Dagens me like

Dagen lyses upp av att jag kommer få presenter. Eller nja det var ju faktiskt att överdriva. Jag ska få mat, massa mat: viltkött närmare bestämt av min kusin som brukar vara här nere i trakten på helgerna. Han jagar och nu hade de väldigt mycket kött som de även skulle ta hem till sthlm. Så mamma hade pratat med de och de skulle lämna kött här till mig på vägen hem =) Mums!

Jag äter hellre kött av någon som levt såhär

bild

än djur som levt såhär (även om Elina gör det superfint :P)



Längtar lite

Jag längtar lite efter julen. För det första för att jag faktiskt är ledig från skolan, och det behöber jag nu. Men jag har alltid gillat julen, fråga min familj. Det är mer eller mindre ett lagbrott att välja julgran utan mig och jag bestämmer när det gäller pyntet.  I år blir det julbort på Ulriksdal den 11e dec och det ska bli riktigt trevligt. Sen ska jag som alltdid vara i stallet, massor, massor. Och Markus sa att det blir nyår hos han i år igen =)



Julgranen 2009. Det största skillnaden från när vi var små är mängden paket under som idag har sjunkit drastiskt =P

Per och Titti på julbordet på Villa Pauli förra året


Julafton och sista bilden jag har på farfar i livet. Det kommer bli tomt utan honom i år, men jag vet att du finns med oss ändå, precis som mormor gjort alla dessa år <3

Fed up with this

Jag kan inte slåss mot pengar, jag kan inte slåss mot det som förut var en självklarhet. Men jag försöker, men den enda som vinner på det är du. För du får en flickvän som offrar, och visar att hon älskar dig. Jag då, jag får tårar som strömmar ner och ett hjärta som skriker efter bekräftelse. Min syn på mig själv och mitt eget egenvärde sjunker stadigt för varje dag som jag står ut. Vi pratade om det, senast för 6h sen, men ändå är det samma visa nu.
Fan jag vill inte ge upp, det vill jag verkligen inte för när vi har det bra, så är det så förbannat bra. Men nu, just nu känner jag bara för att ge upp.


Jag vill bort, bort och bara tänka på mig. Känna värmen från solen och bara släppa, släppa allt

Eko...

Det ekar i min kyl. Så därför ska jag bege mig till Tornby idag och handla. Även fiskarna behöver ny mat. En buss går om typ 20min, men orkar inte stressa så tar den som går 1h senare... Har sovit riktigt bra inatt och känner mig faktiskt utvilad. Ska väl försöka plugga lite idag med och sen träffa Markus också.


Markus förra nyår

Förhoppningsvis får jag även träffa Rikard innan typ imorgonbitti. Men det vet man aldrig. Känner av gårdagens gympass också. Awesome =)

Surprise!

Är fortfarande hemma. Har även lyckats plugga. Är riktigt trött så tänker ta mig en tidig kväll så jag orkar upp imorgon. Någonstanns hoppas jag att Rikard kommer hit inatt för det är det mysigaste som finns att sova bredvid honom. Men logiken säger att han kommer sova hemma, så det så.

Dagens överaskning var i alla fall att min fina vän Markus ringde och sa att han var i Linkan =D. De skulle ut och ta en öl men jag bangar och låter grabbarna ha sin kväll (fast nu när jag skriver blir jag lite sugen på att haka på, men nej, behöver en nykter helg med vettiga tider och sömn, min kropp säger ifrån med huvudvärk och konstant trötthet.). Imorgon ska vi ses i alla fall =) Ska bli hur mys som helst. Har inte träffat han på superlänge jue.

Nej hörrni, vi hörs imorgon

Plugga...

