glad och trött

Dagen har vart riktigt bra och intressant. Är galet trött nu eftersom kl ringde 05.30 imorse.Tack o lov att det är ljust nu i alla fall. Dagens sötaste var den 1 månaders gamla berguvsungen som vi träffade.


nya jobbet imorgon

Imorgon ska jag sitta på bussen på väg till Kolmården kl 06.24... Jag känner mig inte så kaxig. 3 utbildningsdagar väntar innan jobbet drar igång nästa vecka. Jag är pepp =D

Nu ska jag sova! Tack o lov att bodyjamen slet ut det mesta av den energin som fanns kvar efter em

energireserv

Ibland skulle jag bara vilja ha en burk med energi i ett skåp som jag kunde ta och använda när jag behöver...

Det gäller att sluta på topp

Sista tentaresultatet på kandidatprogrammet i etologi trillade in nu på fm. En 5a! Nice, mina 3 första år på universitetet utan en omtenta. Nu gäller det att hålla ihop dessa sista månader och vara stålkvinnan själv. Imorgon börjar prövningen...

Igår fick Zambrano stå kvar i stallet i alla fall och jag red på Itano istället. Det gick bra och hans galopp är ju typ magisk. Men nästa gång (om 2v) då vill jag vara tillbaka på Zambranos rygg!

Antagen

Då var man antagen till Masterprogrammet Applied ethology and animal biology här i linkan. Har svarat ja också så nu gäller det bara att hålla ihop och visa upp en kandidatexamen i augusti!

bildbomb från helgen



jag och johanna var på ängstuga och red med garocha (den långa pinnen)

jag spenderade största delen av dagen på zambranos rygg (utom när vi hoppade, då hade jag Junco)

Johanna på Porthos.

nästan så vi kan hålla show tyckte Alain

snabbast runt konerna var det som gällde!

Alain visade hur det ska gå till med Zambrano... Jag är inte där riktigt än =P

sen var det Bad Taste. Jag var en riktigt dryg sthlmssnobb och Jonatan hustrumisshandlare

sen svirades det om och dansades hela natten lång!

kort sammanfattning

Jag har kört bodypump för första gången i mitt liv: jag har träninsvärk men det var riktigt kul och bra träning.
Igår var vi på kolmården för möte med vår handledare och elefantskötarna. Mats är en smula upptagen och förvirrad men jag gillar att vi får fria händer i princip. Elefanskötarna var fantastiska ;) vi får vara hos elefanterna typ hur mkt vi vill och hänga runt. (okej dom var lite snygga också)
Afron igår gjorde ont i varenda av mina muskler.

NU: mot Ängstugan för ridning. Idag ska vi prova working equation och garosha! Kameran följer med :D

@skolan

Då var man i skolan för seminarie. Det är rätt segt... Har föreläsning i em. Sen ikväll blir det träning: Bodyjam. Var länge sen sist faktiskt. Är lite sugen i och för sig att gå å gymma istället. Får se vad det blir sen.

Imorgon bär det av till Kolmården för att träffa Mats som ska vara vår handledare och även träffa djurskötarna.

Mos i min hjärna

Efter närmare 12h framför datorn är mitt huvud nu mos och jag lägger ner för ikväll. Har fått fram en rätt färdig projektplan, bara lite förtydligande i metoden.

Har fått mina skor, tror de kommer bli finfina.

Jag är lite ledsen att jag inte hittar det nya Glee avsnittet

Huset fullt av hundar

Jag måste ge programmet ett stort FETT minus! Eller egentligen vet jag inte om det är fel på programmet, konceptet eller familjerna. Igår var det i alla fall riktigt riktigt illa enligt mig. Förra veckan vart det väl ok men igår, jag skämdes över den okunskap som lös igenom.

- En AKTIV svensk familj, har båt, gillar fjällen. Två äldre barn, storasystern är blind och ska få ledarhund vid 18 år så detta skulle vara inför liksom. Jaha typ 6 hundar:1 årig Rottweiler/schäfer, ~5årig blandning av massa allt möjligt, ~2 st 5mån jackrussels, 1 chiuaua vuxen och 1 labbe 7 år.

Okej rottweilern och blandrasen rök först, den ena för stor och den andra för blyg. Jaha sen försvinner den ena jackrusseln och labben. But why!?! Vinner och får bo hos familjen får chiuauan. Suck säger jag bara. Lillebrorsan var väl inte eld och lågor utan det var ju storasyster som "vann". För den lilla lilla vovven kunde man ju lättare ta upp och mysa med, men tro fan när den andra är 5 månader! Det lär ju bli skillnad med tiden!

