Mot ny lägervecka

Har vart och lämnat av Rikard på centralen. Nu är det lite mer än 3v tills vi ses igen och då i Frankrike. Innan dess ska jag hinna massa mer. Nu stundar en ny lägervecka på Parken zoo. Ser fram emot den och denna vecka får vi klara oss utan Nicholas och kör på ren girl power. Tror det kommer gå finfint (dock finns han till hands ikväll för frågor). Förra veckan gick toppen och ungarna var fantastiska! Massa fina djur också så denna veckan när vädret ska bli betydligt bättre åker systemkameran med! =D

OCh hörrni! om 7 dagar då åker jag till Spanien för att kika på valar och lära mig massor i 12 dagar! GALET!

Puss o kram på er

i huvudstaden

Efter massa födelsedagsfirande i linkan, sista jobbpass på Kolmården, sagt hejdå till fina kollegor så är jag nu hemhemma. Mamma har skadat sig så jag var minst sagt behövd här hemma, men jag saknar redan Rikard.

Har även spelat årets första och möjligtvis enda golfrunda. Det var faktiskt skoj och gick hyfsat...

Aja har inget vettigt att skriva faktiskt, kanske en annan gång

ny "leksak" och sista veckan

Min kamera kom igår så imorgon hade jag tänkt att fota lite i parken på djuren. Är även inne på den sista veckan på jobbet. Sista lägerskola har dragit igång. En specialklass med riktigt härliga ungdomar.

Jag och Carro storstädade lägenheten inför sommarlovet igår. nu har hon begett sig hem till sthlm och jag bor hos Rikard resterande dagar. Just nu räknar jag bara ner för min månad utomlands!

lyckas helg med röda axlar

Helgen har vart riktigt bra. Fredagen på jobbe avslutades med att jag stannade och var med Elin på Tigertour. Det är när man ger gästerna möjlighet att komma riktigt nära tigrarna i en buss med galler i hägnet och så matar man dem som personal genom gallret. Det var riktigt häftigt och trots att jag offeciellt inte jobbade så hade jag ju uniform på mig och fick därmed och mata kissarna =) Riktigt varmt väder så de stora grabbarna var inte framme bara de 3 år gamla honorna och lilla Kalinka på snart ett år, men det dög fint =D
Jobbade sen på årets sista fest på Kårallen istället för Carro.. så det vart en vaken tid på närmare 24h. Sen igår var det dax för sommar-z och hgs fattömning. Riktigt trevlig kväll =D På sommar-z var det fint väder i år igen och jag var duktig och smorde in mig, men glömde såklart ryggen och är nu rätt röd på denna. =(
Idag har det vart en lugn dag, lite i solen. Imorgon ska jag och Rikard ut till hans moster och hälsa på dem och Rikards mamma som är där. Blir antagligen att vi stannar över natten.

kamera på väg

DÅ är kamera +  objektiv på väg hem och det känns som julafton typ! Gaah!

Insåg idag att jag opponerat (skriftligt) helt annorlunda än andra. Tycker dock instruktionerna sög. men men, antingen får jag komplettera eller så är han nöjd. Jag hoppas så klart på det senare.

Idag var jag tillbaka på jobbet efter 6 dagar. Ojojoj så fantastiskt det var. Roligt att gå runt i parken, se alla djuren och träffa alla fina kollegor. Kan inte fatta att det snart är slut.

Hade guidning med klassen på Tropicarium idag också. Det höll på att sluta med en silkesmarmosett i en ryggsäck men det gick bra och barnen fick minst sagt närkontakt med de charmiga små aporna. Ormen "Vilgott" (som alla heter när vi guidar) skötte sig bra under klappningen och rockorna skvätte duktigt ner dem. =D Spandade tom vår lodjurshona idag, men ingen av ungarna. Bättre lycka nästa gång kanske

RSS 2.0