tänker jag låtsas som att jag inte har några fjärilar i magen och ska se till att jag ikväll fokuserar på att göra ett bra jobb och inte bli distraherad av en viss person. 

 

Inte tid

Jag hade verkligen inte tid egentligen att sova så här länge idag men kände att det kanske var nödvändigt med tanke på att det är ca 18,5h tills jag får sova igen med tanke på att jag ska jobba ikväll. Det ska i och för sig bli ruggigt kul men ja ni förstår.

Nu snöar det idag igen. Är riktigt förbannat trött på denna vita sörja som promt ska falla från himlen.

Ska hoppa in i duschen nu, sen skriva ut våra referenser, äta, packa inför att åka hem imorgon (hade helt glömt bort att jag måste det och hade verkligen inte tänkt på att jag inte hinner det ikväll). Ska befinna mig kl 12 i skolan.


vårsolen, hallå?????

Studentskolan

Akademisk kvart

Något av min favoritsak. Hur skönt är det inte att veta att man börjar kvart över 8 trots att det står 8 på schemat. Nu är det krångliga att står det 8.00 så börjar man 8.00 sharp! När man börja plugga så var man mer noga att vara lite innan 8.15 på föreläsningarna, idag kommer man mer i sista sekund. I alla fall när det är 8 som gäller. Det är även riktigt skönt att föreläsningarna i och med den akademiska kvarten är 45 minuter istället för 1h.

Mycket nu

Min hjärna går på högvarv. Det är lite mycket just nu som pågår där inne. Har i alla fall tagit hand om det jag kan ta om hand så det känns bra. Dumt å oroa sig i onödan. Borde försöka sova tidigt idag så jag orkar jobba imorgon. Är spänd och nervös men hoppas på att det ska gå bra.

Åker hem till sthlm på onsdag också. Kanske inte av den roligaste anledningen men det ska faktiskt annars bli skönt att få komma hem en sväng. Har beställt mat av mina snälla föräldrar =D Känner att jag faktiskt kan tagga till inför Kravalentin på lördag också. Jag hoppas det i alla fall.

nu ska jag kika vidare på tv. hörs kanske en gång till sen

Hål

Sitter och ska fördriva tiden i skolan. Börjar inte förrän kl 15 igen. Så ska försöka plugga lite så jag slipper göra det senare ikväll. Vi har valberedningspub ikväll vilket ska bli trevligt och jag menar gratis mat är det inget fel på. Ska ringa ett samtal också så det ska nog gå att fördriva dessa timmar. Snart blir det lunchtime, ska invänta lite folk bara.

Börjar bli lite nervös redan nu inför hur det ska gå att jobba på hg imorgon. Hoppas alla tycker att jag sköter mig och inte står som ett fån och inte gör något vettigt eller något rätt...

Saknar mina hörlurar! Dumt att jag glömde dom hemma en dag som denna

Levande igen

Efter ha tillbringat största delen av dagen på Johannas soffa lever jag igen. Var lite roligt när Gustav gick till skolan för att plugga och jag å Johanna ligger utslagna i varsin soffa och kommer hem 3h senare och bara skrattar över att vi inte rört oss en millimeter sen han gick, det är inte helt sant, vi hade faktiskt tagit oss fika där imellan. Linus (Johannas katt) har även myst massa med mig. Söt liten filur.

Gårdagen då. Inflyttningsfester var trevlig och rolig. Jag, Johanna och Elina drog senare till hg och även Claes kom dit senare. Kvällen där var en blandning mellan himmel och helvete kan jag säga. Och kan sammanfatta att jag har fantastiskt fina vänner.

Jag och Elina igår

Har ikväll när jag flyttade mig från Johannas soffa även vart hos Arvid en sväng. Typsikt trevligt och mys. =)

Imorgon blir det skola och lite annat.


seg

Jag lever och jag är bakis. Är hemma hos Johanna och glor lite tv. Lär stanna här ett tag till. Kvällen igår var minst sagt omtumlande... Lär inte skriva så mycket idag.

Tonights gonna be a good night

Jag ska nu cykla till Tobbe och Linus. Är riktigt taggad och partysugen. Vi hörs imorgon!