Det jag blir irriterad över är att de säger sig vara en aktiv familj men utöver de aktiviteterna så hade de inte så mycket tid till hunden. Jaha? Nämen då tar vi en chiuaua som inte behöver det, som om man ser den som om den inte är en hund typ. Jag blir ledsen av det, ledsen att man inte ser någon form av professionell information om raserna till familjen, typ att labbar generellt älskar vatten - båt: perfekt.

Så morgonens feta och irriterade diss går till: Huset fullt av hundar

No bäbis

Nepp det var ingen som ville ta över mina poster i styret så de står vakanta. Dock skvallras det om att jag fått barnbarn =O
Blev revisor för nästkommande år, för det skulle ju inte gå att jag inte har nått annat att göra än skolan, icke!

Nej vet ni... sova ska jag göra för imorgon ska en projektplan börja ta form!

jag ser ljuset

Bokstavligt talat. Det är galet varmt och ljust i mitt rum. Har läst igenom massa artiklar och känner att jag har rätt bra koll just nu. =)
Ska iväg på Bosu om ca 1h, sen vårmöte med sektionen. Ikväll blir det lite mer plugg.. =P
Natten till söndag byter vi även till sommartid! =D Dock ett stort minus att det innebär att hg stänger 1h tidigare och Bad Taste tar slut 1h tidigare. dåligt!

dåligt med pengar = ingen shopping

Förbannat vad mycket kläder jag vill beställa hem från HM! Massa som jag behöver och vill ha inför sommaren. Men det är inte direkt så att jag har pengar över för tillfället efter att ha betala för ridningen och köpt ordentliga skor inför jobbet på Kolmården. Kanke nästa månad. Jag har hörts det viskas om skatteåterbäring vem vet? Jag vet i alla fall vad jag ska göra med de pengarna i så fall!

Lera är bättre halt det med...

... men bra mycket bättre än is. Zambrano var riktigt gullig och duktig idag, så jag är glad =D

Ska nog se ett avsnitt Gossip girl innan sova.

Imorgon: Läsa artiklar, gymma med Rikard (läs och häpna!) och sen MatNats vårmöte

exjobb!

Idag drog det igång. Det sista på kandidatprogrammet. Mycket efet arbete, 3 schemalagda dagar på hela kursen typ. Ja, det ska bli nice. och snart börjar jag jobba också. Jag är peppad som fasiken! Jag kommer klara detta =)

Nu måste jag byta om och sen bege mig till ridningen

Som jag befarade

Japp jag kommer garanterat ha träningsvärk inom de närmaste dagarna! Men det var lika kul som alltid att få träna med Emil. Få ta i lite extra, någon som pushar. Men nu kanske jag får sällskap till gymmet oftare av min pojke istället, han skulle hålla det hemligt, att han tränar på Campushallen men så vart det inte.

Nu ska vi spela tv-spel. Imorgon börjar exjobbet

Våren vs vintern

Efter att snön åter la sig på marken har vi nu två dagar med strålande sol. Snälla låt allt försvinna till imorgon kväll!

Aja nu ska jag byta om och bege mig till camupushallen för ett gympass med Emil. Träningsvärk, here i come!

Vårstädning: check!

Dagens blogguppdatering har ju inte vart fantastisk. Riktigt icke-existerande skulle man kunna säga. Förklaringen: jag och Cajjo har vårstädat lägenheten. Nästan 6h senare var vi klara och hungriga. Tacos blev det till Grease.

Nu är jag proppmätt (fortfarande) och trött, så ska sova. Tror de flesta andra är på Goldfever ikväll, vad vet jag. Rikard vaktar i alla fall... =(

Godnatt!

träning och rättning

Tränade idag för första gången på en vecka! Riktigt skönt var det. Afro vart det i sällskap av Kim och Johanna. Vad kvällen har att bjuda på är fortfarande ovisst. kanske blir det lite egentid, kanske lite tid med Johanna! Imorgon har i alla fall Cajjo och jag bestämt att vi ska ha myskväll med tacos efter vi storstädat lägenheten.

Facit till dagens tenta har kommit ut. Om inte jag helt bedömt mina svar åt helvete så ska jag ha klarat den. Om jag inte har det kommer jag lusläsa den tills jag hittat de sista poängen. Så jag anser mig själv rätt att slappna av och tro att jag klarat detta!

sista tentan: Done!

