salsalektion 1 och mobildrama

Innebandyn kan vi ju börja med. Spelade i samma lag som Jonatan, Niklas och Gustav. Jag bidrog inte fantastiskt mycket. Sen var det spännande hur vissa tog det på liv eller död... jaja..

Första lektionen i min salsakurs är nu avklarad. Vi har lärt oss de 3 grundstegen och hur man gör dessa i par och kommunicerar till varandra. Jag ska säga er att visst stegen satte sig rätt fort (tack bodyjamen) men att hela tiden fatta vad kille som förde ville det var rätt svårt ibland. Vissa var så klart bättre än andra, men det var över all förväntan =) Fick i alla fall beröm av flera av killarna jag dansa med att jag var duktig och lätt att dansa med. Nu kanske ni undrar vad det är för karlar som går på en sån här kurs. Ja du, allt från medelålderspersoner, till utbytesstudenter i alla åldrar och sen vanliga studenter. De flesta var riktigt trevliga. Speciellt en liten filur som jag inte minns namnet på. Nej sjukt kul! Längtar redan till nästa onsdag.

Sen kom jag hem och inser att jag har tappat min mobil på vägen, klockan är nu närmare 23 och jag får väcka Cajjo och låna hennes telefon så jag kan ringa min. Ger mig ut på cykeln och letar... Ringer konstant till den, ser inget, hör inget, signalerna går fram men inget svar. Kom upp till universitetet, ingen mobil, vänder hem igen. Ringer fortfarande konstant till den, herregud har nån hittat den kan man ju svara. Ringer för 24 gången efter tunnlarna vid golfbanan och får ett svar! Mannen som svarar har hittat telefonen och är vid univerisitetet. Tillbaka igen, och efter myckt om och men och massa tack så kan jag cykla hem igen med min telefon. Den här mannen borde få en stjärna i himlen!

Har nu kommit i säng och duschat, ca 1h senare än tänkt. Men är glad att jag har min mobil. Min snälla sambo hade även sett till att det fanns en matlåda till mig =D

Nu: GODNATT

Kommentarer
Postat av: emmaa

Åååh vad skönt att du hittade den! Jag hatar att tappa mobilen :(. Och vilken jättesnäll sambo du har :D

2010-03-04 @ 09:02:49
URL: http://emmaa.2u.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0