Puss!


Studentskolan 3

EFTERSLÄPP

Kvällen till ära blir temat eftersläpp. Eftersläpp kan liknas vid en kravall men är inte alls lika "komplicerat" eller vad man nu ska säga. Oftast har eftersläppen temat: uppklätt eller utklätt, detta för att de ofta hålls i samband med en finsits. Då de flesta (om inte alla) 3-dagars festhelgerna har ett tema så är det på eftersläppet man gärna ska gå all in om man vill klä ut sig enligt temat. Ibland finns det undandtag där man istället kan klä ut till sig till kravallen. Uppklätt är som alla förstår lite snyggare kläder, om man vart på finsits blir det oftast kavaj för herrarna och klänning/kjol för damerna. Men kommer man bara dit så är det som vilken krog som helst. Eftersläppen hålls ofta på Kårallen, NH eller något annat ställe i stan men dessa är de 2 vanligaste. Enligt de flesta av oss i 4v så bör Kårallen helst besökas i hängslen eller overall och inte finkläder då kårallen är lite mer "dräggfeeling" men man ska ändå inte underskatta ett eftersläpp det kan vara fantastiskt!


utklätt

eller

 
uppklätt


VSR

Man kan säga att mina fossingar var rätt frusna när jag kom hem från backen i valla. Folk var fulla och glada och vi i 4v frågade oss snabbt, varför började inte vi supa nu? Jag menar vi ska ju ändå festa ikväll. Stannade ca 1h och såg på alla som försökte ta sig ner för backen med sina mer eller mindre hela Saucrar.



Är just nu rätt trött. Ska lägga mig en stund i sängen med mina böcker och kanske ta en powernap senare. Är rätt sugen på att gå på efterläppet uppe på Kårallen faktiskt. Men det beror lite på hur kvällen artar sig.

New day, new hope

Godmorgon i vinterlandet. Jag vaknade för ca 30min sen och ska snart pallra mig ur sängen. Ska klä mig varmt då i alla fall någon timme ute i vinterlandet väntar då vi idag ska gå och se på VSR - valla saucer rennen. Den här tävlingen är helt galen men riktigt rolig att kolla på. Kortfattat är det en pulkatävling i vallamassivet som inte är någon liten backe. Pulkan ska vara home made osv. Men jag ska försöka ta lite kort så ni får se denna tokighet.

Är rätt trött fortfarande. Men hoppas att jag under dagen kommer tagga till inför kvällens fest hos Linus och Tobbe. Jag hoppas personligen att vi kommer dra vidare någonstanns för jag har svårt att bara vara på samma ställe en hel kväll, i och för sig beror det på sällskapet men sen så tycker jag att det är kul att få gå ut när man för en gångs skull klär upp sig i lite snygga kläder och inte bara hänglsena... Men det kanske bara är min åsikt. Jag vet i alla fall en som vill gå till eftersläppet på Kårallen. Vi får la se.

Nehepp dags för lite frukost och så tar vi tag i denna dagen.


One step at a time

Orka ha så många tankar i mitt huvud just nu.
Ska jag säga som det är? Ska jag riskera att bli sårad? Jag borde verkligen plugga! Jag borde träna. Jag borde inte ätit det där godiset och inte maten på kravallen igår. Kommer han höra av sig? Plugga nu! osv....

Men kl är över 24 och det är fredag och det var längesen jag kände mig mer sorglig. Jag borde ha hoppat i sängen så fort Claes gick hem efter att vi sett på film. Men istället sitter jag här och ältar vad jag borde göra/inte borde göra och vad som är rätt. Har nu Jordin Sparks på Spotify, Lasse lär ju gå på snart igen.

Gosh jag vill bara känna mig lugn, inte ha dåligt samvete över att jag inte pluggar tillräckligt, inte tränar, inte följer mitt hjärta.. oh damn it!

Allt var så mycket lättare förut. När jag visste att jag måste plugga för att hinna till stallet och även om man inte hann så var stallet och hästarna det som bar upp. När jag känner som jag gör nu gör det så ont att veta att jag kanske aldrig får tillbaka ett sånt liv.

