off to salsa

Har städat som en liten gud här hemma idag. Kalle har även gett mig en riktigt skön och välbehövlig massage. Jens, han och jag har även fikat lite. Nu ska jag snart iväg och dansa. Hör eventuellt av mig innan jag går och lägger mig, lär vara rätt uppe i varv när jag kommer hem, brukar jag vara i alla fall. Uppstigningn imorgon vid 06 för att sen ta tåget. vid 07.40. Blir frukost på station för min del.
Hungrig är jag också. Har rensat kylen nu inför påsken och det finns typ inget att äta. Åt en matlåda vid 16, och sen åt jag frukost också imorse... inte konstigt att jag är hungrig nu...

Aja hörs imorgon om inte senare ikväll.

träningsvärk here i come!

Är precis hemkommen från gymmet. Hade sjukt svårt att somna igår, först vid 2 lyckades jag somna och vaknade sedan titt som tätt. Släpade mig upp i alla fall och var på gymmet 30 min innan Emil för att hinna springa lite. 2,5km avklarades. Sedan vart det bröst och magträning under Emils uppsikt. Lär ha en fet träningsvärk imorgon. Men det är nice.

Ska hoppa in i duschen nu. Sedan blir det städa för hela slanten...weeei, not! Hata! Ikväll salsa och imorgon sthlm.

packning påbörjad

Har börjat packa. Har lagt ner lite blandat. Eftersom min mamma ringde och hade pratat med en bekant som vart i Dubai och sagt att shorts är en dålig idé för tjejer när man går inne i stan. Vet ju inte riktigt hur det är på hotellet så har med mig lite av varje. alla som känner mig vet att jag inte är en kjol person, men nu har en åkt med ändå, tunika har jag ju också, men shorts kommer det bli på resorten och när vi ska ut i öken.

Sitter och filurar på om datorn ska få följa med eller inte. Det är gratis internetuppkoppling i lobbyn så skulle kunna uppdatera bloggen en gång om dagen med lite bilder å så... vad önskas? jag är själv lite kluven, är lite inne på en datafri vecka och bara kunna koppla bort, samtidigt är det ju kul att kunna skriva om vad som händer å så.

Ska bli kul att komma iväg. Det är ju bara en vecka men det blir inte bara att ligga på stranden. Blir i alla fall en eftermiddag på stan, sedan ska vi åka ut på ökensafari och sen vill ju jag snorkla också. Brun blir man ju oavsett, är ju inte bara iväg för att blir brun utan för att se sig runt också =)


Framsteg

Lite intressant hur ödet kan spela ett spratt ibland. Personen jag skrev om i föregående inlägg passerar mig lite passande nere på resecentrum medan jag väntade på bussen, såg mig tack o lov inte, men det var som att ta ett stort steg tillbaka igen. Palla!

dagen i stallet har gått bra. Always har gjort stora framsteg. Jag skrittade fram Brasse först och använde han som "draghjälp" åt Always över bommarna. (Sara red Always). Väl över ett par gånger så bytte vi hästar. Jag red Always ca 20 min till och hon blev jättefin i traven sen. När vi väl skrittade av sen så gick hon över bommarna utan tvekan. Från att ha tyckt att de var superläskiga 1h innan =)

Funderade på att träna idag, men det blir inget, passet på hästryggen får duga. Ska träna vid 10 med Emil imorgon. Ska nog försöka vara där en stund innan och springa lite.

Hörs senare ikväll, har massa att ta tag i: Mail, packa, mp3, skriva ut lite saker. Ja ni hör =P

Besviken

Jag blir besviken. Tomma ord, det är vad det är. Men det är fint att det kommer fram vad du är för person, egentligen. Förlusten blir inte så stor då.

Nu är det över, farväl, du förtjänar inte mig!


Stalldag

Har precis fått i mig frukost. Ska ta bussen till stallet senare. Ikväll hade jag eventuellt tänkt att träna, det beror helt på när jag är hemma från stallet. Något säger mig att det blir för tajt inpå. Måste packa ikväll och även uppdatera min mp3 lite. Ska skriva ut biljetterna hem också. Imorgon blir det träning med Emil, storstädning av lägenheten och sedan salsa.

Tack o lov skiner solen idag. Sara (som äger Always) skulle också vara i stallet vid samma tid så det blir trevligt med lite sällskap =)


Slänger in en mysig bild från betet -07 på Hubbe =)

sen middag

står å lagar mat. Det vart senare än planerat. Var på bodyjam releasen mellan 18-19, var inte den roligaste koreografin, får se om jag ger den en ny chans imorgon. Var inte direkt svettig efter passet så gick till gymmet och sprang 2,5km också. bara får att få flåsa och svettas lite. Ringde pappa på vägen hem så det tog mig 40 min till Ryd. Och här är jag nu, galet hungrig.

Nu är det bara 3 dar till jag åker! Åh det ska bli så skönt =D

När bubblan spricker

Johanna skrev för någon dag sen i sin blogg om hur vi lever i en bubbla. En värld mellan ungdom och vuxen. Om lite mer än 1år är den tiden slut. I alla fall för min del. Vissa kommer kanske stanna här för sina 2 masterår. Det kommer jag inte göra. Visst kan det ändra sig men jag lär inte bli kvar. Antingen blir det Uppsala eller Skara för min del. Animal science eller djursjukskötare. Vilket det blir kan jag inte svara på. Är jag lika velig om 6 månader lutar det mer åt ett sabbatsår eller två. Kanske ett halvår eller ett år på Sindarve, kanske jobba och resa. Jag vet inte. Jag vill inte tänka på det. Vill inte att de här åren ska gå så fort. Men det gör dom. Och sen väntar verkligheten....


Tvätta, fix och jam

Håller på att tvätta. Har börjat få en liten översikt på vad jag ska ha med mig till dubai. Har för mycket sommarkläder för att kunna använda allt på en vecka helt klart. Ska anmäla mig till höstens distanskurs också som jag hoppas komma in på.
Ikväll blir det träning. Bodyjam, realease av nya koreografin =) Ska blir skönt att träna lite kondition igen.

Hörs under dagen!

sällskap

Har sällskap här hemma av kalle och jens =) Typiskt trevligt. Har bytt vatten hos fiskarna och kollat över vad som ska med till Dubai. Blir en del, jag är riktigt dålig på att välja

Har inte mycket skoj att dela med mig av mer än att jag är fantastiskt glad för Elinas skull! Snart är det väl bara jag och mina två grabs som inte har någon...

Bästa Bävern!

Idag fyller den bästa Bävern, Beaver år!! Hipp hipp hurra! Sen hon började plugga på HU ses vi på tok för lite och jag saknar henne massor! För ett år sedan var vi i Egypten tillsammans. Vi hade inte ens känt varandra 3månader när vi bokade resan och vi höll sams och sen var hon och Erik i Frankrike hos mig i somras. Saknar dig massa Beaver! Du är så välkommen i sommar med. Ringer dig senare idag! Gratta henne här


egypten -09

Biljetter till Bounce=D

Det vart en trevlig kväll hemma hos Kalle med folk som inte jag riktigt kände. Men det är alltid lika kul att komma dit. Kommer ihåg i ettan när jag hängde där typ varje dag under de första veckorna. Det var nice! Lite spännande att alla trodde att jag och Kalle var ett par... nja inte direkt, men en av mina absolut närmaste vänner definitivt. Deras kollektiv splittras nu under månaden. Och om inte Kalle hittar ett jobb så måste han flytta hem =(
Vi ses ppå tok för sällan redan och det kommer suga ännu mer om man flyttar. Dåligt enligt mig!

Nu på morgonen har jag och Cajjo och hennes vän köpt biljetter till The last Bounce i globen den 23 april. Ska ändå till sthlm den helgen så det blir toppen =D Ska bli awesome å få se bounce innan de slutar nu!


kalle, jens och jag på hg för en tid sen =)


off

Suger att vara ensam så drar å festar hos Kalle!

Puss!

hopeless ledevoded to you

my head is saying fool forget him, my heart is saying don´t let go...

