snart på bussen

Ska snart ta å knata iväg till bussen och åka till resecentrum. Ska faktiskt bli skönt att komma hem nu känner jag. Blir lite stall, lite shopping och lite familj. Fredagen kommer vara omtumlande med många saker som händer. Försöker att inte tänka så mycket på det just nu. Känner att jag tar det då. Är inte så rädd eller orolig just nu. Vet att kyrkor genom åren med konfimander och jobb där har blivit en trygghet och ett ställe som jag känner mig stark och trygg på. Tror och vet att det kommer hjälpa mig otroligt mycket. Även om många människor ställer sig väldigt frågande och skeptiska till det här med tro och religion så är jag väldigt glad att jag har min tro, och känner mig framför allt trygg, lugn och säker med den. Jag tar inte skiten längre när folk tycker att jag är dum i huvet. Men det här kan vi diskutera en helt annan dag.

Är fortfarande riktigt trött. Inte bra. Ska verkligen bli bättre kring att strukturera mitt liv nästa vecka. Gå upp senast vid 9 för att plugga så jag kan träna och vara ledig på em och kvällar. Mår bättre och är inte lika trött när jag tränar. Nu var det 1v sen och det lär ju inte bli något denna veckan heller.

Men vet i alla fall en liten skit som blir glad över att jag kommer hem. Hon ska kanske få sig ett bad, rengjorda öron och klorna klippta (ett måste, bara jag som kan göra det på det lilla "monstret")


"monstret" =P visst ser hon farlig ut?

Kommentarer
Postat av: emmaa

:P hon ser uuuurgullig ut :)

2010-02-10 @ 17:38:25
URL: http://emmaa.2u.se
Postat av: Beaver

Om man heter Erik och inte är omtyckt av monstret kan hon va lite farlig ;)

2010-02-10 @ 17:44:09
URL: http://carolineandersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0