Nu vart det ett jäklans gnäll. Men jag blir sån när jag är ensam sånna här dagar. Ska hoppa i säng nu och imorgon ska jag upp för att se på VSR tävlingen och sedan blir det plugg innan Linus och Tobbes inflyttningsfest.

Sov gott

Studentskolan 2

Overallen

Detta studenternas finaste och heligaste plagg är mycket användbart. Jag har ingen bra koll på hur många olika universitet som har overall men vet att dem finns på KTH i alla fall. Men som sagt kommer hålla mig till linköpings studentliv.
Hos oss representerar overallsfärgen vilken sektion du tillhör, min sektion: MatNat har till exempel vinröda overaller. På ryggen finns ett tryck med sektionens logga. På sidorna av overallen har man revärer, dessa representerar vilket program du läser: i mitt fall gröna för biologi. Det här är inte så viktigt att ha koll på utan det är viktigare att ha ett hum om vilket program som har vilken färg på ovven.
På overallen syr man efterhand på olika märken som kan säga olika saker, om du ägnar dig åt spännande saker som häfv, är med i olika föreningar eller har gått på olika kravaller. På det högra benet ska även ditt namn stå eller ett smeknamn
Ovven bärs i första hand på kravaller eller andra arrangemang som involverar att du representerar sektionen. Här i Linköping bär de flesta sina overaller nervikta och knutna runt midjan, dock är det viktigt att man viker så att sektionens logga syns. enligt mig bör man även har ett skärp om man inte lyckas ha ovven på plats enbart med hjällp av knuten hela natten och för att det inte är snyggt när grenen hänger vid knäna. Ibland kan det passa att ha hela overallen på, så som vid fulvinsrundor eller andra saker där man kan tänkas uppleva leriga, blöta saker.
Och overallens främsta egenskap: ruggigt skön!


If today was your last day

Jag kom hem för en stund sen från stan. Åkte ner för att fylla på alkoholförrådet inför imorgonkväll och kommande kväll. Nån som är intresserad av vad det blev? Nej skulle inte tro det.

Spenderade lite av eftermiddagen hos *****, det var trevligt som alltid. Så himla skönt med en människa som man kan skojja, skratta och prata med trots att de senaste gångerna vi pratat har jag vart full och ja otrevlig, mest pga besvikelse. Han kommer i alla fall flytta till hösten. För att plugga i lund eller göteborg. Det suger enligt mig. Verkligen. Jag förstår varför, klart utbildningen går först men om jag ska vara självisk så tycker jag att det suger. 

Detta har nu satt mig i ett dilemma. Hålla käften och ta vara på vår vänskap, fortsätta ha riktigt kul ihop och bara köra på och samtidigt bära mina "riktiga" känslor för mig själv. 
eller
Säga som det är, riskera att vi tappar vår vänskap och ändå tvingas ses på jobbet vilket kanske blir superkonstigt, (visst jag vet att man kan fortsätta vara vänner men det blir aldrig samma sak) och på kuppen kanske bli galet sårad.

Då ställer jag mig frågan hur skulle jag vilja om jag var den andra parten, jag skulle vilja veta sanningen, men jag är rädd, rädd för att släppa ut mig. If today was my last day... Då skulle jag säga som det är jag skulle säga allt, vilja att han skulle veta.

Jaja jag ska fixa lite och äta nu och hoppas att Claes makar sig hit snart 

Så här i efterhand

Kan för det första säga att det inte var meningen att förra inlägget skulle publiceras 3 gånger. Men som sagt blogg.se strulade som fasiken.

Nu till gårdagen som slutade bra och var rolig. Vi förade lite lungt hos Johanna. (vi i 4v vet att vi är dåliga på att bjuda in alla till förfest men jag kan bara säga till er som vet att vi ska förfesta, fråga om ni får komma, vi blir bara glada och har efter allt alkoholintag börjat glömma oss när det kommer till att fråga folk, så snälla våga fråga!) Vi tog oss i alla fall till kravallen och vi andra (utom elina) som tycker att Svea Skivgarde från Chalmers vänder plattor riktigt bra dansade loss i typ 3h. Och självklart så stannade vi till fantastiska Stad ljus som vi lyckades få uppleva 2 ggr denna kvällen, första gången i matsalen och sedan i baljan. Jag och Claes tog sedan en promenad hem och pratade om det mesta.