Det har gått dagar, veckor och kanske till och med en månad. Jag vet inte längre, har ingen koll på tiden som gått, vet bara att jag tagit mig igenom det. Bra till och med. Lyckats undfly den gnagande känslan långt i mig. Vetskapen om att jag måste släppa dig, att vi inte är vi, aldrig kommer bli heller för den delen. Ändå är det något i mig som håller det i ett järngrepp. Något som får mig att vilja tro, i princip vara säker på att vi hade något speciellt, har varje gång vi ses, hade kunnat bli. Varför, varför vart det inte som jag ville...? jag har inte köpt hela kompisgrejen, för du har aldrig sagt att det är så, bara att du alltid är min vän men ingen orsak, bara en flytt. jag ber för att det inte är det som kommit ivägen. För i så fall så mår jag skit ibland över en skitsak.

Du vet inte.. vet inte hur du lyckades leta dig in. Att du fortfarande är där. Varje dag flimmrar du förbi i min tanke, i mitt hjärta. Det blir bra om de här sista månaderna går fort, sen ska du nog få försvinna ur mitt liv, för alltid.

Jag skulle verkligen behöva en utekväll nu. Jag inser att jag saknar mina vänner, varje gång dom är ute och har kul utan mig är det värre. Och på toppen av allt, sara tar hästen imorrn så jag kunde åkt med till norrköping! Fan. Då hade jag inte suttit här och känt mig ensam.

Saknar er!

sambofritt idag

Idag åker cajjo hemhem till sthlm. Vilket innebär att jag ska bo själv till tors morgon. 4v är antingen i norrköping över dagen och natten eller så har folk åkt hem för påsken. Earth hour ikväll lär ju blir sådär halvkul i min ensamhet. Inte mycket att göra åt saken i alla fall.

Har lite planer för dagen. Ta en tripp till Tornby bland annat. Byta vatten hos fiskarna och göra lite sopsortering. Juste boka tävttid också =P

Kul dag va?!? Inte direkt. Inte upphetsande någonstanns faktiskt. Så om någon vill hålla mig lite sällskap under em/kväll är det bara att höra av sig =)


Tv kväll

Nu är jag hemma och har påsklov! Jag tror inte ni anar hur skönt det är =D Var ute och tod hand om Always idag. Red i paddocken. efter lite bråk och efter att hon försökt slänga av mig genom lite bochsprång så var hon jätteduktig på slutet.

Ska spendera kvällen i soffan nu med min sambo med dipp, chips och godis. typsikt nice =D

en dag till lov, en vecka till värmen

Nu är det ca 5h tills jag får 2veckors lov. Ledig har man ju inte vart sen den 18 januari när skolan drog igång igen. Det ska bli riktigt riktigt skönt. Ska börja lovet med en sväng ute hos Always. Hon fick skor igår så får se om jag kan rida eller om hon är för ömfotad, i så fall blir det en promenad. Lär ju inte droppa hem förrän typ 20 snåret skulle jag tro. Lång dag blir det, sen är det planerad filmkväll i lägenheten.

Och om en vecka vid den här tiden har jag förhoppningsvis boardat planet mot Dubai! Det ska bli fantastiskt!

Här har solen tittat fram så ska ta mig en skön promenad till skolan nu =D


Våren på marina (gymnasiet) var underbara.

våffelpub

Är nu hemkommen från våffelpuben. Vart hela 2 våfflor för min del. Det va en trelivg kväll. Inatt är mitt mål en sömn på mer än 5h. Jag hoppas och ska se till att det blir så. Har betalat räkningar och läst min rapport så nu ska jag slappa med oc helt klart...

Imorgon skola och stallet och filmkväll =)

Våffeldagen

Idag påstås det att det är våffeldagen. Det är nice för det innebär våffelpub för min del. Och jag förtjänar det galet mycket. Inledde min framtid på gymmet idag under Emils uppsikt. Stort tack!!!! Har jag inte träningsvärk imorgon är det något fel på mig i vilket fall. Duschen var blockerad när jag kom hem så satte mig här, nu ska jg orka resa på mig igen. Lite mat, lite plugg, lite utvärderingar, sen våffelpub!

Nu är det bestämt också att det blir stockholm nästa torsdag för min del. Så ska försöka plugga undan nästa vecka så jag kan vara helt ledig i Dubai!

Dusch var det nu.

let´s go salsa

Är hemkommen från salsan nu. Rackarns vad kul det är alltså! Och jisses vilket skillnad det är med en kille som vet vad han håller på med (alltså kan föra ordentligt ;) )

Egentligen kommer jag missa 2 av de sista 4 gångerna men jag ringa till mamma imorgon och be väääääligt snällt om att slippa släktmiddagen på onsdag nästa vecka så jag kan gå på salsan. Det är sjukt mycket nytt nu och missa två gånger innan sista känns inte bra, speciellt eftersom det talas om att vi ska ut till salsaklubb sista gången. Ja då känns det som jag vill kunna så mycket som möjligt. Badhusfesten, den går fortfarande före =P

Nu ska jag varva ned med ett avsnitt oc. Sen sova. Tidig morgon imorrn igen =(. Träna med Emil också, wish me luck!

Jag borde inte men jag gör det för att jag kan

Jag har verkligen inte tid att skriva här egentligen. Jag borde plugga, plugga å plugga. Så hinner jag träna ikväll. Beror på hur effektiv jag är de kommande timmarna, och vem som tvingas laga maten =P

Har sovit i snitt 5-6h de senaste 2 nätterna och börjar bli riktigt trött. Men två dagar till att hålla ut. Har insett att helgen kommer bli lam. Det kommer bli hästen och mitt eget sällskap typ. Inte superkul under earth hour, får väl se om jag lyckas få sällskap av någon vänlig själ. Annars vet jag ju att jag ska jaga Elina med blåslampa över telefon på lördag =)

Idag betalade vi också för midlingsrundan under DömD. hmm 3 fulvinsrundor på 2 dagar.. ja jag vill inte tänka hur jag kommer må på söndagen efter DömD. usch, men vi ska avsluta vårt festeriår på topp. Så vi startar de sista veckorn med DömD och går all in och lite till =D


Mycket spännande kan det krävas att man gör under fulvinsrundor för att förjäna sin del... som att spränga ballonger i olika sexställningar

Styr-v nästa

Jaha då var det sektionsmöte idag. Kan ju informera att innan mötet var det en person som sökt till 9 möjliga poster typ.. Inte så lovande. I ett styre krävs odrförande, kassör och studienämndsordförande. Inte något av detta såg det ut som vi skulle få. Utan styre, ingen sektion, inget festeri, inget GF, typiskt dåligt liksom. men efter mycket diskussion och hattande fick vi ihop ett fulltaligt styre. Jag tog posten för spons och näringsliv. Mest för att jag känner att jag kan inte sluta vara aktiv... jag har vart ideellt aktiv sen jag var 14 eller 15 konstant så det är lite som en sjukdom. Det bra med den posten är att den är flexibel och jag kan göra arbete med den när jag känner att jag har tid, vilket innebär att jag ska hinna med träning, skola och häst också. Det ska nog gå. Klarade jag allt under gymnasieåren, klarar jag detta. Så i maj blir det skifte igen. Sen så kan jag ju meddela att resterande styret är awesome. Hälften av mitt nuvarande festeri kommer med och 2 är revisorer. Vi kan liksom inte släppa taget om varandra... typ...

Nej nu ska jag sova (kanske glo ett oc avsnitt)


hemma från kossorna

Studiebesöket på Kättestagård var riktigt lärorikt. De är en del av Östgötamjölk och det vi kom fram till är väl att kan du köp deras mjölkprodukter. Även kom det fram att KRAV kanske inte är så fantastiskt, i alla fall inte när det gäller mjölkproduktionen. Östgötamjölk är inte KRAV-märkta utan Svensk sigill certifierade.

