Hoppas för din skull


Sammanfattning

Idag åker jag till Sätra Brunn med de andra ledarna för att imorn starta årets konfaläger. Det blir 3v med förhoppningsvis mycket skratt, galna upptåg, bra konfimander och bra diskussioner. Jag längtar... Igår så såg jag på fotbollen hos Markus med han och Adde, torsk när det var 1,5 minut kvar hur mycket sög inte det efter Sveriges kämpar insats. Sen spelade Ryssland 1-0 mot Grekland så nu är det minst oavgjort som gäller för oss på onsdag mot Ryssland, det vore väl fan om vi inte klara det! Anita ringde igår å berätta att Careful får stanna på Gurresta och ska betäckas om ca 2v när hon börjar brunsta =) hoppas det går vägen! Älskade häst. Ska hälsa på henne så fort jag kommer hem från Sätra <3 Tänk om hon får en liten fölis nästa vår... jag lär ju tokåka hem från linköping då! Kan inte fatta att det snart är ett år sedan jag och Cilla åkte till Australien, hur sjukt känns inte det, kommer ihåg det så väl. Och jag saknar det verkligen, det gör jag. Kl 15 ska jag och Stefan bege oss mot församlingsgården för att packa in i minibussen. Tills dess ska jag göra typ inget:P har faktiskt packat klart.. Ha det nu bra alla. Ta hand om er och varandra. Glad midsommar så finns jag på mobilen.. 0733875538 är det som gäller :p hoppas värmen kommer tillbaka

Igår var inte min dag

Idag är det fredagen dn 13... och ändå så var det igår som inte var min dag för 5 öre. Gjorde iofs inte så mycket alls under hela dagen förrens jag vid 16.50 får ett samtal från Rebecka L som säger att dom ska åka med Careful om 10min. M tack för den hur många gånger sa jag inte till Anita att hon skulle komma ihåg att ringa mig så jag skulle kunna följa med?!? Kastar mig ut ur huset. Ingen bil hemma så det blir cykel istället. Cyklar så jag nästan blir påkörd men kommer hel fram. Väl där inser jag att jag tappat min mobil på vägen, FAN! mm skit. Vi åkte iaf och lämna Curf på Gurresta och hon kommer verkligen få det toppen. Det gick små föl i hagarna och idag ska hon få gå ut med de andra stona :) Hon ska ultraljudas idag också för att se vart hon ar i brunscykeln, är hon på väg ur får hon åka tillbaka hem typ 2v sen igen till Gurresta. Men hoppas att det inte är så för jag tror att det blir bättre för henne om hon får vara kvar. Dessutom så behöver Ruter lära sig att vara utan Careful faktiskt. Aja åkte tillbaka hittade inte mobilen och har nu en av mammas tills jag har en ny vilket blir efter konfalägret typ den 3juli alltså... och förhoppningsvis har jag tillbaka mitt gamla nr då. Men tills dess finns jag på 0733875538, så det så Hoppas dan idag blir bättre. ska bara tömma allt från djursan... typ ett farväl.. så dan verkar väl inte så munter ändå.. :( Hoppas Markus ser det här nu eller mailet vore grymt med fotboll imorn med grabbarna!

Efter 8h packning

Igår så packade jag i 8h inför lägret. Jag vet det låter sjukt. Och det var inte ens mina egan saker utan allt som skulle med till lägret i form av pyssel, biblar mm. Jag var egentligen för att hjälpa Suss eftersom hon annars själv hade behövt packa till 2 läger så nu efter 8h igår var det klart. Mycket nöjd. Fastnade framför Schweiz - Turkiet sedan. en rätt intressant match på en dyngsur plan. Skulle egentligen äta middag med Markus ikväll men kom på att det är styrelsemöte kl 18.30 så det var bara att slopa så klart. Nu verkar det som om vi istället kommer se på Sverige- Spanien tillsammans på lördag. Aja på söndag åker jag 3v och jag längtar det ska bli kul och väääldigt skönt att komma bort ett tag.

Tack för studenten!

Studenten är förbi. Mina 12 år i skolan har passerat. Men vad ska jag säga. Dagen var grym. Champangefrukost med färdigställandet av våra grymma lakan till flaket. Träffa Maggan och Maria dom två BÄSTA mentorerna ever. Lunch på Symfoni, tårarna började rinna lagom till att vi skulle springa ut. Flaket var grymt och mottagningen blev hur bra som helst. Även kvällen blev lyckad. Ett STORT TACK till alla er som var där och uppvaktade mig och gjorde min dag till en sådan perfekt dag. Lördag var också mys efter återhämtningen på fredagen. Red min sista gång på djursholm på en mycket trött Magnat. Pysslade massa med en supermysig Careful och släppte hästarna i sommarhagen. Nu ska jag fixa och ladda inför 3 veckor men konfimander. Ska bli kul :D Kram till er alla!

RSS 2.0