Dagens träning och landet

Var ett rätt tungt undergroundpass idag. Kroppen och musklerna var rätt trötta så fyller på idag med ris och lite mer mat. Imorgon är det ju ben som gäller och då vill jag ha rejält med tryck.

Sitter ute på Ängstugan nu med Felicia och har det slappt bara. Har en av alla katter bredvid mig i soffan. Hur mys som helst! Kommer inte ha direkt interet här mer än på kvällarna så uppdateringarna kommer vara sämre så ni vet.

Ha det fint nu!

Eftermiddagsinlägg

Hej alla.

Hur har dagen vart än så länge? Jag har mest sprungit runt känns det som och sen lyssnat på framläggningar. Kämpade mot tobleronen och kakorna, så är nöjd med det =) Nu ska jag springa ut till kycklingarna innan jag ska träna, underground blir det.

Sedan bär det av ut till Ängstugan, ska lagas mat till mig och Felicia då. Återkommer ikväll om passet


Ut till landet

Idag flyttar jag ut till landet en vecka för att bo på Ängstugan. Det ska bli riktigt skönt och mysigt att vakna och se gräs utanför dörren.

Jag ska passa på att rida mycket och bara ta hand om mig själv.

Kommer inte vara fel helt enkelt.


Godmorgon

Återigen en mulen dag här på slätten. Vad hände med sommarvärmen liksom. Vill ju ha sol nu när jag har all möjlighet i en vecka att kunna rida massor.

Har precis ätit frukost. Kesella 1% med bär, solroskärnor, 1 kiwi och lite krossade linfrön, 1 ägg, 1 kopp kaffe (sjukt viktig!) och ett glas citronvatten.

För er som är vegetarianer men som äter mejeriprodukter så är kesella en superbra proteinkälla, om ni annars äter kolhydrater i kosten så välj den eller en annan kvarg med låg fettprocent, 1% eller mindre. Äter ni LCHF så ät den med högre fettprocent (10%). Kvarg kan man göra massor med, ha i såser, bakverk eller äta vid mellanmål. Blanda med funlight och stoppa en sväng i frysen så har ni en form av glass.


Kärlek på burk, nej skämt å sido, jag lever mer eller mindre på detta till frukost och mellis eller i såser. De smaksatta har 7,5% fett och  högre del kolhydrater men man kan blanda dem med den lätta naturella också. Mina favoriter av de smaksatta är hallon och citon som precis kommit ut.

Kom ihåg att äta av det som får er kropp att må bra nu!


natti natti

Nu ska jag krypa till sängs. Ny dag imorgon. Flyttar ju ut till landet imorgon för att bo på Ängstugan en vecka medan Alain och Maria är på semester. Jag och Felicia planerar att vi ska äta gott =)

Fan jag tror jag har en muskelknuta i ryggen som gör att det strålar ut smärta mot höger skulderblad när jag tar djupa andetag. Hmm, inte alls särskilt skönt och den har vart där nu i 2 dagar. Är det inte bättre imorgon ska jag i alla fall fråga Kristian vad han tror. Typiskt bra att känna en såndär massör ibland.

Sov gott nu!

Att leva sitt liv

Det här med att hitta en balans i livet, det är inte helt lätt. Det går i perioder i vad som kan kännas som balans, vad som är viktigt att prioritera. Det jag tror är viktigt, det är att hitta en bra grund, en vardag där man trivs med sig själv och där det mesta fungerar. En vardag som man kan kanta med guldkorn av små saker som förgyller den.

När jag flyttade var det svårt att hitta en balans. Jag levde livet som det kom, prioriterade skolan, festade och hade det jävligt kul. Men det är inte hållbart i längden. Som jag skrev igår, det är viktigt att trivas i sin kropp, och den kroppen kommer inte gratis, inte för mig i alla fall.

Idag så försöker jag leva sunt och äta på ett sånt sätt att jag blir starkare utan att lägga på mig fett, snarare tappa det. Träningen har blivit en viktig del av min vardag en grund som jag inte tänker släppa. Ett sätt för mig att koppla bort stress och bara köra på. Träffa trevligt folk och känna att jag kan utvecklas. Samtidigt så försöker jag hitta en kost som passar mig. Just nu består den av lite kolhydrater för att komma i sommarform, något jag aldrig gjort förut så det är kul att orova, men till hösten kommer jag antagligen öka mitt kolhydratsintag, då menar jag mest potatis och ris för att bygga på lite mer muskler. Problemet är att min mage inte riktigt gillar kolhydrater så kommer ta det rätt lugnt ändå.

Nu så är det sommar, solen skiner och livet är som bäst. Jag äter och tränar nyttigt hela veckorna, så en dag har jag ätardag, en dag där jag fyller på energikällorna med lite högre intag, unnar mig en glass eller ett glas vin. För jag mår inte bara bra av att leva efter träning och kost, utan också de där guldklimparna, en kula glass på stan en dag, ett glas vin i gott sällskap i solen. Det sociala livet, balansen, den är viktig. Att inte få ångest över en glass, en chokladbit.

Just nu älskar jag livet, min livsstil, fylld med träning och god, bra mat och guldklimpar!


Var stolt över dig själv, känn att du förtjänar att leva det liv du lever. Gör de val som får dig att må som bäst, och acceptera andras val. Var inte rädd för förändring om du söker det!

Grymt pass!

Dagens träning var galet effektiv. Drog ner på vilan mellan repsen för att verkligen ta ut musklerna. Provade dessutom en ny form vid bicepscurl med hantel. Nämligen 21an som 100GD gruppen tipsat om. Det innebär att man först gör 7 nedre curl alltså från bottenläge upp till 90 grader, sen 7 övre: från toppläge ner till 90 grader och sedan 7 hela. Det gav en otrolig kontakt i muskeln.
Körde rygg också, jobbade med att ha kontakten med musklerna och det gick bra. Körde marklyft för andra gången någonsin och drog i alla fall en 2a på 70 kg. Marklyft är en superbra övning som aktiverar flera muskler. Främst ben och ryggen. Chinsen då. jo jag kan göra tre om jag redan står med lätt böjda armar, men inte från att hänga längst ner. Suger! Men jag ska kämpa vidare.


Bild på marklyft. Superviktigt att hålla ryggen rak. Spänn bålen!

Dagens lunch satt finfint sen. Wokgrönsaker och quornbitar med ingefära, grön currypasta och kokosmjölk.

Veterinären har vart och tittat på kycklingarna också. Hon trodde vitaminbrist. Så nu ger vi vitamin i munnen till dem. Håll tummarna!

Stänga av ett tag

Nu tänkte jag gå och träna över lunchen för att få koppla av och stänga ute stressen ett tag. Jag hatar när jag inte har koll och inte kan kontrollera saker. Det är en stor stressfaktor för mig, och jag vet det.

Nej, en sväng till gymmet får det bli!

Trött!

