ur internet

Har fått en släng feber igen, gillar det inte. Så ska gå upp nu till huset där vi bor och ta en dusch och sen krypa ner. Tyvärr finns det inget internet där, så får roa mig med annat då helt enkelt. Men men, vi hörs imorgon.

Pratade med mamma nu på kvällen, var bra. Skriver hur det blir när jag bestämt mig till 100%


exjobbsångest

Island/linköping. En osäkerhet med dröm mot säkerhet men inte 100% vad jag vill.

Tankarna bara far i huvudet, den sista inrådan jag fick från min ansvarige var att följa mitt hjärta, och antar därmed att min envishet om Island gått igenom. Dock är jag säker på att jag inte vill spendera resten av livet där uppe, kanske i något nordiskt grannland, men helst Sverige. Ett exjobb i Sverige i Linköping ger möjlighet att få jobb där, att forska i Sverige. Ett exjobb på Island är en dröm, men vad ska jag göra sen? Kommer jag har öppna dörrar ändå i Sverige? eller kommer jag vara fast utomlands.

Frågorna är många och nu är det bara upp till mig, men jag har bestämt mig för att jag måste bestämma mig den här veckan. Måste ringa mamma och prata, även om hon inte kan något om ämnena så kan hon mig och det är viktigast!

Bättre idag

Idag har jag nog inte haft någon feber. Bara pysslat med pojkarna i stallet och fikat så klart. Kikat lite på dem som ridit också. Felicia fick äntligen sin premiärtur hemma på Falcona, och Jossan och Ollie har gjort framsteg.
Även Campino har gjort några små framsteg i boxen idag. Det är nämligen väldigt problematiskt att kratsa hovarna på honom och han har försökt sparka. Han tycker det är obehaglit när man lyfter hovarna på honom och antar att man gjort det när man skulle hålla på med hans skadade ben förr och så sitter det i. Därför har jag tränat att han ska lyfta hovarna själv när jag ber utan att jag behöver hjälpa till. Har inte jobbat med bakhovarna efterosm han är känsligast där utan bara fram och idag lyfte han upp och höll kvar uppe helt själv för första gången, helt lugn framför allt! Äntligen.
Ska till helgen börja vänja han inför att sadel ska på, ska ha stigläder på longergjorden så han vänjer sig vid att saker kan hänga och slänga på sidan.

Har nu laddat med matlådor till Kolmården också.

Hörs imorrn

bra medicin

Febern är borta och känner mig mycket bättre idag. Ska ut och rykta båda hästarna och sen smörja lite av alla saker som finns i stallet. Ingen ridning, ingen mockning, lugn stalldag. Ikväll ska jag laga matlådor till kolmården nästa vecka och skicka iväg lite mail och framför allt titta på Ponnyakuten =P

Sömn ska vara den bästa medicinen

Nu ska jag sova, har tagit en ipren och nässpray så hoppas på en rätt god natts sömn. Egentligen ska man ju inte ta febernedsättande förrän febern närmar sig 40 grader då det blir farligt för hjärnan för feber är kroppens egna försvar mot sjukdom. Men det är så förbannat jobbigt att ha feber när man ska sova. Ena gången ha frossa för att senare svettas.

Har suttit och börjat fila på mitt svar till mr a (som i ansvarige) om island, men min hjärna fungerar inte och jag vet inte hur jag ska lyckas svara på sådant som känns självklart för mig. Dessutom, hur svarar man på frågan om det ens har någon betydelse för vetenskapen och varför? Maah, tänk om man tänkte så om allt som inte rörde direkt mänsklig forskning.

Jaja, idag har jag dessutom insett att jag vill ha en vovve. Max var med oss ute största delen av fm och en roligare bordercollie får man leta efter, även om han har sina störda saker för sig.