I alla fall på kandidatnivå! (och om jag inte får min första omtenta på denna). Tror det kan ha gått vägen men man vet aldrig. Jag ställer inte mig på det värsta men kommer bli lite besviken om det inte gick.
Nu till det alla pratar om i denna stad: Vädret. Ja 1,5dm snö var det man gick upp tid. Inte okej! Vem ska jag behöva döda. Fan det som blivit vår och allt! Eftersom jag var sen så tog jag bilen till tentan och lyckades komma ut från parkeringen. Åkte direkt och handlade på Coop efter så nu är kyl, frys och skafferi bunkrat för ytterligare en månad.

Vad kvällen har att bjuda på, det vet jag inte. Ska dock träna i em.

säker på slätten

Jag anlände hem till slätten vid 17 efter lite mindre än 2,5h i bilen. Det gick riktigt bra att köra och det kändes inte så långt så tog allt i ett sträck (kanske dumt men hade ju choklad i bilen).

Fick mitt schema och annan info inför jobbet på Kolmården. Jag kommer inte ha något livde närmaste veckorna, jag kommer inte hinna träna typ och bli en fet klump! Nej jag får verkligen passa på å ta mig den tiden under de dagar jag slutar liiiite tidigare och är ledig. Spännande att jag hade sagt att jag skulle göra mina försök i exjobbet v 14 och 15 å så schemalägger de mig ca 30h/v då ändå. Tur för dem att våra resultat kommer samlas in från videoinspelningar från elefantstallet eftersom vi ska titta på beteendet nattetid eftersom de har flest stereotypier då. Alltså innebär det att jag kan jobba dagtid och kolla igenom videos på kvällarna.

Nej just nu ligger det ett moln med blandade känslor. Det ska bli askul att jobba men jag börja känna en smärre panik inför detta, klarar jag det. Som vanligt: JA! Jag har ju inget förbannat val så DET FÅR GÅ!

Imorgon: tenta (ggggaaaaahhhh!) Nu: Sova

packa och åka

Nu ska jag packa ihop det sista. Pussa på vovven och sen bege mig hemåt. Denna gången tar jag bilen och det kommer stanna i linkan till mitten av juni. Ska ha med den om det krisar ihop med bussar så jag kan ta den till jobbet. Dock är ju bensinen helt kalassvindyr så kommer försöka åka kommunalt så mycket som möjligt.

Hörs ikväll!

Kaos innan det ens startat

Till att börja med ska jag bara säga att Glee är bäst!

men vidare:
Det känns lite kaos med vårt kandidatarbete innan det ens har startat. Främst för att vår handledare befinner sig på kolmården och typ är världens mest upptagna människa. Vi kommer nog få klara oss mycket på egen hand. Tur att vi är tre grymma tjejer då! Nej prioritet nu är att få bokat ett möte så snart som möjligt så vi kan få detaljer. Tack o lov att jag börjar jobba där om typ 1,5v! Då ska jag headhunta karln på fikarasterna så han inte glömmer bort oss och så ska jag försöka få lite kontakt med skötarna. Tror det kan underlätta för oss (jag hoppas det) att jag kommer befinna mig där massa och kan ta reda på saker lite lättare än via mejl. Post-it lappar for the win! Eller bara hitta folket.

Nehej imorgon är det tenta. Än så länge har jag inte hunnit bli nervös. Jag vet inte känns som om det kommer gå, och gör det inte det så gör det inte det... typ.. äh det MÅSTE gå!

vårtecken

Diskuterade vårtecken idag. Vad är era:

För mig är det: tussilago, sen när vitsipporna slår ut, när pollenallergin kommer och sist när sädesärlan anländer då är det så gott som dax att gå barbent!


Kanske dags för första glassen snart?

solsken vs regnskurar

Solsken idag:
  • Bus4you är grymma att åka med
  • en glad vovve som mötte upp hemma
  • få sova i världens skönaste säng
  • vädret
Regnskurar:
  • Hur man blir stressad av att bara kliva av på centralen
  • tentaplugg

Solen över staden

Imorse när vi rullade in i stockholm kunde jag inte låta bli att känna en sting av saknad av att bo här. Stockholm är så otroligt vackert under vår och sommar. Jag saknar att sitta på caféer och fika i solen, att ta en glass vid vattnet. Jag saknar tanken på att kunna göra det.