Idag kom jag inte upp ur sängen. Mitt huvud var ett kaos och ögonen föll igen hela tiden. Så jag sov 1h extra. Allergin har olika dagar när den är jobbigare och det har vart rätt bra förra veckan och kroppen hade liksom börjat vänja sig. Men nu har gräset börjat blomma. Inte mycket men jag tror att det är det som gör att jag är så trött igen. Nu är det ett nytt sorts pollen som jag reagerar på, precis som en ny bakterie. Det blir inte bättre av den underliggande stressen av att jag inte vet hur det blir med alla kycklingar och om mitt exjobb kommer kunna genomföras.
Dessutom har jag jobb via STS som jag ligger lite efter i. Nej det är mycket nu helt enkelt.

Imorgon flyttar jag ut till ängstugan en vecka. Det ska bli skönt.

Min resa till träningen (lång text)

Idag så är träningen en del av min vardag men så har det inte alltid vart.

Som yngre så tränade ja gymnastik, men jag fastnade tillslut för hästarna och ridningen. Stallet var allt och jag tränade inget utöver ridningen. Egentligen är jag en rätt lat person, tycker inte om att behöva promenera utan gör det som är bekvämast.
Under mina år i högstadiet tänkte jag på hur mycket hets det var om att vara snygg. Att ha en platt mage och så vidare. Hade jag det? Nej, knappast och det skapade en ångest. Under gymnasiet så vart det inte bättre. Jag började finna mig i att jag hade "en kraftig benstomme", vilket jag har, och jag kunde därför inte vara smal som många andra. Nej, det där som fanns på magen, det kommer alltid finnas.
Under sommaren 2007 åkte jag till Australien 2 månader och den kosten i samband med ingen motion och att jag börjat äta p-piller var inte lyckad för vikten. Jag kom hem större en någonsin. Vet inte hur mycket jag vägde, men det märktes på kläderna. Gick ner med hjälp av mamma och ett kostupplägg med få snabba kolhydrater. Men tillbaka som jag var när jag började gymnasiet, det kom jag aldrig. Under vintern 07/08 seglade vi sedan 10veckor med klassen och återigen, dålig mat, lite motion = upp i vikt. Dock har jag aldrig under den här perioden haft koll på hur mycket jag vägt.

Bilder från -07 hem från Australien, syns att jag väger mer i ansiktet. 2 andra bilder från seglingen -08. Ser ni på den sista hur jag försöker hålla in magen (revbenen syns)

Jag flyttade hösten -08 till Linköping. Inga hästar så jag tänkte att nått måste jag göra. Campushallen är ett gym som ligger på just campus så jag skaffade mig ett träningskort. Provade mig blygsamt fram på lite pass, tränade ca 2/vecka men inte mer. Stabiliserade mig på runt en 68-70 kg, 38 i klädstorlek och en kropp som jag inte helt trivdes i. Så småningom kom jag in på styrketräningen tack vare en kompis. Och jag gillade det, jag gillade att få känna mig stark. Men det tog fart med träningen på riktigt hösten -11. Fortfarande på en vikt på 68 kg. Då vågade jag mig iväg på mitt första kettlebellspass. Jag var fast. Jag började varva kettle med gymmet och provade sedan efter rekommendation frå Kristian på Underground, en form av funktionell träning. Det var fruktansvärt första gången. Men jag återvände.

Egypten -10

Helt plötsligt kom vändningen. Vågen visade helt plötsligt 63 kilo runt januari. Och jag var starkare än någonsin. Idag så varvar jag funktionell träning med strykepass. Jag älskar känslan av att orka mer och bli starkare. Idag ligger jag på ganska stabila 59 kg och har tappat en strl i kläder. Men det är inte det viktigaste, det viktigaste är att jag trivs i min kropp och hur jag mår. Jag får inte ångest av att sitta och känna att jag har valkar, jag behöver inte känna att jag behöver dra in magen. Idag har jag en platt mage, så gott som i alla fall. Mina muskler börjar definiera sig, jag har armar som man kan se musklerna på och axlarna börjar visa sina muskelfibrer och snart är magrutorna framme. Jag som inte kunde, jag kan ju! Det handlar om att ge sig fan på det, hitta en träning man älskar och tänka på vad man stoppar i kakhålet, inte hela tiden, men till vardags.

Dagsformen. äntligen börjar definieringen komma!

Det liv jag lever nu är en ny livsstil, en livsstil jag återkommer om i ett senare inlägg. Men jag trivs, mår bra och har utvecklats otroligt mycket.

Motivationen

Att hitta en källa till inspiration och motivation är viktigt för att ta sig upp ur dalarna ibland. Hundra grymma dagar peppar mig på alla sätt, men när det är slut eller ni som inte är med vart ska ni vända er?

Min träning har blivit helt otroligt viktig för mig och jag skriver ofta om att leva efter en livsstil och orka det. Det handlar om att hitta balansen och det tar sin tid.

Varje dag så besöker jag bloggen www.aldrigvila.se. Den drivs av Mikael Hollsten som är en otrolig kille. Men inte bara att han tränar och äter bra, han skriver otroligt kloka ord. Ni som vill ha en bra motivationskälla till träning och en livsstil med träning och bra kost kika in hos honom. Som skärmsläckare på min dator har jag flera thumblrbilder med träningsmotivation. Det påminner mig om varför!

Jag ska skriva inläggen om hur jag gled in på träningsbanan ordentligt och även om hur jag ser på den balans jag börjar hitta.

Mycket nu

Det har vart sjukt mycket för mig det senaste dygnet och därför har jag uppdaterat som en kratta. Kom hem från sthlm sent i söndags och sedan var det fullt upp hela gårdagen och jag satt i princip inte vid datorn. Det visade sig nämligen när jag dök upp på skolan att mina och Beas kycklingar inte alls mådde bra. Så jag spenderade dagen i kläckeriet för att ta hand om de som var värst. Vi såg till att de fick i sig vatten och druvsocker och nu verkar läget bättre. Enda tiden jag inte var där igår var när jag tränade som har resulterat i en go träningsvärk i triceps idag och sedan så red jag igår kväll.

Red Junco igår som var hur fin som helst!

Idag måste jag försöka boka ett möte och börja med min tidplanering ordentligt, men allt kommer lite efter eftersom kycklingarna är viktigast. Utan dem, inget exjobb nämligen.

Helgen i sthlm

Nu är jag påväg till Linköping igen efter en helg i sthlm. Den har vart hur skön som helst och jag har faktiskt inte tänkt en tanke på vad jag stoppat i mig och det har vart befriande. Nu ska det bli skönt att komma hem igen dock.