Bild på Nina (en annan av gårdens hundar) från i höstas

typiskt

Mådde sådär när jag vaknade imorse, riktigt täppt men ingen feber. Var i stallet hela dagen. Vi fixade stallet och sen red jag Yawatha på kapson pga skaven i mungiporna. Dock gick det åt fanders. Var typ yr medan jag red och han var totalt ofokuserad utan bett. Sökte inget stöd och var allmänt störig. Tillslut gav jag upp och tog longerlina istället. Han brallade av sig lite och kunde få springa av sig. Inte vår bästa dag, men han har i alla fall fått motion. Campino var superduktig idag. Inte alls stirrig trots att Luc for runt lite och Johanna kämpade på hur bra som helst. Sen tog vi in alla djuren, kissade hundarna och åkte hem då alain, maria och felicia var hos felicias mormor. Men vi fixade det där finfint.

Nu däremot har jag fått feber, ca 1grad mer än vad jag brukar ha. Får se om det blir stall imorgon. kan typ inte ligga inne en dag, blir sjukt rastlös. Åker kanske ut och hänger lite och borstar, men inte mer. Termometern får avgöra.

Ska nu svara på mailet från han den där och ge Island en sista chans. I veckan bestämmer jag mig.

Förbannade j**la **

Som jag trodde så har vår "fantastiska" programansvariga stenhårt sågat min projekt idé och om jag inte övertalar honom kan det hälsa hem eftersom han ska godkänna allt sen. Det känns som han delvis gör det för att han tror att jag kommer göra ett av hans exjobb annars, vilket jag först tänkt men nu: det kan han fetglömma! Annars kommer jag vara kvar här, göra för Pelle och Bea som handledare och nöja mig med hönsen fast ett intressant ämne. Då får jag iaf vara kvar med hästarna och Rikard och träningen. Kanske att jag kan åka upp dit för volontärarbete i sommar istället, men tror inte det.

Hatar bittra människor som bara förstör för att vinna på det själv. Hur kan man inte tro att det går att genomföra när jag fått okej från dem på plats!

Idag är jag arg och ledsen. Får se vad Mats svarar vad han tycker, få jag honom på min sida kan det gå. Annars...
Ska ta ut min frustration och irritation på kettlen idag!

Går framåt

Åh har äntligen fått Ok från island på ett ämnes förslag för mitt exjobb. Nu hoppas jag bara att jag får ok från någon ev handledare här på univeristetet. Om jag inte får det så ger jag upp och letar efter något här. Tänkte prata en sväng med Pelle eller Bea imorgon som back-up. MEN om allt går bra kommer jag vara maj-okt på island för att titta på ärr distribution på knöl och vikval, alltså hur stor del av dem har ärr har de från intrasslingar i nät och hur är de fördelade på kroppen, är det någon skillnad mellan arterna?

OM jag åker så kommer jag sakna hästarna något grymt jäkla mycket, men dem kommer finnas kvar när jag kommer hem.

Jaja, ikväll har det vart middag på hg med Elina och Johanna. Innan dess var jag i stallet. Yawatha har fått skav i mungiporna efter att ha fått grimman i munnen? på något sätt. Så blir till att rida på kapson nu ett tag. Han var i alla fall fin idag trots piggheten. Campino var en stjärna i longeringen.

imorgon: kettlebells till min redan existernade träningvärk.


Lycka

Lyckades

Tog mig iväg till gymmet och det var ju så klart riktigt skönt när jag väl var där. Nu har jag en lugn kväll, kollar lite serier och vill mysa med Rikard men vi sitter med varsin dator framför oss.

Måste komma ihåg att betala räkningarna!

Långhelg!

Då var vi klara på Kolmården för den här veckan. Dagens diskussion i och med presenationen av våra utvärderingar av djuren var riktigt intressant och bra. Dessutom hoppas jag att de tar till sig av det vi tyckte behövde förbättras. Nu har vi långhelt fram tills måndag. Det blir ju stallet imorgon och i helgen och träning och hemma på fredag. Dessutom kanske jag, Johanna och Elina ska äta på hg på torsdag, typiskt trevligt i så fall-

Försöker nu motivera mig till att släpa mig till Campushallen för ett mag och bröstpass. Tänkte promenera dig och hem. Men jag är trött... gaah jag borde verkligen.