Åh omotiverad! Jag borde verkligen, verkligen plugga, men jag vill inte. Gosh. Dessutom så behöver ja städa, massor. Men det blir nog först på söndag. Då ska i alla fall badrummet och mitt rum få sig en omgång. Resten av lägenheten kommer behövas dammsugas efter söndag eftersom jag och Cajjo är kattvakter i helgen åt ett svart litet fluff som är rätt gullig. Helgen kommer annars vara nykter, är det tänkt. Rikard bara jobbar =(.

Får väl se om jag hänger här ikväll, fast egentligen lockar tv-spelen i Rikards lägenhet mer.

Plugga var det

grått...

Har pluggat.. eller ja kollat igenom de kapitel vi har gått igenom på föreläsningarna. Dock inte det idag bara. Ska skriva lite från den powerpointen som ligger uppe sen. Har även tvättat.. Duktig. Mår iaf bättre.. Ska kila iväg nu. Ska hem till Rikard, men en liten sväng förbi vårdcentralen och fixa. Kör vidare på tranbärsjuice varvat med citronvatten.

Vädret är ju inte fantastiskt. Nehepp. ska packa ihop lite och sen sticka. Plugga direkt där och sedan ska jag spela tv-spel =D

När jag egentligen

Borde plugga så gör jag annat istället.

Sitter mest och planerar en ny tatuering. Har små idéer i mitt huvud. Denna gång blir det helt klart en för hästarna. Detta för att alltid komma ihåg vad de betytt i mitt liv, under de år som man kan hamna som allra mest snett. Jag vill aldrig glömma det och de har format mig till den människan jag är och alltid kommer vara. Så är det. Ska till en studio i sthlm när jag åker hem om ca 3v och kolla lite hjälp med design å liknande.

I övrigt så har jag vart på hemköp för att påbörja kampen mot den ev urinvägsinfektionen på egen hand med hjälp av juice. Ska lämna prov på vårdcentralen imorrn. Men hoppas jag blir bättre tills dess!

Plugg var det.

you´ve marked me for life! <3

Typiskt dåligt

Åh röv! Vaknade 1,5h för tidigt idag för att jag behövde kissa, något som aldrig, aldrig händer mig. Och som jag misstänkte, ont gjorde det och jag har ont upp i urinledarna och i magen och är kissnödig hela tiden. FAN! Hej och välkommen urinvägsinfektion. Funderade ett tag på att försöka fixa det själv med tranbärsjuice, men nu har det gått 2,5h sen jag vaknade och jag vägrar ha detta längre än nödvändigt. Har gått igenom det förr och jag avstår om jag kan. Så nu har jag ringt vårdcentralen och de ska ringa upp om ca 20 min. Så hoppas jag på en tid.

Lutar åt att jag kommer bli hemma idag...men får se...

Hoppas ni mår bättre än jag helt enkelt.

Pust...

Idag har vi haft höstmöte... ojoj orkar inte ens rapportera därifrån.

Jag måste plugga men jag är trött, bloggar en annan dag

Glad!

Idag började jag en ny kurs. Det känns ok, men segt. Borde kanske ha börjat läst idag, men jag har verkligen inte orkat. Dagens höjdpunkt utan tvekan var iaf den första lektionen i barockridning på Ängstugan. Red idag Zambrano, supersöt men det var svårt idag. Och man märker så tydligt när man gör fel och när man gör rätt. Aja gick bättre på slutet i alla fall. Nu har vi 5ggr till att rida innan julen. Känns helt fantastiskt! Red ute så det var duktigt kallt, eller det märktes först efter. Men jäklar vad jag kommer lära mig mycket. Längtar redan massa till nästa gång om 2v

Imorgon börjar 13. Också fantastiskt. Sova är det som gäller nu!


Bild från prova-på gången på Zambrano som jag red idag.

Jag, bakis?

Jag är typ bakis idag. Eller ja sliten i alla fall. Mår lite illa, men är mest hungrig. Jag är sugen på typ onyttigt, mest på bacon faktiskt. Dålig "vegetarian", för bacon det äter jag inte, och har inte ätit på ja... länge och ska inte idag heller. I alla fall. Igår var Elinas kärleksfest. Supermys var det. Jag och Jonatan begav oss till hg strax efter 01 och men stannade bara 1h för jag var dödstrött.

