någon som är en fena på dagens labb?

Jag är irriterad, nej snarare förbannad! Blir bra att jag ikväll får lugna mina nerver lite med en gnutta träning. Labben idag är helt jävla obegriplig. Först fick sortera bananflugor, jippie... eller nej. Sen så fick vi en teoretiskdel som vi inte fattar ett jävla dyft av och tantjäveln är bara dryg och kan egentligen ingenting själv och säger men tänk bara efter lite så.

Dessutom ska jag skriva ihop etik diskussionen på vårt PGD arbete, men det blir nog imorgon fm.

Nu sitter Benjamin och försöker förstå vår labb. Hoppas han fattar så han kan förklara. Jag måste bara säga att han är underbar. Jag är fortfarande helt nyförälskad och som alla par har vi våra upp o nergångar men det känns som att efter varje nergång så är vi ännu starkare och vårt förhållande blir bara bättre och bättre. Han är verkligen mitt stöd här och betyder så mycket. Bara så ni vet, han vet i alla fall. Om det har gått in, det vet man ju aldrig.

Klarade dessutom mikrobiologitentan så det är ju positivt. Och nu är det 3 dar till jag och Beaver åker. Jag behöver komma iväg innan jag blir galen!!!

Jag blir helt lycklig av vårsolen =D

Effektivitet

Idag har vart en effektiv dag från min sida. Skola som alltid på morgonen, dock så var andra föreläsningen helt värdelös, eller den hade säkert vart bra om jag hade orkat fatta allt han sa men det var gästföreläsare alltså det kommer inte på tentan, så under denna satte jag mig och skrev på gruppen etik-arbete om preimplantorisk genetisk diagnostik vilket är när man kolla på ett embryo om det har några sjukdomar. Dock har detta gått längre i andra länder där man även kan få välja kön på barnet och faran är nu att man snart kanske kan välja hur ens barn ska se ut, så kallade designer bebisar. Med hjälp av genterapi där man i framtiden kan "fixa" med barnets gener och ge det önskade egenskaper är bla sådant vi har med i åtanke. Vad tycker ni om att kolla sjukdomar hos embryon, föda fram syskon som ska kunna donera stamceller samt designerbebisar?
Själv är jag för och emot. Jag tycker att det är okej att titta på embryon om dessa bär på sjukdomar som är så pass farliga att barnet skulle avlida i tidig ålder; alltså innan detta uppnått en reproduktiv ålder och sjukdomen kan föras vidare till kommande generationer. Detta ska då göras på embyon från föräldrar som bär denna sjudom sen tidigare i familjen där sjukdomen innebär ett stort lidandet för barn och föräldrar. Dock är jag emot att man tittar på risker för att råka ut för sjukdomar senare i livet så som alzheimers, detta för att det drabbar en sent och man kan ha levt ett bra liv innan dess och att eftersom personer som har alzheimers har kunnat föda barn och uppnått den åldern så är den biologiskt sett meningen att man ska kunna överleva denna sjukdom så den kan föras vidare: alltså bidra till en större genetisk skillnad i en population. Jag är även emot att man föder fram ett anpassat syskon till ett sjukt barn så att detta kan överleva en sjukdom som det annars hade dött av. Varför det nu? Det låter ju hårt? Även här tänker jag biologiskt att dessa barn "ska" dö då det inte är tanken att generna för den här sjukdomen inte ska föras vidare av en påverkad individ. Då är det bättre med PGD så att dessa barn i framtiden inte alls föds. Även för det syskon som föds fram vad har det för etikskt värde? Är barnet verkligen önskat eller bara fött för att rädda sitt äldre syskon?

Jag var även iväg efter det med Kalle för att prova storlek till hängslena och sedan har jag pluggat. Nu har jag vilat en timme eftersom jag frusit helt sjukt mycket, hoppas det inte är nån sjukdom på väg... men men blir en lugn kväll

Sommartid

Igår var jag nere på stan med Benjamin då min shoppingnerv kliade lite. Så det blev en ny bikini och en bok. Lite lagom sådär till Egypten.

Sedan satt vi hemma och mös under earth hour med tända ljus och lite gott att äta.