Vår grupp utvärderade bla pälssälarna och allt runt omkring!

Kväll i skogen

Tisdagskväll på Kolmården och vi sitter fortfarande med grupparbetet, inte för att vi har så mkt annat att göra, som vi ska presentera imorgon. Vi har utvärderat arterna i parken utifrån massa olika parametrar. Vårt toppdjur blev zebran. Nu kan jag ju berätta att vi inte hade alla djur i parken utan endast en del av dem.

EFter lunch idag tog vi en promenad i parken. Väldigt lugnt och trevligt. Imorgon em åker vi hem igen. Torsdag blir det stallet och fredag träning följt av myskväll hemma. Funderar faktiskt på att göra sushi eftersom jag och mamma gjorde det och det inte var allt för komplicerat, bara riset som tar tid och jag har ju massa tid på fredag.


åter på kolmården

Då var vi åter på kolmården. Har haft en superintressant föreläsning nu på morgonen. Ska gå en sväng i parken sen och därefter ska vi fortsätta med vårt grupparbete där vi utvärderar arterna i parken


Vikunja är en av arterna

årets första ridlektion

Idag var vi ju tillbaka på Kolmården. Har satt igång med eget arbete så kommer inte vara så mycket föreläsningar. Har även ridit årets första lektion. Red på Souleo för första gången. Vi skulle vart i paddocken men det var isbana så vi delade upp gruppen och red i ridhuset. Satte efter lite skrittarbete där den lilla herren stog mer på bakbenen än på alla fyra på honom en mediacam, också för att han går bakom hand och då vill jag inte behöva lyfta honom i munnen. Det vart en helt annan häst. Han sökte stödet bra så småningom och var riktigt duktig. Men det var mkt jobb för min del.

Jaja imorgon tuffar jag och Johanna tillbaka till Kolmården. Och antingen får det komma 1dm snö till eller bli plusgrader.


Kan det inte vara sånt här väder året om?

helgen

Då var helgen snart över. Har vart i stallet både lör och sön. Höll mig nästan till schemat utom att Campino inte har gjort något idag. Yawatha har vart trevlig att rida men det märks att det snart blir vår för många av hingstarna börjar bli hingstiga, även Yawatha. Fast han går fortfarande att rida med sto så det är superbra.

Igår var det fest och utgång. Rolig kväll helt klart. Har vart riktigt riktigt trött idag. Tvättar just nu, men Rikard sköter det. :) Ska sova snart, tidig morgon imorgon innan kolmården.

Private night

Men mig själv som sagt. Har nu sett senaste glee och gossip girl avsnitten med frukt och kesella vanlij och en skvätt vispgrädde samt ett glas vin. Inte helt fel faktiskt. Nu är klockan snart 24 och jag ska sova, japp nu är jag gammal. Elina som sitter i dörren på hg ikväll frågade om jag skulle ut sen, nöjt svarade jag nej och att jag ska ju faktiskt ut imorgon, så får det vara när man börjar närma sig 23 och efter snart 4år på universitetet. Och dessutom, imorgon väntar ju en heldag i stallet.

Godnatt, hoppas ni alla har en askul kväll.


Åh hur mkt saknar man inte att ha bruna ben!

Ensam fredag

Då var det fredag och jag var tillbaka i Campushallen på kettlepass. Är fortfarande galet mkt svagare i vänstersidan av bålen och det förstör så himla mycket, för tekniken sitter upp men sen i mottagandet ner så orkar jag inte när jag har kettlen i vänster hand. Kristian kollade efter när jag stog i plankan och jag står med på högerfoten och lägger all vikt på högersida. Så nu har jag fått lite tips om hur jag kan stärka det hemma. Varannan dag blir det nu bålstyrka.