Jag ska nu plugga lite på veckans uppgift som ska vara klar tills torsdag så det är bara att ta tag i det. Hörs ikväll


liten kalv =)

Då kör vi

Idag drog de nya kurserna igång på riktigt. Jag är nästan salig faktiskt. Molekylärgenetiken hoppas jag ska bli bra. Känns riktigt kul med lite riktig tankeverksamhet igen. Jag börjar gilla genetik mer å mer faktiskt. Sedan så vart det djurhållning efter lunch. Den kursen kommer vara awesome tror jag. Men sen är det ju en sak som är som en liten sticka i ögat... eller ja en gigantisk j**el! Benjamins storebror är typ ansvarig för hela kursen, håller nästan alla föreläsningar, är med på alla studiebesök och bedömmer oss. Tryggt, verkligen. Dessutom är dom ju sjukt lika så det blir som att stå framför sitt ex varje dag, mycket bekvämt.. jag lär ju vara lika populär hos båda, typ...

Kvällen bjöd på afro, på ons blir det lite kondis på gymmet och tors ska jag gymma PÅ RIKTIGT med Emil. Tror jag kommer ångra mig sen...

jaja nu ska jag se O.C. sen sova för imorgon är det tidig skola, vi ska på studiebesök till en mjökproduktion.

oproduktiv

Idag har vart en minst sagt oproduktiv dag. Jag och Cajjo beställde hem pizza och har sedan suttit fast i soffan båda två. Dock ringde hennes pappa vid halv tre tiden och sa att dom skulle komma på besök om ca 2h, eftersom de var på väg hem från en påhälsning hos släkt. jaja, lungt tyckte vi väl medvetna om att vi behövde diska och städa lite för att göra vårt hem representabelt. 1,5h senare dammsuger och diskar vi, herregud 30min tillgodo. Då ser jag i fönstret att de redan är här och vi får snabbt röja bevismaterial för att vi var i fullgång med att städa.

Det vart lite fika med dom och nu har jag kollat O.C. och ponnyakuten. Vi har även tvättat... duktigt va:P

Här är lite bilder från igår... för mer av den varan hänvisar jag till fb.
Lina / Chikitita

Claes / Djim

jag / Barb

(kan ju även nämna att ni nog aldrig får se mig i såhär mycket färg på samma gång igen)

Bilder kommer senare

Igårkväll vart sjukt bra. Det trodde jag inte att den skulle bli från början eftersom jag var så sjukt opepp. Men det vände framåt småtimmarna när vi äntrade Kårallen. Jag tänker lägga upp bilder senare idag men nu ska jag glo O.C. och så ska jag och Cajjo kanske beställa hem lite pizza. måste boka in veckans träningspass också...
(Mamma bild kommer på din fina klänning)

What a night

Gårkvällen vart riktigt lyckad. Jisses vad kul vi hade. Vid åtta började våra dryckesbiljetter sina... inte bra inte bra. Så då gick jag all in på att svepa andra personers öl, vilket funkade riktigt bra. Dessutom tittar jag bedjande på Martin som har en shot i handen och tillslut får jag den, sen kommer det roliga, han tittar på det tomma glaset och utbrister: NEJ! varför gav jag den till dig?!?! Haha jag tackade och tog emot. Sedan lyckades Emanuel i SM sno en shotflaska och sedan var det upplat för att det skulle bli liiiiite för mycket av det goda. Det vart det också. Vi gick hem så småningom. Väl på campus var jag väl så pass att jag i alla fall kunde cykla, till Emmas glädje.

Nu är jag precis hemkommen från stallet och ska kika lite O.C. innan jag ska göra mig iordning för kvällen och Goldfever.

Hemma dag

Kvällen igår avslutade med bio i johannas sällskap. Vi såg remember me som helt klart får godkänt. Slutet rensade ut tårkanalerna rätt bra. Måste säga att filmen hade ett bra budskap, och Robert Pattinson är ju inte ful heller.

Nu har jag skickat in uppgiften i djurhållning och ska ladda för festerifest ikväll. Shit va kul det ska bli att få drägga runt ute på skytte-c. Ska kila över till Emma och fixa O.C. säsong 1 till datorn så ska jag ligga i soffan och glo på det på datorn resten av dan, med avbrott för dusch och mat. Imorgon ska jag till stallet och sen blir det Goldfever. Lovar outfit bild!

Då kör vi igen då

Ja det var ju ingen liten uppgift Pelle tyckte att vi skulle lämna in till imorgon. Jag har börjat men eftersom jag är ledig imorgon så tänker jag inte hålla på med den mer idag. Ska vara hos Johanna kl 20 och sen ska vi ta en sväng på hemköp för att hämta ut våra chokladkakor och köpa lite naturgodis och något att dricka för att sedan åka till stan och gå på bio.

Har kanske även lyckats lura in mig själv på en spännande sak, fast som jag egentligen behöver. Vad är det då? Jo nu kanske jag ska börja gymma under Emils ledning.. hmm, undrar hur det kommer sluta. jaja det är väl bara att le och nicka och inse att jag behöver det.

Nej nu ska jag glo lite tv innan bion =P

back in school

Då var skolan igång igen. Hade introduktion till molekylär genetiken. Kommer vara föreläsningar i första halvan av kursen och sen kommer det vara mycket labb i andra halvan. Jag kommer troligtvis labba med Linus, stackaren, äh skojja men det kommer inte bli någon lathet och flum inte. undra om han kommer hata mig efter den här kursen =P

Är hemma en sväng nu för att sedan åka tillbaka och ha första föreläsningen i djurhållning fast det kanske bara blir en intro föreläsning där med, det ryktas nämligen att Pelle är i USA på konferans så blir väl någon anna som håller i det idag. Bara inte Agneta igen för då kollapsar jag! Orkar inte lyssna på henne en timme till..

Sedan kommer resten av dagen i princip spenderas med Johanna. Först ska vi svettas lite på gymmet. Känner att det kan vara bra att jag kommer igång där lite, speciellt me Always så kan jag träna när jag själv vill liksom. Kommer bli lite löpning, ben, mage och rygg. Efter det blir det hem en sväng och sedan ska vi gå på bio ikväll. Det är remember me som står på schemat. Var lite inne på Alice i underlandet men ska försöka se den i sthlm i
3D eller här när 3D kommit till Linkan.


bild

händig

Jag och Cajjo har nu skruvat ihop mitt skåp. Rätt stort sådant. Nu börjar det bli ordning. även om vi saknar gardiner fortfarande.

Jaja nu ska jag snart iväg och dansa salsa =)

typiskt nice

Jag säger bara yes och check på statistikkursen. Än så länge går jag fri från omtentor =D

Har vart ute hos Always idag, jag och Sara skrittade ut en sväng och sen red jag lite på ridbanan. Hon vart rätt trött och bråkig på slutet så då var det bara att ge sig för dagen.

Ska hoppa in i duschen snart så jag inte luktar häst på salsan sen... kanske inte uppskattat av diverse partners.

a step in the right direction

Den här veckan har startat löjligt bra. Har haft tvår riktigt bra dagar. Imorgon ska jag ju till Always, Sara (ägaren) ska rida en annan häst där så vi ska kanske skritta ut en sväng om väglaget tillåter. Hon har inte vart riden på 2 dagar det lilla djuret så vi får väl se hur det går. Sedan blir det salsa imorgonkväll =)

Och det skönaste är att de här dagarna har jag bara njutit av att må bra, vara med mina vänner, solen och ta hand om mig. Låt det få fortsätta så!


afro

Nu ska jag cykla iväg i solen till campushallen för ett afro pass. Känns som det kan vara vettigt att göra nått nyttigt idag..

idag då?

jag har verkligen inga direkta planer för dagen. Jag ska dammsuga och träna det är väl det. Annars är det inget som står på schemat. Vet att vi har fått kapitelhänvisningar till molekylärgenetiken, funderar på att börja läsa lite smått, det kan ju inte vara friskt när man funderar på att plugga när man inte behöver =p

aja vi får se vad dagen har att bjuda på

dagens investeringar

Efter ca 2000 kr fattigare så har jag nya saker i garderoben =)

Hittade ett par jeansshorts som jag är galet nöjd över, sedan vart det lite annat smått och gott, klänning, tunika, linne, underkläder, örhängen och sist med inte minst 3 par skor. Hittade mina favorit partyskor som gick sönder efter förra sommarens hårda användande =) Dock är det annan sula på de här paret så hoppas dom ska hålla bättre. Vart även ett par nya solglasögon. så nu är jag redo för solen om ett par veckor!