Det vart en rejäl promenad med mamma på fm och sedan en lite shoppingsväng, en ny jacka och nya träningsbyxor vart resultatet.

Nu måste jag ta igen dagens förlorade plugg!

På väg mot huvudstaden

Efter att ha gått upp helt mördande tidigt (06.30) vilket egentligen är det vanliga men jag har blivit bortskämd så är jag nu på väg till sthlm. Solen skiner ute och det är riktigt nice. Har fått i mig frukost och ser gossip girl. Hade tänkt plugga men det finns inte riktigt utrymme för bok och dator (skyller på det).
Dagens plan blir lite shopping med mamma, en promenad eller löptur och tentaplugg.

För er som inte har koll så kan jag berätta att jag ska "hem" till stockholm för att hälsa på mina föräldrar nu när vi inte är schemalagda och för att kanske hämta ner en bil inför jobbet som börjar om ca 2veckor.

Nu ska jag halvsova vidare!

dagens sammanfattning

Det gick bra hos tandläkaren, trots lite tandsten (tack pappa!) och några antydan till hål mellan tänderna som inte ändrat sig på tre år så var det utan anmärkning. Nej men faktiskt så har jag blivit bättre på att sköta mina gaddar. Tandtråd och flourskölj och eltandborste. Dem ska ju hålla länge är det tänkt.
Fick även en hel del pluggat idag. Mycket bra av mig! (peppa)
Kvällen ridning på Zambrano (som vanligt för han är sötast) gick bra först och kunde gått bättre på slutet. Det vart mycket galopparbete på slutet och jag tappade sitsen helt tyvärr. Nästa vecka blir det till att jobba med det!

Nu: Packa, sova och imorgon styra kosan mot huvudstaden

skuggkatt

Haha måste bara säga att den lilla knaskatten är asgullig. Just nu jagar hon sin egen skugga på väggen i mitt rum. Riktigt underhållande.

veckans planer

Godmorgon. Efter att ha startat dagen och veckan med frukost och ponnyakuten så känns allt bra.
Idag ska jag plugga, till tandläkaren (blää) och sen rida ikväll =D Hoppas att undrelaget är toppen efter att det smält så mycket.
imorgon åker jag hemhem en sväng och återvänder till slätten på tors kväll.
Sen på fredag så är det tenta.
Helgen: vi får se

Om en vecka börjar jag kandidatexjobba! =D

Bloggtips

Nu tänkte jag för första gången i mitt liv dela med mig av ett bloggtips. Den här bloggen klickar jag in på flera gånger per dag.

Bloggen är Philip Lailanis och han jobbar som PT. Får massa inspiration och så är han grym på att ge övningstips med klipp och dessutom svarar han på massa läsarfrågor. Sen klagar jag inte på att han är sjukt snygg heller.

Här kan du läsa hans blogg. Kika in vettja!

Man mår som man förtjänar

Igår kväll var det inflyttningsfest hos Mia och Tobbe. Det var riktigt trevligt. Jag och Claes hamnade på hg sen och stannade till stängning kl 3 när jag och Rikard gick hem. På väg till hg pratade vi om när i i ettan alltid festade med Kalle och han roomies i deras 4a, att vi hade jäkligt kul. Sen när vi kommer till hg så är dom där, alla utom Kalle då. =) Är glad idag för den där pizzan jag och Emma delade på igår.
Mår väl inte helt kasst idag men inte så att jag direkt är i min bästa pluggform. Just nu skriker magen efter mat, eller snarare bakismat men jag orkar inte fixa. Så det så. om någon vill ge till mig går det bra =)

Ang katastrofen i Japan

Kan alla andra kan jag. Jordbävningen som resulterat i tsunamis i Japan är hemst på alla vis, alla andra har ju kommenterat denna händelse så varför ska jag vara sämre.
Som sagt: det som har hänt är hemskt, många människor har fått sätta livet till eller fått sina hem och liv förstörda. Det är inget jag unnar någon.
Men som med det mesta så finns det något bra: Nämligen att delfinfiskarna i Taiji inte kan jaga delfiner. Staden drabbades också och jag glädje någonstanns i förstörelsen i hur många delfiner som på flera veckor antagligen inte kommer kunna jagas, som kommer få fortsätta leva. Dock suger det ju att så många andra människor drabbas också.

