Pepp?

JA! Eller nja... jo jag är pepp inför imorrn, dock står 5h bajsmockning, fodring och annat i vägen för min totala lycka. Ridningen går jag glatt med på eftersom det kanske är 1 år tills jag sitter på Radieuse igen =( Usch!

Är ändå ok att jobba i stallet, nej jag är inte glad när klockan ringer 06.15 men sen är det okej. Skönt att liksom inte behöva tänka. I och för sig gör jag det så mycket just nu ändå. menmen. Gosh jag är så trött på denna malande tanke och värkande känsla i magen. go away.

Så istället gör jag som vissa andra kalla dagar. Tittar på resor, mest för att drömma mig bort. Men har funderat lite. Om vi har kvar vårt ställe i Frankrike i sommar så vill jag fasen ha dit ett gäng. Kanske tjejgänget i 4v. bara mysa och bada, sola och dricka vin... inte helt fel.

Nu kallar maten!

(you are like a drug to me)

Ledig dag!

Idag har jag vart ledig. Det har vart riktigt skönt. har vart och bytt lite julklappar, köpt jeans och gett systemet ett besök inför nyår. Jag är riktigt pepp alltså. Förra året var ju riktigt roligt, tyvärr hade jag ju feber. Vilket jag inte vill ha i år. Så nu har jag sett till att jag inte jobbar em på nyårsafton så jag kan vila på eftermiddagen och verkligen vara på g.

Är lite spänd inför det nya året och vad som väntar. Året som gått har vart riktigt bra. Men inte så mycket spänning kanske. Just nu känns det som allt kan hända. Jag vill bara vara student nästa år och leva livet och vara lycklig.

Nej nu ska jag sova inför jobbet imorgon.

typiskt täppt

Jag har blivit fökyld! Rejält också =( f*n! Just nu går jag både på strepcil, bafucin och otrivin för att lindra mina symptom, men inte blir man frisk när man jobbar typ varje dag i ett stall och rider 1h per dag. Jag vill inte vara sjuk på nyårsafton igen! Förra året hade jag feber. Jag vill inte det i år.

Hoppningen på lilla Radieuse går fint =) Och vad gör jag då varje dag? Ja när jag inte jobbar 7-17 och rider också så pysslar jag med hästarna. Radieuse blir lite ryktad och sen så borstar jag även på Ruter och Dokki (Anitas två hästar i stallet, hon äger ju Careful också) sen så ska jag promenera lite med dem också. Så det är fullt upp.

Nu ska det ju bli svinkallt dessutom, på ons när jag jobbar igen ska det vara -15-20, inte okej! Kommer bli ett helv*ete att jobba då!

Slut gnällt, ska bli skönt att vara ledig imorgon. Ska byta lite julklappar och hoppa och sköta

Är tillbaka i linkan ca den 13 januari

Juldagen

Igår var en pers, men trevlig. Jag fick massa fina presentar =) Vi började hos farmor och farfar med släkt där och sen vidare till min moster och morbror med lite släkt där. Hade ju ridit på morgonen också. Inte på Radieuse dock, skulle haft Mantos men bytte till Banze, det var mys men inte samma som Radi.

Har jobbat idag. Faktiskt helt okej trots juldag och torvning.

Tror inte det blir så mycket skriva här den närmaste tiden, jag jobbar en hel del och rider dessutom.

Imorgon börjar hoppkursen, ska bli spännande att se vem jag får!

Allt jag säger är:

ÄNTLIGEN!!!! JULLOV, JULLOV, JULLOv! jag kan inte säga det tillräckligt. Fan vad jag har längtat. Det går inte att beskriva med ord. Om 1,5h sitter jag på bussen hem igen. Ikväll ska granen in, julpyntet ner. Jag ska fixa lite med julklapparna. Imorgon ska vi till min kusin med familj på lunch, sen ska granen kläs och absolute christmas gå på högsta volym. Jag ska gå runt i mjukisar och raggsockor i 3veckor!

eller..... nästa iaf, blir lite täckbyxor och sånt så jag kan jobba i stallet också. Och rida. Åh jag längtar tills hoppkursen börjar. Hoppas verkligen jag får Radieuse! Tusse.


