saknar dig

saknar dig


Slutet närmar sig

Snart är det slut. Allt typ. Sista hoppgruppen imorgon. Fan, fan det känns förbannat vemodigt, hoppas att jag får Radieuse. Allt det här att det är snart de sista gångerna i stallet, på hästryggen, i kyrkan men stallet, jag kommer sakna det, så mycket. Det värker i hjärtat varje gång jag tänker på att jag faktiskt kommer lämna det, väldigt snart. Men ska jag orka slita mig så måste det bli nu, liksom ett år till med en ny häst som letar sig till mitt hjärta då pallar jag inte att lämna det, om jag ens gör det nu. Vill bara att alla ska förstå.

Vill ha Erik hemma men nej han befinner sig på sjukhus i Skövde pga en infektion i handen, jag vet det låter lite mesigt men jag orkar inte gå in på detaljer. Han har iaf ringt mig non stop för att han har så tråkigt och klart jag har vart orolig det vet han. Då passar han så fint på att fråga om han kan träffa Sandra (arvika människan) i helgen, tjoho kul att få höra det efter jag vet inte hur många gånger vi har diskuterat henne. Han vet vad jag tycker och allvarligt jag är jääävligt trött på att hon ska behövas ta upp varenda gång Erik är hemma nu, det suger, känns som om jag delar honom med henne, något jag verkligen inte vill eller tänker. Det får fan räcka snart. Nu kommer han iaf hem idag.

Skiva ikväll efter kyrkan och ungdomsmässan. Bra att gå dit i sina partykläder och med alkohol, mycket kristet av mig :P haha aja det blir nog bra. Typ halva klassen som ska till Lks skiva så det blir nog kul. Ledig imorgon också:D ska nog pyssla massa i stallet då, passa på liksom

Nu är det 1vecka kvar! Känns sjukt. Men ska bli kul. Känns som om det kan bli en riktig blandning av människor på utspringet och mottagningen hoppas ni kommer skulle uppskatta det! =D

Nu måste jag äta lite mat iaf.. så är det, äta bör man annars dör man ;)

Careful <3

476418-14


Jag ser ljuset

Helgen som gick var bra, trots att det blev en hektisk helg. Hoppade Magnat på gummiflis i fredags kväll. Mycket mysigt måste jag säga och han var som ett riktigt litet hjärta. Han fick tyvärr ont i ryggen efter som masserade och promenerade honom på lördagen. Lördag så var det jobb för hela slanten. Sista gången för ett bra tag kanske för alltid som jag jobbade i stallet, nu i efterhand så känns det väldigt vemodigt. Red Careful nere på veras. Hon var pigg, glad och stark, inte så konstigt med tanke på att hon inte rids så ordentligt längre. Sen var det ju superskoj att gå i en grupp med andra hästar också. Köpte massa godis och tittade på eurovision fast jag inte gillar det så kollade jag lik förbannat på det. Igår (söndag) så var jag i kyrkan typ hela dagen. Gick dit till 9 och övade sånger och lite teater. Sen så deltog jag och resten av sommarens ledare i gudstjänsten för alla konfirmander. Träffade sen min konfagrupp och det verkar vara söta barn. Ska bli grymt med läger i alla fall =) Pluggade fysik på kvällen, prov idag, gick väl ok. Liksom nu är det verkligen slut.

Nu de sista veckorna innan studenten så blir det bara en massa den sista bla bla
Typ sista klassrådet nånsin på marina idag
sista hoppgruppsgången på läääänge på¨fredag
sista jobbdagen i stallet
sista torsdagen i kyrkan
Ja allt är typ sista och det bär emot, mitt liv får en sån vändning i höst i och med att jag flyttar. Visst jag klarar det antagligen tror det blir grymt men kommer lämna så mycket som jag älskar och det är inte lätt att bära på. Och ja Lydia ni måste hitta en ny ordförande till Usek. För jag kan inte bestämma om min framtid och låta Usek bestämma om jag kan flytta eller inte. Dock så LOVAR jag att komma hem över Julrevyn och hjälpa till! Kommer sakna stallet, hästarna, fredagarna på marken, lördagarna, de tidiga mornarna inför tävling, ja ALLT och kyrkan varje torsdag, prata, andakterna men allt finns kvar i mitt hjärta och en dag så kanske jag kan komma tillbaka till det jag hoppas det iaf.

Linköping

Upp 05.30 för att åka till Linköping. Inbjuden eftersom jag har sökt dit till i höst och då för att kolla runt i stan och på området vid universitet. Verkar grymt och tror verkligen att jag kan trivas! har ältat så mycket om jag ska jobba eller plugga men nej plugga blir det nu till 90% för det känner jag är det bästa för min skull.

