Godmorgon

Återigen en mulen dag här på slätten. Vad hände med sommarvärmen liksom. Vill ju ha sol nu när jag har all möjlighet i en vecka att kunna rida massor.

Har precis ätit frukost. Kesella 1% med bär, solroskärnor, 1 kiwi och lite krossade linfrön, 1 ägg, 1 kopp kaffe (sjukt viktig!) och ett glas citronvatten.

För er som är vegetarianer men som äter mejeriprodukter så är kesella en superbra proteinkälla, om ni annars äter kolhydrater i kosten så välj den eller en annan kvarg med låg fettprocent, 1% eller mindre. Äter ni LCHF så ät den med högre fettprocent (10%). Kvarg kan man göra massor med, ha i såser, bakverk eller äta vid mellanmål. Blanda med funlight och stoppa en sväng i frysen så har ni en form av glass.


Kärlek på burk, nej skämt å sido, jag lever mer eller mindre på detta till frukost och mellis eller i såser. De smaksatta har 7,5% fett och  högre del kolhydrater men man kan blanda dem med den lätta naturella också. Mina favoriter av de smaksatta är hallon och citon som precis kommit ut.

Kom ihåg att äta av det som får er kropp att må bra nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0