Ett dilemma som alltid uppstår på fest är den flera mil långa kön till tjejtoan. Igår var även detta ett faktum. Så vad gör man när nöden tryter? Jo man går till killarnas, jag lyckades skrämma ut någon stackare som stog och la in en prilla som hävdade att så kan man inte göra men jo det tyckte jag visst att man kunde. Nöjd vart jag i alla fall..

Här är bilderna som lovades igår:

1. Overall

2. hängslen

3. Fadderistkläder (ingen riktig kod där men vi tar det en annan gång)

Nu ska jag gå å duscha av mig, borsta tänderna och sedan bege mig. Tänk vad glad man kan bli av ett sms =D

Studentskolan 1

KRAVALL

Kravall står för krav overall här i Linköping i alla fall. Vilket innebär att man som student bör bära sin overall till dessa tillställningar. Är man festerist eller fadderist går även hängslen bra. Kravallerna hålls nästan alltid på Kårallen uppe vid universitetet. Fiket och matsalen omvandlas då till dansgolv och så finns det strategiskt utplacerade barer. Det serveras öl i för stora mängder till en billig penning. Den stora skräcken på kravallerna är att vakterna ska tycka att man är för full, så undvik dessa (eller ja om du inte råkar känna dem då). Kravallernas starttid är 22 och slutar kl 03. Dock bör man inte infinna sig förran 23.30 som är en mer ok tid efter en lyckad förfest. 03 när natten börjar lida mot sitt slut så spelas stad i ljus med Tommy Körberg. Detta är ett lyckans moment (om man inte gått hem innan) då det bildas en stor ring och alla skrålar för fulla halsar. Bör upplevas, även vakterna brukar joina ibland om det är roliga sådana. Även om man jobbar på kravall är denna låt fantastisk för då börjar man se ljuset i tunneln.

(här skulle jag visat bilder men blogg.se är assegt så tar det imorrn)

Men nu är jag sen redan. Vi ses i dimman och kom ihåg: Shit happens when you party naked!

Gick bra och förändringar

Det gick faktiskt bra idag på utvärderingsmötet. Tänker inte gå in närmare på det.

Har i alla fall tänkt göra om min blogg lite. Vet att det inte är direkt mycket läsare här men jaja jag skriver ju för min skulle. Men tänkte i alla fall i denna röra med modebloggar och provocerande fjortonåringar och annat fluff så slänger jag nu in min blogg som blir lite mer åt studenthållet. Hur är det att vara beroende av csn för sin överlevnad, att festa en torsdag och hela livet kring studentlivet på universitet.
Så ska varje dag försöka med ett studentlivsrelaterat inlägg utanför mitt vanliga blaj kring mitt liv i övrigt... Dagens inlägg kommer senare och dagen till ära blir det kravall som tema. Mer om det senare som sagt.

Har även pillat lite med min design aja..

Ska laga mat nu inför kvällen, för innnan en kväll som denna är det bra med mat i magen

Konstruktiv kritik

God morgon.

Jag har vart upp i ca 20 min även om min klocka ringde för 1h sen.. Snooze for the win. Idag är det kravalldag =D Och imorgon börjar vi kl 15 så ingen stress hem inatt inte. All in!

Som sagt idag börjar kl 13 men ska vara på möte om ca 40min för att ha utvärdering med kursansvarig i TGTU alltså kommunikation för naturvetare. Vi ska konstruktivt säga vad som var åt h*lv*ete med den kursen, det vill säga allt! Ingen i hela klassen tyckte att den var vettig, okej någon ljusglimt fanns det men som den var i år var det ren skit. Ska försöka framföra detta på en okej sätt fast jag själv också tyckte att kursen sög, så detta kan helt klart bli spännande...

Wish me luck!

