borde sova

Men först tänkte jag skriva några rader här. Jag är i sthlm nu. Det har vart rätt dramatiskt. Igår skakade det till rejält mellan mig och Rikard. Tror inte riktigt mitt buskap gick fram, men vi löste det. Vi måste nog prata igenom allt lite imorgon när jag kommer hem. Så jag slipper ha den diskussionen igen.
Oavsett så är det vaktfest ikväll på hg. Med tanke på att jag inte känner att allt jag sa igår kanske ha gått fram så är jag lite orolig. Jag litar på Rikard till hundra procent när han är nykter. Men i onyktert tillstånd så inte riktigt till hundra än, inte för att han vill något illa, det vet jag verkligen, utan för att vi tänker lite olika och har lite olika sätt att se på saker. Men jag saknar honom, massor. Hade velat vara där ikväll. Med tanke på att vi festade en del ihop innan det vart vi, och det var en viktig del i att det vart det så är det tråkigt att vi inte festar ihop eller ses ute direkt längre. Hoppas att det blir mer i framtiden. Men schlaget kan man ju glömma för då kommer ju Rikard vara på SOF teamutbildning (tjoho! NOT!, tur att jag den helgen kan dränka min oro i annat).

Annars då så är allt bra här hemma. Hästarna mår bra och är lika söta som vanligt. Kommer antagligen jobba en del i jul. Mycket bra, för då kan det bli en resa på påsken till värmen! =). Dessutom blir det hoppkurs. Har inte önskat någon men det visar sig.

Dagen idag har bestått av en sväng i Täby med mamma. Fixade farsdag present och sen fick jag ett par skor =) Sen har jag fixat MW åt Anna. Blir hämtad av henne vid 8 imorgon så nu sk jag sova.

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0