Och Oceans var galet bra, en riktigt tankeställare. Se den!


bild

God morgon

Efter middagen igår så total däckade både jag och Rikard i soffan. Nu sitter jag och äter frukost och ser om filmen vi skulle sett igår, Oceans. Färgerna och bilderna är fantastiska. Varje gång jag ser filmer som den här så blir jag så inspirerad och berörd. Det här är ju det jag vill hålla på med. Havet, djuren. Valar får mig att känna en sådan känsla av beundran, fascination och lugn. Fanatastiska varelser.
När detta är avklarat så ska jag bege mig hemåt med min mat jag handlade igår. Det var riktigt bra pris på nötfärs (KRAV) och quorn på hemköp. Och juste plugga ska jag också;)

lyxfredag!

Efter afro med Kim har jag och Rikard nu ätit förrätt i form av avokado med skagenröra och vitlöksbaguette. Nu håller vi på att fixa huvudrätten som blir renstek med klyftpotatis och viltsås.
Kvällen avslutas med glass och mys framför tvn.
Till detta serveras vittvin först och  därefter ett rött.
Det gäller att unna sig ibland =)

one week to go

En vecka kvar innan sista tentan på kandidatprogrammet. Efter dagens genomgång av övningstentan är jag lugnare än igår. Mycket lugnare faktiskt. Sitter i Kårallen och tentapluggar medan Rikard och Mani har SOF2011 Säkmöte aka spelar bordshockey. Jag säger inte mer än så.
Idag blir det afro med Kim igen och ikväll ska jag och Rikard laga god mat och dricka vin =) Mys!

Men skojjar dom!

Ni är pinsamma och sorgliga människor!

(nej inte alla ni! utan 3 mkt välvalda personer!)

gäller att pausa också

Efter att ha fått ner vad jag tror att jag ska fokusera att plugga på inför tentan nästa fredag så är jag nu hos Rikard. Vi har ätit middag, ser nu på efterlyst och väntar på senaste glee.

Imorgon är det en ny dag med nya krafter, men man måste ta lite paus och ledigt så man får nya krafter

nyklippt och shopping

Nu är de slitna topparna ett minne blott och det känns riktigt skönt. Tog även en shoppingtur i vårsolen vilket resulterade i lite smått o gott, bland annat ett par solglasögon och en tröja samt ett par skor.

NU Tentaplugg!


våga vägra

förkylning!

Börjar känna en oroväckande liten smärta i halsen. Fan, fan, fan. Jag som börjat träna så ordentligt. och vet ni sen jag vägde mig senast (kanske januari) så har jag faktiskt gått ner 5kilo! Utan egentligen göra annat än träna ordentligt och tänka lite på vad jag äter i veckorna.

Annars är allt i sin ordning. Katten som heter Snacks verkar ha installerat sig bra och gillar att ha flera rum att patrullera. Annars verkar favvoplatsen vara i Carros säng och se på film med henne.

Nu Gossip girl, Sen: sova


såhär ser hon ut i sovandes tillstånd

igen, igen

Återigen så sitter man å tentapluggar. Återigen så är det rätt segt. Om 40min ska jag till campushallen och rensa hjärnan. Försöker just nu sammanfatta det vi måste kunna, alla viktiga ord och termer så jag kan fokusera.

Nu är resan hemhem bokad också, den 15 mars blir det avfärd hemåt 3 dagar. Måste försöka plugga där men vet hur det brukar gå så därför tänkte jag ta det mesta denna veckan.

Juste imorgon ska jag klippa mig =)

oops fel vecka

Var helt inställd på att jag hade näringslivsmöte idag med de andra ansvariga från de andra sektionerna. Men det var visst förra veckan. Grejjen var att det byttes från dagens datum till förra veckan men jag hade för mig att det var tvärtom. Aja jag kan inte påstå att jag bryr mig fantastiskt mycket. Nu är jag i alla fall i skolan och pluggar inför tentan.

Ska nog träna combat idag. Det var riktigt länge sen!


segt att inte göra ngt

Kursens sista tvärgruppsseminarie avlöste i princip smärtfritt. Powerpointen är klar inför torsdagens presentation, ska bara se om jag få in de dumma filmerna.

Snacks tyckte inte om att vara utstängd från mitt rum och därmed mig och Rikard inatt, hon jamade en hel del. Tror dock hon kommer vänja sig. Vi får se bara om hon får bo kvar eller om Cajjo redan tröttnat efter natten..