( ingen snö från himlen idag! weei=) )


sånt här väder ska det va om det ska vara snö, sol, klarblå himmel, och gärna i en skidbacke (okej jag vet det är en lift på kortet)

Socialfall?

Är hemkommen från middagen på hg. Okej jag var hemma redan vid 21.30 men inte orkat skriva sen dess. Och oj så trevligt vi hade =). Åt gott, vitlöksbröd med tzatziki (tur att ingen ska pussa på mig ikväll) och sen tigerburgare (hgs egna hamburgare). Tog även ett glas vin till maten, typiskt ett fan av vin. Nej nej jag är inte påverkad av mina föräldrar som kan dricka vin som jag vet inte vad (okej det låter fel, i know men nej vin är något mina kära päron kan). Trevligt sällskap vart det i form av Emma,  Johanna, Elina, Claes, Catrin och Jens. Mycket snack och minnen eller försök att fylla i varandras luckor från fredagens festerifest. Sedan kom vi även på den underbara idén att om vi inte hade haft obligatoriskt seminarium imorgon hade vi redan ikväll kunnat börja förfesta till kravallen imorgon. En annan gång kanske.

Och sen då under kvällen.. Så ja vad ska man säga folk skrattade åt mig. Jag blir så himla irriterad att jag är så lätt att läsa. En person och en sån reaktion... inte ok, fast va f-n ska man göra... Kände hur det bara for som en blixt genom kroppen.

Jaja nu sitter jag här ensam. Är precis som Elina skriver i sin blogg, för social för mitt eget bästa. Gillar inte alls att vara själv. Börjar egentligen 13 imorrn men ska vara i skolan redan 10 för ett möte med tanten från TGTU oc utvärdering. Ger mig i alla fall tid sen att läsa klart det sista innan semiariet.


kvällen har ljusnat

Kvällen ser mycket bättre ut nu. Vi är 7 glada själar som har tröttnat på plugg, snö och mörker som istället beger oss till hg för mat och dryck. Jag gillart!

Ska bege mig snart för att ta ut lite pengar för ikväll och imorgon kväll.

Hör av mig när jag kommer hem igen

puss!

Inbokad

Nu är mina första provpass på [hg] inbokade. Jobbar redan på tisdag och sen dröjer det eftersom jag ska hem till sthlm helgen efter. I och för sig har jag tänkt gå på Kravalentine men om jag inte är på humör efter begravningen för farfar på fredag så vill jag ha möjlighet att bara vara hemma. Så därför vill jag inte känna mig bunden till att jobba den lördagen. Dock kommer jag jobba helgen efter så kommer inte kunna åka hem för att fira pappa och bror om det inte blir en sväng till sthlm på söndagen då... Ska prata med mamma om det. Kommer även missa snuttefilmskravallen, men det är sånt man får ta, kommer jag vara pepp på att gå på lördagens eftersläpp istället, brukar ju aldrig orka iväg på eftersläppen om man redan festat på torsdagen liksom. Men men..

Ska plugga ikväll, sy på lite märken och borde även byta vatten i akvariet. Men det kanske jag tar till helgen istället... skulle tro det.


gammal bild från hg...

Ge mig vår!

OMEDELBART! Nu får dessa vita helvetes saker sluta falla från himlen. Jag vill verkligen inte gå upp ur sängen idag. Carro kommer inte hit idag eftersom Campusbussen är fast i snökaoset så hon stannar i norrköping och jag förstår henne verkligen.

Har sån jäkla träningsvärk idag efter igår, precis som jag befarade. Om det går att cykla ikväll så ska jag nog ta mig iväg på core... eller så tränar jag lite styrka hemma. Det sistnämnda känns mest troligt just nu. En sån här dag vill man bara ha något att se fram emot. Men det finns inget att se fram emot, (mer än att få boka mina jobbpass) men ikväll menar jag. Fast det lär bli jag och min evolutionsbok även om jag allra helst vill gå till [hg] i fina vänners sällskap och äta en god middag och dricka en öl. Bara sitta innen i värmen och prata och ha trevligt. Någon som är på?