Sen då.. (tentan idag var ett skämt, jag vill inte prata om det. som vanligt kanske det gick med tur men den här gången blir jag förvånad) men nu är det JULLOV så vi skiter i det!

titta på fan

Jag klarade zoomorf helv*tes tentan! Och inte bara det jag fick VG, hur det gick till det vet bara gudarna (och thomas och ronny då). Nej jag var verkligen förvånad. Kändes inte alls topp när jag skrev tentan utan hade hoppats på att jag skulle klara den precis. Men detta innebär att jag har jullov fram till den 18 januari när skolan börjar igen, visst nån jobbkväll på [hg] blir det kanske, men inte mig emot, jag gillart. Funderar ju starkt på att söka jobb i puben efter att vi jobbat våra festeripass i januari.

Nu pluggar jag inför tentan imorgon. om 24h har jag jullov och är hemma i stockholm igen. Dessutom har vi städat, tvättat och bytt vatten hos fiskarna. Dessutom måste jag packa. Menmen så kan det vara. Jag bara vill att tentan kan börja så den kan ta slut!

Vi hörs imorgon, nu ska jag fixa med te och tömma torktumlaren

Tillbaka igen

Nu sitter jag i linköping igen. Ångern är vad rätt stor. Jag har inte pluggat tillräckligt till tentan på tisdag och jag är så opepp man någonsin kan bli. Julbordet igår var i alla fall jättetrevligt och måste säga att mina kusinbarn skötte sig riktigt bra.

Jag och Benjamin hade tänkt ta bilen ner men i och med att det snöade så ökade halkrisken så vi tog tåget istället. Så blir buss tillbaka igen på tisdag med Lina.

hade lust att bara sitta kvar i stockholm och ignorera tentan och göra den någon annan gång. Har jag tur är den typ exakt som de två gamla tentorna jag kollat på, men det är väl att hoppas på för mycket. Nej om 48h är jag tillbaka hemma med JULLOV!

Why does love always have to be like a battlefield?

Idag vart det en dag i snökaos sthlm med mamma. Vi köpte julklappar till 2 av mina kusiner samt brorsan. Tänker inte avslöja vad här. Det vart även lunch i Östermalm saluhall. bakpotatis och skaldjursröra. Riktigt gott. Är mysigt att gå omkring där inne, minns inte ens när jag senast var där eller hur det ser ut. Men jag skulle också vilja kunna unna mig att handla på något sånt ställe ibland när jag börjar jobba.
Sedan vart det även julgransköp med pappa. Gick ovanligt smidigt i år. Pappa har börjat lära sig att det går snabbast när jag får välja vilka granar vi ska titta på och han ger råd när jag ber om det, annars är han tyst och visar inga granar som jag bara nekar. Det här med julgran brukar vara ett projekt varje år, för jag är riktigt kinkig! Och hade nån hemma köpt gran utan mig, då hade den behövt lämnas tillbaka.


vår julgran förra julen

Jaja imorgon ska jag upp och till hudläkaren för att se om jag kan ta bort ett födelsemärke som sitter precis där bh bygeln sitter, inte bra det inte. Har redan blött en gång. Sedan blir det stallet och sen kommer Benjamin, hoppas att allt känns bättre då än nu.

vill bara tillbaka i min egna värld och bara titta på de solstrålar som finns, inte se allt tungt.


när stockholm kysser min kind

Nu är jag hemhemma i stockholm. Känns riktigt skönt även om det är en kort visit innan jag åker tillbaka på sön för att skriva tenta på tisdag innan jag tar riktigt jullov. Har ändå smygstartat mitt jullov. Började med att vara barnvakt med mamma åt mina kusinbarn. Det involverade lite klapp på hästarna sen snowracer åkning. Var rätt jobbigt att gå upp för en relativt brant backe med två snowracers. fick åka lite själv också med den minsta på 3 som inte vågade åka själv.

Hämtade också mitt jobbschema. Blir drygt 80h jobb, så lite klirr i klassan.