Åkte till stallet efter det. Mös med båda och löslongerade Trollet. Han var superduktig. Kollade lite närmare på Working equitation tävlingar, suger att man inte får rida på stångbett förrän i medelsvår klass men jaja.

Rikard jobbar inatt igen, Carro är på hg och äter. Jag är hemma, trååååk!

Pojkarnas schema i helgen

Funderar på vad jag ska göra med de två små pojkarna i helgen. Imorgon kommer jag nog vara död efter kettlepasset och då tänkte jag spendera em i stallet i mjukisar helt enkelt.

Imorgon (fre): Campino, gos och mys för att hitta kontakt igen. Yawatha, Longera och ev rida lite barbacka för att jogga igång igen
Lör: Campino, longera. Yawatha ridas
Sön: Campino longera, Yawatha ridas

Tänkte lägga in lite bommar och ev ngt litet sockerbitshinder till honom eftersom han hade så galet med energi förra helgen

Hemma till måndag

Då var man hemma frå Kolmården då. Vart en sväng till Tornby för att köpa en topp till lördagens party och för att köpa nya täckbyxor och en regnjacka för att ha i biologvärlden. Dessutom så om jag kommer i väg till Island så är det bra att ha. Min första projektidé fuckar ut pga av att ett av instrumenten inte fungerar. Funderar på om det går att genomföra på något annat sätt.
Imorgon blir det äntligen träning igen, kettle och Carro ska också våga sig på det. Sen blir det en sväng till stallet också

Rikard jobbar ikväll, och imorgon kväll, och antagligen på lördag kväll... blää

Ytterligare en av Johannas fina fina bilder. Ni kan kolla in henne blogg här

em med vet.

Då har vi vart ute i parken med veterinärerna. Tog hand om myskoxen Tor och sedan var vi i safaristallet med en elandantilop. Det var en spännande em och lärorik. Nu ska jag sätta mig och fundera på vad för exjobb jag skulle kunna göra. Det är fan inte lätt ska jag berätta för er!

Rast

Nu har vi en längre rast innan vi i em ska ut i parken med torsten. Ska äta lite lunch nu i alla fall. Imorgon blir det hemfärd och sedan en sväng till Tornby för att uppdatera lite kläder som passar bättre för utomhus. Byxa och jacka och varma sockor är ett måste! Idag lär jag ju få leva med att frysa om tårna

Pojkarna

Har fått lite bilder på mig och pojkarna från Johannas dator.


Campino och jag

Lilla trollet Yawatha och jag

Bilderna har Johanna tagit och hennes!

Hand-on med Torsten

Idag förutom föreläsnigar med Bengt Röken och Mats Höggren så har vi även vart ute i safariparken med veterinär Torsten Möller för lite hands-on arbete eftersom Bengts föreläsning handlade om immobilisering. 2 älgtjurar skulle kollas till och det blev Oskar som immobiliserades för att han haltade och hade hosta. Allt gick bra tillslut även om det vart lite nervöst när vi vände honom och andningen inte var på topp ett tag. Vi assisterade glatt i att hålla huvud, stabilisera upp kropp, ta temp och ha hand om utrustning. Jag fick sota för att kameran inte var med så mobilen fick duga. Prover togs och han fick lite antibiotika.


Jerringpriset till Rolf-Göran Bengtsson!

Äntligen har ridsporten fått ett pris i idrottssverige. Jerringpriset, folkets röst, gick till Rolf-Göran. Och fasiken vad han har förtjänat det och vi har verkligen gjort det bra, alla vi som röstat på honom. För så är det ridsportssverige har gått inför och promotat för att det ska röstas på Roffe. Han fyller 50 i sommar och har hållt på med hästar hela livet i princip. Jämfört med många andra idrottare som bara är aktiva en del av sitt liv så har Roffe verkligen kämpat, i många, många år för att nå dit han är idag.