Nu ska jag stiga upp och klä på mig och sen få i mig lite mat. Blir promenad till skolan idag för idag så lämnar till o med jag cykeln hemma.

Ha en fin, vit dag

[hg]

Mina ben gör ont! Nu! Undra vad de kommer göra imorgon i så fall. Freepowerdance var superskoj, även om jag har svårt för yogan i början och slutet. Själva konditionsdelen sen är en blandning mellan afropower och combat, alltså en växling mellan hårda och mjuka rörelser, dans och kamp. Har alltid vart lite skeptisk till afropower men kände verkligen idag att det var superkul. Om jag kan röra mina ben imorgon så ska jag satsa att gå på det passet. Jaja dansa är ju inte superjobbigt för benen tänker ni nu... sluta gnäll... men efter stepen igår så var mina ben redan möra sedan att alla combat saker var utfall idag gjorde att mina ben vart som två kokta spagettistrån.

På vägen hem fick jag ett mycket efterlängtat och glädjande samtal från Sanna som är ansvarig för puben på [hg]. Hon undrade om jag fortfarande var intresserad av att jobba där, och undrade hur mycket jag hade i 4v. Inte så farligt, vi har inget större den här terminen och nu när schlaget är ett minne blott så är min del över, jag finns såklart till hands för alla andra men inga major saker. Och som ni märkt jag behöver saker att göra. Så imorgon i alla fall så ska vi mötas på lunchen så jag planera in provpass att jobba =D Shit vad spänd jag är! Det vore så himla kul och jag trivs verkligen på [hg].

Aja håll tummarna för mig imorgon.

Kärlek till er

Man vet...

... att man vart på festerifest när man hittar kondomer i sin labbrock =P

Nu ska jag pysa iväg till campushallen för lite freepowerdance. Var länge sen jag var på det och det känns liksom lagom idag. Sedan blir det tacos till middag, jag längtar redan =)

Jag vägrar

Nu faller den j*vla snön utanför mitt fönster igen. Och inte är det lite heller. Gaaahhh! Blir helt tokig. En sak är i alla fall. Jag VÄGRAR cykla till campushallen och träna när det snöat så mycket. Ser det ut som cykelvägarna kommer hinna plogas: Nej... Så planerar in lite träning imorgon så länge så får vi se framåt 17.30 hur mycket snö det är och hur cykelmöjligheterna ser ut...
Visst det kan få vara snö, men det får inte komma mer snö nu! Jag blir helt deppad alltså, sluta nu!

Ska nu fortsätta plugga, powernapade lite innan. Typsikt skönt =)


Filfak fasoner

Detta med att bara ha 2h schemalagt varje dag är sådana jäkla filfak fasoner. Jag pallar inte! Aja inte mer gnäll över det. Även om det sög att gå upp och vara i skolan 8 imorse är det bra mycket bättre än att börja kl 15. Nu är man i alla fall uppe och kan få något gjort av dagen. För min del blir det en intimare stund med evolutionsboken. Känns väl sådär. Även om det är intressant. Tyckte vi kom med en fantastisk idé idag på seminariet: nämligen att Kjell skulle läsa in den som ljudbok. Det hade ju vart supersmidigt =)

Det snöar ute. Det är lite spännande med Linköping, här är det alltid nederbörd eller jag till 90% i alla fall, regn, snö och motvind, det är så det jobbas här.

Blir möte om det eventuella sommarjobbet redan nästa fredag eftersom jag ändå är i sthlm då. Mycket smidigt enligt mig. Nu är det bara att hoppas, vore riktigt kul att kanske göra något annat en sommar. Det enda är väl att jag inte kan åka utomlands något då. Men då får jag hoppas på en riktigt fin svensk sommar. Som det faktiskt kan vara. Fast det känns ju riktigt avlägset just nu.