Idag har vi knatat över till mig i Ryd och så har jag packat inför egypten då min kusin som ska hem från linköping tar med min resväska så jag slipper släpa den till skolan nästa fredag och då även på tåget =)

Idag blir det bara en lugn dag med lite tv-tittande. Ev liteplugg om jag känner det men inget som jag direkt behöver så det är skönt.

Hade även glömt bort sommartiden och när jag slog på datorn och trodde att klockan skulle vara 13 så var hon 14.. Ja det är itne lätt men där försvann en timme ur mitt liv. Hoppas ni andra och kommit ihåg att ställa fram klockan.. ;)

SAFT, DömD =D och snö =(

Gårdagskvällen var... ratt galen, rolig, onykter på vissa håll men framför allt för min del lyckad. Gick upp till campushallen vid 18 för att bege mig ut på fulvinsrundan där vi fick leka ambulansen, springa med en grapefrukt mellan knäna, ta på oss fula kläder och hoppa säck. Vi hade skoj det var hur kul som helst trots den lite kalla kvällen. Sedan fick vi komma in i värmen nere i lambohov där vi spelade lite dryckesspel och hade trevligt, Sedan fick vi även mat och ja mer dryck. Nu började vissa spåra, dock inte jag vilket jag är glad över.

Vid halv elva drog jag, agnes, tälle, hippie, johanna och emma óss mot kårallen via labbskåpen där vi hittade en sovades kalle som väntade på oss. Sedan åt vi (igen) drack en cider och dansade till ca 1 då vi kände att det räckte för ikväll och drog oss hemåt. Benjamin kom och mötte upp mig, så himla snäll <3 sov som en stock hemma och vaknade av mig själv 9.15 piss som en lärka, hur nu det gick till.... ?

Jaja har gett Beaver sin present, det blev en supersöt? bäver från ikea och en slime duschtvål från lush. Från kalle fick hon en portabel stekpanna så hon kan eliminera vissa störnings och irriterande moment på föreläsningarna i fortsättningen. Ikväll ska jag träna, ett helt nytt pass: freepowerdance. Sedan blir det mys framför tvn resten av kvällen med Benjamin.

Stort grattis till lillebror också som tog sitt körkort igår. Pappa är kanske gladast att han i frmatiden slipper hämta från hockeyn en sådan underbar tid som 22 en fredagkväll.

Och lite gnäll.! Vad är det här för land? Nu är det tok mycket snö här igen.=(

våren... hallå???

Jag är riktigt förbannat trött på vintern. Jag frös som ett litet jag vet inte vad imorse på väg till skolan. Vi hade föreläsning som vanligt och genetiken är fortfarande intressant, vilket ju är trevligt för en kurs i skolan. Sedan jobbade vi lite på vårt genetikarbete samt sen vart det 4v möte på lunchen. Cyklade hem och pluggade och sov sedan även en timme. Det sliter lite att börja 8 varje morgon med tanke på att den här kursen har drog igång dagen efter mikrobiologi tentan.

På kvällen har vi haft möte med årets 4v inför SOF, vilket var lite av ett ganska onödigt eller i alla fall oinformativt möte. Så idag har jag inte hunnit träna och det blir inte imorgon pga våffelpuben och inte på torsdag pga SAFT och DömD.... Men på fredag och kanske på lördag.

Grattis till lillebror som klarade sitt teoriprov till körkortet idag!!! =D =D =D

10dagar kvar

En sväng på stan

Efter skolan idag som vart klart redan till lunch åkte jag och Benjamin ner till stan. Jag skulle leta en lite "seriös" födelsedagspresent till Beaver samt se vad jag kunde lägga mina pengar på, vi svängde även förbi myrorna för att kika på soffor och soffbord.

Det slutade med att jag kom hem med en ********* från **** till Beaver samt ett par shorts från HM till mig, blå vit randig, lite seglingsinspererade. Dem kommer från följa med till Egypten.

Nu ska vi snart knata över till Lambohov..

Vad hände med våren?!?!

Jag blir förbannad på dessa mellanmånader.. När man ena dagen hoppar av lycka för att solen skiner och himlen är blå och man äntligen kan slippa vinterjackan och sitta ute i solen. Igår kväll när vi gick till Agnes så var det skönt ute (för att vara Sverige i Mars), det räckte med skinnjackan och ingen halsduk eller vantar. Och imorse då snöade det =( Så när vi gick och handlade var det bara att sätta på sig vinerjackan igen.

