Dagens pojkar

Var iväg till stallet idag med Johanna. Vattnet hade frusit så det vart en del att göra. Och flera av hästarna står nu inne på nätterna så det är en hel del att mocka. Red Yawatha på banan. Dock så kan jag fortfarande inte rida med bett då mungiporna fortfarande läker. Gick bättre än senast, men fortfarande inte bra. Iblana kopplar han helt bort mig från övningen och går upp mot staketet och drar när han ska jobba i sådant som han tycker är jobbigt. Får jobba vidare imorgon, kanske tömkör. Är lite jobbigt att det känns som om allt förstörs nu. Campino hade jag lös i ridhuset vilket han uppskattade. Han rullade sig och busade innan vi löslongerade och tränade lite frihetsdressyr.

Thoebe som Johanna tar hand om var lite kall när han kom in idag så vi gjorde i ordning den stora boxen åt honom och Yawatha för natten. Myspys.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Nu har jag en ny bloggtävling på bloggen där du kan vinna ett 4-pack transportskydd i valfri storlek från Amigo/Horseware värde 545 kr.

Passa på att tävla medans chansen finns! Klicka på länken för att komma direkt till tävlingsinlägget: http://stockholmsjenna.se/?p=5419

2012-02-04 @ 09:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0