Stort Grattis, lycka till i London.

Ja jag har nästan fällt en tår och väckte väl alla mina kursare på kolmården med mitt glädjeskrik

tristessen

Tristessen börjar så sakta infinna sig. Över halva klassen har redan vart ute på promenader. Efter 3 dagar i stallet och 2 dagar på gymmet i rad så väljer jag att befinna mig sittandes. Imorgon tror jag att vi skulle promenera en sväng i parken, men är inte säker.
Snart börjar idrottsgalan. Sänds även på svtplay (tack tv-licens) och jag håller tummarna för att det inte hackar.

4v på kolmården

Då har skolan startat igen. Vi ska spendera 4 veckor på Kolmården. Tror kursen kommer vara bra om det bara tänker vara lite varmt. Måste typ köpa termobrallor när jag kommer hem så jag inte fryser ihjäl nästa vecka. Den här veckan ska det endå hålla sig runt nollan. Glömde också kameran hemma och det lär jag ju få sota för. Anyway.. inte mycket som händer här. Håller tummarna för att jag kommer kunna se idrottsgalan ikväll och att tvn fungerar.



Två bilder från förra kursen när vi var här.

Bästa hittills

Idag så har allt gått superbra i stallet. Det blåste inte så galet så det var inte så kallt heller. Longerade Campino direkt på fm och han var duktig, sen fick han helt enkelt gå ut en sväng i hagen. Mockade och fixade innan jag red på en fantastisk Yawatha på em. Ojojoj, han var så taggad och att rida idag var som en dröm. Galoppen var helt fantastisk och han lyssnade så bra på hjälperna. Det var idag som jag för första gången verkligen kände hur fin häst han är och vilken kapacitet han har.

Nu väntar 4 dagar på Kolmården innan en helg till i stallet. Familjen Ängstugan åker till Skåne fre-lör för att hämta hem nya avelsstoet så på lördag ska vi hjälpa Josse med hela stallet.

Dåligt ridväder

Jaja solen sken idag, det var ett par minusgrader. hur bra som helst. Men, paddocken är stenhård så red i ena hagen med yawatha, där var det också hårt och eftersom han inte är skodd var han öm i fötterna. Så ridhuset fick jag vänta på att det blev ledigt och det vart ju rätt dammigt, men det är tur att det danns. Så tillslut vart det att jag red över 1h. Skritta och travade lite i hagen och sen i ridhuset släppte han hur fint som helst. Nu har han även blivit så stark att han började sätta sig mot levade!

Eftersom tiden rann iväg idag longerade jag inte Campino, utan han fick vara ute hela dagen och sen mysa i stallet. Så imorgon är han högsta prio!

Rytm?

Det här med vilka dagar som är veckodagar och vilka som är helg, det känns inte direkt längre. Jobbade ju i stallet förra veckan, var ledig tors,fre då. Idag är det fredag och det enda som gjort att det känns lite som det var att jag drack ett glas vin till maten. Tornby överlevde jag men knappt. Att handla med Rikard är hopplöst. Jag har en plan, inte han och då tar allt längre tid och jag blir irriterad. Jaja, på djuraffären vart det 4 glada små individer också, algätare. De är klart minst i akvariet så vi får se om de växer till sig. nya växter också så nu är det riktigt fint igen =D

Idag har Josse tagit examen och imorgon bjuds det på tårta i stallet. Hoppas på bra väder imorgon så jag kan rida Yawatha på banan. Ska försöka ta med Thoebe in och göra något med honom också.

Hur ska jag orka?