Högskoleprovet då? Det gick ok men långt ifrån fantastiskt. Bättre lycka nästa gång.

Idag ska jag och Emma baka bullar till höstmötet. Och sen tänker jag äta pizza ikväll. Så det så. Sen måste jag byta vatten i akvariet, men tänkte vänta till Rikard kommer hit...

Hörs!

Drömmer mig bort

Nu är vi klara, det gick faktiskt riktigt bra =) Har bara kvar att rätta M7 när den nu kommer... Jaja som sagt ikväll blir det en lugn kväll med kursarna och Rikard hoppas jag. Sedan imorgon.. högskoleprovet. =/ Och på kvällen blir det Elinas kärleksfest. Dock får jag gå själv eftersom Rikard jobbar. Men tror det kommer bli awesome =)

Satt igår och kollade på resor. Kikade på Thailand, mina föräldrar har alltid ratat det fast att de aldrig vart där. Men jag har aldig hört någon som vart där som vart missnöjd. Tyvärr är det ju riktigt äckligt dyrt, sista minuten på liksom 9000+ och då ingår bara frukost i boendet. Kanske får rikta in mig på Egypten igen... eller liknande

Kollade även på Sindarve. Inser varje gång jag är inne på den hemsidan att jag saknar det stället massa. Kanske ska ta ett år off och vara där. Om jag typ inte kommer in i skara.. Vi får väl se.


bild
Jag skulle ju inte säga nej till detta, inte alls! Inte efter närmare 15 år i skolan...inte efter denna terminen...


Last day!

Sista dagen på kursen! Trodde inte att detta skulle hända. Underbart. Har bara en presentation av vårt projekt kvar och hoppas att han inte sågar vår ekvation =/ Men va fasen de flesta betygen är satta. Ikväll blir det väl bara lungt med en öl ev hos alla kursare. För imorgon då ska jag inte vara ledig inte, utan jag ska skriva högskoleprovet, och jag förväntar mig att det kommer gå käpprätt åt helvete. Mne man vet aldrig. Det är mest en "övning" inför i vår, då jag ska vara lite mer seriös inför det så jag kanske har en chans att komma in i Skara om jag vill.

Nej nu är det snart vår tur. Hörs efter!

Snart.... klar!

Snart är vi klara med fysiologikursen. it´s a Hallelulja moment! Fasen vad vi får slita denna veckan. och man kan ju tycka att det skulle sitta fint med att feedbacken på den sista uppgiften hade kommit, hmm nu eftersom han vill ha slutversionen imorgon! Men samtidigt är det inte tänkt att vi ska jobba med det utanför skoltid 8-17 och imorgon är vi schemalagda 9-17.. och jag tänker faktiskt ta helg efter det. Vi ska ju fira med att kursen är slut!

Men inget kan få mig riktigt arg idag för nästa vecka då får jag börja rida igen =D. På riktigt! Lektioner regelbundet Underbart!

Rikard och jag promenerade även till Tornby i höstvädret, det var mys. Och jag såg den första snöflingan, även om den var yttepytteliten!

Your Guardian Angel

When I see your smile
Tears run down my face
I can't replace
And now that I'm strong

I have figured out
How this world turns cold
and it breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me
I can be the one

I will never let you fall

I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

It's okay. It's okay. It's okay.


Seasons are changing
And waves are crashing
And stars are falling all for us
Days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one

I will never let you fall

I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're my, you're my, my, my true love, my whole heart


Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay, stay

Use me as you will

Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be okay
Though my skies are turning grey

I will never let you fall

I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Ta mig till solen!