I fredags så grillades det grillspett och vi hade det bara trevligt.
Lördagen var fullt ös. Åkte på morgonen till pt staffan och gjorde en kalipermätning. 22,6% fett är jag nere på. -1% vilket är 0,5 kg fett för muskelmassan är samma. Egentligen är det inget strålande resultat. Men jag vet att jag de senaste 2 veckorna småätit för mycket och jag vet ju anledningen till det. Nu ska jag hålla kosten för att se vart det slutar. Men jag kan säga att jag mår så bra i min kropp just nu. Jag trivs och känner att balansen börjar komma. Sedan vart det lite shopping innan hamnens dag. Vi vart 10 från gamla gymnasieklassen + vår ena klassföreståndare som är bäst som träffades. Vi hamnade sedan på klipporna och hängde i solen fram tills 19 då vi åkte till stan istället. Jag var hemma vid 00 igen. Det var fantastiskt roligt att träffa alla och vår klass var så underbar. Det är fantastiska människor och vänner för livet

Idag har det vart upptaktsgudtjänst för sommarens konfirmander, lite ledarsnack och möten. Det ska bli kul att åka på läger igen. Tog sedan en PW och tränade lite UG inspirerat på tomten.



Underbar helg helt enkelt. Nu ska jag börja leva ut den lyckan och styrkan som faktiskt finns i mig!

I sthlm

Nu är jag hemma hos mamma och pappa i sthlm. Är rätt skönt. Har ätit en sjukt god middag, grillspett och fruktsallad efter. Nu är jag galet trött och tänker gå och lägga mig.

Imorgon då ska jag först iväg och göra en kalipermätning hos Staffan, dvs mäta procenten kroppsfett på kroppen. Ska bli spännande. Sedan ska jag shoppa lite och sedan är det hamnens dag

vi hörs imorgon!

Gårdagen + dagens klädsel

Igår så gjorde jag mina pilotstudier med blandade resultat. Hönsen samarbetade inte rikigt. Men det var bra och jag har tagit lärdom. Jag behöver i alla fall inte planera om direkt så det känns skönt så då kan jag förhoppningsvis njuta ordentligt den veckan jag bor på Ängstugan och bara ta fm till lunch i skolan max.

Gick sedan till gymmet eftersom jag inte fick plats på passet men jag gav snabbt upp. Det var förbannat mycket folk och jag blev påmind om varför jag brukar träna morgon eller tidig em. Körde spänsthopp, axlar och lite chinsträning men sen fick det vara bra.

Istället så skyndade jag hem duschade, bytte om och var i stan på 40 min, det gick snabbt o cykla vill jag lova, för att äta middag med Kristian. Trevlig kväll blev det och det är så kul att se hur folk verkligen vaknar till liv och strålar nu när sommaren är på gång.


Nya jackan och ny klänning. Blir så när det som finns i garderoben är för stort

Effektivitet

Hej.

Igår var det fullt ös medvetslös under em och kväll och uppdaterar senare om vad jag gjorde.

Idag har jag hunnit vara på gymmet och kört bröst och benpass samt chinsträning. Nytt pb i liggande benpressen med 8 x 100 + släden. Bröstpassen går bra och jag till skillnad från många andra tjejer tycker det är roligare att träna överkropp än underkropp. Men för er som vill ha bra rumpövning så är det utfall som gäller.

Har även vart på två framläggningar, sen nu ska jag göra rent akvariet innan det bär av mot sthlm. Det vankas grillat ikväll!


Benpress till vänster som jag kör i och sen utfall till höger. om man inte vill ha en stång på ryggen så kan man ta hantlar och hålla en i varje hand.

Hantelpress som variation till bänkpressen

Hörs igen senare när jag är på bussen till sthlm

Mot hönsen och planering av träning

Nu ska jag strax packa ihop mig och åka till Vreta för att göra mina studier. Känns som jag glömt något men det löser sig. Anyways, wish me luck.

När jag kommer tillbaka ska jag träna. Står som reserv på UGn och håller tummarna att jag kommer med och i så fall hinner tillbaka. Annars blir det spänstträning, chins, marklyft och axlar idag. Har dessutom valt att försöka plocka bort lite mellanmål för jag står rätt still nu och tillåtit mig att vräka i mig lite hur som helst. Och tänka sig att jag överlevde mellan frukost och lunch, och ack så god lunchen var sen.

Men som sagt off to the fjäderfäs!


Header

Jaha, då är det snart sommar och jag känner återigen att min design och header behöver en uppfräshning. Tyvärr är jag ju helt kass på det där som om någon snäll själ vill hjälpa till så hojta!

Nu sitter jag mest och rullar tummara. Äh klockan är ju 10 vilket innebär: FIKA!

Morgon och gårdagens ridning

Godmorgon alla.

Idag ska jag genomföra mina pilotstudier, alltså jag ska göra testförsök av de jag sedan ska använda i höst. Så nu håller ALLA tummarna för att det går vägen och att jag inte måste gå tillbaka till ritbordet. Fungerar allt så kan jag börja ta lite smått sommarlov och fungerar det inte, då har jag en hel del kvar att göra. =/

Igår red jag Yawatha. Han fick jobba rätt rejält och det vart lite smådiskussioner när jag tyckte att höger bak och vänstebog faktiskt skulle gå in under kroppen. Men jäklar vilken kapactitet den hästen har. Han kan sätta sig hur mycket som helst men har har inte musklerna riktigt än. Galoppen var nog den bästa vi haft någonsin! Glad jag släppte ut den en trött ponny igen i gröngräset och klappade och gav godis.


Framgång på gymmet, snatch och chins

På gymmet idag så körde jag kettlebells. Kettlebells är en träningsform som utförs med ett redskap som ser ut som en kanonkula med ett handtag. De finns flera olika vikter på dem. Kettle är även en tävlingsform där man utför vissa moment. Det är en bra helkroppsträning och är riktigt bra för bålstabiliteten och benen. Efter mitt första kettlepass kunde jag inte sätta mig på toan liksom.


Idag körde jag en utmaning som jag gjort 2 gånger innan. Den består av 4 efterföljande övningar. Snatch, squat, Clean och press. Tidgränsen är 20 min. Första omgången gör man 40 snatch (20/arm), 40 squat, 40 clean(20/arm) och 40 press (20/arm) sedan börjar man om med 30 snatch osv ner till 10. Jag kör denna med 12kg kettle. Första gången jag prova gick det inte, greppet eller framför allt underarmarna klarade det inte. Andra gången gick jag i mål på tiden 19.52. Idag var det dax igen. Tiden: 18.25. En förbättring på nästan 1,5 minut. =D 12 kg kettlen kändes förvånandsvärt lätt och det visar bara hur mycket den andra träningen ger.

Vill ni testa kettle tycker jag att ni ska ta hjälp av en instruktör, vet att det finns gym med kettlar man kan använda men med för tunga så kan man lätt skada sig.

Resten av träningen blev det chins, eller negativa i resan mot min första och lite mage.
En liten snatchguide, men som sagt, jag tycker ni ska ta hjälp i början. För att få träna kettle själv har jag fått ett kort av min instruktör

Chins, jag kan inte göra en, men om man istället startar i toppläget (med hakan över stången, jag brukar hoppa dit) så kan man hålla imot på vägen ner för att stärka musklerna för att kunna göra på riktigt sen. Annars finns det maskiner på vissa gym som hjälper till och tar en del av din kroppsvikt.

