Huset fullt av hundar

Jag måste ge programmet ett stort FETT minus! Eller egentligen vet jag inte om det är fel på programmet, konceptet eller familjerna. Igår var det i alla fall riktigt riktigt illa enligt mig. Förra veckan vart det väl ok men igår, jag skämdes över den okunskap som lös igenom.

- En AKTIV svensk familj, har båt, gillar fjällen. Två äldre barn, storasystern är blind och ska få ledarhund vid 18 år så detta skulle vara inför liksom. Jaha typ 6 hundar:1 årig Rottweiler/schäfer, ~5årig blandning av massa allt möjligt, ~2 st 5mån jackrussels, 1 chiuaua vuxen och 1 labbe 7 år.

Okej rottweilern och blandrasen rök först, den ena för stor och den andra för blyg. Jaha sen försvinner den ena jackrusseln och labben. But why!?! Vinner och får bo hos familjen får chiuauan. Suck säger jag bara. Lillebrorsan var väl inte eld och lågor utan det var ju storasyster som "vann". För den lilla lilla vovven kunde man ju lättare ta upp och mysa med, men tro fan när den andra är 5 månader! Det lär ju bli skillnad med tiden!

Det jag blir irriterad över är att de säger sig vara en aktiv familj men utöver de aktiviteterna så hade de inte så mycket tid till hunden. Jaha? Nämen då tar vi en chiuaua som inte behöver det, som om man ser den som om den inte är en hund typ. Jag blir ledsen av det, ledsen att man inte ser någon form av professionell information om raserna till familjen, typ att labbar generellt älskar vatten - båt: perfekt.

Så morgonens feta och irriterade diss går till: Huset fullt av hundar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0