Har precis ätit en god middag med familjen.. Lite för att fira mamma och pappas 20åriga bröllopsdag.

Imorgon bär det av till stan med mamma för att leta lite julklappar till släkten och lunch.

Nehepp, fysiologiboken kallar!

varning för ras...

låt mig bara få komma hem nu! 13h kvar tills bussen går. Hang in there...


So far, no harm

vaccinerade mig mot svinifluensan idag. Över 12h har gått och jag har inga biverkningar, bara lite öm när jag tvingas lyfta armen till axelhöjd. Hoppas det håller i sig. Har aldrig reagerat på nått vaccin förut så tror inte det.

imorgon har jag mitt sista schemalagda innan tenta den 22a. Gud så skönt det ska bli. Sen på ons kl 08.30 sitter jag på bussen mot sthlm. Hem! jag ska åka ner och pussa på Hubbe och Radi direkt. Och ta reda på när jag ska mocka bajs i jul =P

Nu ska jag snart sova, när jag sett klart på Animal Cops


No air

Nu vill jag hem. Hem till stallet, hästarna, familjen och vänner. Jag behöver egen tid. Borta från linköping. Få saker på rätsidan igen. Snart... Jag längtar till julaftons morgon när jag får sitta på Radieuse varma rygg barbacka och rida med alla till julmusik.

Nej en hel höst utan paus det orkar jag knappt. Speciellt inte nu.

How am I suppose to breath with no air.

(eller när den lilla luften som finns är "fel")


Få personer vet hur ont det gör utan dig i sånna här tider!

fattömning och lite bilder

Igår var det fattömning på [hg]. Det var verkligen en superrolig kväll och natt. Det var verkligen den bästa på riktigt länge. Sällskapet gör allt. Vi i 4v började köa strax efter halv sex men vart inte insläppta förrän halv sju pga att alla som skulle på sittning skulle in före oss. Tog en öl, åt lite och sen var det dax för ombyte innan vi skulle gycka för psykologerna på deras sittning. Det gick sådär enligt oss själva, men vi fick massa beröm efter. Så det är ju bra. Och efter jag att det hade börjat snöa =D sprang ut i den!
sen fortsatte kvällen med drinkar och lite öl och dans och massa skratt. Jag och Johanna fick vår cocktail som vi suktat efter sen fredagen när vi diskade glasen.
Kvällen slutade vid stad i ljus och sen en brottningsmatch i den lilla snön som fanns. Jag tyckte jag vann då, fast enligt Arvid så var det inte så. Men men.... revansch är allt jag säger


fina flickor igår, Elina och Johanna


Gf tackfest, shotrace med fulvin



Jobb igår, fest idag

Kom hem kl 06 imorse efter avslutat jobbpass med efterföljande städöl på HG. Det var sjukt slitigt, bar glas som en liten packåsna men jag och Johanna teamade bra i disken där uppe. Undra hur många gånger man kan använda ordet ursäkta på en kväll liksom. Städölen var trevlig den här veckan också. Satt och plockade ut skalet till chilinötterna eftersom jag inte tål jordnötter. Eller ja jag fick veta det för X-antal år sen när jag testades för ett utslag, då hade jag ätit jordnötter hela livet utan att märka nått direkt, men tydligen så var jag allergisk. Så äter det inte nu, man vet ju aldrig om man får en överreaktion. Tänkte kila hem framåt 05 men vart tillbaka puttad i soffan av Henrik.

Anyway, ikväll är det fattömning. Mitt största dilemma just nu: vad f-n ska jag ha på mig? Dessutom ska festerikläderna med för vi ska gyckla på sittningen som är där under kvällen. Tror/hoppas att kvällen blir awesome!

Winnerbäck

Var Awsome! Jag har faktiskt inte ord för att beskriva känslan igår men jag har ett ord. FANTASTISKT! Längtar redan till sommarturnén. Jag menar Winnerbäck ska ändå ses ute en varm sommarkväll, då är livet som bäst.