Allt för nu!

Iväg till gymmet

Nu riktigt kryper det i benen av energi så jag ska sticka till gymmet nu. Har tänkt kettla och se om jag hittar motivationen till att köra utmaningen. Sen blir det chins träning också. Jag ska banne mig klara en snart!

Efter det ska jag till stallet och rida lilla trollet.


Tänk om alla alltid stöttade varandra och såg till varandras bästa. Vad fin världen skulle vara då

Ytterligare en solig dag

Idag är det strålande sol. Försöker planera ihop resten av veckan och att gå på lite framläggningar på fredag så får väl bli en tidig morgon på fredag igen för att köra ben och bröst. Idag har jag tänkt att kettla lite efter lunch. =)

Tänker att jag ska dela med mig av några av de övningar jag kör på gymmet. Framför allt mina favoriter. Det kommer under de dagar jag tränar. Lite som dagens bästa övningar.

Sen under kvällen ska jag rida Yawatha.

Eftermiddagsplaner

Nu har jag vart och hämtat min nya jacka, dessutom har jag hunnit äta lunch. Nu ska jag snart till Vreta för att förbreda inför mina pilotstudier på torsdag. Sedan hoppas jag att jag är tillbaka så jag hinner med Campusbussen 16.20 så jag kan åka och träffa Beaver.


Early bird

Imorse var jag uppe 06.15 och kl 7 promenerade jag till gymmet. Körde rygg och armar och det gick rätt bra. Triceps är lite av mina favoriter och dipsen går bättre och bättre och blir fler och fler. Däremot chinsen känns en evighet bort. Men det ska nog ge sig så småningom.

Nu ska det jobbas lite innan jag ska ut till Vreta i em.


Dagsformen. Det tar sig och jag börjar bli jävligt nöjd med mitt jobb och slit.

Dagens glädje fick jag av en tjej som körde skivstångsrodd samtidigt som mig som efter kom fram och sa: "Jäklar vad stark du är". Jag svarade med ett tack och sa att hon skulle fortsätta kämpa. Tänk vad en liten komplimang kan göra

Ny tag imorgon

Nu ska jag förbreda det sista inför imorgon. Ska träna direkt på morgonen och sedan blir det jobb under dagen innan jag sticker till Beaver efter allt.

Har kollat lite vart jag kan tatuera mig och ska ringa lite imorgon för att höra hur det är med tider. Kommer inte göra det förrän i höst dock för vill kunna sola och bada obehindrat i sommar.

Nej, hörrni.. är faktiskt inte helt på topp just i denna stund. Det går upp o ner det där

Yawatha söker hem

Nu är världens finaste ponnykille till salu. Han förtjänar ett hem där han får vara den ögonsten han vill vara, där han får tiden och uppmärksamheten han förtjänar. Den här hästen är helt otrolig och jag har fått en fantastisk kontakt med honom redan. Jag önskar av hela mitt hjärta att han hamnar i ett hem där han får vara en stjärna, någons älskling.

Annonsen hittar ni här: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=613407



45 effektiva minuter

Det kan man lugnt säga om dagens undergroundpass. Kristian fullständigt körde slut på oss alla. Det sista varvet var en kamp mot hjärnan. Fan vad vi kämpade! Pollenallergin gör att andningen inte riktigt hänger med, men jag vågar pressa mig lite till och medicinen hjälper lite men inte så bra som jag önska. Idag om man jämför med 1 år sedan så klarar jag i alla fall ett helt pass, jag orkar köra trots att det känns tungt och jag vet att jag kan om jag vill. Det är när jag stressar upp mig som det skiter sig med andningen totalt.

Grymt pass helt enkelt!



Fika i solen

Måndagen fortsätter vara bra med en lyxfika på latte i solen vid 10. Jag, Annis och Assie sällskapade Bea vars projekt jag gör mitt exjobb inom och Mia som Assie gör sitt inom. Vi hade riktigt trevligt och jag trivs som fisken i vattnet just nu. Känns lite surt att sitta inne en sån här dag.

Nu har  jag laddat med lite kvarg, fun light och bär inför UG kl 12.


Betesstund med Campino

Ny vecka - nya tag

Ny vecka efter långhelg. Känns alltid lite konstigt, har dessutom haft det hur bra som helst i helgen.
Vad sker denna vecka då?

Under veckan ska jag genomföra mina pilotstudier ute på Vreta. Håller alla tummar och tår för att det ska gå som tänkt så jag inte behöver tänka om med mina försök.
Annars är det som vanligt lite olika, möte idag och seminarie imorgon.
Träningen då? Jo, jag kör hela veckan tills på fredag. Underground mån och tors. Kettla imorgon, gym ons/fre som det ser ut just nu.

Imorgon hoppas jag kunna åka till Norrköping och bästa Bävern och på fredag, då åker jag till sthlm.

Nu ska jag hoppa i shortsen BARBENT! och sticka till skolan!


mmm sommar!

Kvällspromenad

Vart en kvällspromenad för att inte somna innan kl 21. 5,3 km avklarade och det var hur skönt som helst ute. Älskar sommaren, älskar att det är ljust sent in på kvällen, älskar värmen.

Nu ska jag duscha och sen sova

Värme och bra ridpass

Solen har vart framme och det har vart riktigt underbart väder idag. Stallet är snabbt avklarat på fm numer och därefter så longerade jag Zingara med sadel medan Maria red Hebe. Zingara som är typ världens coolaste tjej kunde inte brytt sig mindre om att ha en sadel på ryggen. Duktig tjej.

Red sedan Zaza vilket gick hur jäkla bra som helst. Var 3e gången jag satt på han och idag red jag från början och hela passet själv. Annars har Maria ridit innan. Och jag inser varje gång jag sitter på honom hur mycket jag har lärt mig. Idag kunde jag jobba honom i en bra form i princip hela tiden och jag kan komma åt och gå på utan att han går i taket. Vilket innebär: jag är avslappnad i benen och klämmer inte som jag gjort innan och har lätt och rörlig kontakt med munnen. Om inte, då är han spänd och står på bakbenen. Så jag är så nöjd att jag kunde rida ordentligt med krav på honom och är ju så jäkla fin. Men jobba, det får man.

satt sedan upp och red Thoebe och att ha suttit på Zaza innan var hur bra som helst. För jag hade med känslan av hur det skulle kännas. Skritt och trav på Thoebe med fokus på bakbenen på plats och att gå rakt på spåret samt att böja sig i sidorna. Han var rätt fin men det är mycket häst att rida.

Jag önskar att jag har med mig känslan imorgon till Yawatha av hur det ska kännas och försöka få fram det i honom. Är rätt slut nu, hade tänkt träna efter stallet men dels så är jag astrött och sen så känner jag av halshelvetet. Så vila tills imorgon så jag inte drar på mig någon skit och sen på´t igen!


Snygga Zaza

Sista dagen på långhelgen

Godmorgon.