Gårkvällen var trevlig, liksom lagom. Trevligt sällskap och en del dansade och hemgående så man kunde göra något vettigt av den här dagen också (tvätta för min del)

Jaja.. mot kvällens disk!

2v kvar och städdag

Dagen har gått i städandets tecken. Jag har tvättat golvet i badrummet, dammtorkat överallt och dammsugit. Nu är det typ fräscht eftersom det är lite hopplöst med Obi som hårar ner direkt igen men men.

Ikväll ska vi se på Robinson och sedan blir det att gå till Agnes för att fira henne och Johanna, tror det komm blir riktigt trevligt.

Idag är det dessutom 2v kvar tills jag och Beaver åker. Vid den här tiden om 2v så är vi framme i solen och värmen. Jag verkligen längtar, även  om det är 4e gången jag kommer vara i Egypten. Det är något med det landet som alltid fascinerat mig; gammal och häftig kultur och sedan så har de jättebra dyk och snorklings möjligheter. Även om männen kan vara lite på en så är folket trevliga och jag har aldrig känt mig kränkt. efter alla gånger har man lärt sig att acceptera deras kultur och även veta hur man ska hanskas med diverse påhopp. Klart så skulle jag aldrig med Beaver gå ut själv en kväll men på dagarna är jag ändå lugn. Tror vi kommer få en toppen vecka med god mat, trevligt folk som gärna berättar om sin kultur och sitt land samt sol, bad och värme


God middag och fredagsmys

Ikväll har jag och Benjamin lagat en supergod middag; Limelax pasta med wokad squach och spenat med vitlök. Hade sås som bestod av creme fraishe, lime, honung, buljong samt laxen mmm det var så gott

Nu ska jag hämta dippen, morötterna och gurkan i kylen samt se så ska det låta och mysa med pojken.

Imorgon blir det storstädning i hela lägenheten!!!


Ha en trevlig kväll!


Back home

Nu är jag åter hemma efter kvällen på bk15. Det har vart mycket trevligt, även om testosteronet har flödat... Men men har vart så himla trevligt att få träffa nya människor =)

Vi kan ju säga att vi var en minoritet kvinnor men det har vart så himla skönt med killar som inte velat kladda utan istället faktiskt pratat med en. Sådant uppskattar jag, speciellt eftersom jag inte gillar kladdandets testosteronsprutande "män"

Nu är jag iaf hemma, jag menar det är ändå torsdag och det är skola imorgon så därför ska jag itne sitta här längre utan krypa ner bredvid Benjamin som väntar =)

Trötta ben och kväll med cc

Skoldagen bestod mestadels av film runt genetik. Vi hade också den första "riktiga" föreläsningen med Pelle. Tror den biten av kursen kommer bli riktigt bra =)

Tränade sedan på kvällen. Hade tänkt gå på combat men den var inställd så det vart jam istället. Agnes var också där, alltid roligare när man är två liksom. Men idag var passe mycket roligare när man kört koreografin en gång.

Sitter nu efter att ha duschat och ätit på att dra iväg nåra hus ner för typ fest med cc-bäbisarna. Pallar inte just nu springa över till förfesten då jag tror att dem ändå ska gå därifrån snart... hmm hoppas dem ringer snart. Är väl halvtaggad men hoppas det blir bättre när jag kommer dit. Ska inte bli någon sen kväll för min del iaf=P

Mamma ringde idag också och hörde om jag ville komma hem den 29 för brorsans födelsedag. Bara över en dag. Vet inte riktigt eftersom jag ska upp helgen efter det igen för att åka till egypten och sen blir jag ju hemma helgen när jag kommer hem också så blir nog kvar i linköping den helgen.

jaja... nu ska jag väl stänga ner


Hemma igen

Nu är jag hemma från passen på campushallen, jamen var helt ok även om jag tror att den kommer bli bättre när man lärt sig koreografin, men kan ju säga att det var inget som de förra koreografierna. I pausen visade de lite från ett nytt pass som ska börja nästa fredag, en blandning mellan yoga, combat och lite dans (typ afro  power) och jag brukar inte gilla yoga med det här passet verkade riktigt häftigt! Sen var det bara att ladda om till combaten och passet var helt awsome!!! Musiken var grym och herregud det var ett konditionspass som var till duga. Gillade det verkligen skarpt.