Har ingen anledning till att jobba, vill ju plugga så då är det lika bra att börja. Det jobbiga blir ju med Erik men grejjen är den  att då har vi sagt att han kan plugga komvux där i vår och att vi kan bo ihop då men jag ska garanterat vara minst 3 år i linköping och då vill jag gärna ha vart där 1 termin själv först för att komma in i det å lära känna folk oberoende Erik om vi nu inte skulle hålla så jag inte bara är med honom, svårt att förklara och det låter negativt vill ju att vi ska hålla men känns ändå inte som om jag kan utgå från det.

Dessutom så verkar det finnas chans för att ridningen kan hålla i sig om jag går med i LaRK Linköpings akademiska Ridklubb en studentförening som anordnar ridning och fester och annat så tror det blir bra. Om jag dessutom ska slita mig från Djursholm tror jag nu är tiden, både Lucky och Curfa är ju borta efter sommaren och hinner då inte fästa mig vid nån ny, ja jag är fäst vid Radieuse sjukt mycket men om jag kommer tillbaka kommer hon ju inte vara gammal då å dessutom stannar jag ett år till blir det bara värre.

Så det är sjukt men jag har tp 2 ggr kvar på djurs å sen gäller det mitt nya liv som jag förhoppningsvis får dela med Erik till våren. Det skulle vara toppen.

vilka veckor

Nu är det inte långt kvar! Veckorna rusar på och snart står vi där och har tagit studenten, shit va stört det känns.  Är klar med religionsarbetet nu är det bara fysikprov kvar och nån grej att skriva i alnb bara för att jag är borta på tors så måste jag lämna in skriftligt, det SUGER!

Våndas fortfarande för hur jag ska göra i höst, jobba eller plugga... Plugga lockar i sig mest men då måste ja lämna så mycket, något jag måste en dag ändå men jag kanske inte är redo än, blir jag det någonsin, eller Jobba och antagligen tycka att det är kalastrist.:( men ändå lite frihet Grejen är att jag vill inte att jag ska jobba som en slav och inte hinna nått av det som är kul, stall och vänner, erik om jag ändå ska vara hemma liksom

Bestämmer mig efter torsdag förhoppningsvis. Är både nervös och spänd inför resan till Linköping. Kan liksom vara början på typ ett nytt liv :D

Helg för min del

Nu är det helg för min del. Det var skiva igår på riddarkällaren. Temat förlåt jag har kommit fel, vilket ledde till att jag gick dit i sarong och flipps. Mycket slappt måste jag säga. Skivan var iaf riktigt lyckad och jag valde att åka in med Nima, Agnes och en kompis till dem eftersom Bella och Karin inte riktigt var redo. Dansade på hela natten lång, taxi hem med Ullis bland annat eller till Mörby. Kändes konstigt att gå hem när det började ljusna och fåglarna kvittra. Hade inga problem att somna men imorse var det desto värre att gå upp. Värdelöst egentligen då vi bara såg på film. Gick sedan till Ica och köpte frukost för jag orkade inte äta imorse.

Helgen då.. Blir vila och mys hoppas jag verkligen. Imorgon lite golf kanske med mamma och sedan stallet och hoppa Radieuse, tussen! Erik kommer hem till mig sen och på lördag blir det lite stall sen efter ridningen så ska vi åka ut till Eriks land. Hans familj och lite släkt ska rusta typ. Ska bli skönt. Bara en helg med honom! vi behöver det helt klart efter den inte helt tumultfria förra helgen. Saknar honom nu <3

Jag har ett dilemma för jag har sökt till Linköping, Biologi-etologi, ska dit på tors för att kolla in stan med alla andra som sökt teknisk utbildning där, och jag är mer taggad än nånsin på att plugga vidare. Liksom jobba bara för jobbandes skull passar inte mig kommer klättra på väggarna efter 2 veckor typ. Annars så ska jag jobba lite med plugga engelska på sthlms till hösten bara för att plugga nått och jag vill inte tappa engelskan.

Så är det, Ledig imorn!!!! =D Borde sova. Behöver det, men måste fixa lite annat först

lite mer tid

Nu har jag lite mer tid att ta allt som hänt. Dock vet jag riktigt inte om jag verkligen orkar. Grejjen är den att mösspåtagning, sthlms mästerskapen, skivan ja allt har vart så bra och roligt och det går inte riktigt att förklara.