Asså på riktigt jag är så stört trött. Trött fysiskt och psykiskt. Helgen var en ren befrielse utom att jag saknade Rikard massor. Kände imorse hur jag mycket jag inte orkar vara här. Samma sak dag ut och dag in, skolan är påfrestande och inget får en sådär riktigt lycklig. Just nu velar jag åter igen om vad jag ska göra med mitt liv. Avel och foder eller djursjukvårdare... Det ena känns svårare att lyckas inom, det andra vet jag inte ens om jag kommer in på. Vad vill jag egentligen? Jag vill må bra. Som förut.
Just nu vill jag bara se fram emot något. En resa vore helt optimalt. Utomlands, till sol, bad och värme. Och bara få vara, utan något att oroa sig över. Men det går inte. så istället så ska jag åka och träna och hoppas att jag känner mig lite bättre, men just nu är jag bara dödstrött

plugg med mera

Dagen kommer bestå av plugg i en härlig kompott med hundbad och sedan en tur till Täby C. På min lista står ett par skor men jag är riktigt sugen på en mysig stickad tröja och kanske nya underkläder.. Får se om mamma tänker vara snäll och bistå, annars blir det bara skorna.

Ikväll bär det av hemåt till Linkan igen, inför en vecka av fysiologi som kommer vara riktigt hård. Usch. Måste få igång träningen igen också!


Tävlingsdagen på Lidingö

Efter uppstigning 05.45 så lastade vi 06.45. My Way gick supersnällt in trots att det var mörkt och ruggigt ute efter att Othilia hade visat vägen. Dagen har annars vart riktigt fin. Har haft MW ute hela dagen för att inte riskera ev bråk vid lastning så eftersom jag har hållt häst hela tiden när Anna inte satt på så var jag glad att solen var framme och att han var from som ett lamm (tillskillnad från Cantos som alltid ska hitta på det ena och det andra och gå på upptäcksfärd med mig i släptåg). Tyvärr vart det lite rivningar under dagen men man kan inte vara bäst från början. Ridskolelaget hade allt som allt inte sin bästa dag men 2 placeringar i förklassen genom Johanna och Travis och Josse och Steicea. Sen höll Johanna så klart nollan i laget (den enda) och red snabbare än blixten och säkrade därmed en finalplats till laget den 14 nov! =D För privatlaget gick det desto bättre, klart förtjänat efter en kämparinsats av LoJo och fina rundor av resterande lagmedlemmar. Man måste ändå bli impad av Carre 20 som hoppade som en klocka idag. Nicke och Becca var säkerheterna själva =). En tredjeplats slutade de på!

MW lastades snällt in i lastbilen igen innan omhoppningen och då fick även jag i mig lunch efter ca 6h utan mat. Riktigt nice. Trist nog hade han haft en jobbig färd hem och var helt dyngsur av svett och skakade när vi kom till stallet så lite promenad i lilla manegen för att lugna flåset och sedan fick han rulla sig (mkt uppskattat). Avspolad och med täcken fick han gå ut i den sista solen i paddock med vännerna. Hoppas han tycker att det är ok att åka lastbil nästa gång också, för min skulle får han gärna följa med igen, även om jag saknade charmtrollet Cantos lite som jag och Anna nu tycker ska ha ett nytt täcke.

Min kamera hade inga batterier så inga bilder har jag. =(

Nu har jag pluggat och är dödstrött. Ska pyssla om hunden lite med öronrensning och kloklippning. Saknar Rikard supermycket. Usch, det suger att sova ensam, tur att min säng här är skönast i hela världen!

stallet <3

Nu är jag hemma. Åkte till stallet så fort jag kunde, och idag blir det en hel dag igen. Ska klä på mig massa varma kläder och sen göra i ordning My Way till Anna för morgondagens tävling. Supermys! Ska också se till att köpa nytt däck, slang och fälgband till cykeln, har ju haft punka 3 ggr nu så nu blir det nya delar så det så.