Cyklade så fort som jag orkade hem för att hinna se Grey´s, duscha ska jag göra nu, för grey´s ville jag ju inte missa. Och tur det för avsnittet var hur bra som helst.

Imorgon är det skola osv, även bäbisfest med cc... Ska dit ett tag iaf men tänkte inte stanna så länge och ev träna innan men det beror lite på.

Ikväll ska svetten lacka

Idag startade den nya kursen genetik med Pelle som verkar riktigt härlig. =) Verkligen brinner för ämnet och vill lära ut allt han kan. Hela kursen ska hinnas gå igenom på 2,5v och vi ska även hinna med ett grupparbete på den tiden så ja.. det blir en hel del att göra.

Idag har det vart sol hela dan!!! Och mitt humör har vart strålande =D Jag och Beaver tillbringade lunchen i solen och med lä och det var så jäkla nice.

Nu ska jag snart äta ordentligt innan det blir vårmöte en stund (1h) innan jag ska iväg och svettas mellan 18.30 och 20.45, det är release av nya jamen och combaten så jag vet inte hur jag ska orka cykla hem sen... men det ska bli grymt kul =D

Tentan skriven

Upp kalastidigt för att skriva tenta, var klar vid halv tio och tog mig hem igen då. Åt lite sen upp tii Tornby med Johanna, Kalle, Emma och Benjamin för att köpa skor till os i 4v, jag och Benjamin skulle sen på Ikea och Maxi. På Ikea Inhandlas ett par röda gardiner till nya lägenheten, handdukar, halkskydd till badkaret samt lite annat smått. Vi spanade även lite på soffor men vi ska försöka hitta en begagnad i första hand.

Pratade även med mamma och då kom frackletandet upp, efter ca 10min när vi lagt på så ringer mamma tillbaka och säger att en secondhand butik hemma ute i Täby har 2 inne. Så hon åker dit å provar (passar dem mamma passar dem mig, iaf på bredden på längden kan man ju alltid lägga upp) och ringer sedan och säger hon köpt en för 75kr som tydligen var riktigt snygg, hurra! Då var det också fixat.

Sedan vart det ett varv inne på Maxi då man alltid kommer hem med mer mat än vad man tänkt från början, köpte även en blomma till min tomma kruka så nu står den i fönstret.

Imorgon börjar genetikkursen och det är lite med delade känslor, tror tyvärr det blir en rätt jobbig men helt klart intressan kurs. Nu ska jag snart cykla på campushallen och kvällen bodyjampass =)

Påskrivet kontrakt

Idag var jag ledig, alltså:plugga det sista inför tentan. Men jag känner att nu att kan jag det så kan jag det, kan jag det inte så kan jag det inte. Och det går inte in mer info i min hjärna nu.

Idag har jag och Benjamin även vart och skrivit kontraktet på lägenheten. Så nu flyttar vi in 1juni =) Efter besiktningen får vi även se om de tycker att det MÅSTE tapetseras om (då gör dem det och vi får den tänkta hyran) annars får vi välja om vi vill tapetsera om eller inte (om vi inte gör det får vi "rabatt" på hyran). Det bästa är oavsett att om det nu ska tapetseras om så får vi välja tapeter!! YES! Vi ska nog även installera en diskmaskin det höjer bara hyran med ca 100:- så det är helt enkelt värt det. Ser verkligen fram emot flytten, kommer bli great.

Här kommer även lite utlovade bilder:

Fulvinsspädning inför tackfesten

På suntripkravallen

Jag och en mkt välklädd Claes på HG i lördags

Nu får det gå ändå

Efter att jag kom hem igår lyckades jag tagga till så småningom och var rätt tidigt hos Kalle. Vi snacka lite skit och sen så tittade vi på melodifestivalen. Jag höll på att dö av en smärre chock där när Ugglas ledde... Då var det vad som helt bara inte henne. Hennes låt är ju lite av en partypooper så att säga och ja inte direkt uppåt. Sen fick min stora favvo svenska folkets högsta röst.. HURRA!! jag blev typ lyrisk (och ja melodifestivalen blir bättre och mer spännande med lite alkohol i kroppen). Men faktiskt så tycker jag Malenas låt är hur cool som helst, är lite svag för opera faktiskt på det sättet.. Så himla mäktigt. 
 