Har ätit frukost och ska snart åka. Idag är det kalasfintväder igen. Vet inte riktigt vad jag har tänkt i stallet idag. Yawatha ska ridas av någon och Hebe ska jag eller Maria rida. Sedan longera Zingara när hon ändå är inne och Qieto kanske också. Ev får Thoebe komma in och bli riden idag. Ja vi får se helt enkelt.

Efter stallet ska jag till gymmet. Om jag är klar så jag hinner till UGn 17 så blir det så annars ska jag köra lite kettlebells själv.

Hörs ikväll


Thoebe igår

Dagens stall

Idag har det också blivit en riktig heldag i stallet. Vädret har vart underbart. Blåste lite väl men det gjorde inget. En trevlig tjej som heter Ebba har vart där idag och ska det imorgon med för att rida lektion medan hennes familj spelar golf. Dem är här nere under långhelgen. Hon har hängt med mig största delen av dagen och det var kul med någon som var intresserad och ville lära.

Jag då, jag red Yawatha en sväng innan Tilda tog över som det sedan är tänkt ska hoppa honom lite. Sedan fick han gå ut och äta i gräset. Red därefter Hebe som var riktigt bra. Nu går hon att jobba från start och hon rusar inte runt. Inte heller biter hon tag i högersidan lika mycket. Fina tjejen. Longerade Campino med sadel och hängde sedan på honom med hjälp av Alain. Han skötte sig och är så duktig. Är så glad att det går framåt. Avslutade dagen med att longera Zingara som är en speciell dam med mycket humör. Fick hjälp av Maria att förstå henne och sen kändes det mycket bättre. Hon är trevlig, men man måste ha henne med sig annars går det inte.

Imorgon är det fullt ös igen innan gymmet på kvällen. Älskar det!

Fotat lite idag. Fler bilder kommer upp

Campino har fått ny grimma!

De tre pojkarna ute i hagen: Yawatha, Ulysse och Thoebe

Lördag

Godmorgon.

Har precis fått i mig min frukost och ska bege mig mot stallet. Ska rida Yawatha och Hebe idag och sen longera Campino också är planen. Men man vet ju aldrig vad som sker så vi får se sen.

Har en rätt go träningsvärk från gårdagens pass.
Ha en bra dag!


Godnatt

Fredag, jag ska sova. Är trött efter ha sett på film med Elina. Trevligt var det =) Jag har som sagt riktigt fina vänner.

Imorgon, först kolla till kycklingarna, sen stallet.

Godnatt


Finaste skrutt, fotad av bästa Micke! Så: Mickes bilder = No taking!

Lyckan man kan få av 3 fina pojkar

Gymmade imorse och sen kollade jag till kycklingarna innan jag åkte till stallet.

Har vart riktigt lugnt där ute och det var precis vad jag behövde. Pysslade med att laga lite stängsel efter mockningen och sen skulle vi släppa småhingstarna i en ny hage med bete (Yawatha, Thoebe och Ulysse). Vi öppnade så de kunde springa genom korridoren till hagen. Och vad överraskad jag blev. Yawatha kom i galopp, förbi Maria och stannar sen hos mig trots att det är öppet. Så jag promenerar med han istället lös nästa hela vägen och han gick så snällt med mig fast han kan springa som han vill. Älskade lilla häst. Det bandet man kan knyta till ett djur är obeskrivligt och känslan när en häst kommer gnäggandes och visar att just du, du är den som han väntat på är otrolig. Han var bra i ridningen också med tanke på att jag inte suttit på honom på 1,5v.

Longerade sedan en pigg Campino som trots energi höll sig i skinnet. Imorgon blir det longering med sadel, och sen på söndag får vi se om jag ska prova att hänga med sadel. Longerade även Qieto som jag aldrig gjort för. Och oj vad fel jag haft om honom. Visst, han är stissig och rätt ofokuserad mellanåt. Men när kontakten satt där så var han helt fantastiskt lyhörd. Kommer förhoppingsvis bli riktigt fin det lilla skrället.

Älskade djur alltså, jag behövde få känslan tillbaka av lyckan där. Av kärleken och känslan av att jag faktiskt kan och är duktig.


Uppe med tuppen

Trots ledighet så ringde klockan 07. Ska nu ta mig iväg till gymmet innan jag åker till stallet. Är pigg och ute är det sol =)

On the road back

Kvällen har vart fantastiskt trevlig. Nu gläds jag över det där glasvinet jag drack för ca 2v sen som gjorde att jag behövde bjuda Jenny och Johanna på middag. Carro var självklart också med. Jag är nöjd över den mat jag lyckades laga!

Förrätt: Rödbetor med chèvrekräm på salladsbädd
Varmrätt: Quornfärsbiffar med äppelsallad och yoghurt
Efterrätt: Apelsin och lime pannacotta à la GI-Style!

Vi har pratat om massa och bara umgåtts och jag har haft det kul och trevligt. Jag inser samtidigt hur jag efter i fredags kommit av mig i det viktiga. I min vardag. Från och med imorgon är det tillbaka till det som betyder mest: Hästarna. Jag är ledsen att jag hamnat på sidospår och nu ska jag tillbaka till den väg jag redan var på. Där jag hör hemma, en del av mig och mitt liv. Nu ska en ny vardag skapas, men de viktigaste ska bestå.


För mycket

Det har vart på tok för mycket för mig sen i fredags. Egentligen inte att göra, utan mentalt. Idag slog det mig i att jag märker att jag har lättare för att stressa upp mig än vanligt, att jag känner hur det dåliga samvetet av att inte räcka till kommer och hur jag känner att allt håller på att falla.

Stallet och hästarna har fått ta stryken, stryken av allt som skett. Inte idag heller hann jag dit. Kom hem från att storhandlat vid 13, ska få hit Johanna och Jenny för middag om 3h och måste börja med den. Sen behövde jag städa också. Sen känner jag, jag skulle kanske hunnit dit en sväng. Fast då är min stress i 110. Nu är mitt dåliga samvete i topp istället.

Imorgon, imorgon är det hästarna som gäller. Hela dagen!

Vill känna mig stabil igen, men det kommer

Tatueringar

Det är som de säger, stannar man vid en så kan man hålla sig där, efter två, ja då är man fast. Jag är fast. Jag älskar båda mina tatueringar som båda betyder väldigt mycket för mig. För mig är de viktiga på de sätt att de påminner mig om vad som är viktigt i livet, vad som betyder.


Min första tatuering är till minne av min mormor som gick bort när jag var 12. Hon var en stor förebild, stark och självständig och var mig nära. Jag minns henne i dag med glädje, som en trygghet och med stor saknad. Stjärntecknet är mitt efter, vingarna är som symbol för att hon alltid finns med mig, runt mig som en styrka, som skyddande. Jag fick inte tatuera mig för mina föräldrar, men så fort jag flyttade gjordes det och dem tog det fantastiskt bra. Idag accepteras det och de har vant sig vid att jag går utanför ramarna.