Nej ska klä på mig och bege mig!

(det enda som saknas nu i dagens fina höstväder är Rikard)

Produktiv

Idag har det riktigt brunnit i mina, Malin och Linus hjärnor. Och vi lyckades att så gott som bli klara med problem lösningen. 10,5h senare. Nu har jag ätit tacos och umgås med den finaste =) Imorgon är det kort skola och sedan så blir det hemhem mot stockholm. Det kommer bli massa hästar! =D

Jaja ska umgås med Rikard nu eftersom vi inte kommer ses förrän på måndag igen.

ha det

Upp o ner, ner o upp

Idag har jag nästan fått skavsår i mina öron. Lyssnat på muntliga presentationer hela dagen. Min egen gick helt okej tycker jag. Annars så lyckades jag och Rikard med den största dispyten hittills. Tror allt beror på att vi visar känslor väldigt olika och samtidigt hoppas så himla mycket på vårt förhållande. Men det löste sig iaf. Nu ska jag sova här sen så imorgon bär det av hemåt för att skriva problem lösning med Malin och Linus hemma hos mig. Har bokat biljetter hem för helgen också. Och till jul =P
Sen så nu ska vi bara bestämma 5 tillfällen och boka in dem för ridning! =D

Topic day

Har plugget riktigt bra nu på fm faktiskt. Klarat av kapitlena jag borde i min bok. Nu kl 13 ska vi få ämnena vi ska presentera imorgon. Vissa av dem ser mördande ut, andra helt ok, och andra inte så svåra alls. Orkar inte börja läsa i den andra boken jag lånat innan jag fått mitt ämne faktiskt. Men det är nice att vi har till kl 10 imorrn att förbreda oss, fast samtidigt innebär det att Jordi förväntar sig en superbra presentation typ. Aja kl 15 slutar Rikard jobba sen ska han hit å sen ska vi hem till han, blir till att fortsätta plugga där. Sen vid 17 blir vi upphämtade av hans mosters man för vi ska vara barnvakter åt Rikards kusiner när föräldrarna ska på föräldramöte. Hoppas jag fått ihop min presentation tills vi ska åka så kan jag bara öva på den under kvällen.

Håller dessutom på att styra upp lektioner med några tjejer där jag var å red barock. Hoppas vi får ihop det, just nu ser det ljust ut =)

Unfixed

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face

When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home

And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below

When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home

And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down on your face

When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And I

Tears stream down on your face

I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And I

Lights will guide you home

And ignite your bones
And I will try to fix you

Jag orkar inte känna mig som en svart natt inuti, jag känner mig så förbannat trasig. Famlande i mörkret efter något att hålla mig i, att stödja mig mot.

Jag hatar hösten 9 av 10 dagar!


staring in the dark

Ny vecka, ny modul i fysiologin, med ämnen som de täckte på 2 moduler förra året. Suck alltså. Speciellt eftersom jag just nu är lika mycket på topp som en ohissad flagga. Nej det är inte fantastiskt. Inget känns direkt fantastiskt. Igår var underbart, och samtidigt så insåg jag hur mycket jag saknar i hästarna här. Det suger. På ett sätt blir jag tacksam för det hjälper mig att förstå att det är de här djuren jag vill jobba med. Men jag har en svacka just nu, vilket även bidrar till att jag inte är den bästa av flickvänner... =/

Nej jag ska fortsätta gräva ner mig i fysiologiboken så att jag inte tänker så mycket på det jag saknar.

Men på fredag då ska jag hem, och jag ska pussa på Hubbe och Radi massa och fylla på mitt hästbehov.