Sitter i skolan och väntar på att smälta maten lite innan träning. Och ikväll blir det ridning också =)

Fantastisk kväll och inflytt av liten sak

Igår kväll var riktigt riktigt bra. Efter mycket om och men och velande med kläder vart det helt enkelt shorts (med strumpbyxor) och linne samt converse. Bästa ever! Konserten startade inte så bra men slutet blev bäst. Jag och Emma lyckades ta oss längst fram på en av sidorna och det kändes tryggt med en pojkvän som vaktade mig lite extra om något skulle hända. Kvällen fortsatte som bara de bästa kan och avslutades med Stad i ljus. =) Väl hemma lagade jag lite mat vid 03.30 eftersom jag var galet hungrig och diskade upp det sista efter kvällens middag. Såg gossip girl och inväntade Rikard.
Idag är det mer vår än vad det vart hittills och jag är glad. Vi ska även ta över Rikards katt till mig och Carro och se om hon kan bo hos oss eftersom hon är något understimulerad i Rikards etta. Vi får se hur det går med det lilla monstret. Mitt rum kommer vara fritt från katt i alla fall, tror inte fiskarna skulle uppskatta hennes närvaro direkt.

not so much success

Jaha gårdagen blev kanske inte vad vi hade hoppats på. För utspätt fulvin och en tillställning i Gasquen, nej det hör inte ihop. Redan vid 00 var jag hemma hos Rikard. De andra dansade vidare på hg men jag var riktigt otaggad. Ikväll så hoppas vi på bättre. Styret (eller delar av det) ska äta middag här och förfesta innan vi ska till Kårallen och Suntrip eftersläppet med Daniel Adams-Ray på scen! =D

Nej nu måste jag välja vad jag ska ha på mig! (alltid detta dilemma!)

dressed for success (snart)

Ska kila mot campushallen för ett afropass. Lovade Kim att följa med henne då det är hennes första. Känner jag Kim rätt kommer hon vilja ge upp lite och garva. Aja, jag ska inte ta ut mig helt för sen ska jag byta om till de finaste hänglsena och bege mig på tackfest för fadderiet. Alltså död sen träning+fulvinsrunda = dåligt. Så blir ett lungt pass, mycket vatten och mat efter samt 1,5h vila. Det får gå

Wish me luck!

att se sig över axeln

Dagen har vart sådär. Studiebesök på vreta och alla djuren. Kalvarna tar sötpriset i alla fall.

Skit samma. Sitter hemma och har inget att göra. Kollar serier och annat och kan inte låta bli att sakna mitt gamla liv. Stallet, vännerna, det jag hade då. Alltid någt att göra, alltid någonstanns att ta vägen, alltid någon att ringa.

Ibland undrar jag om jag kastade bort sådant som aldrig går att hitta igen, som aldrig går att ersätt... jag vet inte. Men dagar som denna saknar jag, och ångrar delvis mina val.




ja jag vill!

Rapporten är färdigskriven=) Dagens föreläsning var bra och jag har avverat ytterligare ett pass på gymmet, samt 3km på löpbandet. Imorgon: vilodag!

När jag kom hem låg det tre brev till mig. Ett litet paket med smycken jag beställt, riktigt snygga. Ett från ica (boring) och ett brev från mamma.
Från mamma kom det ett tidningsutklipp om en kryssning i Alaska 31aug-13sept. Ja jag vill åka, ja det krockar med skolan. Jag lär skita i det och ta alla bajsmackor som finns i extra uppgifter för att få göra det.

Nu: duschen, sen: hemköp och plugg

(btw har ni sett solen =D )

ensamkväll

det känns som om det var evigheter sen jag spenderade en kväll själv. Även om jag och Rikard inte bor tillsammans så träffas vi nästan varje kväll och sover ihop. För mig är det superviktigt att få närheten och få träffas och prata om dagen och hur jag mår. Nu har jag ju dessutom Cajjo som är världens bästa att bo med =D Så helt ensam blir jag inte ikväll. Rikard har i alla fall vart iväg hela dagen och jobbar natt så jag ska ägna mig helhjärtat (typ) åt plugg.

Har gymmat idag, gick bra, något trött i kroppen.

Och jag fick ett superfint kort idag från en vän till familjen =)

sara&assie vs excel

Sitter i skolan och skriver rapport. Efter mycket trix och fix och ett antal svordomar så lyckades jag och assie vinna mot excel. Weeei! =D
Nu har vi fina diagram och uträknade resultat. Nu skriver vi det sista och det känns riktigt skönt. efter detta väntar en omgång på gymmet!

RSS 2.0