Hundra grymma dagar?

På tisdag går anmälningstiden ut för utmaningen "Hundra grymma dagar". Det handlar om att genom träning och kost uppnå sina mål, viktökning, minskning, kondition eller styrka. Alla får vara med och kan dela med och motgångar i en facebook grupp och få lite hjälp av PTs. Dessutom finns det utmaningar varje vecka där man kan vinna priser och i slutet kan man vinna flera priser från bland annat fitnessguru. För att kunna vinna slutpriserna måste man ta före och efterbild och ha måtten på sin kropp, midja, lår, armar osv.

Nu är frågan om jag ska vara med i detta. Mina mål har jag redan. Jag vill bli starkare: klara av att göra fler övningar med min egna kroppsvikt som jag inte klarar idag: chins, dips, pullups. Jag vill inte gå ner eller upp i vikt utan ligga runt 60kg +/- 2 kg. Men jag vill öka i muskelmassa och minska i fett, alltså behöver jag ändra min kost mot mer protein och grönsaker och samtidigt mindre kolhydrater, låga fetthalter för det är det som sätter sig på mig som fett. Jag vill ha som mål att bara äta mörk choklad 1 gång i veckan, och bara dricka alkohol varannan vecka max, minska sötsuget helt enkelt.

Har till tisdag att bestämma mig. Ska jag köra? Det är från 21 mars till 30 juni som gäller i så fall. Någon som vill köra detta med mig?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag är på :)

2012-03-19 @ 07:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0