Jag och Cajjo däckade i soffan och glodde på Chocolat, dagen slutades helt enkelt bra med lite dreglande över mr. Depp =)

Nu blir det sova. Jag har hostat massa nu på kvällen, hoppas jag inte tänker bli sjuk!

riktigt bra dag

shoppat massa nytt, tränat afro och fått godkänt på hemtentan och är ledig 2 dagar till, det är awesome!

Shoppingday

Idag skiner solen. Jag ska inviga skinnjackan för i år =) Sedan blir det en dag på stan i Johannas sällskap. Här ska det brännas pengar!

Planen för min del är: Jeansshorts, bikini, solglasögon, klänning eller längre linnen. Ja en hel del vår och sommarkläder ska i alla fall införskaffas. Det är nämligen bara 17 dagar tills jag åker till Dubai, helt fantastiskt!  För att strö lite mer salt i såren kan jag berätta att det nu är 29 grader och sol i Dubai. Och ja, det lär ju inte bli sämre tills jag ska dit. =D

Nehepp nu ska jag göra mig färdig. Hörs när jag kommer hem

En fin låt

Vanilla Twilight av Owl City

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

I'll find repose in new ways
Though I haven't slept in two days
'Cause cold nostalgia
Chills me to the bone

But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don't feel so alone

I don't feel so alone, I don't feel so alone

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight

When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again

And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh, if my voice could reach
Back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling, I wish you were here

Owl City – Vanilla Twilight


tror det blir bra detta

Har vart i stallet nu på kvällen och har tillsammans med Sara (som äger Always) och Jossan (den andra medryttaren) bestämt vilka dagar vi ska ta fram tills påsk. Kommer vara 2 dagar i veckan var. Jag har henne på onsdag, åh det känns riktigt bra. Hon är så himla söt.

Imorgon kommer också bli toppen tror jag. Jag och Johanna ska ha en heldag i stan med shopping, mat och fika =) Imorgon ska jag så unna mig saker!

Sitter nu och lyssnar på Salem al Fakirs låt från melodifestivalen (och andra låtar av han), 6 maj då blir det live!

Nu ska jag se på ponnyakuten på datorn och sen blir det film, chocolat eller mio min mio, eller lite planet earth


Det trodde jag inte

jag kan börja med att säga att alla mina fiskar fortfarande lever för er som bryr sig.

Igårkväll vart det melodifestivalen hemma hos Emma. Jag brukar aldrig vara insatt och har inte sett en enda deltävling, tack o lov. Men i alla fall. Jag säger bara Salem al Fakir, varför svenska folket, varför? Vi i vår soffa gjorde i alla fall rätt och röstade på honom, och alla jurygrupper men vad gör vårt land, dom är helt jävla korkade som alltid när det kommer till den här tillställningen.

Nej nu blir det snart en promenad i solen med mp3n. Sen stallet ikväll =) (vet ni hur underbart det är att kunna skriva det igen)

so far so good

Flytten har än sålänge gått bra. Akvariet är nu uppe på min byrå, håller tummarna för att det ska hålla! kanske ska införskaffa en riktig akvariebänk snart som jag vet håller tyngden =S blir till å kika på det imorgon i tornby.
Alla fiskarna lever än så länge också. Dom spanar just nu i sitt "nya" hem från flyttpåsarna, för att vänja sig igen, snart ska de börja få lite av vattnet också i påsarna för att släppas ut om kanske 40 min... eller så

aja jag återkommer


update

Jag skrev inte mer igår, vart jäklans mycket jag var tvungen att styra upp i alla fall. Sedan så drösade det ju in ett festeri här vid 18-19 tiden =P

Men jag ska börja från början. Jag var och provred en häst igår som jag kanske skulle bli medryttare på. Hon heter Always sun och är ett 11-årigt varmblodssto. Hon gick i travet som 3-åring och ett år framåt men togs därifrån för att hon var för het och blev avelssto istället och har nu haft 3 föl. Alltså är hon inte särskilt utbildad alls och som alla travare så har hon svårt för galopp (kan det inte alls än med ryttare, eller ja tagit typ 3 språng). Hon har bara vart riden av sin ägare sm köpte henne i januari i år, alltså inte alls länge. Men i alla fall, hon är en supersnäll och rar häst. Dessutom var hon jättemysig att rida trots att hon är lika utbildad som en 3åring som håller på att ridas in. På vägen hem funderade jag lite och insåg direkt hemma att jag var superlycklig och att jag vill fortsätta hålla på med henne. Spanade lite på mitt schema och det verkar som jag ska få ihop henne. Kommer nu vara i stallet 2-3 dagar i veckan =D. Känns perfekt med en häst som jag kar rida lite på utan massa krav och dessutom pyssla med

Igårkväll då så var det 4v "mys"middag. Det vart rätt mkt vin och jag, niklas, jonatan och claes drog till hg. Don 2 sistnämnda drog hem rätt tidigt och jag tappade så småningom bort niklas. Hittade dock andra roliga prickar att vara med. Men dock säger väl det mesta när man föredrar att sjunga stad i ljus med vakterna istället för andra... haha. Rikard (vakt , jobbade) tyckte sedan att jag var för seg därifrån så Mani(annan vakt, jobbade) bar ut mig och alla ba shit va har du gjort? jag lugnade dom och sa att vakterna hade lite trist och tyckte det skulle bli kalaskul att få städa toaletterna =D

Nu i alla fall, hemma lite bakis, ska få hit mitt akvarium idag. Håller alla tummar för att fiskarna överlever flytten!

Glad

Jag är lycklig =) Ska nu hoppa in i duschen, skala räkor å sen kika lite på en sak sen ska jag berätta mer!

trodde jag ja

Jag trodde allt var bättre. Att jag var på väg upp. Att solen skulle göra sitt. Men varför gör det då så ont i mig, varför rinner tårarna. Jag lyckas pressa bort känslorna med mina vänner. Men inte nu, inte när jag är ensam. Jag vet inte vad jag ska säga mer än allt känns jävligt värdelöst just nu. Jag behöver komma härifrån, få komma hit med en ny inställning, eller något bara...

Det tär, att bli lurad, sårad, nertryckt, nervärderad... allt av olika personer.

Det störda är att just nu finns det bara en person jag vill ringa, men jag vet inte vad jag ska säga... Det enda jag vet är att den personen alltid fanns där, alltid sa rätt saker, tröstade och kramade om mig, gjorde allt för mig, och det slängde jag bort. jag vet att den personen fortfarande finns där, men vad skulle jag säga...

Det vänder

Just nu är jag så glad. Tänk så snabbt humöret kan ändras bara genom att få en tenta avklarad. Även om jag inte klarar den så är det som vi sa till varandra innan tentan, när man lämnat in den så är tentan någon annanstanns =P

Har bokat Johanna för en heldag på stan nästa vecka. Det blir shopping och fika ska spendera min hg lön, men jag klagar inte på ett bidrag hemifrån.. så slipper du vara med mamma hemma ;) (vet allt att du läser). Vi ska välja en dag med sol och massa vårkänslor. Känns fantastiskt att inte ha skola på en vecka nu. Jag ska bara ta hand om mig själv och kanske en liten häst. Imorgon smäller det..

Nej nu ska jag glo på planet earth =)

Håll tummarna

Idag ska det hållas alla tummar för att jag först får skriva tentan överhuvud taget och att jag inte misslyckats totalt med den, Dock är detta nog snarare ett faktum.

Trots att jag inte fick jobb på hg så får jag lön för min 3 provpass. Så nu på måndag blir jag 800kr rikare. Och dom ska så hårt spenderas på kläder, har spanat in massa snyggt till Dubai. Jag längtar!

Är inte på mitt bästa humör annars, men det ska nog bli bättre. Jag vill bara att den här dagen ska ta slut!