Min andra är en pegasus. Den står för lycka och en vänskap som inte går att sätta ord på. Utan hästarna skulle jag inte vara där jag är idag, inte den jag är och antagligen bra mycket olyckligare. De ska finnas med mig hela livet och jag vill aldrig glömma vad de betytt.

Nästa kommer bli en späckhuggare på vristen. De har vart mina favoritdjur sen jag var liten. Idag står de för frihet och bandet till familjen. Jag börjar nästan gråta varje gång jag ser en för att de är så vackra djur. De påminner mig även om att se framåt, att sträva efter mina mål, att jag kan om jag vill


Vill även ha denna text på handleden fast i annan sti: tro, hopp och kärlek. Min tro, kyrkan och den gemenskapen är även den en viktig del av mig och den jag är. Något många ifrågasätter, men något jag är stolt över.

Skön morgon

Har haft en riktigt skön morgon. Gick upp, åt och läste lite i min bok innan jag cyklade till gymmet. Gymmade med Jenny och det gick okej, men rätt trött i kroppen, imorgon blir det vilodag. Dock hade vi väldigt trevligt. Nu ska jag försöka få något vettigt gjort här


Hjälp Captain Watson

Nu riskerar en av mina största förebilder att hamna bakom lås och bom för att han vågar gå emot det som är fel. För att han står upp för vad han tror på. Ett fult politiskt spel ligger bakom.


Slut som artist

Satt hemma och degade vid 16 tiden. Hade väl saker jag skulle kunnat göra, men inget blev gjort så jag begav mig till groovepasset kl 17. Sedan direkt efter vart det ett undergroundpass. Så jäkla skoj idag, vi fick slåss! Underbart att ta ut all ilska. Nu är min muskler slut och jag ska snart sova.

Men bra dag, 71 söta fjun märktes och vägdes också under förmiddagen.



Dagens ridlektion

Åkte tidigare till stallet idag men hann inte rida något innan lektionen då det var upptaget i paddocken. Borstade och pysslade om en kelen Campino, sen satt jag och bara mös i hans box medan han åt. Var uppe en sväng hos de tre små vandalerna för att hälsa på Yawatha. Han gnäggade när jag kom, och det värmde i massa. Märktes att jag inte vart där på en vecka för han var väldigt på mig och han tappar lätt respekten från marken när han inte hanteras på ca 1 vecka. Hade lite ledarskapsövningar i hagen och tricktränade. Det gick bra. Fina lilla trollet

Red Junco sen som hade en del energi och dessutom inte ville jobba vilket resulterade i att bakdelen har flugit en hel del under passet när vi skulle öva galoppiruetter, men en del fick vi till. Var i alla fall underbart att vara uppe på hästryggen igen. Längtar till långhelt, då ska Yawatha ridas alla dagar och få massa uppmärksamhet!


Mys med Campino

Klappa på lilla vildingen.

Skakig

Passet gick bra. Andningen är rätt jobbig mellanåt pga pollenet. Men jag orkade och körde på men satans vad slut jag var efter passet. Var alldeles skakig.

Never mind, ska plugga lite till och sen ska jag åka ut till de fina fyrbenta som jag inte sett på en vecka. Vart inget i helgen då jag behövde tiden till att bara vara.


Bild av Johanna från i vintras

Längtan efter ett pass

Trots att det känns tungt så har jag lyckats hitta längtan efter dagens undergroundpass. Jag vet att jag är jävligt envis, bestämd och har en jäkla jävla anamma när det krävs. Idag krävs det. Idag ska jag spöa skiten i övningarna Kristian har planerat. 100 grymma dagar gruppen på fb är underbar och där finns det fantastiska människor som peppar mig att orka med träningen en dag som denna.


Vardag

Sitter på kontoret och försöker hitta orken till att fortsätta min vardag som vanligt. Träning kl 12, hästarna ikväll. Men det känns inte så viktigt längre. Även om jag vet att det är det som får mig att må bra så känns det som en hel process att bara ta sig dit.

Men, jag ska.

Dessutom, jag har världens finaste vänner. Ni vet vilka ni är och ni är guld värda.

One day I´ll find love again

När alla tår är trampade på och förtroendet som bortblåst, då väljer mitt hjärta en annan väg.

En dag, hoppas jag, att jag ska få vara kär igen. Helst för alltid. En kärlek med skratt, delade minnen och ett förtroende så starkt att det inte finns tvivel.

En dag...

Mör och bra besked

Hade ju möte med Pelle idag och han tyckte att jag och Bea hade bra idéer vilket känns riktigt skönt. Nu ska vi göra ordentliga pilotstudier på det och se att det fungerar så nästa vecka har jag en del planerande att göra förutom att kycklingarna kläcks på tisdag då.

Dagens UG pass var mördande. Efter passet så visste jag inte vilket kroppsdel som var tröttast utan jag var helt slut. Det lär märkas imorgon vilken kroppsdel som fått slita mest.

Nu hoppas vi att vädret har fel så jag kan ta mig till stallet imorgon och faktiskt få ngt gjort där

Sitta still?

Jag är galet rastlös idag. Vill bara få slippa sitta still och komma iväg till gymmet och träna. Riktigt skönt att känna energin i kroppen.

Ska nu efter lunch ut med Bea till Vreta för att kolla hönshuset och få en överblick om vad som redan finns där och vad som behöver fixas. Ska bli skönt att komma iväg lite. Sen efter det har vi möte med Pelle så får vi se om min och Beas plan är tillräckligt bra för min kära handledare.

Ikväll? Vad händer då?


Idag har jag på mig mina nya chinos från Esprit. Riktigt snygga och sköna

God morgon -fredag

Fredag idag, igen. Riktigt skönt med helg och jag är rätt pigg faktiskt. Längtar redan till träningspasset i em. Vad som sker ikväll är oklart men imorgon är det tänkt att jag ska till stallet. Sedan på kvällen är det middag och fest med klassen! =)
Tror detta kommer bli en bra helg. Är på sprudlande humör redan!


Glad tjej!

Vägen från det klassiska till barocken

För att göra en relativt lång historia kort: Mitt intresse för hästar startade på riktigt när jag var ca 11 och började rida på Djursholms ridskola. Innan dess hade jag ridit lite på en annan ridskola och kunde grunderna. Ganska snabbt efter att jag började rida så blev jag skötare på en ponny i stallet, Crispy. Efter några år så bytte jag till Lucky Man och började sköta honom. Hos honom stannade jag tills han togs bort januari 08. Jag skötte även ett sto, Careful till dess att hon fick sitt första föl 08 och idag finns hon inte längre. Under tiden red jag i flera grupper och en specialhoppgrupp. Tävlade lite smått också. Hade riktigt kul men egentligen nu i efterhand inser jag att jag inte direkt utvecklades så mycket. Men jag trivdes och älskade det.
Eftersom båda mina sköthästar försvann frå ridskolan 08 så valde jag att flytta till Linköping för att plugga. Samtidigt fick jag även gå över från ponny till stor häst tävlingsmässigt och innan jag fastnade på nytt för en häst så valde jag att flytta. I Linköping höll jag upp ridningen tills våren -10 då jag under ca 2 månader hade en medryttarhäst. Men vi klickade aldrig och jag hittade inte glädjen i det. hösten -10 var jag iväg på prova-på ridning i barock hos Alain genom LARK, linköpings akademiska ridklubb. Vi var ett gäng som totalt fastnade och vi startade en lite egen grupp som tar lektioner fortfarande. Hos Alain och Maria på Ängstugan rider jag fortfarande lektioner och från hösten 11 så började vi hjälpa till med hästarna utöver lektionerna. Varför vi gör det och vad vi gör kan jag ta en annan gång.

