i survived

Jag överlevde mirakulöst badhusfesten utan ytterligare sår eller liknande. Riktigt tur för nu har det snart gått en vecka sen jag ramlade på knäna och det är knappt så det känns bättre. Såret tyckte väl inte att det var toppen att bada, alla skorpor luckrades upp så det var bara att börja om. I alla fall, åkte till vattentornet där fulvinsrundan började med ett relativt onyktert CC och jag var inte alls ikapp för jag hade skrivit rapport istället. Socialiserade lite med Players i väntan på Sskål som jag skulle få min biljett av (och hör å häpna årets kaniner är riktigt trevliga). När vi fått våra biljetter hakade jag på mina nya vänner från HU på rundan. Det var helt livsfarligt i skogen med rötter och snår och annat som man kunde ramla på, men det gick bra. På stationen där man skulle gyckla och jag hamnade med 3 HU festerier, då valde jag att hålla snattran. =) Öl, cider, shots och fulvin turades om att åka ner i min mage och ja fulvinet var under all kritik, men pepparkaksshots är nice så plus där. Sen vankades det mat =). Snälla kaniner gav mig veg fast tjejen vars plats jag tog skulle ha kött. Lekte lite pepparkakskull, fick veta att det var 1,5h tills vi fick gå in i badhuset och det var kallt! Så vi gick hem till 2 tjejer i Sskål, drack vidare och så lekte jag med deras 17v basenjivalp. Hon fångade mitt hjärta lite, kanske ska ha en sån istället för dvärgschnauzer, praktiskt med en hund som inte kan skälla liksom.
Aja tillslut beger vi oss till å in i badhuset. Slängdes runt i poolen utan en skråma (otroligt!) och åkte vattenrutchkana (hur f-n stavas det?!?) och bubblade i en ytterst ofräsch bubbelpool. Kvällen var trevlig och rolig men jag saknade mitt fantastiska 4v (det är inte samma utan er!). Vid 00 begav vi oss hem med taxi. Sov som en stock vid halv ett och var uppe 7 imorse! Cred till mig.

dagen har förflutit i ett hektiskt tempo. Skola, stallet, studiebesök, plugg, tvätt, packa, och lite kladdkaka i kalles sällskap. Imorgon bär det av till storstaden sthlm på em för att gå på The last Bounce, it´s gonna be awesome! och sedan är det DÅM som gäller resten av helgen. Har även för plan att träffa folk eller ja "folk". Missar Johannas inflyttningsfest på lördag =( men jag får leva med det.

Nu ska jag sova och klockan ringer inte halv sju imorrn för första gången på heeeeela veckan!


vi är speciella vi i 4v 09/10 aka MatSex!


söt va? bild

Kommentarer
Postat av: Mia o Tobbe

Rutschkana stavas det :P

Men nice att du inte drunknade!!

2010-04-23 @ 17:19:35
URL: http://loverboyfirstbaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0