Salsa

Jag är mycket gladare efter kvällens salsalektion. Det är så kul och det är ännu roligare när man får dansa med en kille som också kan dansa och vet hur han ska föra. Jag säger bara att min nästa kille ska kunna dansa (i wish) men alltså det är så jäkla sexigt. Dansande killar mmmm!

nu ska jag sussa innan lite mer plugg och tenta imorgon. har aldrig vart såhär oförberedd inför en tenta. Men jag går dit. Försöker och räknar med att jag kuggar..

Puss o godnatt

Isolation

Jag känner mig isolerad. Som man är snart kvävd av allt detta plugg. Nej jag har ingen bra dag idag. I alla fall inte em. Har vart riktigt nere. Sitter bara och glor på datorn och inser att jag borde plugga. Finns inget just nu som lyser upp min vardag. Saknar stallet så jäkla mycket. Saknar hästarna. Ibland vill jag inte vara här. Jag vill bara någon annastanns.


Finaste alltid!



"lillkillen" han har nu börjat bli stor (se nedan).


Och stolt mamma... saknar henne!

Ombesiktning, check

Ja då har vi gett vår områdesansvarige en hel del jobb. Det ska bytas toasits, upp lite saker i badrummen, bytas lite i köket, dessutom så ska vi få nya tapeter i vardagsrummet och sen ska det upp gardinbeslag.

Dock så skapara omtapetseringen i vardagsrummet lite problem för mig i och med att vitrinskåpet ska stå där med akvariet. Och det ska ju stå vid ena väggen och dom sakerna måste sen dras till mitten av rummet när det tapetseras. Men man drar inte bara ett skåp med akvarie i på 110 liter. Nej det skulle bli som full storm för mina små fiskar. Så istället nu när det flyttas hit i helgen kommer det få stå i mitt rum tills det är klart i vardagsrummet, sen får det flyttas in dit. Kommer bli massa in och ut ur akvariet för mina stackars firrar, vilket innebär massa stress för dem. Men det är enda lösningen som jag ser det än så länge. Om dom överlever allt detta då är det superfiskar jag har. Har ju planerat att köpa nya också, men det får jag väl skjuta upp ännu längre nu. =( Men om jag inte stör mig på pumpen massa så kanske akvariet får stå kvar i mitt rum. Det är mys att titta på å så... Vi får se

Nu ska jag i alla fall plugga vidare

Låt det ta slut

Nu vill jag bara att den här perioden av den här terminen ska ta slut. Det fullkomligt snurrar framför mina ögon. Nu har jag stirrat in i min dator i princip dygnet runt sen i fredags. Det är fasen inte hälsosamt. Men efter torsdag, så fort tentan är över då ska jag unna mig saker. Typ filmkvällar och promenader och umgås med mina vänner. Inte ska jag sitta klistrad framför datorn i alla fall.

Idag ska vi dessutom ombesiktiga lägenheten. Vart inställt i måndags och det är bäst för han att han dyker upp idag.

Ikväll är det salsalektion. Jag längtar =) Det är sjukt skoj. Har dock träningsvärk i armarna sen igår undra hur bra det kommer vara eftersom vi lär träna förning också och man som tjej ska hålla armarna i axelhöjd då.. jaja.. det är bara att bita ihop!

Jag känner mer å mer att jag verkligen hoppas på hästen på fredag också. Dels att hon ska vilja ha mig som medryttare och att jag gillar hästen. Få tillbaka lite av mitt gamla liv. Känna att jag inte behöver så mycket annat än hästen och mina vänner. Kärleken till djur och vänner är så mycket lättare. Och det räcker helt klart i väntan på annan kärlek. Men nu när våren gör sig påmind ekar hjärtat tomt. Men jag ska inte stressa jag ska ägna mig åt mig själv och hitta nån häst och kan pyssla med och mina vänner. Ska det vara någon kille då får han hitta mig. Så är det bara


Trött

Efter 30min core och 1h bodyjam är jag nu helt slut. Är trött i huvudet efter allt plugg idag också. Om jag inte har träningsvärk imorgon så är det något fel på mig..

har insett att om jag får bli medryttare så kommer jag få lägga ner min träning på campushallen. Dock kommer inte ridningen kunna ersätta den så då blir det väl till att möta min fasa och lära mig att springa... Nu vill jag inte tappa den konditionen jag börjat få, och när jag dessutom lyckats gå ner vill jag inte gå upp igen. Men det känns fortfarande värt att få möjligheten att kanske kunna ha en häst igen. Tror jag skulle må så mycket bättre av det. Sen får man se efter sommaren om man kan lyckas få in campushallen eller om det bara får bli vintermånaderna. Nu går mitt träningskort ut i mitten av april å tror inte det är någon idé att uppdatera det då..

jaja nu ska jag kika på dating in the dark (astöntigt jag vet!) på datorn och sen sova.

Off to campushallen

Ska iväg till campushallen för 1,5h träning. Inleder med 30min core och sen 1h bodyjam =D Shit vad nöjd jag kommer vara när jag kommer hem. Och dessutom har jag vart duktig med statistiken =)

Juste i helgen kommer Markus hit. Han ska hälsa på sin vän Robert. Så kanske blir utgång med dom på lördag. han tyckte att jag skulle fråga mina fina tjejkompisar för dom var bara killar och tyckte det vore trevligt om ett gäng tjejer ville sluta upp. Så girls nu vet ni! Fast vi kommer inte gå med om dom ska till stan och leka rika, för oss är det [hg] som gäller, annars kan det vara.. typ.

Aja oavsett så kommer jag och Markus hinna ses. Saknar den knasbollen!


cooling markus på nyår! =P

Paus

Jag tar nu en paus från plugget och skriver lite här istället. Klockan ringde 07.15 för att jag skulle upp innan målarna ringde på dörren. Stängde av klockan och tänkte äsch jag hör när dom kommer i bilen utanför, mkt riktigt så gjorde jag det, slänger på mig mjukisar och en stor hoodie samtidigt som det ringer på dörren. Hinner gnugga den värsta sömnen ur ögonen, tänker det är lungt, är gamla karlar som alltid. Oj så fel jag hade. Två killar i19-25 års åldern... Jippi... eller inte. Dom skulle komma tillbaka senare när dom hämtat saker så jag la mig igen och gick upp strax efter 9..

Har pluggat rätt bra nu. Sitter med statistiken at the moment. Har läst igenom min hemtenta en gång. Men kommer inte på nått att ändra mer än vissa småord. Tror jag bara ska ta mod till mig och skicka in den... snart i alla fall.

Har även pratat med tjejen vars häst jag kanske ska bli medryttare på. Ska dit på fredag fm och provrida =D Sen får vi se. Håller tummarna

Nu är pausen slut!

Häst?

Har försökt vara effektiv idag men det har verkligen gått käpprätt åt helvete! Imorgon ska jag läsa igenom min hemtenta och sedan ska jag verkligen verkligen ta tag i statistiken. Jag har i alla fall ambitionen.

Tränade i alla fall afro power dance idag. Är så himla skönt, så mjuk i kroppen blir man aldrig som efter det passet. Imorgon står core och bodyjam på schemat. Typsikt nice! :D
 
Och nu till den roliga saken. Eftersom det inte vart något på [hg].. (pratade med mamma om det och vart inte direkt glad och jag tycker fortfarande dom är idioter!, eller ja iaf dom 2 alla andra gillar jag!) så började jag kika lite på medryttarhäst. Hittade en som verkade rätt lagom för mig. ett varmblodssto på 155cm utanför hjulsbro med bra bussförbindelser. Tydligen ska en annan tjej provrida på torsdag och hon ville gärna att jag skulle komma dit och provrida innan men jag har inga saker här så får be mamma att mårten tar med dom ner i helgen. Dock så ville hon också testa mer än en person. så jag håller verkligen tummarna.

Nu måste jag sova. Vid 20 i 8 ska det komma målare till oss imorgon bitti. Då kanske man kommer upp iaf för plugg!


Shopping...