Skivan var ju det som var senart så där kan jag utveckla mig lite. Temat var enfärgat och jag var turkos. Mycket nöjd. Sabina spöade alla och var tok guldig hela hon hela kvällen. Middagen var riktigt lyckad enligt min mening och jag höll tal. Alla i min klass vet att jag gillar att prata så varför inte. Så himla kul att höra att det uppskattades. Eftersläppet var också lyckat. Drog vid två efter att helt av en slump lyckats fråga Stefan hur han skulle hem och fick därefter skjuts. Det var bara att vara tacksam.

Torsdagen flöt på med sin ledighet. Var i stallet en sväng och betade på Careful och Ruter. Sen efter kyrkkvällen och ledarträffen inför sommaren där vi pratade och planerade inför lägret (längtar det ska bli grymt!) så bestämde jag och stefan att vi skulle ta en promenad eftersom vi nu inte gjort det på ett bra tag. Förr promenerade vi alltid hem från kyrkan tillsammans och pratade om allt. Så vi tog en sväng runt ekebysjön och ösby. Vart en timme tillslut. Hur mys som helst.

I fredags när alla var tillbaka så pratades det en hel del skvaller. Riktigt roligt var det. KOmmer inte delges ¨här vad som sagts.

Var bajsbranschen som gällde på lördagen, red ut på lektionen på en halvgalen Magnat. SJukt söt iofs, det var mys ändå. både han och jag var svettiga när vi kom tillbaka. PÅ kvällen så tog vi oss tillbaka till fjortis tiden och hängde på badberget för att fira Bina lite. Eld och grillning och vattenpipa. Jag körde, levern fick vila. Juste på em så red jag Careful och barbacka, gick inte så bra, hon var otaggad jag var otaggad så vi följde med JH och Tusse till Veras och betade där. Så bäst att skritta ut barbacka och sen sitta på hennes rygg i solen medans hon betade. Hon skötte sig helt exemplariskt. JAg kommer helt klart sakna det.

I söndags vart det sol som gällde och vara med Erik

kort update

har inte suttit vid datorn så mycket eftersom jag jobbade mån och tis kväll sen skiva i ons och igår var det kyrka...

Men iaf mer ingående om skiva kommer. Den var sjukt lyckat iaf =D

måste slagga nu work tomorrow

vilken helg

Långhelgen är nu över...

Inledde med Valborg i onsdags och därmed mösspåtaging.. Började i skolan men lite sång med mera. En del av klassen drog vidare till djurgården för lite brännboll, drickande och trevligheter. Jag hade för plan att inte dricka så mycket, skulle ju upp och tävla på torsdag. Men icke, så vart inte fallet.. lite för mycket för min del och sånt händer men jag är väl inte allt för stolt. Aja tacka Erik för att han var världens bästa pojkvän och såg till att jag hamna där jag skulle :D Avrundade kvällen hemma hos Cilla och ar faktiskt hemma igen vid 21. 30 för att sova inför torsdagen

Torsdagen... till stallet vid åtta för att tävla Sthlmsmästerskapen på färingsö. Inte bakis och faktiskt inte trött heller. Hoppade på världens bästa Travis. Jo han var en stjärna, jag klantade till mig och missade ett hinder. inte van med en häst som hoppar som han.. lite kvar i ponnyryttarstadiet. Men jag är nöjd. Gick bra för klubben och det var en bra dag =D

Fredag. brännbollstunering på Gärdet med stallet. Inte helt party faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag och Lydia åkte sen och hämtade priser till sön.. Sen till stallet och sköta alla tre hästar. mys var det och avslappnande efter en hel dag ute. Sen hoppade jag på Radieuse och hur bra var vi inte. Ja hon är liten men det är min typ av häst och hon kommer bli en stjärna. dock en del kvar att lära.. söta lilla häst.

Lördag. hoppning igen. på Walentino, Eva tyckte det var tid att jag fick hoppa på enSTOR häst. så vart det också. Det gick inte så bra i början men sen fick vi kläm på det och det blev toppen.... fixa inför tävlingen och sen en myskväll hemma mer Erik..

Söndag. upp och iväg för att vara tävlingsledare på dagens tävling. Det har gått bra och jag har mest suttit på läktaren. Skönt att det inte vara några ponnymammor som klagade.. Aja kändes konstigt att erik skulle tillbaka till lumpen när han vart hemma sen förra redagen. Saknar honom redan.

Sen då.. Careful ska betäckas i juni.... alltså ska hon bli mamma nästa år. Hon förtjänar det verkligen, och hon kommer bli en toppen mamma.. kommer sakna henne i stallet bara. får passa på den typ sista månaden vi kan ses mycket. Men hon ska iaf vara kvar i sthlmsområdet så jag kan hälsa på henne och kanske en fölis nästa sommar =D

RSS 2.0