Vi drog till HG sen där det spelade schlager för fulla muggar. Jag och Cleas buggade lite och vi rycktes med i schlagerns trallvänlighet. Dessutom jobbade den bästa bartendern, inte för att han är särskilt snygg men han gör grymma drinkar och är sjukt trevlig också =)
Redan vid halv ett var jag trött och frös trost att jag fick låna claes kavaj.. typiskt dåligt. Ringde till Benjamin och han och Patrik (han vän) kom och hämtade mig med bilen. Var skönt att få komma hem till Benjamin och krypa ner bredvid honom.

Vaknade sent imorse och sen så har jag bara gått runt i slappkläder och pluggat så smått. Eller ja, läst igenom lite i boken... Nu orkar jag inte mer och tänker tentan får gå ändå. Imorgon ska jag och Benjamin till Stångåstaden för att skriva på kontraktet till lägenheten, sen blir det att läsa igenom anteckningar och kolla övningstentan.

Idag var det tävlingar på Djurs... Anna och Cantos var med.. Hade velat vart hemma så jag hade kunnat vart hästskötare så som jag vart alla tidigare år oavsett om Anna tävlade Lucky eller Cantos.. Saknar det. Älskar hästskötar rollen men lillclantis hade rivit lite idag, anatgligen trött och han har vart lite si sådär sen jul sa Anna.. Men men blir ju en vända till stallet över påsk =)


(Har inte sladden till kameran så laddar upp bilderna en annan dag)


Nu lämnar jag min dator

Nu ska jag bege mig till Ryd för att duscha och göra mig iordning inför kvällen bravader. Egentligen är jag inte taggad alls.. Hoppas jag blir det. Lär ju märka i alla fall.

Idag har jag repeterat en del inför tentan på tisdag och det känns rätt lungt måste jag ändå säga. Får väl se efter kvällen när jag orkar upp imorgon för att plugga igen. Ska försöka få lite bilder ikväll som jag kan lägga upp..

Hoppas ni får en bra kväll med mikrobiologiplugg/schlager/fest/film eller annat man kan tänkas hitta på en lördagkväll =)

kollat på lägenheten

Jag skulle ha gått upp till skolan idag till 8 men när jag vaknade kände jag bara hur jäkla slut jag var och det tog mig 5 min att återfå gårdagens stress. Typiskt dåligt. Benjamin som var ledig idag gjorde så jag la mig igen och sov sedan 1,5h till. Vaknade upp mycket mer utvilad och mindre stressad. Excel-data lektionen i statistik var riktigt bra, lärde mig en hel del så det var toppen med tanke på att vi kommer behöva det senare. Sedan vart det lite repitition och genomgång av övningstentan, kände att jag hade en övergripande koll så det var bra, vissa detaljer jag inte har koll på än.

Efter skolan knatatde jag och Benjamin till Ryd för att kolla på lägenheten, måste säga att jag är sjukt, sjukt nöjd och att den är över alla förväntningar. Så hurra på måndag ska vi skriva kontraktet sen blir det flytt i juni. Jag längtar verkligen!!!

Ikväll har vi tittat på Så ska det låta och ätit hemlagade hamburgare, riktigt gott och Cleas Malmberg var rolig =P

Nu ska jag snart lägga mig och läsa lite i mikrobiologiboken för att orka upp och plugga imorgon fm. Sen på kvällen ska Benjamin umgås med sin vän och jag ska ut med folket på mårdtorpsgatan =p det blir skoj... ska tagga till imorgon.. nu blir det lite te och så kolalr vi vidare på den nya miniserien på 6an, om ett virus som kommit till USA med en satellit, verkar mycket spännande =)

Imorgon ska vi kolla

Pratade med Stångåstaden idag. Dem ville att vi skulle kolla på lägenheten innan vi bestämde oss helt så till på tisdag har vi fått på oss nu. Tog även kontakt med han som bor där nu så imorgon ska vi dit och kolla på den. Sen får vi väl diskutera lite vad vi känner, tror jag är mest kräsen av oss två, (eller tror jag vet) och jag tycker att det viktigaste är att badrummet och köket är det som måste vara fräschast. Så efter imorgon har vi antagligen bestämt oss =D Och vill vi inte ha den är det inte värre än att vi får leta vidare.