Ängstugan

Har idag vart på Ängstugan och provat på barockridning. Det var helt fantastiskt. Hur jäkla roligt som helst och framför allt riktigt, riktigt lärorikt. Red en lite häst som heter Porthos och som är en Anglohispanoarab, en ras som används vid tjurfäktning bland annat. Han såg inte mycket ut för världen i boxen bredvid de fina lustiano-andalusier hingstarna osv. Men han var så himla fin, och lydig. Det roliga var att tänket i ridningen är helt annorlunda jämfört med den vanliga skolridningen och hjälperna var helt annorlunda, så jag kände mig som en riktig nybörjare, och bara grejen att ha tyglarna i en hand och inte använda handen utan möjligen fingrarna var helt klart speciellt. Vi som var där vart i alla fall astaggade på att rida lektioner för Alain på hans fina hästar. Så nu hoppas vi på att få ihop en grupp på 5st och en bil då =/ Annars ska jag oavsett satsa på en tredagarskurs där eller liknande, vore helt awesome! =D
Men bara för att förstå skillnaden i hästhållningen. I Sverige i vanliga fall har man hingstar ensamma i speciella hagar, och i boxar där de inte ser andra hästar. Men här hos Alain stod hingstarna bredvid varandra i vanliga boxar med galler och gick tillsammans i flock i hagen i vanliga hagar med bara eltråd. Ja jag är frälst! Det gav en riktig tankeställare
Jag och Porthos
En andalusier vid namn Zambrano

Tidig kväll och ladda för imorrn

Det har vart en riktigt trevlig kväll men nu är jag hemma. Jag, Emma och Elina slog på stort med 3-rätters middag. Mums! =) Satt kvar på hg till strax efter tol, typ 6h senare innan vi bestämde att sömnen vann över oss. 3 tjejer och dricka, ja vi kan snacka, länge och om allt. Rikard kom förbi också, han jobbar trots att han inte mår toppen. Lite jobbigt att jag och hans vän inte riktigt drar jämnt. Får prata om det där tror jag. hmm

Nej men nu ska jag sova och ladda inför iorgon för imorgon ska jag få RIDA! =D=D. Tog tag i mig själv när det kom ett mail idag om att det fanns platser kvar på prova-på barockridning (gammal ridstil med en hand ofta på spanska hästar) och bestämde mig för att åka med. Jag har ingen aning om vad jag ska förvänta mig eller hur personerna i LARK är. Men jag hoppas på det bästa. Bara att imorgon få sitta på en häst igen gör mig varm i hjärtat!

nu håller jag tummarna att Rikard kommer hit efter jobbet och vill krypa ner bredvid mig i min nybäddade säng <3

soon off

till hg för middag. Har haft lite svårt att välja kläder men tillslut vart det sånt jag känner mig bekväm i och beprövat. I den mycket färgglada färgen svart. Det bara är så, jag trivs inte i färg, jag är inte en sån människa. Jag gillar i o för sig rött men det är bara det. Annars är det blått, svart, vitt och grått som gäller, och så kommer det förbli så folk kan sluta pika.

Nu ska jag ha en awesome kväll!

Typiskt

- Att Rolf-Göran rev i andra omgången och inte gick vidare till "final four" inatt utan slutade 6a i vm.
- att jag har ren tvätt i en ikeapåse som jag måste ta upp
- att jag har ett golv som behöver dammsugas
- att Rikard jobbar resten av helgen och att han har tid för mig på söndag kväll igen
- att Cantos har blivit halt och Anna antagligen inte kommer tävla nästa helg


- BRA att jag ska äta med Elina och Emma på hg ikväll och snacka skit =)