Idag har jag försökt plugga lite, men det har gått segt. Var hos Kalle för lite te och mackor och sen fastnade jag framför ett tv-spel här hemma. (säg inte högt till Kalle)

Nu vankas det mat innan jag ska hoppa i hänglsena och bege mig till HG för en kväll/natts arbete. Bara hoppas att det blir lika trevligt som förra fredagen. Skulle ju egentligen åkt till sthlm idag men i o med att det är redovisning och annat på tisdag får jag snällt stanna här. Så nu missar jag julrevyn på söndag. Lycka till!


Lycka!

Jag ska på Winnerbäck ikväll! Lyckan är fullständig! Jag suktat efter biljetter hur länge som helst. Och idag, samma dag som konserten fanns det fortfarande ståplats kvar! Weei! Ska dit me Catrin och Sofia. Tror det kommer bli fantastiskt! =D


Och igår kväll var roligt, trevligt och rätt onyktert på sina håll. Nu ska jag fortsätta läsa fysiologi.

ååååh skittenta!

Jag HATAR zoomorf av hela mitt hjärta. Alltså boken har vart rätt kul att läsa för det har tagits upp om evolution och anpassningar men att skriva en tenta på 100p där 90p är bara ren utantill kunskap. Som glosor, skit som man bara kan slå upp nästa gång man behöver veta. Vad hände med förståelsen?

Jaja nu ska jag inte gnälla mer. Med tur och beroende på G-gräns klarade jag mig, det känns inte omöjligt.

Sitter och lyssnar på spotify, lite dead by april passade rätt bra till mitt gnäll =p nej men faktiskt 2 saker, Jordin Sparks är fantastisk och sen så lyssnade jag lite på Rent, musikalen, den första jag såg, med Jacob Stadell bla.  ojoj han är nog min favvomusikalartist. Åh den har så fina låtar.

Nu ska jag hoppa i lite kläder, bättra maken, gyckelträna med finaste 4v och sen hem till Linus och Tobbe för "inflyttningsfest" = glöm tentan, ta din flaska och var glad!


Mör!

Nu har jag tränat 1h 45min. Riktigt skönt med en genomkörare. Men min kropp är helt mör just nu. Började med 45min Coreball, har aldrig vart på det förut men det var ja helt okej, nödvändigt ont som man säger. Behöver verkligen stärka min rygg. Men ska gå på torsdag igen och så kanske jag kan fortsätta hemma sen. Det är roligare än vanlig styrketräning för coren eftersom bollen tvingar en att tänka på balansen konstant. Sen vart det iaf 1h bodyjam också. Gosh älskar den här koreografin, men fasen vad den tar!

Anyway ska duscha, plugga superlite till och sen se hells kitchen innan tenta imorgon. Wish me luck!


Må zoomorf brinna!

Jag säger bara GAAAAAH! Jävla dumma kurs. Ge mig jullov, alla tentor slut! Nu!

Jag längtar till torsdag. Ev blir det HG då men annars så fattömning på lördag! =)

Ska se om jag pallar få upp lite bilder från lördags senare ikväll.

Just nu vill jag ha pizza, tröstäta för den dumma kursen

Sova, sova, säng, säng, säng

Jag vill sova! Är trött som en sengångare efter jobb på HG i fredags och tackfest med efterföljande luciakraballen igår. Vi hade kul på tackfesten i alla fall. Men måste säga att Kraballen var överskattad. men men. Har inte vart så produktiv idag. Sitter och läser lite anteckningar men orkar inte mer idag, känner att jag borde men att jag gärna unnar mig lite tid utan plugg.

Vi har ätit tacos idag. Så gott! Och så har vi bytt vatten i akvariet och planterat i nya växter. Provar fortfarande vilka som passar då flera har en förmåga att bli tuggade på.

Jag försöker bara se framåt till jullovet. 16 dar kvar!