Det kliar galet mycket i min shoppingnerv. Konstigt kan tyckas efter en helg på Ikea. Men jag vill köpa sommarkläder! Har hittat massa fina bikinis, skor, linnen och jeansshorts. nu när Dubai bara är 25 dagar bort så skulle jag dessutom få chansen att kunna använda mina saker. Men i o med ikea så säger min snåla sida nej. ja jag har pengar på sparkontot.. men inget jag vill lägga på kläder nu.

Åh! Jag får bara hoppas att alla plaggen finns i butik också... Får spana i Tornby till helgen. Oavsett kommer jag behöva flirta med mamma lite...


min favvobikini, inte ens ett år gammal har börjar ge med sig...


Hur kan jag tro på kärlek?

Erik Linder var ju med i medodifestival i år. Deltävlingen i Göteborg. Han låt är bland annat skriven av Kenneth Gärdestad. Och den är så fin! Visst han gick inte vidare, men jag tror inte låten var menad för melodifestivalen, men jag gillar den... Den är lite spot on...

Någonstanns finns det en vår
mitt i höstens stormar
Någonstanns i vinterns spår
väntar det en sommar
Och jag hoppas att du är där
och bevisar vad kärlek är

Men kan jag tro på kärlek
när den gör oss så ont
Hur kan jag tro på livet
allt jag hör ekar tomt

Jag har sett hur du kan le
jag har hört dig gråta
Det är alltid svårt att se
kinder som är våta

Hur kan jag tro på kärlek
när jag ser unga dö
Jag är ensam mitt i havet
varje själ är en ö

Någonstanns finns det en vår
mitt i höstens stormar
Någonstanns i vinterns spår
väntar det en sommar
Jag behöver dig nära mig
Jag vill känna dig bära mig

Hur kan jag tro på kärlek
när jag vet unga dör
för att de tror att livet
bara var ett litet frö

Någonstanns finns det kärlek
Någonstanns finns det hopp
Någonstanns finns det värme
Någonstanns går solen upp

Någonstanns går solen upp


Ny vecka då

Jaha då var det ny vecka igen då. Hemma i stockholm har brorsan haft sportlov... Saknar det där med lov, speciellt eftersom han har påsklov om typ 3v igen.. Typiskt orättvist.

Veckan ska kantas av plugg för min del och träning då... För att sedan blir helg på fredag.

Idag är det Afro power som gäller
Tis: Core och bodyjam
Ons: Salsa
Tors: Tenta
Fre: 4v middag =D

Ja det är ok för att sen bli helvetet och tillslut vända... så ja det ska nog gå den här veckan också

boys, boys, boys

Jag och Elina sitter och pratar om killar.. Fan vad jag hatar er! Eller det där är ju inte sant, men jag hatar ur ni får oss att må ibland. Ge oss en uppslagsbok, så ger vi en i utbyte.

Jag är jäklans trött på alla känslor som alltid invovleras kring killar eller i alla fall någon kille. Jag vill kunna bara vara, utan risk för att bli sårad, men jag är riktigt dålig på att hålla mina känslor utanför.

dessutom så suger det att inte ha någon nu.. i slasken.. okej kanske i sommar kanske det är nice att vara singel, men jag tvekar i o med att det kanske blir lite möjlighet för mig att träffa killar då. jobbar 3v och sen blir det ju frankrike. Kanske skulle dra med sig tjejerna till någon svensk sommarstad och bara röja loss.. hmm tåls att fundera på.

Ska sova snart. imorgon har vi ombesiktning på lägenheten, jag och Cajjo har gjort en fin lapp =)

I can´t help the way i feel

Idag hade jag verkligen velat haft någon mysig kille som man kunde sett film med och bara kramat på. Istället sitter jag med plugg upp över öronen och en Ben&Jerrys glass i frysen som ska bli min vän när jag ätit middag.

Jag kan inte fatta att det bara var en vecka sen som mina känslor vändes upp och ner, förhoppningar krossades och hjärtat fick yttligare ett hål i sig. Tvingades träffa dig dagen efter du lyckades få mig att känna mig mer lurad än någonsin. Allt kändes bra, som förut. Igår var första gången jag sprang på dig igen, sen förra helgen. Jag har sagt att jag vill vara din vän, och jag menar det. Ändå får jag bita ihop när du tittar på mig, ser in i mina ögon och ler. Jag kan inte låta bli att se att du bryr dig om mig, för det vet jag att du gör. Men det gör så ont. Så ont att veta att vi aldrig kommer bli vi. Jag spelar upp förra helgen om och om igen. Från att vara lyckligast någonsin till att krossas. Jag ler och försöker vara mig själv när vi ses. Men det är svårt, du ser nog inte hur jobbigt det är och jag gör allt för att värna om vår vänskap.

Jag vill släppa dig, hoppas att jag gör det snart, vill tro att jag lyckats, jag trodde att jag var på rätt väg innan igår. men fan så fel jag hade

Update från soffan

Jag har nu skrivit så mycket jag får skriva på min hemtenta. Betyder det att jag är klar? Nepp, jag ska låta det sjunka in lite och sen finjustera mån och tis. Tror eller nej snarare vill att det ska vara awesome. Ska städa lite och sedan ta tag i statistiken. Jag och Cajjo har cravings efter ben&jerrys... Sedan så unnande jag mig att se på en feel good film som gick på tvn. Dessutom så innehöll den dans =D Åh jag gillar dansande killar, typiskt fantastiska kroppar.

jaja jag ska skriva mer sen, nu ska vi röja lite här och så ska dammsugaren få gå lös!

plugg, plugg, plugg å lite vasalopp

Sitter och glor på vasaloppet och ska snart orka skriva lite mer på hemtentan. Har en sida kvar som jag måste få ihop och dom förbannade gräshopporna. Sedan ska jag och Cajjo även försöka städa lite. Ja och sen måste jag börja ta tag i statistiken också... =(

Suntrip igår, vart i princip nyktert för min del. Gick hem strax efter 2. Ja det var inte värsta partykvällen, men rätt skönt att komma iväg och tänka på nått annat än tentan. Ja det var ju inte så svårt med tanke på vilka som jobbade igår då.. =P

plugg var det. hörs nog senare under dagen

Ikea, mat och tenta

Idag har jag och Cajjo gjort ikea osäkert. Vi fick låna Cristoffers bil vilket uppskattades. Nu har vi nytt matbord som inte vinglar och även en hylla i badrummet =) Även en stång till duschdraperiet, så nu kan man duscha utan att det blir insjö... Vi har också handlat mat till veckan.

Men vet ni, jag har inte alls tid att sitta här, jag måste skriva lite mer tenta å sen kanske det blir Suntrip ikväll.

Fortsätt simma... eller var det skriva tenta?

Så nu är jag hemma från skolan där jag hade 2h statistiklektion. Den kändes bra att gå på då jag faktiskt fattade nått. Mycket coolt =P. Cyklade även förbi Preem på vägen hem för att hämta vårt modem. Nice nu har vi trådlöst i lägenheten. Mycket skönt. Köpte även med mig lite godis hem. Tror det kommer behövas. Fortfarande ingen som anmält frivilligt intresse till att vara hos mig och vara min pass-upp under natten... konstigt..

Nehepp tenta var det, iaf en timme sen ska det vankas middag i huset.

Puss!

Det har börjat

Helgen som präglas av min hemtenta i evolution har tagit sin början. Det kommer bli ett avbrott om lite mindre än 1h för 2h statistiklektion. Sedan vet ju jag vad jag ska göra resten av natten.. Har börjat få ordning på de 2 första frågorna så det känns än sålänge lungt. Får väl se när jag ska ta tag i de 2 sista, de 2 stora... men jaja. Det löser sig. Hade önskat att jag hade en snäll själ som ville ge mig kakor och massage och klappa mig på axeln eller bara vara trevligt sällskap. ja ni fattar nog.

Imorgon ska jag och Cajjo även göra Tornby osäkert. Det blir nog bra det. ska blir skönt att kunna få ordning i badrummet för nu är det kaos!