Fick även veta hur det är med min lilla vovve hemma. Hon har haft problem med ryggen igen. Så idag skulle en ortoped titta på henne. Dock har hon  vart pigg de senaste dagarna men hon var tydligen extremt spänd i musklerna så dem vågade inte klämma på henne för mycket. Röntgenbilderna visade att hennes diskbrock har blivit bättre dock så har hon en ihoptryckt disk uppe vid skulderbladen, troligtvis orsakat av att hon ryckt i kopplet så nu blir det sele istället. Även så ska det hållas koll på diskbrocket då hon kan bli akutförlamad av det om det blir sämre men nu är hon ju pigg =).

Men hon skulle fortsätta med kortisonet och även lite smärtstillande sen är det helt slut på det där med att springa i trappor så pappa skulle köpa nått lite staket för vår trappa i hallen =P Men som vi ändå kan gå över liksom. Dessutom fick pappa en liten massagekurs för att hennes muskler ska börja slappna av.. Bortskämd lite rackare, men huvudsaken är att hon mår bra =D


Om 3 v får jag se henne igen och Beaver ska utsättas för det lilla "monstret" för första gången
blir en gammal bild på henne då jag inte har hårdisken med alla bilder hos benjamin...


Lägenheten

Weeei!!! Idag fick jag och Benjamin erbjudande om lägenheten som vi intresseanmält på. Och vi hade högst köpoäng och ska ringa dem imorgon så vi kan skriva kontrakt. ÅÅÅh!!! Längtar tills vi kan få ett hem tillsammans och slipper släpa kläder emellan varandra. Dessutom sen när jag får massa 4v jox så blir det toppen att ha en lägenhet tillsammans så vi verkligen tar vara på tiden tillsammans då. Så nu ska jag väl börja ta tag i allt som ska fixas runt, typ säga upp min nuvarande lägenhet och börja planera och så... =)

Det lite tråkigare idag var att duggan var ja inte vad jag väntade mig. Första delen gick nog bra men den andar som fokuserade på den engelska boken kan ha gått hur som helst. Jag ordbajsade för fullt och hoppas att jag lyckades så jag slipper skriva om skiten. Nu har jag ett kapitel kvar att läsa igenom i mikrobiologin sen blir det övningstenta och repetition som gäller. Om jag håller min plan så blir det även utgång på lördag med Kalle och packet i hans lägenhet=P (ja jag tycker om dem).. sen på tisdag är det tenta och på onsdag drar genetiken igång, skoj skoj

Nej nu kallar antikropparna mm

Effektiv dag

Idag var jag i skolan redan kl 10 fast jag började kl 15 för att plugga. Jag tog mig igenom duggorna och känner mig säker på alla termer nu. Dock är fortfarande alla filosofer lite luddiga och jag inte riktigt säker på dem ännu. Ska plugga lite på det igen. Men annars hoppas jag och tror att duggan kommer gå bra imorgon. (framför allt hoppas) Även inför tentan imorgon känns det lungt. Har lite mindre än 2 kapitel kvar att ta mig igenom innan jag kan börja repetera. Är en så himla skön känsla när man känner att man hinner med och har bra självdisciplin.

Imorgon ska jag försöka vara i skolan till halv nio då Benjamin börjar för att hinna plugga lite då också.

På kvällen var det Bodyjam som vanligt och det var kul, som vanligt. Dock har mitt knä börjat göra ont när man lägger vikt på det när jag lägger vikt på det. Inte när jag bara böjer det bara utan vikt utan när jag stödjer på det...

Ja, ja nu ska jag pallra mig mot sängen och läsa lite kritiskt tänkande

Imorgon vet Benjamin och jag om vi fått vår lägenhet =D

Em på labbet.

