Skenmanöver av Sea Shepherd

Kommer ni ihåg att jag i mitt senaste inlägg om Sea Shepherd skrev att det skulle fyllas på bränsle på Steve Irwin från Bob Barker, och att detta skulle ske vid Auckland Island för att det var säkrare vatten där.
Nu har det visat sig att detta var en grov skenmanöver. Bob Barker mötte aldrig upp, utan vände snabbt ner till det Antarktiska vattnet, och har då lyckats skaka av sig sin förföljarbåt. Steve Irwin, hade också en "svans" så nu är 2 japanska båtar satta ur spel, och det lär ta ca 2v för dem att hitta tillbaka till resterande flottan. Samtidigt kommer Steve Irwin återvända till Australien istället.

I Kina så har även Sea Shepherd Hong Kong nu gjort framsteg. Det har nämligen visat sig att Hong Kong airlines har vart delaktiga av transport av delfiner, fångade i Taiji och sedan fraktat dessa vidare. Nu har protestlistor lämnats in till flygbolaget och de får nu skämmas offentligt. Det här är verkligen bra, att det visar att det blir dålig PR för de bolag som stödjer det som pågår i Taiji.

Yushin Maru 2, fläckad med färg från Sea Shepherd

Delfinkött i Japan

Utmärglad delfin i Japan som sedan skulle fraktas till ett liv i fångenskap, har för mig att denna sedan avlivades

Transport av delfiner med Hong Kong Airlines

Bilder från seashepherd.org

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0