Nej det här har jag ju verkligen inte tid med egentligen, och faktiskt vem fasen vill sitta inne med hemtenta idag när våren står på glänt utanför mitt fönster?

laddar om

Måste först säga tack, tack och att jag har fantastiska vänner och människor runt mig. Det värmer otroligt mycket att få era fina kommentarer. Ni vet att ni betyder massor för mig!

Nu ska jag sova och ladda om inför att ta tag i hemtentan imorgon i evolution. Mitt mål är att bli klar till söndag kväll så jag sen kan fokusera på statistiken.

Är fortfarande lite bitter, och ja faktiskt så tycker jag att de här 2 personerna kan ha alla skuldkänslor i världen. Inte mer ordat om det nu, hoppas jag. Men det är tur att jag har mina vänner att luta mig mot och veta att dom finns där. Och tycker om mig. För ni är fantastiska bara så ni vet!

finner inte ord

Det vart ingen anställning på [hg]... Av den fina anledningen "Du passar inte in i gruppen". Jag kan nu undra när har gruppen fått bestämma det. Jag har provjobbat med 2 olika personer under mina 3 provpass. Jag kan lova er att det är fler än 2 personer som är anställda i puben. Så jag vet inte om jag tycker det är riktigt rättvist att dessa 2 personer ska avgöra om jag passar in i gruppen... Och det var inte så att jag jobbat dåligt eller något utan nej det är MIG det är fel på, mig som person. Tack för det slaget i magen liksom. Man börjar ju nu undra om det är den allmänna uppfattningen om mig, jag är inte en trevlig, snäll, rolig person, en person man inte vill jobba och umgås med? Går alla bara runt med en fasad mot mig. Ska man behöva bli vaksam och inte kunna lite på några personer. Jag hoppas inte det, jag hoppas att dom som jag kallar mina vänner tycker om mig, för den jag är... Och om då är faller tänker jag inte låta 2 personer sänka mig. 2 personer jag känner mig lurad av, riktigt falska. USCH! Jag hoppas också att dom andra som jobbar på hg, framför allt vaktpersonerna då, faktiskt tycker om mig som jag är.. för jag tycker om dom.

Nej jag är arg, förbannad, och sen att inte få veta vad det var med "mig" som inte stämde heller, utan nej nej det var bara "gruppen". Fegt enligt mig. Nu vill jag ha choklad, har ju ca 100m till statoil, men tror inte det blir så. Ska gå på bodyjam och dansa ut allt.

Sen vad jag ska göra i höst, det vet jag inte. Om jag bara ska plugga eller styret eller nått helt annat det vet jag faktiskt inte. Just nu känns det som det mesta går emot, som att jag inte duger eller mer att ingen vill ha mig. Nej man kan få nobben på många sätt och nu vill jag inte vara med längre. Välkommen säger jag till muren och återhållsamheten mot nya människor som jag lär bygga upp.. det verkar ju inte löna sig att vara glad, utåt och öppen.


[hg] eller inte

Ska möta upp Sanna som är ansvarig för puben på [hg] vid 20 i ett för att veta hur det gått nu efter mina provpass. Jag är nervös. Hoppas verkligen jag får jobb. Får jag inte det så ja då blir jag lite bitter men faktiskt jag gjorde mitt bästa. Så då är det bara att tacka och gå vidare... Vi får väl se.

Vi (4v aka MatSex) ska även anmäla sitt lag till DömD idag. Den helgen (15-17april) kommer bir helt galen. Fest i 3 dagar är det som står på schemat då.

Kollade lite i min kalender också. Om jag åker hem till den 31 och missar salsan då så kommer jag missa 2 gånger totalt. Missar även den näst sista gången då det är Badhusfesten (festerifest). Och jag är ledsen, men släkten kan jag träffa andra gånger... Mamma kommer väl strypa mig nu. Men jag har liksom betalt salsakursen själv och det handlar inte om att jag kan få pengar av dom, utan att jag faktiskt vill vara med så mycket som möjligt. Jaha och då prioriterar du en fest tänker nog många och framför allt mina föräldrar. Men badhusfesten är legendarisk. Once in a life time happening, som bara kan upplevas som festersist. Jag menar hur ofta får man chans att festa järnet i ett badhus? Med alla andra festerister, hmm en gång. Hur ofta kan jag äta middag med släkten, kanske inte så ofta men mer ofta i alla fall..

Ikväll blir det bodyjam för min del. Ska blir skönt att få svettas riktigt ordentligt.

Nu: Ska jag klä på mig och sen gå till skolan

salsalektion 1 och mobildrama

Innebandyn kan vi ju börja med. Spelade i samma lag som Jonatan, Niklas och Gustav. Jag bidrog inte fantastiskt mycket. Sen var det spännande hur vissa tog det på liv eller död... jaja..

Första lektionen i min salsakurs är nu avklarad. Vi har lärt oss de 3 grundstegen och hur man gör dessa i par och kommunicerar till varandra. Jag ska säga er att visst stegen satte sig rätt fort (tack bodyjamen) men att hela tiden fatta vad kille som förde ville det var rätt svårt ibland. Vissa var så klart bättre än andra, men det var över all förväntan =) Fick i alla fall beröm av flera av killarna jag dansa med att jag var duktig och lätt att dansa med. Nu kanske ni undrar vad det är för karlar som går på en sån här kurs. Ja du, allt från medelålderspersoner, till utbytesstudenter i alla åldrar och sen vanliga studenter. De flesta var riktigt trevliga. Speciellt en liten filur som jag inte minns namnet på. Nej sjukt kul! Längtar redan till nästa onsdag.

Sen kom jag hem och inser att jag har tappat min mobil på vägen, klockan är nu närmare 23 och jag får väcka Cajjo och låna hennes telefon så jag kan ringa min. Ger mig ut på cykeln och letar... Ringer konstant till den, ser inget, hör inget, signalerna går fram men inget svar. Kom upp till universitetet, ingen mobil, vänder hem igen. Ringer fortfarande konstant till den, herregud har nån hittat den kan man ju svara. Ringer för 24 gången efter tunnlarna vid golfbanan och får ett svar! Mannen som svarar har hittat telefonen och är vid univerisitetet. Tillbaka igen, och efter myckt om och men och massa tack så kan jag cykla hem igen med min telefon. Den här mannen borde få en stjärna i himlen!

Har nu kommit i säng och duschat, ca 1h senare än tänkt. Men är glad att jag har min mobil. Min snälla sambo hade även sett till att det fanns en matlåda till mig =D

Nu: GODNATT

träning resten av kvällen

Nu ska jag iväg för att först vara med i MatNats innebandytunering som håller på från 18- ca21. Sen är det bums till campushallen för första gången av salsakursen. Tror tack o lov att det inte blir så jobbigt idag... för annars lär jag ha träningsvärk imorrn. hur mycket tror ni att man förbränner på ca 3h träning =P

Är hemma vid 23... så ja vi kanske hörs

Klant!

Åh vad arg jag blir på mig själv. Mitt i all stress med flytt så har jag missat att anmäla mig till statistiktentan nästa vecka. Skit också. Nu håller jag tummarna för att jag kommer kunna få plats ändå. Annars blir det omtenta i juni. Och det säger jag pass till... Men vi får väl se hur det blir.

Nu ska jag nog försöka få upp min mörkläggningsgardin och lite tavlor.

Morgon i nya lägenheten

God morgon. Vaknade av en talgoxe som satt och sjöng utanför mitt fönster. lyckades koppla bort den efter ett tag och somnade om. Gick upp för ca1h sen. Åt frukost med min nya sambo och ska nu plugga innan skola kl 13. Vi har fått undan det mesta. Dock har vi småsaker kvar och måste verkligen till Ikea i helgen.. Någon som har en bil? Förstår inte hur det ska gå ihop med plugget. Ska även få över mitt stora vitrinskåp med hjälp av kusinen i helgen och då även akvariet. =)

Ikväll ska jag motionera som en galning. Först innebandytunering kl 17-21 iofs måste jag gå tidigare eftersom min salsakurs börjar 21 och hållerpå till 22.30. Jag lär ju stupa i säng då.