Men varför fastnade jag för barocken? För mig var det en helt ny grej, hästarna var annorlunda skolade, det är mndre ridning med handen och jag inser nu att jag nog kände mig hemma i det direkt. Jag älskar hur jag fortfarande utvecklas nästan varje pass och framför allt hur jag får jobba med hästarna från marken på ett helt nytt sätt. Med hästar jag innan bara kunde drömma om.


En helt ny värld

Älskade Lucky

Älskade Careful

Mys med Zambrano

Lycka

I måndags var det strålande väder och Yawatha var hur rolig som helst att rida. När jag skrittade av honom så kom jag på mig själv med att just då bara känna total lycka i hela kroppen. Solen sken, hästarna gick i sina hagar och mös, det var grönt, Yawatha var lugn och avslappnad och frustade. Allt i livet kändes så lätt just då, det är så livet ska vara när livet är som bäst. Jag riktigt njöt och bestämde mig för att ta vara på känslan och försöka plocka fram den när den behövs.

För i allas vardag kommer det tillfällen när vi behöver plocka fram den där känslan av när allt känns underbart för att orka igenom det som känns så mycket tyngre.



Lycka, älskade lilla tok.

Vad pysslar jag med?

Jag har kommit på att jag skriver om mitt exjobb, utan att riktigt förklara vad fasen det är jag håller på med.
Jag skriver om hästarna utan att riktigt förklara hur jag hamnade där jag är idag, i barockridningen, en helt annan inriktning mot vad jag gjorde innan.
Jag har inte heller direkt förklarat hur jag helt plötsligt började träna 5-6 pass i veckan och älska det.

Hur ska ni kunna hänga med? så jag ska försöka ta tag i detta under dagen/kvällen och börja så smått reda ut allt.

Men nu måste jag jobba lite innan seminariet om en timme.


Hästarna är kanske en av de absolut största och viktigaste delarna av mitt liv.

Hjälp?

Alltså jag vill lägga över bilder från min mobil till min dator via bluetooth för att jag inte alltid har med sladden, men bluetoothen vill inte starta på datorn. But why? Hjälp mig!

Annars så har jag fixat på projektplanen och gjort ett avelschema över alla generationer vilket är lite pussel så nu flyttar det sig typ rutor framför ögonen på mig.

Nu ska jag fortsätta av att njuta av att ligga still i soffan =)

Så lätt

Jag kunde inte hålla fingrarna i styr utan har nu beställt hem en jeansjacka och 2 klänningar. Jag som redan shoppat nya kläder denna månaden. Kändes liksom ännu bättre med tanke på dagens väder att få klicka hem lite nytt.

Nu gäller det att hålla fingrarna i styr resten av tiden =)

Regn

Idag kom då äntligen lite regn. Det gör mig inget eftersom jag ska vara inne hela dagen. Egentligen hade jag tänkt åka till stallet i kväll men om vädret håller i sig så skippar jag det. Nu kommer det i alla fall vara någon dag som pollenallergin är lägre.

Igår körde jag rygg och armar på gymmet. Har gått ner nu med start igår från 12 rep till 8. Riktigt kul att känna att jag kan lasta på lite mer vikt. Dessutom börjar underhudsfettet släppa nu, på armarna ser man och även magen börjar släppa. Stannade även på ett pass groove, men satans vad stum jag var i benen efter undergrounden i måndags.

Anyway, ska läsa lite artiklar sen kettla och sen skriva på min projektplan efter ett möte.


Längtar till sommaren, värmen och god mat i Frankrike

Off to the gym

Nu ska jag lämna kontorsstolen och sticka ner till gymmet för att köra ett rygg och armpass. Ska nog dessutom gå på grooven kl 18, mest för att det är så galet roligt så det får bli en bonus idag =)

Har haft lite möte med Bea och vi har en plan nu för mitt exjobb. På fredag ska vi ha möte med Pelle som har det sista ordet om det kommer funka eller inte. Jag är taggad i alla fall!


Pollen

Imorse var det värre än någonsin att ta sig upp. Min kropp vill bara sova, eller nej mitt huvud vill det. Det är en sån skillnad mot 2v sen när jag vaknade pigg kl 06 typ. Förbannade pollenallergi. Jag hatar att känna mig seg och trött i huvudet, men vem gör inte det.

Igår var det lektion i alla fall. Red Yawatha innan som var hur pigg som helst. Galoppen sitter nu, bra fattningar från skritt och det går att lägga volter. Fick även till några samlingar men var bara nöjd över att han ville galoppera och orkade det utan att jag behövde hjälpa honom konstant i varje steg.

Red sedan lektion på Caliento. Och jisses vilken utmaning. Han är som en bomb och superkänslig för allt. Han är innan han kom till Alain riden i Spanien med rätt hårda hjälper och han går och väntar på att bli överfallen av hjälper känns det som. Fick tillslut ordning på det med hjälp av Maria och det var supernyttigt för mig att bara vara mjuk och lätt och rida med endast sitsen.


Kvitto

När jag kom till dagens UG pass inser jag till min fasa att det är uppställt för idioten. Nu ska det tilläggas att min kondis är kass trots att jag tränar massa och att jag stressar upp mig och får andnöd ibland. Första gången jag provade UG var det ett likadant pass och jag det var helvetet. Jag var längst bak och långsammast och höll på att ge upp.
Idag då, hur gick det för mig och mina demoner. Vi körde 4 x 4 min. Så 4 set, 4 min, ca 1 min vila mellan. Och idag kom kvittot på riktigt att mitt slit lönat sig. Jag verkligen köttade på, körde så svetten lackade och låg längst fram hela tiden tillsammans med Henke och Tanja. Fasiken så jäkla skönt. Jag orkade, jag klarade det och jag har utvecklats, både i min kondis, min styrka och min återhämtning. Efter det så fortsatte vi med 3 övningar. 20 sek effektivt 10 sek vila, 8 set.