Hittade även ett rätt klockrent citat:
Det är inte mer än rätt och rimligt att så många människor mister livet i olyckshändelser. De flesta kan tacka en olyckshändelse för sitt liv. - Robert Lembke

Btw... Paradise hotel final ikväll

Pusselbitar

Kan ju säga att efter min lilla panikångest igårkväll hade jag verkligen tänkt ut lite vettiga meningar jag skulle förmedla till en person. Men jag slapp. Åh typsikt trevligt när allt bara faller på plats och det löste sig så ypperligt. Nu ska jag istället fokusera på vad jag verkligen vill (vad mitt hjärta vill, and who the **** knows that?!?!?!)
Har nu sakteliga börjat vänja mig vid singellivet. Och kommit fram till att under min väntan så trivs jag faktiskt bra med det. För den som väntar på något gott... Nej nästa gång kommer jag inte bara slänga mig in i något. Och ska faktiskt passa på att vara singel på riktigt. Var en herrans massa år sen sist. Blev tillsammans med Erik 15nov 2006 och det tog slut ganska direkt när jag flytta hit eller ja nångång i augusti och sen vart jag tillsammans med Benjamin i princip direkt... så jag har typ inte vart singel på 3år. Save me! Får väl se hur länge det håller nu.. jag och singellivet har ett rätt spänt förhållande. Men nu vet jag vad jag väntar på (typ)

Jaja efter den mycket givande statistiklabben (not) så gick jag och Agnes på step. Mina lår känns nu som 2 geléklumpar men det blir nog bättre imorgon efter lite combat... eller? Och jag längtar verkligen till onsdag. Då ska jag leka med min fina vän Beaver! Saknar henne så! ååh =)


Världens bästa Bäver!

Booooring

Jag verkligen avskyr att ha em föreläsning/labb/lektion. Det är helt värdelöst. Hela dagen blir helt värdelös. Jag tar mig liksom inte för att göra nått av min dag. Istället sitter jag och kollar facebook och bloggar och ser tv istället för att plugga. Jag blir tokig av ett sånt tomt schema som jag har just nu. Jag behöver saker att göra liksom skola 10-15, möten, träning, och plugg men nej istället har jag skola 2h om dagen och lite plugg och visst utan problem hinner jag med träningen också. Nej mer att göra tack! Liksom sen jag var 16 hade jag 3 hästar att ta hand om, 2 ungdomssektioner och pojkvän och skolan, jag var hemma ca 1kväll i veckan. Och satans vad disciplinerad jag var kring plugget. Det är ett sånt liv jag vill ha!

Så nu har jag börjat kolla efter en medryttarhäst. Jag klarar inte detta stillasittande. Blääää!!!!!


Vintern 07, 2v praktik på Sindarve. En dag kom det massa snö och då va jag ute och galopperade på fälten med den här skrutten; Elton. Tokigt söt


Ny vecka

God morgon världen.

En ny vecka nu då. Faktiskt väldigt lite schemalagt. Jag ska plugga lite nu på fm innan jag har labb kl 15-17, fantastiskt tid va? NOT! Sedan blir det step kl 18. Funderar lite på att skita i den men får nog ta å pallra mig iväg till den. Ska även handla lite idag. Är typiskt oekonomisk och tar detta på hemköp den här veckan. Är rätt seg fortfarande, hade verkligen problem med att somna igår. Tankarna bara for runt i mitt huvud.

Har även blivit kallad till intervju i det andra sommarjobbet jag sökte =). Problemet är bara att jag måste upp till stockholm igen redan den 18. Men får hoppas att det går. Det dumma är att det inte är helt gratis att åka fram och till baka 2 gånger inom loppet av en vecka. Ska ju hem den 10 också i o med farfars begravning. Sen tillbaka hit den 13 för kravall och sen då tillbaka till sthlm den 18.. då är frågan stanna hela helgen eller åka ner direkt på fredagen igen. Det är frågan. Känner att jag missar lite mycket statistik annars men får klura på det där. Beror lite på biljettpriset.

Höjdpunkten denna veckan: VSR! Kravall på tors, temakväll på hg på fre och sen eftersläpp på lör. Har riktigt svårt att tro att jag kommer ta mig allt detta men kravallen är ju så gott som ett måste och ja sen får vi helt enkelt se.

Nu ska jag få i mig lite frukost.


Å vårkänsla... känns rätt avlägset just nu...

RSS 2.0