En em i Tornby, framför allt på Ikea efter passet. Har ätit eftersom magen vrålade efter mat när jag kom hem och ska nu hoppa in i duschen. Märkte verkligen på passet idag hur oliksidig jag är. Min bålstyrka i vänster är kass jämfört med höger och det går ut över tekniken i flera övningar. Det blir inte heller bättre av att Yawatha är sned att rida. Nej det blir till att fokusera på bålen i fortsättningen och även lägga in övningar hemma för att försöka stärka upp vänster sida snarast!

Nu kör vi

Har vart uppe ett tag, ätit så jag hinner smälta maten innan träningen. Bävar lite faktiskt inför dagens pass och misstänker att det kommer bli grymt jävla jobbigt. Har ju inte direkt tränat på hela julen så att tro att jag orkar köra dubbelhandssvingarna med 16 kg kettle det gör jag inte, har dock en känsla av att jag kommer tvingas på den av Kristian.
Jaja, sedan blir det hela em i tornby, pust. Anyway... vi hörs senare under dagen, wish me luck!

Reminder

Nu ska jag snart sova, blir en jobbig dag imorgon tror jag

Vill påminna er innan jag lägger mig om att Sea Shepherds största arbete pågår just nu. Delfinslakten i Taiji är åter igång efter juluppehållet och i princip varje dag fångas delfiner in för att antingen väljas ut till ett liv i fångenskap och om de inte duger så slaktas de. Samtidigt pågår kampen utanför Antarktis mot valjakten där. Tyvärr har det uppstått flera problem tidigt i kampanjen men än så länge verkar det vara lyckat och långt ifrån samma antal valar får sätta livet till med Sea Shepherd närvarande.

Kika in på deras hemsida om ni vill veta mer eller fråga mig här i bloggen.
www.seashepherd.org



Blöt dag

Idag har vädret vart riktigt kasst. Trillade in i stallet vid 11-tiden. Packade påsar, fikade och mockade till Yawatha och Campino, allt i sällskap av Felicia, Josse och Alain. Dagens miss stog katten Titeuf för som hade ut min kaffekopp, inte uppskattat. Red Yawatha barbacka i ridhuset i skritt och trav innan lunch medan Felicia tömkörde Romeo, den nya träningshästen, även den en friser. Min ridning gick åt skogen. Från att i höstas sitta fast i högersidan så biter han nu fast i vänster när han inte orkar, och blir galet stark. Nu hoppas jag på bra väder och torr paddock i helgen så jag kan rida i den istället. Tog långlunch med Felicia och Josse, supertrevligt. Juste, vi fick ta in hästarna innan lunchen också för det öste ner så kunde torka lite under lunchen. Tillslut lommade jag och Felicia tillbaka ner i stallet. Longerade Campino som hellre var som ett frimärke på mig än sprang på en volt. Han var slut menalt efter och mös när jag ryktade. Felicia hade syatelje samtidigt.

Imorgon blir det stallpaus för träning och Tornby. Yawatha ska få vara ute 24h med sina vänner också. Det blir bra. Nu hoppa jag att ridningen går bättre i helgen och att jag annars kan få hjälp av Maria!

Jag har en plan

För resten av veckan. Jag är galen i att planera, mår typ dåligt utan det och jag borde bli bättre på att inte bli så stressad så fort jag inte har planerat hur jag ska göra saker.

Imorgon: Stallet, Rida Yawatha skritt och trav, Longera Campino
Fre: Kettlebellspass för Kristian = jag kommer dö, Tornby med Cajjo (Coop, Plantagen, Djuraffären, Hööks och Ikea´.. undra hur pepp jag är efter passet)
Lör & sön: Stallet, rida Yawatha och longera Campino

Känns så bra att vara tillbaka!

Första dagen efter lovet i stallet

Har haft en riktigt riktigt bra dag i stallet. Josse och Felicia har vart där hela dagen så det har vart superbra. Fick god lunch av Josse. Longerade en understimulerad Yawatha och pysslat med en kelig Campino. Vi red även ut en sväng. Felicia på sin häst Zaatar, jag på Peke som är på träning där och Josse på Athos. Superskönt att komma ut och sen galopperade jag Peke lite på banan och det var hur kul som helst.
Nu är jag hungrig så matlagning står på schemat pronto.