Hela min eftermiddag spenderades på labbet. Labben tog fruktansvärt lång tid idag. Helt sjukt, slutade halv sex var hemma strax efter sex så vart inegn träning. Imorgon blir det lite mer disciplin på mig, ska vara i skolan till 10 så jag hinner plugga innan jag börjar kl 15. Sen ska jag stanna och plugga innan träningen kl 19... Blir kritskt tänkande så det sjunger om det. Har gått igenom de mesta av de "viktiga" orden idag. Ska läsa lite mer i böckerna och sen imorgon blir det övningsduggorna. Är inte jättestressad men ändå lite orolig, dem är rätt svåra = vår dugga kommer bli svår. Och jag vill inte ha saker släpandes och ännu mindre plugga till det här igen!!!

Nehe... Har inte så mycket att bjuda på alltså...

Då var helgen över igen

Lördagens tackfest blev riktigt lyckad, eller jag tror det i alla fall, vet inte riktigt hur alla som var där uppfattade det. Men vi gjorde vårt bästa, jag menar det var första gången vi anordnade något liknande. Vid elva så lyckades vi börja städa och fick hjälp av ett gäng snälla människor och sedan kom även vi iväg på suntrip. Dumpande ovven i labskåpet och sen höll vi på att frysa ihjäl i kön när jag ser hur en vakt i den andra tomma ingången vinkar på oss och vi kan glatt spring före alla andra. Ibland ska man ha tur.
Vi dansade lite och så men mina ben var helt slut efter att typ sått upp sen kl 12 på dagen och vid 1 gav jag upp och cyklade med Marie till lambohov och hem ill pojkvännen. Så himla mysigt att ha någon att komma hem till. Det var synd att Beaver inte orkade, även om jag förstår efter en hel dags jobb, vet ju hur pigg jag brukade vara efter en dags bajsmockande. Men det hade vart kul att få med henne och Sanna, saknade er..

Idag börjar jag inte förrän 13 med labb fettskönt, jag tog sovmorgon och somnade om till och från till kl 10 när jag gick upp. Jag borde tyo vart i skolan då för att plugga inför tenta och dugga men jag pallade inte var helt slut efter helgen fortfarande.

Ja gårdagen innehöll inte så mycket. Läste ut kritiskt tänkade boken.. blir fullt fokus på det nu fram till onsdag då jag får ta upp mikrobiologin igen.

NU är det MINDRE än 4v till VI åker =D

Mot tackfesten

jag har egentligen inte riktigt tid att uppdatera då jag snart bode sitta på min cykel och trampa iväg till Colonia och förbredelserna inför kvällens tackfest. Jag ber lite för att det ska gå bra, alla ska ha kul och att vi faktsikt kommer iväg på suntrip....

Igår var hmm kaos. Allt sket sig mellan mig och Benjamin, efter att ha lättat å min ilska, tagit mitt förnuft till fånga så cyklade jag över till honom, oanmäld på kvällen och vi pratade igenom det och det löste sig, tack o lov. Men bland det viktigaste i ett förhållande är att kunna förlåta och vara ärliga. Så vi fick praktisera det igår...

Nej nu har jag inte tid längre.

Puss kvällen blir grym tror jag!!!

Helt slut

Jag är helt slut i hela kroppen efter dagens combat pass. Nu är jag nästan helt fri från den sista hostan och det var så himla skönt att få svettas riktigt ordentligt och visst att mitt flås inte var på topp men det är ju inte så konstigt efter nästan 2 månaders halvkrasslig hälsa. De sista 10 min gick på ren vilja men det är så det ska vara.

Den 18 är det release I Can´t wait!

Nu har vi fått schemat för kommande veckor, lite synd att vi inte var lediga hela v 16. Visst vi är lediga v 15 då jag och Beaver är i Egypten men inte veckan efter när världens bästa mamma fyller år.. Hade vart mys att få fira med henne men vi får ta det lite tidigare med kanske en middag på stan, hade velat hinna se Bounce och på orionteatern men de går inte de dagar jag är ledig, verkligen synd..

Imorgon ska vi ha möte alla 4v-bebisar sen är det lördag och tackfesten!!! Och suntrip, som jag verkligen ser fram emot nu.

Nu ska jag krypa till kojs och läsa lite kritiskt tänkande.. woho.. eller inte.. kanske

1 month to go!

