Checkad lista

Jag hann med allt jag skulle göra idag, utom att träffa Markus, men det är hans eget fel som kommer hem nu 23.45, på tok för sent.
Tvättade bilen som nu inte alls ser ut som en stallbil längre, har packat ihop det mesta och dessutom lyckats tvätta allt det skitiga. Vart en sväng till Täby för att klippa igenom håret, kom hem med lite shopping också. Lite tröjor, en parfym och det viktigaste: nya träningsskor. Mina gamla börja bli lite slitna och efter 4 år så ska de få gå över till att bli lite slit och slängskor. De nya var hur sköna som helst, ur NIKE flex serien. Jag sökte skor med bra dämpning men som också var tunna i sulan. Dels går jag ju på pass där det hoppas runt en del så skor med dämpning krävs, men sen vill jag ha tunn sula i styrkan på gymmet. Det gör att jag kommer närmare golvet och får bättre kontakt och blir stadigare. Så nu jäklar sörrni ska de testas.

Dagen fortsatte hur som helst med lite mer tvätt och att jag sedan såg OS dressyren. Åkte dessutom en sväng till stan för att möta upp Andreas från HGD som jag träffade när vi hade träning i Nacka för en glass i solen. Kvällen avslutades med middag och sedan plockning av krusbär och vinbär till frysen och senare kesellan
 
Imorgon tuffar jag som sagt till Link med all packning och då kommer vardagsmaten tillbaka till bloggen med massa träning och även lite kycklingar osv.
 
Hörs imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0