Nu hoppas jag att dom kommer och byter vårt badrumsskåp idag!


min nya sambo =D

Nyinflyttad och trött

Cajjo och jag har nu kommit iordning. har fortfarande en hel del att fixa med men ja det mesta är på plats. Gick bra att flytta alla våra saker eftersom vi fick hjälp =lastbil och 4 karlar. Mycket bra av Stångis.

Jaja jag är helt slut och kommer somna som en stock. Imorgon blir det plugg och lite lägenhetsfix...

Godnatt

@Elina

Jag får sova hos Elina inatt. Mycket snällt. Vi har vart duktiga och pluggat i varsitt rum. Borde verkligen sova nu eftersom det lär bli en lång dag med flytten. Dock kommer det gå fortare än vad det skulle gjort om jag och Cajjo skulle gjort det själva idag. Har ingen aning om hur de kommer flytta våra saker men lät på han idag som dom tänker använda typ flyttlastbil. I så fall lär jag vara färdigflyttat framåt tidig kväll och kan packa upp lite av sakerna i alla fall. Vore skönt. Men sen kommer det bli 1-2h om dan för fixa med lägenheten och annars tentaplugg. Känns som det kommer ta tid för oss att få riktig ordning i lägenheten.

Nej nu ska jag sova, börjar få ont i huvudet =(


Uppskjuten flytt

ja då var det bestämt. Det blir ingen flytt förräns imorgon istället. Områdesansvarig hörde av sig till mig vid 15  och sa att dom hade tömt halva lägenheten och det var långt ifrån klart. Dessutom om vi ville flytta in idag så skulle det inte städas innan. Så nu blir det så att imorgon bitti städar en städfirma ur hela lägenheten. Nice tycker jag och Carro. Sedan så tar Stångis hjälp med flytten med lastbilar så vi får alltså alla våra saker flyttade gratis. Det innebär även att alla mina saker kommer med imorgon utom akvariet och det skåpet som akvariet står i. Detta för att jag inte vill stressa med flytten av fiskarna utan ha tid och sedan så bytte jag vatten igår så det är bra om fiskarna får bo i det 1v med de nya värdena innan de flyttar. Kommer vara stressigt ändå. Men jaha...
Jag försöker plugga men det går dåligt och jag vet inte hur jag ska få i mig middag, blir väl någon improvisation och sen sova gör jag någon annanstanns eftersom min säng är avlastningsbord at the moment.

Så vem vill nu erbjuda mig en sovplats och middag? =P

Ja gärna lite mer skit nu!

Fan vad det ska strula idag då! Carro ringde mig och sa att vi inte kommer kunna komma in i lägenheten som tänkt. Så vi gick till Stångis för att höra hur dom tänkt. Nu är det så att han som har lägenheten vi ska flytta in i hade sagt till Stångis att han hade flyttat ut. Så var inte fallet för han i sin tur hade inte kunnat flytta till sin nya lägenhet därför den inte var tömd. Så nu håller dom på att tömma lägenheten han ska flytta till så dom kan tömma lägenheten vi ska flytta till å så kan vi flytta. Nu ska vi i o för sig få hjälp med det. Dock så kanske inte han hinner städa och flytta idag och om då Stångis ska skicka en städfirma får vi flytta imorgon em eftersom jag och Carro går i skolan imorrn till 15. Även då ska vi få hjälp av stångis. Men vi vägrar flytta in i en ostädad lägenhet!

Anyway om jag inte kan flytta ikväll så behöver jag en sängplats eftersom jag har saker överallt i mitt rum och min säng är belamrad med saker och framför allt vill jag inte vara i den här lägenheten en natt till. Jag vet precis vad jag skulle behöva göra för att få mina tankar ur styr och lugna ner mig =P Vi får väl se om det blir så, just nu betvivlar jag starkt. Nej jag ska nu plugga lite.

Väntan

Insåg att jag inte hade någon skola idag. Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig 12 så jag kna cykla iväg och hämta bilen. Sen är det bara att sätta igång. Både Kalle och Claes har sagt att dom ska hjälpa till. Tänkte sätta Claes på att få igång vårt internet också =)

Ska hämta min frysväska också i förrådet. hmm känns som jag glömt något. Men jag tror inte det. Och har jag det så visar det sig ju.

Vet ju redan nu att jag och Cajjo kommer behöva ta en sväng på Ikea. Funderar på att försöka göra det i samband med att jag ska hem för påsklov till sthlm. Tror nämligen inte att jag kommer vilja ta den väskan som ska hem då på tåget. Ja vi får väl se vad mina kära föräldrar säger. Längtar redan nu tills vi får i ordning det. Kommer ju vara galet tomt nu 5 dagar tills Mårten hjälper mig med soffan och så. Även akvariet. Är jätterädd att alla mina fiskar kommer dö när jag ska flytta dom =(
Juste och därför undrar jag nu om någon har en fulvinstunna som är tom som jag kan få låna nästa helg?
Men ska bli nice att få upp akvariet i nya lägenheten och göra det fint igen. Har låtit det förfalla lite nu, men då blir det nya växter och även lite nya fiskar.

Nehepp... nu ska jag... ja den som visste det =P

Grattis

Vill bara släng in ett Grattis på födelsedagen till min lillebror som blir 19 idag!

Grattis Per!

Tilikum

Jag tror inte någon har missat tränaren som dödades vid Seaword Orlando av späckhuggaren Tilikum. 2 tidigare dödsfall finns där han är inblandad. Jag är verkligen en människa som värnar om djur och späckhuggaren har legat mig varmt om hjärtat sen barnsben. Och jag tycker verkligen att man inte kan lägga skulden på djuret. Späckhuggare kan bli 10m och väga 9 ton. De lever i familjer i olika storlek beroende på vart och hur de lever. Allt från 3-30 djur. Jag tror inte man undersökt hur djuren man har i bassäng hur de skulle levt i naturen. Tilikum har nu levt för länge i fångenskap för att kunna släppas ut. Späckhuggaren rör sig i vanliga fall över flera mil och kan simma i en hastighet på 50 km/h. Tror ni att dom får utlopp för sitt naturliga beteende i en bassäng. Det finns nog ingen bassäng stor nog. Och faktiskt det kommer tillslut hända olyckor. Jag tror inte att den här späckhuggaren är ond på något sätt utan bara understimulerad och att det slår slint. På de nyhetsklipp man ser på internet kan man nu se Tilikum instängd i en liten bassäng, avskärmad från sin familj och att han knappt kan vända sig. Det är inte en lycklig späckhuggare, det kan alla se

Jag tycker man ska se över vilka djur man har i fångenskap, vissa är faktiskt för stora! Värna om de som finns i naturen istället.



Världens vackraste djur enligt mig och inte ska de hållas i fångenskap!

önska mig lycka till

Åh fan vilket jäkla skithumör jag är på nu! Ska flytta idag, det är aldrig kul och jag är tokstressad över hur det ska gå och att det kommer ta en evighet och att jag egentligen borde plugga inför tentor. Men nej vänta låt oss göra det hela ännu värre. Himlen har bara öppnat sig och det bara väller ner snö. Tack så förbannat mycket vädergudarna! Åh jag orkar inte! Ska hämta ut bilen vid så fort jag slutat skolan och sen så ska vi flytta Cajjos saker och sen mina. Prio är alla lådor och skrivbordet och matbordet då... Jag måste ha nånstanns där jag kan plugga. Sen nästa helg får resten köras över.
Jag håller alla tummar för att snön ska lägga sig till eftermiddagen. Det är en sån här dag som jag saknar mina föräldrar. Jag vill vara liten igen och slippa göra det själv! Men icke. Dom sitter snart på planet till Frankriken (om det lyfter). Visst jag köpte att dom skulle vara borta en vecka när det ar tänkt att de skulle bila, men nej nu ta r de flyget. Kunde dom inte väntat en liten dag och bara hjälpt mig idag. Gosh jag är verkligen bitter. Och inte blir det bättre av att jag har ett ex som jag vill strypa av irritation som har noll i respekt!

Nej nu ska jag packa ihop mina torrvaror.




RSS 2.0