Resultatet kommer i köket

Läser just nu en intressant och bra bok som heter "Nutrition för kroppsbyggare" skriven av Anki Sundin. När man väl kommer igång med träningen så inser man rätt snart att det man stoppar i kakhålet är minst lika viktigt om inte viktigare än träningen om man ska uppnå de resultat man vill. Det går inte att gå ner i vikt om du fortfarande äter ett kaloriöverskott, likaså kommer du inte lägga på dig om du äter för lite mot vad du tränar.
 
Hela nutritionsvärlden är en hel vetenskap. Och jag är sådan som sällan gör saker utan att veta varför. Så därför läser jag nu för att ta reda på vad som egentligen är bäst. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att ingen kropp fungerar som en annan. Utan en kosthållning som fungerar super för mig kan lika gärna vara en mardröm för en annan. Men grundtanken kring proteiner, och näringsoptimering är lika kring träningen.
 
Just nu får jag ju hjälp av Lina med mitt kostschema. Men när vårt samarbete tar slut framåt slutet av oktober kommer jag istället få hjälp av Annika som är skonsammare för min plånbok och dessutom finns i Norrköping och jag tror vi kan kombinera våra tänk kring vad som är bäst för att få mig till scenen både tränings och kostmässigt.
 
Oavsett så tycker jag att det är riktigt intressant hur mycket ditt resultat kan påverkas om du bara vet hur du ska äta. Imorgon ska jag beställa hem nya tillskott, och tänkte om intresset finns även skriva lite kring dessa om varför jag använder dem.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0