Idag är det en månad exakt tills jag och Beaver får ta på oss solglajjerna får ta av oss tjocka tröjor och bara ligga i solen och ha det så jävla bra i en vecka! Jag tror ni anar hur mycket jag längtar... =)

Idag har jag gått i skolan (surprise) och sedan var jag och Elina nere i MatNats förråd på VTI för att se vad vi ska ha därifrån till tackfesten. Men men dagen har rullat på, kände att jag inte hann träna idag så det vart en promenad istället bara för att hålla igång, dessutom har jag typ precis (nästa) slutat hosta. Men imorgon då bli det combat! längtar.

Skit att vårmötet ligger den 18 för då är det release av alla nya koreografier från les milles på campushallen, jag vill ju gå på både bodyjamen och bodycombaten.. men det får jag nog glömma.

Btw VG på cellbiologin!! Hurra hurra hurra


Hittade en söt bild på min lilla favvoponny Hubbe... Vi var kompanjoner på hoppbanan i rätt många år. <3

Från Bequia förra vintern, fan va nice vi hade det

Mental breakdown

Idag har jag blivit stressad och brutit ihop. Mycket roligt, eller inte.

Iaf vi hade möte med 4v på lunchen för att börja titta på kläder och sedan hade vi tackfestmöte och insett att ja vi har riktigt mycket att göra, dessutom så är det tenta om 1,5 vecka och stor dugga om 1 och ja man är inte riktigt i fas.

Jag och Benjamin har nu insett att det vore bättre om vi flyttade i juni istället för i höst när jag kommer ha massa med 4v. Min mamma var inte så förtjust direkt och då vallade alla känslor över. Och som vanligt så vart vi båda ledsna och sedan så kom vi fram till att det är bäst att flytta i juni för att jag inte ska stressa ihjäl mig.

Det är en sak med mig som inte är så bra. Jag är rätt duktig på att stressa eller framförallt få prestationsångest och dåligt samvete. Jag har insett att jag saknar stallet och alla i kyrkan. Jag saknar att känna mig riktigt duktig på något och tryggheten det gav , jag saknar att få höra att jag är duktig och att bli uppskattad. Jag saknar att få vara mig själv och våga det. Stallet var den jag är. Nu har jag det inte längre. Det är rätt jobbigt att försöka hitta resten av sig själv och sedan bygga på det. Jag skulle aldrig orka utan Benjamin.

Bodyjamen var i alla fall grymt rolig och Elina har nu lovat att vi ska dansa på lördag på suntrip eftersläppet och inte fastna i gasquen bland allt annat "trist" folk..


Jag och Xtra, tävling Hufvudsta

Saknar dig hjärtat

Jag och Xtra sthlms mästerskapen 06

När jag hade kunnat sova!

Ibland blir jag lite irriterad. Imorse då fick jag släpa mig upp till föreläsning kl 8... Det var hmm ur ska jag uttrycka mig INTE kul alls eftersom det var det enda jag hade idag till kl 10 sen så var det liksom slut så funderade jag på att stanna i sängen men nej tänkte jag jag ska plugga efter det. Som sagt; väl på föreläsningen så vid 9 när vi ska ha rast ja då har vår föreläsare att han inte hade mer idag. INTE vad jag ville höra. Värt att gå till skolan för 1 ynka timmes föreläsning. morr....

Jaja efter en fika så satte jag mig och pluggade till kl 17, Den ni! Fick riktigt mycket gjort och jag kunde sen ta en pluggfri kväll efter att ha gått på peppkvällen då en doktorand i etologi från universitet föreläste. Ja jag går vara första året men fick en ny inblick i hur det är att vara doktorand. Liksom få betald fortsatt utbildning, forska, konferanser och utbilda sig. Liksom sjukt kul. Hur mycket varierat arbete som helst... Men tiden får utvisa.

När jag cykla hem i snön... ville inte  ha mer snö!!! så lyckades jag att inte ramla =D Sen tog jag och benjamin en sväng i skogen med obi som tyckte det var super att jaga snöbollar. Och som vanligt blev det jag som blev Benjamin som låg i snön... fan.

4v förra söndagen


En kväll på HG


RSS 2.0