En dag i Tornby

Man skulle kunna säga att det inte riktigt vart som tänkt igår kväll. Linus messade hysteriskt om att jag skulle komma till Kravall Orginall på hg. Sagt och gjort jag gick dit. Hade inte uppdaterat mitt Liu kort och borde därför haft med mig Mecenat kortet så alla hade vart glada, tack o lov står Henke som jobbar vakt också i dörren och ser till att jag kommer in. Notis till mig själv: Uppdatera LiU kortet på måndag!
Idag har jag och Rikard vart i Tornby, en sväng på Ikea för att spana lite. Jag köpte matlådor (mkt intressant) och höll på att köpa sängkläder. Köpte även tunikan från Vero Moda som jag spanat på superlänge =) och smink, tråkigt men nödvändigt. Mat vart det också, typiskt bra. Tanken var att Rikard skulle köpa skor men det var svårare än att få en 5-åring att bara välja en leksak i leksaksaffären, fast ändå tvärtom, Inget passade nämligen.
Ikväll har vi ätit supergod middag. Viltsvinsrevben som jag marinerat och som sedan tillagades i ugn, råstekt potatis och tzatziki. Mums! Det är min kusin som jag fått viltsvin ifrån, typiskt praktiskt. Tror jag ska önska mig det i jul. Lite viltkött och honung av han och hans fästmö.
Nu blir det film. =)

Så tar vi helg

Japp jag har nu tagit helg. Idag vart jag, Assie och Elina klara med vår rapport, inskickad och klar är den vilket känns superskönt. Imorgon blir det helledigt, tänkte börja dagen med en sväng i spåret, hostar fortfarande vilket är lite irriterande så vågar väl egentligen inte träna till 100% än, sedan ska jag och Rikard till Tornby, förhoppningsvis i nårgorlunda vettig tid, han jobbar inatt så vi får väl se.
Lite bitter över att den 2a div 3 omgången är nästa helg, för annars hade jag kunnat åka hemhem idag, hade vart nice. Åh jag saknar stallet, jag saknar att bara sitta på en häst, var senast i maj liksom. Det suger! big time. Hint till någon av er med häst i stallet ;)

Ska glo vidare på tv. ha en fin kväll!

bäst när det gäller

Från 16e plats igår till 9e idag och vidare i nationshoppningen! =D Rolf-Göran med en 0:a och Peder med 4a fel. Bästa Ninja och Roffe, bäst när det gäller. Sjukt impad av att han klarar att hålla nerverna i styr. Dock blir det ruggigt svårt att tampas om medaljerna. Det är riktigt tätt i toppen som det är. Men oavsett så är det bara att hoppas på att vi får någon eller några av oss vidare till resten av den indviduella tävlingen sen.

Nu är det god natt från mig!

40%jobba 60% trams

Ungefär såg fördelningen ut av skoltiden idag. Nivån var verkligen låg och vi var så galet ineffektiva så det var löjligt. Aja imorgon så hoppas vi att vi är lite mer effektiva för det finns en liten chans för att vi kommer kunna vara lediga på fredag, vilket vore freaking amazing!

Har inte så mycket annat att säga om dagen. Ska kolla vidare på nationshoppningen ikväll, so far så är Malin 0:a och Helena har 13fel så nu håller jag tummarna för Peder och Rolf. Heja Sverige!

Dessutom så vart jag lycklig över att inse att Salem ska på turné nu i höst. Tyvärr kommer han inte till Linköping men däremot Norrköping, fast inte förrän i typ mars =/

Nej, nu blir det hästar!

WEG 2010 update

Idag har hoppningen börjat. Ingen av svenskarna var felfria. Ändå måste jag säga att se Rolf-Göran rida är ju en fröjd för ögat och likaså Marcus Ehning. För faktiskt det var rätt många av ryttarna som flaxar och ser hetsiga ut i sin ridning och det är lite kroppsdelar här och var.

Aja nu ska jag sova. Imorgon har min grupp bestämt sig för sovmorgon till 10. Hallelulja!

jag vill bara sova!

Idag är jag helt jäkla astrött. Mycket pga nattens händelser. Tänker inte orda mer om det men så är det. Det har löst sig, dock så är jag inte helt okej än, någonstanns så vet jag att nattens sår inte kommer läkas lika fort som jag önskat.