Sen var jag slut som artist. Nu har jag läst artiklar och ska bege mig till stallet för att rida Yawatha innan kvällens lektion =)


v. 19

Ny vecka då. Avstod träningen igår och idag riktigt spritter det i benen av energi och jag vill bara få ösa järnet på dagens UG pass. har insett att jag nog ska lägga om min träning för att helt kunna vara i stallet på helgerna och inte känna stressen av att åka till gymmet. Så istället för 3 rena styrkepass denna vecka blir det 2 med en extra muskelgrupp/pass. Så lite längre pass men tror inte det ska vara några problem. Ska i alla fall prova denna vecka. Det är ju lättare att köra 3 pass under höst/vinter när det är mörkt tidigt, men nu vill jag vara i stallet i lugn och ro på helgerna

Snart möte. Sen ska jag jobba lite.


fina Campino

stall helg

Det har blivit en helg i stallet som vanligt. I lördags red jag Hebe som tyvärr är något overkad vilket påverkar henne så nu är hon uppskriven åt hovslagaren. Hon var hur arbetsvillig som helst och inte alls springig. Som en klocka var hon. Longerade sedan Yawatha och även Campino. Båda gjorde det de skulle.

Idag har jag ridit Thoebe till att börja med. Det märks att han har stått ett tag. Tyvärr har Johanna inte hunnit eftersom hon är så sjukt duktig med sitt exjobb och massa annat. Sedan har han även vart förkyld en tid. Igår longerade Jenny honom. Han satt fast rätt ordentligt i bogarna och vill inte riktigt jobba. Men det gick bra för att han ine gått på länge och vi kämpade på. Samtidigt red Clara Yawatha. Och det märks att han behöver gå med andra och hanteras av andra nu. Hon gjorde ett riktigt bra jobb för att vara första gången hon satt på honom. Imorgon ska jag hinna rida honom innan lektionen.
Sedan red jag Junco. Det tog ett tag innan han lugnade sig och kunde jobba men fick till riktigt fin galopp med början till piruetter och efter det jobbade han hur bra som helst i traven (det han behöver träna på) och blev lång och lägre i formen så ryggen kom upp ordentligt. Dessutom började vi lite samling mot piaff. Han har passagen i kroppen eftersom han tar till den så fort han blir upphetsad. Den ska bara läras in för hjälper också. Riktigt nöjd är jag i alla fall.

Sist med inte minst så hängde jag på Campino med hjälp av Alain och Åsa. Alain höll och Åsa slängde upp mig. Han var så duktig. Något spänd men gjorde inget och hade full koll på mig hela tiden. Lycka när jag får bekräftat att all tid jag lagt resulterat i ett stort förtroende som gör att vi kan gå vidare.

Bilder från dagen finns på svenskmicke.blogspot.com så kika in där!

Det är ju förbannat

Vad man kan gräma sig och slå ner på sig själv för ett misstag. Det där glaset vin igår förföljer mitt samvete som ett svart regnmoln. Jag är arg och besviken på mig själv över att jag inte var stark nog att följa mina mål. Samtidigt vet jag ju att det inte är hela världen, maten går bra, resultaten går åt rätt håll, ändå känns det som jag förstört allt.

Nu är det fullt fokus framåt, igår var ju hur trevligt som helst.. varför kan jag inte bara släppa skiten!

1 dagen av exjobb

Jaha, idag har jag min första dag av exjobb. Har fixat ut nyckel och nyckelkort. Ska försöka få lite koll på vad jag måste göra de närmaste veckorna.

I och med gårdagens glas vin så har jag druckit alkohol 2ggr denna vecka, vilket iofs inte gör mig ngt eftersom det vart nada de första 4 av 100 grymma dagar. Men ett av mina mål var att dricka 1/vecka så nu blir det till att bjuda Johanna och Jenny på middag som "straff". Helt i sin ordning och det ska blir trevligt. Så nu: förslag på recept, vegetariskt ska det vara. Visst är jag lite förbannad på mig själv att jag inte höll disciplinen, men va fasiken allt annat går ju så grymt bra!

Har lite idéer redan....

Fin kväll med

Fortsatte med en fin kväll i stan. Har suttit på en pub o snackat hela kvällen. 1 glas vin vart det med. Kanske inte helt i sin ordning, men vet att kaloriintaget annars vart under det normala idag så kände att det var helt ok och inte skulle förstöra ngt. Jag har i alla fall haft det hur trevligt som helst och det är det viktigaste.

Hörs imorgon!

Mer sol och framgång

Idag har det vart en superfin dag igen. Åt en god frukost efter PW och sedan åkte jag och körde ett grymt benpass på gymmet. Ökade i vikt på alla övningar och det kändes hur bra som helst.

Har sedan vart på möte med exjobbare och Pelle och imorgon ska det börjas. Nu ska det skrivas en ordentlig projektplan med detaljerad metod och tidsplan. Ska också imorgon hämta ut nyckel och nyckelkort, som inte bara går till dörrar utan kanske också till det viktigaste: kaffemaskinen. Djungelnslag var det som gällde över kontorsplatser så jag fick ta i 3e hand, det blir bra det här. Sjukt nice att ha en fast plats att sitta på och vi kommer nog ha det roligt och trevligt och mycket fika med tanke på vilka vi är som ska sitta där =)


Ny fin dag

Solen skiner idag igen och det är 16 grader i skuggan. Jag och Rikard tog en PW imorse och jag ska snart iväg till gymmet. Sedan har jag ett kortare möte med min handledare innan jag ska spendera em på ölstopet. En typiskt trevlig tillställning med öl, mat och band i solen i år igen. Dock blir det vatten för min del, men det är mest sällskapet och stämningen jag är efter.

Nu ska jag packa ihop min väska och dra mig! Hörs ikväll

Shopping i solen

Det vart en sväng till stan med Rikard. Det vart lite linnen och en t-shirt, sen ett par nya jeans shorts. Ville även ha en lång klänning, hitta en på hm men den var för lång =(
Avslutade med glass från Bosses, årets första. Sjukt gott var det.

Grymt!

Kettlepasset gick hur bra som helst idag. Humöret var på topp och snatcharna med 16kg kettlen gick som en dans. Kände mig grymt stark.

Har nu ätit lunch och spanat in lite kläder på hms hemsida.


älskade sommar i frankrike!

Varje gång jag ser en bild på mig som blond så vill jag tillbaka till det.

Tillbaka mot målet

Efter några rätt slappa dagar sedan i fredags så är det dags för ett kettlepass idag. Känner på mig att jag kommer få stå ut med utmaningen eftersom Kristian langat fram en tid för mig att slå. Får se hur det går nu när björken blommar som mest. Egentligen ska jag inte klaga, för min pollenallergi har aldrig vart så lindrig som den är i år trots höga halter, men jag är trött i huvudet. Riktigt riktigt seg.

Måste dessutom shoppa, ja MÅSTE för mina sommarkläder är för stora nu och sitter som tält.

Valborg

Igår var det valborg och med det så kom solen och värmen. Fick rätt duktigt med färg och vi hade det hur mysigt som helst. Satt i trädgårdföreningen och drack gott, pratade och åt. Kvällen för min del fortsatte med vin och trevligt sällskap

Hur hade ni det?

RSS 2.0