Helgen i sthlm

Nu är jag påväg till Linköping igen efter en helg i sthlm. Den har vart hur skön som helst och jag har faktiskt inte tänkt en tanke på vad jag stoppat i mig och det har vart befriande. Nu ska det bli skönt att komma hem igen dock.

I fredags så grillades det grillspett och vi hade det bara trevligt.
Lördagen var fullt ös. Åkte på morgonen till pt staffan och gjorde en kalipermätning. 22,6% fett är jag nere på. -1% vilket är 0,5 kg fett för muskelmassan är samma. Egentligen är det inget strålande resultat. Men jag vet att jag de senaste 2 veckorna småätit för mycket och jag vet ju anledningen till det. Nu ska jag hålla kosten för att se vart det slutar. Men jag kan säga att jag mår så bra i min kropp just nu. Jag trivs och känner att balansen börjar komma. Sedan vart det lite shopping innan hamnens dag. Vi vart 10 från gamla gymnasieklassen + vår ena klassföreståndare som är bäst som träffades. Vi hamnade sedan på klipporna och hängde i solen fram tills 19 då vi åkte till stan istället. Jag var hemma vid 00 igen. Det var fantastiskt roligt att träffa alla och vår klass var så underbar. Det är fantastiska människor och vänner för livet

Idag har det vart upptaktsgudtjänst för sommarens konfirmander, lite ledarsnack och möten. Det ska bli kul att åka på läger igen. Tog sedan en PW och tränade lite UG inspirerat på tomten.



Underbar helg helt enkelt. Nu ska jag börja leva ut den lyckan och styrkan som faktiskt finns i mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0