I alla fall så hade vi statistiklektion imorse. Det var väl inte superkul. Sedan så skulle vi mäta på lite nya ägg, men av typ 7 så vart det bara 3 som gick att mäta på och en dog. Så kan det vara. Så vi har försökt lista ut hur vi skulle göra våra beräkningar i Minitab. Jag hann bli upprörd över att jag inte fattade, innan jag och Assie med gemensamma krafter lyckades filura ut det. Hade näringslivsmöte på lunchen som var helt ok.

Nu sitter jag och väntar på Johanna så vi kan gå å träna. Om 15 min börjar dagens hoppning så då har jag något att titta på sålänge....


typ såhär trött är jag just nu

When something is missing

Ikväll är jag typiskt ensam. Har ju vart "bortskämd" med att få ha Rikard hemma från ca 05 på lördagen till 11 idag, det var 30h i sträck. Typ rekord faktiskt på de senaste 3 veckorna. Ja jag är bitter, för er som det inte framgår för. Att jag inte kan veta när vi nästa gång kan få spendera mer än ett par timmar tillsammans, eller timmar spenderar vi, fast sovandes så det räknas knappt. Det är det som är grejen, att jag saknar att vi inte har så mycket vardag tillsammans just nu. De timmarna vi har tillsammans som igår kväll när vi gick ut och åt middag och så, de är helt underbara, men efter en sån kväll suger det ännu mer att sitta hemma en hel dag och kväll ensam. =(
Jag kan inte säga mer än att jag förbannar dessa tre jobb, jag gör verkligen det. 2 hade räckt bra, speciellt med SOF också.

Det jag ville komma fram till är att en sån här kväll så saknar jag verkligen hästarna. Det känns som om det är så få saker som får mig sådär riktigt lycklig in i hjärtat. Jag längtar hem igen, hem till stallet och vännerna...
(och jag saknar Rikard)


Prosecco tycker det är skönt att bli kliad


My life will not be the same without you

Mot helgens slut

Så var det söndag igen då. Helgen har vart riktigt riktigt bra. I fredags så var vi ett litet gäng som sjöng sing star och spelade rappa kalja innan vi begav oss till [hg]. Väl där så pratade jag och Mia mest bort hela kvällen innan vi gick hemåt med ett stopp på statoil för lite mat. För vi vart ledsna på hg när det inte fanns någon pubtallrik eller veg pizza. Vi ville egentligen vara kvar till stad i ljus men våra magar vann den kampen. Rikard kom senare hem till mig, jag var typ vaken fortfarande då men ja inte i mitt nyktraste tillstånd. Vi sov och myste största delen av lördagen innan vi begav oss till stan och åt middag, mongolisk buffé =) Hur gott som helst!
Idag så slappar jag järnet och Rikard är på möte och sedan personalfest på NH. Ska kanske träna idag eller ta en promenad, det är superfint väder.

Imorgon så är det skola igen... Sen gymet med Johanna.

Nu ska jag njuta av min ledighet

Worried

Igår var Rikard och jobbade och jag spenderade kvällen hemma hos honom med Snacks som sällskap. Hon visade faktiskt sin bästa sida igår. Somnade helt utslagen vid 23. Vaknade vid 04.30 och Rikard var fortfarande inte hemma än. Konstigt tyckte jag eftersom han hade sagt att han skulle hem direkt och inte dricka någon städöl efter kårallen passet. Aja inte alltför orolig så tänkte jag att det säkert bara tog lite tid att skriva rapporten. Vid 05, så började jag bli orolig. Ringde men nej, inget svar, fortsatte ringa fram till 05.30 och då får jag tillslut svar. Nej men mobilen låg på ljudlös i fickan. Vid det laget hade jag hunnit bli riktigt orolig, för faktiskt det finns mycket störda människor.

Aja somnade tillslut när han äntligen låg bredvid och fick gå upp 08.30, astrött. Ikväll blir det iaf en kväll med vännerna med vin, lite spel och ev singstar


RSS 2.0