Peke och Åsa i höstas

På slätten

Då var man hemma då. Det tråkigaste med att komma hem är att behöva packa upp. Det suger verkligen. Har ju tänkt att släpa mig till gymmet idag, får väl se hur det går med det. Imorgon blir det i alla fall stallet. Ska boka in våra ridlektioner nu men det är något svårt när det inte finns ett schema att få tag i. Inte ens skolan har det liksom. Det säger allt om Mats.

Ska återgå till att organisera mina kläder lite så Rikard får plats i en låda med sina kläder. De ligger just nu nämligen över hela rummet. Dessutom behöver jag byta vatten i akvariet.

1v till kursstart

Om en vecka ska vi börja läsa ny kurs. Schemat som finns att få tag på är från 2008, alltså 4 år gammalt. Jag är inte förvånad med tanke på att det är Mats som håller i kursen och där går det inte alltid fort. Samma man har sagt att han ska hjälpa mig att komma på något vettigt exjobb om valar, har tjatat och inte hört från han på 1,5v trot evigt mailande så imorgon när jag ändå ska från sthlm till link tänkte jag åka in på Kolmården och se om han är där.

Har massa jag vill göra innan måndag då skolan börjar. Komma igång med träningen, vara i stallet och umgås med Rikard, för sen räknar jag med 4v på Kolmården, även om helgerna kommer vara hemma och helt dedikerade till stallet. Dock kommr nog träningen bli lidande =(


Längtar efter trollet, kanske inte kan hålla mig därifrån redan imorgon, annars blir det gymmet på kvällen så kan jag med gott samvete ta stallet ons, tors och sen kettle fre och sen stall lör, sön =D Sounds lika a plan?

Snart tillbaka hem

Imorgon så åker jag tillbaka till slätten. Och oj vad jag längtar nu. Har haft det hur bra som helst hemma, men jag längtar efter min vardag.

Jag saknar Rikard såklart, det är tomt att sova ensam.
Jag saknar katterna och deras galna upptåg, dock har jag ju vovven här.
Och jag saknar stallet. Efter Rikard så saknar jag det mest. Jag saknar Yawatha och Campino. Saknar lugnet där och den gemytliga stämningen som är så annorlunda mot vad det är här. Det är ju inte konstigt och jag tycker om båda platserna på olika sätt. Men efter 2v i stort stall med massa liv längtar jag till det karismatiska östgötastallet där det aldrig är tråkigt.


off to spa

Ledig från bajset 2 dagar så nu ska jag och mamma på spa. Yasuragi hasseludden blir det 1 natt. Vi var där förra året och det var hur bra som helst så därför kör vi en favorit i repris.

Exjobbs stressen hopar sig och nu har jag även tagit kontakt med en möjlighet på Island. Känns svårt just nu, för det vore så bäst om det fungerade men jag måste lyckas fort och det måste säkras massa saker inom 3v. Maah! Och jag håller alla tummar och tår att Mats verkligen svarar nu!

nu ska jag iaf njuta 48h innan imorgon em som det blir till att rida min privatlektion som jag fick i julklapp från stallet här hemma =D

Det nya året

Nyår var fantastiskt. Just nu jobbar jag i stallet och har vart död när jag kommit hem på kvällarna. Så här är det ingen uppdatering. Imorgon åker jag och mamma till Hasseludden en natt på spa. Ska bli så skönt. Har ridit lite också, dels på lilla Samson och idag Fanny.

Men men, ni får leva med att det är lite dålig uppdatering här just nu. Är skönt att inte tänka på skolan och framför allt exjobb för det känns bara jobbigt nu. Saknar mina söta pojkar i linkan.

RSS 2.0