Gummisnoddar och fulvin

Att jobba igår var faktiskt så jäkla roligt! Jag pendlade mellan garderoben, lite diskplock och stämpelkoll. Men i alla fall, vi som började tidigt spelade lite TP och sen så kom det folk i vågor hela kvällen. Dock så var det verkligen lite folk igår, vad det berodde på vet jag inte men det gjorde att vakterna typ löpte amok. Allt började med att Arvid (ena vakten) ber oss skjuta gummisnoddar på en annan vakt. Dock slutar det med att jag trackar Emil (annan vakt) efter att han började smälla gummisnodd på mig, så jag ger igen. Anyway så har jag innan kvällen är slut lyckats få handklovar och med dem blivit fastsatt i garderoben på stängerna galgarna hänger. Jag säger bara, jag ska ALDRIG göra något olagligt för dom var inte sköna. I alla fall så hade vi kul, vakterna var astrevliga... lite rastlösa men roliga. Sedan slutade vi kvällen med städöl och lite mat. =) Somnade 05 imorse.

Ikväll åker hängslena på igen, dock för fulvinsrunda och Luciakraballen! Weeei! (hoppas vi kommer in)

Fulvin, fulvin!




HG jobb ikväll

Ikväll är det LiTHe blås luciafest på Kårallen men jag jobbar på HG. Det ska inte bli fantastiskt som det känns nu. Känns som jag hade behövt plugga istället. Iofs är risken att jag hade gått på den festen om jag inte jobbat. så skitsamma.
För imorrn är det tackfest för GF och sen Luciakraballen. Vilket ska bli riktigt kul! Sitter och panikpluggar lite nu innan jag ska hoppa i hänglsena. Är lite trött på att ha hänglsena på sånna här "officiella" uppdrag, hänglsena ska ju vara fest! Imorgon gör de sin rätt igen.

Ha en bra fredag!

Helg imorrn

Det är med lite panik som jag välkomnar helgen imorrn. På söndag ska jag har läst klar i zoomorf boken, repeterat eftersom jag och johanna ska göra övningstentan. Är inte riktigt i fas. Men jag kämpar på med både zoomorfen och fysiologin. har iaf lämnat in rapporten och fysiologiuppgiften så det är ur världen. Men imorrn kväll ska jag jobba på HG från 17.30 till ca 04. Så då kommer jag inte hinna plugga. Måste försöka komma upp imorrn och plugga på fm... Aja sen lördag då blir det fulvinsrunda och klackarna i taket =) Eller ja de gul, blå 4v skorna.. platta, tygskor.. inte så mycket klackar men va fan! Ska bara se till att få med de andra små festeristerna från tackfesten till Kraballen.. Kalle...kanske, Johanna.. ska gå att övertala.. Emma.. räknar med det ;)

Anyway nu ska jag plugga mer. Fasen va trist och pluggig min blogg blivit.. Kan ju säga att det är det som dominerar i mitt liv. Men jag har tränat ikväll också.Bodyjamen är fantastisk!

sleep tight!

Längtan

Jag längtar efter jullovet. Jag är sinnessjukt skoltrött och vill bara få kommer hemhem, vara i stallet (jobba) och träffa mina vänner. Igår längtade jag verkligen efter nyårsafton. Och min fråga om vad f-n jag ska ha på mig dök upp. Nej jag ser verkligen fram emot nyår. Det blir hemma hos Markus som förra året. Dock får jag hoppas att jag inte har feberkänningar som förra året. Nej i år vill jag festa!

Idag kom kylan hit också. Finally lite vinterkänsla. Nu håller jag tummarna för att alla väderleksrapporter har fel och det fortsätter vara kallt efter imorrn, fast det verkar som det ska bli plusgrader igen =(

Ser fram emot lördag också. Ska bli kul med fulvinsrunda. Jag vet inte men festnerven i mig kliar verkligen. Kanske därför =P

Juste julklappstips till mig till typ lillebror eller andra släktningar: En vegetarisk kokbok.


Nyår förra året =) Fyrverkerierna vid engelbrektskyrkan är det inget fel på!


Tillbaka till träningen

Idag har jag vart på bodycombat igen. Första gången på riktigt länge. Åh va skönt det var! Snacka om att jag har saknat träningen nu över schlaget. Märker att jag är bra mycket tröttare nu också än när jag tränade regelbundet. Klart det har att göra med att schlaget tog på krafterna men samtidigt har den bristande träningen bidragit. Men nu är jag tillbaka!

aja nu kallar skolböckerna!

RSS 2.0